[QUOTE=QUEEN;127728]hii 15 dak al verdi geçici[/QUOTE]
graliçem geçici olduunu nirden biliyosun :::
Printable View
[QUOTE=QUEEN;127728]hii 15 dak al verdi geçici[/QUOTE]
graliçem geçici olduunu nirden biliyosun :::
[quote=Fantom;127726]fxci bu resim nasıl
vallahi resim çekilirken kadını görmedim
kadına baksana nereyi elliyor oha falan oldum
nasıl komik demi :D[/quote]
Sen çektirirken görmedin hacı ama ben çekerken gördüm.Biliyon fotoğrafçılık kanımda var.:D:D:D
[IMG]http://i43.tinypic.com/33a6lig.gif[/IMG]
garantide 14 trilyon para girişi var..
[QUOTE=fXci;127732]graliçem geçici olduunu nirden biliyosun :::[/QUOTE]
yani bar kapanışına kadar geçici
FX-ci abim bu nasıl benim avatar?Pehh.Ey gidi Newyork günlerim be.
Panik yok, yorum yok, long devam :D
sinyal güçlendi an itibariyle..
44525 hedefine çok erken ulaştık.iyiye yormak lazım..
44800 de menzile girdi..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127733]Sen çektirirken görmedin hacı ama ben çekerken gördüm.Biliyon fotoğrafçılık kanımda var.:D:D:D[/QUOTE]
:D ne günlerdi Manhattan günlerimiz..
Geceleyin sokakta homeless dileniyordu yoldan geçen kadın ne dedi ona hatırlıyormusun :D
krizi vade sonu bitircekler py amcalar
Bakalım ne yapacak. VOB 60 dk.
[URL=http://img8.imageshack.us/i/vob60x.png/][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/4515/vob60x.png[/IMG][/URL]
off off yukarı döşüyorlar
425 short
garanti çıldırdı..
4.00 alışta para girişi 20 trilyon oldu.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127731]Allahım tam istediğim günler geliyor.Ben bu ortamda 1e 10 yaparım yakında.İnşallah.Hadi hayırlısı.[/QUOTE]
Gökhan saatin kaç olduğunamı bakyon
fibonacciye göre önemli diplerden 90 144 233 377 gün sonraları endekste aşagı ya da yukarı ciddi dönüşler yapıyor mart dibine 90 gün ekledigimiz zaman bu 3 hazirana geliyor 2 haziran endeks rakamı 36200 ile tepe yapmış.eger 90 gün kırılmasını aşagıya yapacak olsaydı şu anda 36000 den çok daha aşagılarda olmamız gerekirdi bu olmadıgı gibi 36000 geçen hafta bir kez daha denedi. bu da endeksin aşagıya degil bilakis mart dibinin 144 gün sonrasına kadar yani kabaca temmuz ayının sonuna kadar yukarıya gitme olasılıgının yüksek oldugunu gösteriyor
45800 üstü kapanıız bugün yeni zirve delinir 50000 uzlaşırız kayıtlara geçsin
[quote=sazan;127742]Bakalım ne yapacak. VOB 60 dk.[/quote]
bariyeri çektim diyon abi :::
yannız ortalamaların her neyse kesti kesecek yani :(
Oecd: ımf ıle anlasma saglanması turkıye acısından guven artırıcı bır yol olabılır
oecd: ımf ıle anlasma saglanması turkıye acısından guven artırıcı bır yol olabılır
-matrıks-
[quote=Vob Trader;127748]45800 üstü kapanıız bugün yeni zirve delinir 50000 uzlaşırız kayıtlara geçsin[/quote]
Ağzınızdan bal damlıyor.
Zararım çok ancak öyle kurtarırım zararımı.
yaw bir toplantıya girdim... anında şekil yapmışınız..bu forumun nöbetçi şortcusu kim beaa...sistem 43900 sat 44000 al vermiş..insan değilmiş... :)
TOKOBA,
apsd -15000 senaryo ve yorum?
apsd -15000 ise iki vakte kadar borsa çökecek demektir:) aynı zamanda üç vakte kalmaz demek bu:)...saygılar..
44,025 ten geri almak üzere ful şort...
