hayırlı cumalar,
günaydınlar,
bol kazançlar.
Printable View
hayırlı cumalar,
günaydınlar,
bol kazançlar.
[quote=saraylı;399064]bu altın oran dediğimiz fibonacci oranı:%61.8
fibonacci çalışmalarına göre,düşüşün %61.8 i kadar tepki vermiş demek...[/quote]
çok teşekkür ederim sn.saraylı,
topiğe pek yazmasamda sizi sürekli zevkle takip ediyorum. İnşallah bizde yakın zamanda bilgimizi arttırabiliriz
[QUOTE=bull market;398512]Son 76500 den düşüşün sayımı şu şekilde olabilir.
vob 5 dk lık grafta mavi [COLOR="Blue"][B]1[/B][/COLOR] ve[COLOR="Blue"][B] 2[/B][/COLOR] bitti [COLOR="Blue"][B]3[/B][/COLOR] için düşeceğiz, bunuda siyah[B] 1,2,3,4,5[/B] ile mavi [COLOR="Blue"][B]3[/B][/COLOR] takibedecek şeklinde, siyah [B]1[/B] için 74325 i aşağıya geçmeliyiz, mavi[COLOR="Blue"][B] 3[/B][/COLOR] için sanırım 73000-73500 aralığı biyerler, sonra mavi[COLOR="Blue"][B] 4[/B][/COLOR] için yukarı 74325 i aşamayan yükseliş, en son mavi[COLOR="Blue"][B] 5 [/B][/COLOR]için 72 mi olur kaç olur bilinmez:), en son A,B,C dalgası için tekrar yukarılara olur şeklinde olabilir diyorum, tabi ben senaryolarken insaflı davrandım, bu rakamlar dahada düşük gerçekleşebilir.
Sonuç: maksat ew siz kalmayalım alternatif sayımları görelim:)
[IMG]http://b1203.hizliresim.com/v/p/3qf73.jpg[/IMG][/QUOTE]
bence siyah 1 bitti şimdi siyah 2 yi yapmaktayız, Cuma yataylığı 75 binlerde oyalanma vs. vs... sayımlar hep aşağıları gösteriyo fakat düşüş bi türlü gelmiyor
sanırım vob 74225 kırılırsa bu iş tamam, şimdi hafif yukarı sonra akşama düşerek kapanış pazartesi 3 etiketi şeklinde.
svg bull 2. dalga a-b-c şeklinde 3 parça olmalı ,5 lik itki sayamazsın...:o
[QUOTE=saraylı;399069]svg bull 2. dalga a-b-c şeklinde 3 parça olmalı ,5 lik itki sayamazsın...:o[/QUOTE]
Bende öyle diyom
ama yapmış işte adam:..::..::..:
başka ne sayacan buna, ha istersen abc de sayılır:), sayılamazmı yani:..::..:
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://d1203.hizliresim.com/v/r/3rwwz.jpg[/IMG][/URL]
Miço Pisik.....:::
ofisimde spekülatör saldırılarına karşı pür dikkat nöbet beklerken...:..:
forum bugün birinci cihan harbinden çıkmış gibi...:D
ben ise aya ayak basıp ta sağ salim dünyaya dönmüş astronot gibiyim..:..:
gençlerde iş kalmamış mirim...:..::..:
Destekte çok oyalanması aşağı kırma ihtimalini artırıyor diyebilirmiyiz hocam?
[quote=anonimm;399076]Destekte çok oyalanması aşağı kırma ihtimalini artırıyor diyebilirmiyiz hocam?[/quote]
dirençte...evt dediğin doğru olabilir..:)
sistem de satta zaten..:rolleyes:
uzun zamandır böyle iddialı bi yorum yapmamıştım ama şunu söliim...
2 ay önceki ralli nin,tamamen zorlama bir tepki olduğunu,
sonrasında dünyada oluşan para değişimlerinin rallinin altını desteklemiyo olduğunu,
tahvil ve hard currency lere gelen talebin cılızlığını,
altın ve değerli emtialardaki aşırı spekulasyonların bir hazırlık olduğunu,
politik açıdan da dünyada gerginliklerin tepe yaptığını,
görüyorum....
sanırım krizin ikinci dalgası başlamak üzre....çok feci kıpkırmızı günler yaşayabiliriz...
herkes dikkatli olmalı...
tabi bu benim görüşüm ve yanılma ihtimalim tabiki vardır..
saygılar...
[quote=ATHLON;399079]uzun zamandır böyle iddialı bi yorum yapmamıştım ama şunu söliim...
2 ay önceki ralli nin,tamamen zorlama bir tepki olduğunu,
sonrasında dünyada oluşan para değişimlerinin rallinin altını desteklemiyo olduğunu,
tahvil ve hard currency lere gelen talebin cılızlığını,
altın ve değerli emtialardaki aşırı spekulasyonların bir hazırlık olduğunu,
politik açıdan da dünyada gerginliklerin tepe yaptığını,
görüyorum....
sanırım krizin ikinci dalgası başlamak üzre....çok feci kıpkırmızı günler yaşayabiliriz...
herkes dikkatli olmalı...
tabi bu benim görüşüm ve yanılma ihtimalim tabiki vardır..
saygılar...[/quote]
hadi bakalım ...:::
sistem de kısada zaten...;)
bu forumda ya da piyasada daha yeni olanlar,hızlı yükselişi gördü de,düşüşün ondan daha ne kadar hızlı olabileceğini hala bilmiyor değil mi..?..:))
bakalım onu da görecekler mi..:))