[quote=enorton;127688]Yorum yok, long devam :D[/quote]
sen boş zamanlarda atasehırde tampon yamultan arkadastın değil mi, polıse ıhbar edeyım de gör gununu:D
Printable View
[quote=enorton;127688]Yorum yok, long devam :D[/quote]
sen boş zamanlarda atasehırde tampon yamultan arkadastın değil mi, polıse ıhbar edeyım de gör gununu:D
[QUOTE=enorton;127688]Yorum yok, long devam :D[/QUOTE]
insan panik yapar satar sonra tekrar yukardan alır aşğıdan satar..ne biçin güccük yaturumcusun yafu:p
Herkese günaydın ve kolay gelsin...Vob 5 günlük H.O. nun geçtiği 44.100 seviyesi civarında zorlanıyor...Eğer geçebilirse 44.300 - 44.700 bölgesi zorlu direnç...Aşağıda destekler 43.900 - 43.600 - 43.400...Sistem halen alda...Bu arada bugünkü dataların yayınlandığı bültenlerde rastlamadım ama Avrupa Merkez Bankası geniş çaplı bir repo ihalesi düzenleyecekmiş...Eğer buraya çok fazla teklif gelirse likidite sıkışıklığı olduğu algılaması doğabilir ki bu da Avrupa borsalarında satışlara sebep olabilir...Bol kazançlar...
[quote=AMON RA;127690]Farklı sistemler Tobreq :D 15 dk sat verdi ardından saatlik al verdi! Geçenlerde ikiside aynı anda al vermişti 1200-1300 point gitmişti azıcık sürede!Öööle bi sinyal lazım bana ! Gelince yayınlayacam! Ah bak buda pembe oolan! Selçuklum nerdesin? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:o:o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
Ben sistem mistem anlamam arkadas, sat verdı mı külliyen sat verecek, hatta 'yaradana sıgınarak buradan sat geri döner şuradan alırsın, yeminleee, yalanım varsa ne olayımmm' dıye mesaj yayınlayacak, sistem dediğin boyle olur, nokta atısı yapar, garantı veırır, :..:
ver küsküyü
nasıldı o söz, keser doner sap döner, dax döner fdow doner mıydı:)
zystemim 10:05te sat vermiş ama müşteriler vardı görmedim sinyali
neyse short devam..
zystemin annası efiksciyle aynı heralde üvey evlat bu
enorton insan bi gapi alır.. gitti güzelim gap..
asti, göz ne emredıyor, kuyrugu dok tuttuguma bakmayın, acayıp tırsımıs durumdayım:)
[QUOTE=QUEEN;127699]enorton insan bi gapi alır.. gitti güzelim gap..[/QUOTE]
Köpeğin olsun kraliçem 200 puandan gap mi olurmuş, 1000 puandan aşağısına gap demem ben :D
Mızmızlanmaya erkan başlasam demek kı eksi acacakmışız, kacırmısız fırsatı:(
hareketli bir gün olacak gibi..
halen long ancak iş yapması için 44 bin üstünde işlem görmemiz lazım..
43825 stop 43650 short seviyem..
Astiiii, göz ne emredıyor astıııı, gözün gözü cıksın astiii, allah souron un belasını versın astii,
okyanusda dalga sörfü bilen vobu iyi becerir..çok benziyo..geldi aklıma yazıyım dedim..sörf öğrenmeye gidelim...
150 ye gelse tekrar uyumsuz olcak
[QUOTE=QUEEN;127705]okyanusda dalga sörfü bilen vobu iyi becerir..çok benziyo..geldi aklıma yazıyım dedim..sörf öğrenmeye gidelim...[/QUOTE]
emme orda margin call ı köpeng balıkları keseyor graliçem :::
[QUOTE=fXci;127707]emme orda margin call ı köpeng balıkları keseyor graliçem :::[/QUOTE]
burdakilerde katil köpek balığı zaten..
çaktırmadan süzüle süzüle inecek gibi duruyor ama siz inanmayın spot 35 altını göstermiyorlar.. dikkayttttttttt.