[I]Haziran'da kapatanlar (-14...)Ağustos'ta (15...) açıyorlar.[/I]
[QUOTE=Vob Trader;127723]kredi kartı borç batağına düşmüşleri tefeciler yıllık %30 faizle kapatıyor. bankalar ise ortalama yıllık %60 alıyor. asıl tefeci kim??[/QUOTE]
Faktöring firmaları. Faktöring ne diye sorana yasal tefeci diyordum bir gün hocalardan biri duydu bastı kahakayı. Bankaalr yasal tefeci diğerleri gayri yasal tefeci.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127737]FX-ci abim bu nasıl benim avatar?Pehh.Ey gidi Newyork günlerim be.[/QUOTE]
Gökhan, volsitritteki o boğanın orasına elleyen borsada kaybetmiyomuş diye duydumdu, demekki doğruymuş:)
[quote=misafir;127755]44,025 ten geri almak üzere ful şort...[/quote]
Bu borsa 44025 görsün bugün ben de bu işi bilmiyorum.İmkansıza yakın.44100 belki.025 zor.Sen bence abim güzelce yaslan arkana long ile.Nerden esti durup dururken ne güzel duruyordun.O kadar durdun pozda nerden çıktı bu şimdi.Düşmeyecek bu borsa.Düzeltmeye oynama zamanı değil.45000 üstü kapanacaz İnşallah.
[QUOTE=Astatin;127753]TOKOBA,
apsd -15000 senaryo ve yorum?[/QUOTE]
APSD -14494+15360=-866 yatay. Fiyat artıyor.
[b][color=red]Senaryo :[/color] 2 [color=red]Fiyat :[/color] Yukarı [color=red]APS :[/color] Yatay [color=red]Etki :[/color] Olumlu [color=red]Piyasa :[/color][/b]
[b]a. [/b]Yeni boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yapıyorlar, ve/veya
[b]b. [/b]Eski ayılar, temkinli satan yeni ayılardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
[b]c.[/b] Yeni boğaların, temkinli satan yeni ayılardan agresif alımları (APS’nı artırır); eski ayıların, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş yükselir)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127759]Bu borsa 44025 görsün bugün ben de bu işi bilmiyorum.İmkansıza yakın.44100 belki.025 zor.Sen bence abim güzelce yaslan arkana long ile.Nerden esti durup dururken ne güzel duruyordun.O kadar durdun pozda nerden çıktı bu şimdi.Düşmeyecek bu borsa.Düzeltmeye oynama zamanı değil.45000 üstü kapanacaz İnşallah.[/QUOTE]
Allah Allah tam o noktada stop ve short emrim var.dng
[quote=bull market;127758]Gökhan, volsitritteki o boğanın orasına elleyen borsada kaybetmiyomuş diye duydumdu, demekki doğruymuş:)[/quote]
Abi Newyorkta binlerce trader var hergün elliyorlar boğa yoldan çıkacak en son atlayacak millete.Kaybetmese onlar kaybetmezlerdi.:..::..:Millet kendini asıyor Newyorkta.
Yok arkadaş NZDJPY düşüyo sa bu VOB düşecek :) Bu da multi relational sistem :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127762]Abi Newyorkta binlerce trader var hergün elliyorlar boğa yoldan çıkacak en son atlayacak millete.Kaybetmese onlar kaybetmezlerdi.:..::..:Millet kendini asıyor Newyorkta.[/QUOTE]
Yav Gökhan hemende gerçekleri söylemesen olmazmı....sen avatarı kaldırma boğaya elleyen borsada kaybetmiyomuş diyenlere istinye - volsittiret dolmuş uçak kaldırmayı planladıydım, boğa turizmini doğmadan öldürdün para kazanacaktık şunun şurasında, onuda çok gördün ya:..::..::..:
Yarın İMKB nin oralarda
[B]Haydeeeee, istinye - volsittiret boğa heykeli hemen kalkıyo , dolmuş uçak abla tek kişilik yer kaldı hemen bin bin bin[/B] diye çığırmaya başlayan biri görürseniz o benim işte:..::..::..: bari böyle bişeyden para kazanalım yaaaa, olmayacak başka türlüüüü
AL sinyali çok acayip kuvvetlendi,hayır olsun :)
Yorum yok, panik hiç yok, long devam :D
akbnk ı böyle deli gibi alıyorlarken cıkk düşmez bu borsa..
Çifli tepe formasyon derken 3 lü tepe formasyon yaptık ( bu da yeni çıktı çok nadir 10 yılda bir olur )
4 lü 5 li bile yaparız..
neyse aşağı doğru verecek çok yer kaldı şimdi.. serbestledi..
akşama VOB haziran kapanış tahminim 43975 .. kayıtlara geçsin lütfen..
Birazdan euro bölgesinden veri gelecekti, yada geldimi ne oldu?
Acaba yine birileri bizim bilmediğimiz birşey mi biliyorlar?
Böyle deli gibi mal almalarında bir sebep olmamalımı akbank %+4,88 yapmış
Veri gelsin aynen 44000 deyiz diye düşünüyorumda....akşama kapanışıda 42600 yaparız artıkın:)