[B]Alt kademelere alış doldurdular. Demek ki çökecek...[/B]
Printable View
[B]Alt kademelere alış doldurdular. Demek ki çökecek...[/B]
[QUOTE=enorton;127644]Kurtlar Vadisine hayal ürünü diyenler okusun bakalım bunları okuyunca ne diyecekler. Yazıyı okuyunca sanki diziyi izler gibi oldum :)
[url]http://w9.gazetevatan.com/Rezidansta_infaz_/244911/7/Manset[/url][/QUOTE]Kamu güvenliği müsteşarlığını da önce Kurtlar vadisi kurdu ardından hükümet kurdu.
sayın vobix bu kedide neyin nesi yawww
ben kaçırmışım heralde bazı şeyleri
bu arada bide artı makasla uğraşıyoruz
[QUOTE=BORSACIOZGUR;127652][B]Alt kademelere alış doldurdular. Demek ki çökecek...[/B][/QUOTE]
kademelerde sahte emirler oluyor bazen .dng
çökerse shortlarız .dng
eyyy gacırtt abi nerdeysen çık ortaya hexen abinin göynünü al .... adam analiz yapmaya korkayorrr sen gelcende ortasına etcen deyüüüü :::
EURUSD tepe yaptı NZDJPY tepe yaptı..borsalarda yaptımı acaba :) :)
Bu arada NZDJPY de 61.36 dan kısa açılır...S/L 120 pips üstü..yani önceki gün yine bundaki kısadan kazandığım paranın tümü... 61.50 çin seddi, aşağıda 59 a kadar boş
Astatın, senı patronun cağırıyor, bı bakıver
Bayan Queen sızı de arkadasınız Polonezkoy de kahvaltıya cağırıyor,
(belkı bıraz pıyasa rahatlar :) )
Püskül batıdan yükselir :)
bu da kendinize gelin diye
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Q28yuigzk8o[/URL]
[QUOTE=tuareg;127658]Astatın, senı patronun cağırıyor, bı bakıver
(belkı bıraz pıyasa rahatlar :) )[/QUOTE]
bugün fazla çıkmaz ama yarın çıkabilir borsa.lelele
[QUOTE=tuareg;127658]Astatın, senı patronun cağırıyor, bı bakıver
(belkı bıraz pıyasa rahatlar :) )[/QUOTE]
arkidiş böyle şakalara benide katacan olmuyo böyle ::: tüm teşkürler bana ::: her şakanın içindede ben olmalıyım gayrii ::: hep baaa sorcaksıız .dng
[quote=Astatin;127647]-Hexen plans
-Sazan parsons project
-Haguan circles
??????[/quote]
Sazan 2 sistem dün ala geçti, 1'i Flat.
EW portföy Satta, UV Portföy Satta. Grafik 60 dk olarak dün verilmişti. Şu anda düşüşün tepkisini yaptığımızı düşünüyorum. Sonra Cork.
Başka bir şey kaldımı ?
van münüt sat verdi..güvenilirliği yoktur..
gut mornik VOBORSA,
herkeşe hayırlı,bol kazançlı ve güzel bir gün dilerim...
saygılar & hürmetler v.s v.s. :::
Amman dikkat! Görünüm çok sakat!
[quote=fXci;127661]arkidiş böyle şakalara benide katacan olmuyo böyle ::: tüm teşkürler bana ::: her şakanın içindede ben olmalıyım gayrii ::: hep baaa sorcaksıız .dng[/quote]
nasıl ıstersn efiksçi, sen kaşındın:D
Bugün de 44050 - 44150 arasında gel git yapacakalrmış .dng
[quote=QUEEN;127663]van münüt sat verdi..güvenilirliği yoktur..[/quote]
gı oturda iki trade yap.bütün gün havızda çıp çıp çıp çıp pekin ördeği gibi yüzüyon :::
[QUOTE=fXci;127661]arkidiş böyle şakalara benide katacan olmuyo böyle ::: tüm teşkürler bana ::: her şakanın içindede ben olmalıyım gayrii ::: hep baaa sorcaksıız .dng[/QUOTE]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=gTkCjRizuvk[/url]
[QUOTE=chn69;127654]sayın vobix bu kedide neyin nesi yawww
ben kaçırmışım heralde bazı şeyleri
bu arada bide artı makasla uğraşıyoruz[/QUOTE]
Omuz Baş Omuz
[quote=AMON RA;127665]Amman dikkat! Görünüm çok sakat![/quote]
ne yone, ne yone, allahını seversen deeee, şelale mı??
aslında pıyasa göçmek için bahane arıyor, ama tam karar veremedı, diz üstü mü çökecek, iki seksen mi.brv
[quote=fXci;127661]arkidiş böyle şakalara benide katacan olmuyo böyle ::: tüm teşkürler bana ::: her şakanın içindede ben olmalıyım gayrii ::: hep baaa sorcaksıız .dng[/quote]
her telefona sen çık, her şakaya sen gir, her kapıya sen bak...nınınımmmmm..
dalgıç kardeş dalgıç kardeş sesini çok methettiler..bir şarkı çığır (lonk ol yani :))
[QUOTE=Astatin;127659]Püskül batıdan yükselir :)
bu da kendinize gelin diye
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Q28yuigzk8o[/URL][/QUOTE]
asti ne tilki adamsın be:..: sistemi atmamışsın dün gece mantığını anlatsana yeni bakış açıları kazanalım.dng
Dünden kalan 43800 uzunları 44025 ten flat! Görünümü beğenmiyorum!
