-
[QUOTE=iskoçyalı;242139]saraylı abi, biz komple paraları selçukluya transfer edelim.
o ağayı dövüp duruyo nasıl olsa :D:D
ne uğraşıyoz sistemdi destekti köstekti veririz selçuklu'ya trade stresinin karşılığını her gün ağayı pataklamasını seyrederiz nasıl fikir arkadaşlar. :..::..:[/QUOTE]
yok unlimit abi . .sana verelim bence .. forex dağlarında :D:D .. gavur paralarını al bizim yerimize .. :o:o:D:D
-
APSD deli gibi arttı gene basıcaklar... yandı gülüm keten helva... veride açıklansın %8 düşeriz herlde bugun.. embe basma tullumba gibi basıyolar sonra pozları kapatıyo ınsanlar sonra bidaha basıyolar genen kapanıyo bıdaha basıyolar... sınırsız kuyu bas bas para çek :)
-
maşallah selçuklu patron,nazar değmesin !
oynuyosun şu fitbolu :)
-
[quote=selçuklu;242150]yok unlimit abi . .sana verelim bence .. forex dağlarında :D:D .. gavur paralarını al bizim yerimize .. :o:o:D:D[/quote]
bişi diycektim de, bunu ne zaman desem acayip bi nazar değiyo o yüzden demeyeyim.
yalnız mayıs ayı çok enteresan rekorlara vesile oluyor selçuklum tütütü maaşallah...:)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;242155]maşallah selçuklu patron,nazar demesin !
oynuyosun şu fitbolu :)[/QUOTE]
sağolun abiler .. hep beraber inşallah .. .:o:o+.+.
-
[QUOTE=iskoçyalı;242156]bişi diycektim de, bunu ne zaman desem acayip bi nazar değiyo o yüzden demeyeyim.
yalnız mayıs ayı çok enteresan rekorlara vesile oluyor selçuklum tütütü maaşallah...:)[/QUOTE]
maşallah abi .. bereket versin .. .brv.brv
-
oha dolar coştu.. ula salın gununde bugune 0,6o ytl artmış , ebesinin horekesi...
-
mtr sabahtan beri satta ..
son bir saatte oluşan tepkinin tepesi olan 68.825 yukarı kırılırsa ,yukarı hareket olabilir...
günlük pivot ta 69.075 e geldi..
-
uyy arkadaşlar foruma USDTL de demiştim tehlikenin farkındamısınız diye Grafik bilen göndermiştim :(
-
ahanda yabancılar kaçıyo elolooyyy dolar 1,61 i geçti 30000 lota geldi poz sayısı.. piuvvvvv borsa %4 düşüşü az buldu o da gidiyo dibine dogru.. aman sabahlar olmasın...
-
efg geldi tahtaya..
yoktu epeydir.
-
kanalizasyonu vereyim ben flat devam ... önemli bir destekte yok gibi .. 68100 var tutarmı bilmem ... :o:o
[IMG]http://i45.tinypic.com/2q83t6u.jpg[/IMG]
-
uzun zamandir ilk dea uzuna geciliyor.
[quote=Kennym;242098]düğmeye basıldı galiba dolar kontratında 20000 kontrat acıldı şaka gibi...[/quote]
-
[B]fXci[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=242097#post242097"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B]684xx-687xx arasında denge bulan / bulamayan vob ne yapar ??[/B]
[B]Denge Bulunursa[/B]
Denge bulunur ve bu seviyeler korunursa [B]73xxx[/B] yerelerine kadar yukarı atak için hazırlıklı olmak leazım..
[B]Denge Bulunamazsa[/B]
Denge bulunamaz ve bu seviyeler korunamazsa
[B]663xx [/B]seviyesine kadar yeni bir düşüş akımı başlar gayri...
demedi demeyin peynir ekmek yemeyin....[/I]
[I] [/I]
[I]bakalım dengeyi mi yengeyi mi bulacak pala dayı:) çok fena sersemledi artık 66300de alır soluğu yarın alamanyanın kararına kadar sonra ver elini amerika:)[/I]
-
bende iskoçyalı kim diyodum:rolleyes:
senmiydin unlimited abi? selamlar saygılar
-
haziran kontratında vade başı pastasıda epey kan kaybetti bugün..
APSD ne denk gelen bir oranda azaldı long tarafı..
-
350 ort long .. 250 altı istop.... 2 dakikalık öenm verdiğim bir sistem al verdi ..+ 5 liklerde ve 15 liklerde .. pular var ...
-
2 lik bahsettiğim sistem ..
