hadi satsınlar bakayım 120 metre kare evleri ankara etlikte(anteras) 400 milyara...
Printable View
hadi satsınlar bakayım 120 metre kare evleri ankara etlikte(anteras) 400 milyara...
[QUOTE=HKAYIKCI;55703]bunlar olunca zaten faizlerin nereye gideceğini düşünmek bile istemiyorum ..
o kredi faizinden de kimse kredi kullanmaz zaten ..
sn fallow bunlar geçici durumlar -umarım-
bu tür kriz durumlarında bankalar kendilerini sağlama almak için kredi koşullarını da ağırlaştırırlar döviz satışlarında da kurları bir hayli abartılı seviyelere çekerler ..[/QUOTE]
kredi alamamakla yuksek faizli kredi almak tamamen fakli kavramlar bence
sn hkayikci kullanirlar hemde oyle guzel kullanirlarki
dusununki bir firma yillarini vermis tek cekinin bile arkasi yazilmamis
%50 de olsa o krediyi alir ama piyasa kilitlenirse domino etkisi yaratir o
[QUOTE=catedral;55699]Şubeler herşeyi der sevgili Vobix..
Çalışanların bişeyden haberi yokturki. Bankacılar alınmasın ama maalesef öyle[/QUOTE]
Çalışanın haberi olmasa krediyi kim durduracak. Kredi servisindeki arkadaş söyledi. Verme demeleri lazım ki dursun krediler. Burası küçük yer. Belki miktarlar sorun yaratmıyor diye belirli şubelerde ya da belirli miktarların üzerinde durdurulmuş olabilir.
[QUOTE=catedral;55699]Şubeler herşeyi der sevgili Vobix..
[B]Çalışanların bişeyden haberi yokturki.[/B] Bankacılar alınmasın ama maalesef öyle[/QUOTE]
banka çalışanlarını iyice koyun yerine koydunuz yani ...üüü
bu sizin dediğiniz-hiçbirşeyden haberi olmayanlar- bankadaki kapı önünde duran güvenlik görevlisi olur ancak sn cetedral ..
[QUOTE=mbm;55686]adam gibi isim vermiyorsan niye milleti zan altında bırakıyorsun kardeşim......
bunu bile yapamayacak cesaretin yok.. çıkmış millete yüzsüz diyorsun...[/QUOTE]
cesaretim yokmuş..:) uzatmak istemedğim için isim vermedim ama madem çok istiyorsanız tartışmak buyrun tartışalım..zaten mesaja müdahil olarak o kişinin kendin olduğunu belli ettin :rolleyes: her gün 2000-3000 gapı kafasına yiyen sonra pişkin pişkin çıkıp zararımı çıkarttım kara geçtim diyen yüzsüz değilde nedir? buna inanların olduğunumu sanıyorsun? ilginç olan kimseninde çıkıp kardeşim 4000 puan gap yedin nasıl olduda bir günde 4000 puan zararı çıkartıp 4000 puanda kara geçtin dememesi..haliyle kimse çıkıp birşey demeyince forumda aktif bir üye olmadığı halde dayanamayıp müdahil olan çıkıyor..:confused:
dün sistem kapanışda 38800 den sat vermişti..hala sat/tut da..ama işin garibi hızla al a yaklaşıyor..
[QUOTE=rcp;55700]Bir şeyi anlamıyorum, bilen, acıklayacak arkadas olursa memnun olurum, dax 6 dusuyor bız 2, dax 9 dusuyor bız 5, aynı sey nıkkeı ıcın de dow ıcın de gecerlı...
Son ıkı haftadır durum buna benzer sekılde devam edıyor, keza bugun de. Krız orada bızde yok edebıyatı dısında bır acıklama getırecek arkadas var mı, cunku en anlamıyorum. Ve en buyuk korkum, bızı guclu gosterıp bırden bıre ve ne oldugunu bıle anlamadam kura borsaya spekulatıf ataklar yapılma olasılıgı...[/QUOTE]
Nikei düşmemti, dax düşmemişti.
bovespa, rusya petrolden.
biz ise petrol düşüşünün olması ve borsanın düşüşün daha erken başlamısından daha az düşüyoruz.
şimdilik.
tuncer şengözün son iki günkü yorumu........
[B]Aşağıya doğru 100-150 puan daha marj var. 9,300 civarı 3 için %262 uzatma ve 3.(v) için 3.(i) eşitlik hedefi. Eğer DJI endeksinde düşüş yarın da devam ederse, en geç 100-150 puan aşağıda dibin oluşmasını ve 10,100-10,200′e doğru 4′ün başlamasını bekliyorum.
ABD’de iş artık iyice çığrından çıktı. (3)’ün 3′ü 9,200′de de durmadı ve 8,500′lere kadar uzadı. Anlaşılan o ki DJI 6,500-7,000 aralığına gelmeden kimseye huzur yok.[/B]
dün dow 7, bovespa 4 düştü mesela.
aslında gelişmektekiler daha güvenli şu an.
ama şu an.
[QUOTE=HKAYIKCI;55707]banka çalışanlarını iyice koyun yerine koydunuz yani ...üüü
bu sizin dediğiniz-hiçbirşeyden haberi olmayanlar- bankadaki kapı önünde duran güvenlik görevlisi olur ancak sn cetedral ..[/QUOTE]
Walla öyle oldu:):eek:
Amerika batmaz sorun yok her şey yolunda ralliler olacak diye ben demiyordum.. [B]Bankacılar diyordu[/B]:..::..::..:
[QUOTE=jelibon;55710]Nikei düşmemti, dax düşmemişti.
bovespa, rusya petrolden.
biz ise petrol düşüşünün olması ve borsanın düşüşün daha erken başlamısından daha az düşüyoruz.
şimdilik.[/QUOTE]
nıkkei 9200 de neredeyse taban yaptıgında bız kac dusmustuk, 3 mu 5 mı, keza bugun de aynı, dax ıle kıyaslarsak zaten arada cık fark cıkar. herneyse, dedığım gıbı ben anlamıyorum bu işi ve hıc de normal bı durum değil gıbı. Bakalım devamı nasıl olacak.
[QUOTE=VOBiX;55706]Çalışanın haberi olmasa krediyi kim durduracak. Kredi servisindeki arkadaş söyledi. Verme demeleri lazım ki dursun krediler. Burası küçük yer. Belki miktarlar sorun yaratmıyor diye belirli şubelerde ya da belirli miktarların üzerinde durdurulmuş olabilir.[/QUOTE]
Bu dediğin son anda olur.. Anca bu sabah ekranlarına gelmiş işte. Dün akşam konunun riskini anlatmaya çalışıyordum. 1 hafta 10 gündür bu konu gündemdeydi. Yazılarıma dikkat ettiyseniz hep bankalara ve kredilere dikkat çekiyodum. Fakat herkes nedense vatandaşın mevduatını almak için banka önünde kuyruğa girmesi olarak algılıyordu.