[QUOTE=SEYYAH;127668]gı oturda iki trade yap.bütün gün havızda çıp çıp çıp çıp pekin ördeği gibi yüzüyon :::[/QUOTE]
sistem alda satsam olmaz..gap olunca böyle...gece girseydim dururdum..en iyisi yüzüyüm ben..:::
[quote=Astatin;127672]her telefona sen çık, her şakaya sen gir, her kapıya sen bak...nınınımmmmm..
dalgıç kardeş dalgıç kardeş sesini çok methettiler..bir şarkı çığır (lonk ol yani :))[/quote]
En çok baa soracaksıız.. iki saattir herkes vıdı vıdı gonusuyo gayri... :::
Söz Müzik:Erol Büyükburç
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=gTkCjRizuvk[/URL]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;127652][B]Alt kademelere alış doldurdular. Demek ki çökecek...[/B][/QUOTE]
İlginç :confused: .dng
[quote=Fantom;127655]kademelerde sahte emirler oluyor bazen .dng
çökerse shortlarız .dng[/quote]
sahte emir işte benim dediğim de. alıcı varmış gibi yapıp ;
1 kademeye sıkıştırıp sonra saniyede 5 kademe veriyorlar..vermeden önce o 800-900 lük kademeleri siliyorlar... 4 gün önceki kalp elektrosu gibi..
gerçi bugün çarşamba , çarşamabaları genelde durgun olur..
[QUOTE=fXci;127676]En çok baa soracaksıız.. iki saattir herkes vıdı vıdı gonusuyo gayri... :::
Söz Müzik:Erol Büyükburç
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=gTkCjRizuvk[/URL][/QUOTE]
yaw e-fiks-çi hep baa hep baaa olmazki :D
15 dak al vermedi yine sat oku koydu iyimi..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;127678]sahte emir işte benim dediğim de. alıcı varmış gibi yapıp ;
1 kademeye sıkıştırıp sonra saniyede 5 kademe veriyorlar..vermeden önce o 800-900 lük kademeleri siliyorlar... 4 gün önceki kalp elektrosu gibi..
gerçi bugün çarşamba , çarşamabaları genelde durgun olur..[/QUOTE],
valla şartlı emrimi girdim longladıktan sonra oraya gelirse stop ve short olcak
Haydaaaaa şimdide saatlik sistem al verdi! 15sat saatlik al! Sistemi KEP A ZE duruma bakiciim diyo!
[quote=QUEEN;127680]15 dak al vermedi yine sat oku koydu iyimi..[/quote]
maaşallah, maaşallah, allah senın sıstemı kem gözlerden (longcuların) korusun.
sabırr sabırrrr sabırrrrrrrrrr diliyorum dostlar flatttt spot 35bın ustu short ıcın tehlıkelı 34800 aşağısı belkı 35 üstü long sütlaç ama bu normal borsalarda travesti İMKB de sadece rakam olarak ifade ediyor..
cnbce izliyorum. hepsine gıcık oluyorum
Marbaş yine ön planda :D
[quote=AMON RA;127682]Haydaaaaa şimdide saatlik sistem al verdi! 15sat saatlik al! Sistemi KEP A ZE duruma bakiciim diyo![/quote]
arkadaslar, siz benım akıl sağlğımla mı oynuyorsunuz, bırı sat verıyor bırı al verıyor, aralarında anlasamıyorlarmı bunlar, cık cık cık..
kımlerın sıstemı sat verıyor?? nazar boncugu dağıtıcam bedavaya..
Yorum yok, long devam :D
[QUOTE=QUEEN;127651]5200 ü mü kırarsa oraya daha çok var..[/QUOTE]
Tüm dünya cehennem ateşinde kavrulurken bi vosvosla daxı yeşil tuttukları gün de oldu.
[QUOTE=tuareg;127687]arkadaslar, siz benım akıl sağlğımla mı oynuyorsunuz, bırı sat verıyor bırı al verıyor, aralarında anlasamıyorlarmı bunlar, cık cık cık..
kımlerın sıstemı sat verıyor?? nazar boncugu dağıtıcam bedavaya..[/QUOTE]
Farklı sistemler Tobreq :D 15 dk sat verdi ardından saatlik al verdi! Geçenlerde ikiside aynı anda al vermişti 1200-1300 point gitmişti azıcık sürede!Öööle bi sinyal lazım bana ! Gelince yayınlayacam! Ah bak buda pembe oolan! Selçuklum nerdesin? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:o:o:o:o:o:o:o:o:o
full short