Tekrar long ühüüüü 2. Işlem bakalım gene stoplatcakmı ulen ne stres be
Printable View
Tekrar long ühüüüü 2. Işlem bakalım gene stoplatcakmı ulen ne stres be
-yeni zirvelere gidelim gaffur :::
kanalizasyon patladı sayım live ... yyşd ben şahsen ..
[QUOTE=seagate;292178]al devam :D öngörüyü işin içine katmazsam olacak gibi üwww aha rallyensync[/QUOTE]
patron ongoruden vazgecmek sart yaf.. olmuyor cıdden olmuyor sıstem neyse o zararsa zarar , ongoruyle hep zarar hep zarar... 1 kar 10 zarar...
allah kolaylık versın cumleten....
[quote=Astatin;292177]sistemine uy kaya..ayıp valla nedne uymuyosun sistemine üühühüh[/quote]
Haklısın asti harbiden asıl sistemden kopunca daha çok çarpılıyor insan
[quote=a.kaya;292186]Haklısın asti harbiden asıl sistemden kopunca daha çok çarpılıyor insan[/quote]
he patron tecrübeyle sabit... sistem her zaman daha az çarpar...
Strobabaaaa üühühühhühü...DAX ı randırsana strobaba üühühüh
[QUOTE=Kennym;292183]patron ongoruden vazgecmek sart yaf.. olmuyor cıdden olmuyor sıstem neyse o zararsa zarar , ongoruyle hep zarar hep zarar... 1 kar 10 zarar...
allah kolaylık versın cumleten....[/QUOTE]
Sizin bir süre voba ara vermeniz iyi olur, yerinizde olsam en az 2 hafta piyasalara ara verirdim...
[quote=Astatin;292169]ühühühühü....81400 kırılması lazım ıstropatro..ühühühüh..yoksa bizi kırarlar patro
[/quote]
ZİŞD patron ZİŞD... İsterse uzaya çıksın... Stop noktam belli, riske attığım para sadece bu ay referandum öncesi kazancım, ama zarara düşmem... O yüzden kafam rahat... ZİŞD.. Selpatros long demeden ben de demem... üvvv...
stratejist ve selcuklu patronlar. sayımlarınızı yeni gördüm. teprik ederim..brv.brv.brv
bende benzer sayıyorum. grafikleri blogda verdim. aklın yolu bir demekki :)
Longlayımda bu bandı aşağı kırsınmı arkadaşlar...
Anaaammm.. Bir an yukarı kıracak gibi yaptı sonra geri çekildi... Yukarı kırarsa az sonra sistem de long'lar... Aşağı kırarsa bu piysayı gömün gitsin... üvv...