[QUOTE=LaNCe;55722]ağzımı bozmak istemiyorum edepli konuş![/QUOTE]
üstü kapalı ortalığı yüzsüz diyorsun lafın kime gittiği belli değil ...
Printable View
[QUOTE=LaNCe;55722]ağzımı bozmak istemiyorum edepli konuş![/QUOTE]
üstü kapalı ortalığı yüzsüz diyorsun lafın kime gittiği belli değil ...
tartısmayı uzatmamak ıcın bır ekleme yapmak ıstedım, mbm kardesımızın bır suredır longda ısrar ettıgını bılıyoruz ama kımseyı de etkıleme eğilimini gormedım kendısınde. Hatta bırcok kez yazdı da, [I]buraların dıp oldugunu dusunuyorum ama bakıp goreceğiz [/I] dedi, bu cumle oldukca net, BEN BOYLE DUSUNUYORUM demek, teo ve mbm kardeste HALIL RECBER tavrı hıc gormedım, kendılerıne haksızlık yapmayalım lutfen.
Sn lance ve Sn MBM ... sakinlik ltf...
Kullandığınız kelimeleri özenle seçin ltf.. Kişisel polemiğe girmeyelim ltf..
Unutmayın 100lerce kişi tarafından okunan bir forumdasınız
tuncer hoca seviyelerinde yine yanılyor.
salı günü ralli olacak dowda.
bozuk plağa taktım. bakalım önce nereye düşeceğiz.
......
Benim anlayamadığım!!!
Neden bugün bu saldırıya gerek duyulduğu?
Dün evvelsi gün Mbm uzun pozisyonu koruyup kendi adına pozisyonunu savunurken değil?
Neden bu kadar kuvvetli bir ters pozisyonda yakalandığında?
Bu saldırı yapan kişiler acaip bir zevk mi duyuyor başkalarının kayıplarından? Zaten kaybetti bi de ben vuriim mantığı....
Madem fikirleri var bu saldıranların niye zamanında gelip yazabilme cesareti gösteremiyolar? Tabii maçalar yemiyo:)
mbm kardeım doğru soyluyor, dıp oldugunu dusunerek long olan tek benmıyım dıye, arada bır baska topıklere de bakıyorum, bırkac ıstısna dısında gaplarda son gunlerde long yakalananların sayısı oldukca yuksek. Bır sey daha Lance kardesım, zaten tersde yakalanmıs ve canı yanmıs bırıne saldırmak hıc de ahlaklı bır davranıs değil, elestırebılırsın ama yuzsuz demek cok ayıp. Ne ulke olduk ya, ne hale geldık, kufur, asagılama normal davranıs halıne geldı, burada bırıne SEN YANILDIN derken bıle kırk kez dusunurum, buna hakkkım var mı dıye. Yapmayalım lutfen. Son gunlerde forumda oldukca yuksek ahlak ve duzey goruyorum, bunu ucuz polemıklere feda etmeyelım.
SAYGILAR; SEVGILER
forumdaki bir arkadaş epeydir dow da hedef 8600 ler diyordu..hatta cuma ve ya p.tesi dip görülecek diyordu..isminmi hatırlıyamadım..şimdilik tebrikler...
[QUOTE=rcp;55730]tartısmayı uzatmamak ıcın bır ekleme yapmak ıstedım, mbm kardesımızın bır suredır longda ısrar ettıgını bılıyoruz ama kımseyı de etkıleme eğilimini gormedım kendısınde. Hatta bırcok kez yazdı da, [I]buraların dıp oldugunu dusunuyorum ama bakıp goreceğiz [/I] dedi, bu cumle oldukca net, BEN BOYLE DUSUNUYORUM demek, teo ve mbm kardeste HALIL RECBER tavrı hıc gormedım, kendılerıne haksızlık yapmayalım lutfen.[/QUOTE]
vadeli için dip bile demedim..dibide umrumda olmaz
[B]sadece ben her gece uzunum..sebebinide yazdım... sonucuda beni baglar...[/B]
dow için dün bizim piyasa kapalıyken dedim.. açıkken onuda o kadar net demem..
bu bana hakaret etmesini gerektirmi......
[B]onu söyleyin önce....[/B]
Seviyesiz tartışmalarda iş yönetime düşüyor.
Durduk yerde insanlara sataşanların topikle ilişigi kesilmelidir. Başka türlü bunun önü kapatılamaz. Şuraya bir şeyler yazmaya çekinir olduk. Kimden sataşma gelecek diye.
yönetim benim mesajları siliyorda neden diğerlerine müdahele etmiyor? yazık..