Panik yok, yorum yok, long devam :D
[QUOTE=enorton;127710]Panik yok, yorum yok, long devam :D[/QUOTE]
15 dakkam satta halen en güvendiğim...al verirse gider..
valla arkadaşlar bu borsanın düşmeye hiç niyeti yok gibi geliyor. 36 deki düşüş trendinin direncini iki kere zorlaması beni işkillendirdi. burayı üçüncü deneme de geçip ralli yapacaklar gibi geliyor ben ayı dostlugundan boga dostluguna dönüyorum
45000 görürüz bugün.Net alda beynim.050 short 025 long 875 short 825 full long devam.En dip olmuş 825.Pehh.Çok alış baskısı var.
[URL="http://img200.imageshack.us/i/screenhunter2q.png/]"][URL=http://img200.imageshack.us/i/screenhunter2q.png/][/URL][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/2927/screenhunter2q.png[/IMG][/URL]
Arkadaşlar benim 5-15 son görünüşü böyle herkese bol kazançlar arabayla uğraşmaktan devamlı takip edemiyorum fırsat bulduça grafik atarım.
Saygılar.
full long
[quote=fXci;127638]En kötü anımda güldürdün fantüm ::: Allah cızırkını vermiye
[URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1028"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=1028&dateline=1245825206[/IMG][/URL][/quote]
Benim avatar nasıl fx-ci ağabey?Boğanın heryerine dokundum hamdolsun.::::::.dng.dng
full flat devam. bu aralar gepi al çekil işlem yapma en iyi strateji
DeLLama EFG haziran vadede 55 bine düşürmüş çaktırmadan.. AGustos vadede 11500 long yanı agustosa taşımıyor gozukuyor kapatıyor gibi..
Borsa düşmez boşuna bakmayın aval aval.Longlayıp yaslanma zamanı geriye doğru.Bu koltuğu deviremez kimse bugün.45000 İnşallah kapanış.
[quote=SaNCaKTaR;127718]DeLLama EFG haziran vadede 55 bine düşürmüş çaktırmadan.. AGustos vadede 11500 long yanı agustosa taşımıyor gozukuyor kapatıyor gibi..[/quote]
Efg kim ya?Efg ekmek yiyecek hep de diğer city merry deutsch bunlar armut mu topluyor.Masal bu işler.Fiyat neyse o.::::::.kom
denge noktası 44 bin oldu..
44 bin üzerinde kalabilirsek 44525 hedef olabilir..
Aha 94 kalktı film koptu.Pis alacaklar.Yüzde 5 kokuyor burası bugün.Hadi hayırlısı.
kredi kartı borç batağına düşmüşleri tefeciler yıllık %30 faizle kapatıyor. bankalar ise ortalama yıllık %60 alıyor. asıl tefeci kim??
[quote=GOKHANFINDIK;127719]Borsa düşmez boşuna bakmayın aval aval.Longlayıp yaslanma zamanı geriye doğru.Bu koltuğu deviremez kimse bugün.45000 İnşallah kapanış.[/quote]
Cıkk, Borsa bugun cıkmaz, bosuna heveslenmeyın, shortlayın ve arkanıza yaslanın(ağustos vade),
acaba dıyorum bugun ağostos vade de taban gorurmuyuz:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127719]Borsa düşmez boşuna bakmayın aval aval.Longlayıp yaslanma zamanı geriye doğru.Bu koltuğu deviremez kimse bugün.45000 İnşallah kapanış.[/QUOTE]
yaslandık koltuğa.lelele.lelele
fxci bu resim nasıl
vallahi resim çekilirken kadını görmedim
kadına baksana nereyi elliyor oha falan oldum
nasıl komik demi :D
yatay bugün deyim..tamamalansın yorumlar..çıkamaz düşemez..
hii 15 dak al verdi geçici
bastırın yiğitler hörelenin düşman üstüne
long devam.vade sonu rallisi geliyor. gümbür gümbür
Allahım tam istediğim günler geliyor.Ben bu ortamda 1e 10 yaparım yakında.İnşallah.Hadi hayırlısı.