[IMG]http://i49.tinypic.com/bhxeuw.jpg[/IMG]
-
unlimit abi artı kapatabilir abi ::::::.. bence mahsuru yok:o:p:p .. üvvvvv
-
selçuklu patron 2 dk lık sistemle literatüre geçersin bence,tebrik ederim :)
-
[quote=selçuklu;242207]unlimit abi artı kapatabilir abi ::::::.. bence mahsuru yok:o:p:p .. üvvvvv[/quote]
bence de mahsuru yok Selçuklu patron. :..:
-
long devam 2 lik sat diyene kadar ... sat derse bile karlı kapatırım tahminim .. .
[IMG]http://i47.tinypic.com/317bqc9.jpg[/IMG]
-
-
[quote=selçuklu;242232]long devam 2 lik sat diyene kadar ... sat derse bile karlı kapatırım tahminim .. .
[IMG]http://i47.tinypic.com/317bqc9.jpg[/IMG][/quote]
gün sonuna kadar al da kalırsa ne yapacaksın patron :..:
-
[quote=selçuklu;242252]flat ... sat verdi 2 lik[/quote]
geç gördüm :)
-
650 ort kısa .. .2 lik satta. ..
-
-
günün son poz denemesi 750 kısa ... yakın istop yine ...
-
[quote=selçuklu;242287]günün son poz denemesi 750 kısa ... yakın istop yine ...[/quote]
son olmasa iyiydi. :..:
-
[QUOTE=iskoçyalı;242291]son olmasa iyiydi. :..:[/QUOTE]
65000 den kapatayım diyorum abi bu pozu .. çöksün istiyorum şöyle cart diye .. üvvvvvvvvvvvv :o:o
-
-
asıl mesele bugün değil yarın ne olacağı yeğen der dayı:) dow -200de yken burda taşş gibi duruyo ve dowun 1-2 puanlık depmesine 400-500 deepiyo bizim vob.. daytraderlığa ters ama geceye pozla gireyim diyom ama maçama güvenmiyom:) bi ara last trader dowun akşamki hareketini söylerdi de dow ona tabi olurdu gene sülerse belkilim twodays taderlık yapabilirim:)
-
[quote=selçuklu;242296]65000 den kapatayım diyorum abi bu pozu .. çöksün istiyorum şöyle cart diye .. üvvvvvvvvvvvv :o:o[/quote]
o yüzden dedim son olmasa iyiydi diye. benim baktığım şeylere göre (şaşıracaksınız ama) göreceli olarak son 20 dakikadır biraz fazla güçlü durduk. :o
-
dow çok sakat bi yerde -231:)
-
[QUOTE=iskoçyalı;242301]o yüzden dedim son olmasa iyiydi diye. benim baktığım şeylere göre (şaşıracaksınız ama) göreceli olarak son 20 dakikadır biraz fazla güçlü durduk. :o[/QUOTE]
abi biz guclu gorundukce basıyolar , artık guc muc kalmadı hep guclu ımajı verılerek basılacak assagıya.. ne zamankı pıyasa lan bu tepmez diip shortlayacak o zaman agalar bı tepecek ki shortlayanın ıflahı kesılecek.. tobe edecek o sıra basmaya devam edecekler gene.. acık ve net kendısı tum pıyasaya karsı durmadıkca bu adamlar para kazanamaz... arada bır ıkı ufak kaza da yasamıs olsalarda genel durum bu gibi geliyor bana..
-
fdowa bakan arkadaşlar için;
fdowun en kritik noktası 10,219 noktasıdır. (öyle böyle değil)
altında yapılacak saatlik veya 4 saatlik kapanışlar, fiş çekildi anlamına gelebilir...
-
[QUOTE=iskoçyalı;242301] son 20 dakikadır biraz fazla güçlü durduk. :o[/QUOTE]
pela dünyaya karşı ... :D:D:D 13 dk var bakalım caaaarrrtttt diye bi ses gelecekmi .. :o:o
-
uzun ortalamalarına geldi dow..
dün 300 altından tepki vermişti..
bugün aynısını tekrarlayamazsa shortların üstüne yatılabilir bir hava oluşabilir..
-
5 dk lıklrada günün düşüğü olan 68175 ten sonraki hareketlerde bariz pu lar oluşsada hava puslu..
pu lar badem olabilir,olmayadabilir tabi :)
-
[quote=iskoçyalı;242307]fdowa bakan arkadaşlar için;
fdowun en kritik noktası 10,219 noktasıdır. (öyle böyle değil)
altında yapılacak saatlik veya 4 saatlik kapanışlar, fiş çekildi anlamına gelebilir...[/quote]
bizim palaya da birisi söylese bari ekranı dondu galiba :::bi saattir 68400de tututyo hemi de makasla ama dow -320 le 10129da:D tanıyan haber versin sonra ağlamasın palaüüü:..: