Küfür içeren her mesajı sildim sn lance ..
sn MBM ninkileri de
Printable View
Küfür içeren her mesajı sildim sn lance ..
sn MBM ninkileri de
Mbm,
seni ne kadar sevdiğimi bilirsin, kendini savunmak başka bir şey, küfür etmek başka bir şey, eger savunurken , argoya kaçarsan, ki arada bir bende yapıyorum, haksız duruma düşersin,
SAyın Lance de haklı bu durumda,ama yanıldığı bir nokta var, bu zararlarını çıkıp çıkmadığını kimse inamıyor demek haksızlık olur,ağır bir itham olur, bunu bilemeyiz,ve bu da bizi ilgilendirmez.belki arkadaşımız bizler yuzunden zarar etmiştir, bakın bende long oldum,bedelini odedim, ama tartışarak küfür ederek, birbirlerimizi üzeriz sadece...
Sinirler gergin..sakin olalım, ve her zaman dönüş kapısı bırakalım...
Duygularımızı ifade derken hakaret etmek yerine , nereyi yanlış bulduğumuzu yazmak daha doğru, umarım Sen ve Lance, bu yazımı olgunlukla karşılarsınız.
Lutfen nıcklerın altında yazılan yazılara bır bakın, KARDESIMIZ yazıyor, bızlerı kardes sevıyesıne cıkarıyor demek kı bız de bırbırımızle KARDES oluyoruz, bu tavırlar, kufurler kardeslere yakısmaz...
...........
[QUOTE=HKAYIKCI;55742]Küfür içeren her mesajı sildim sn lance ..
sn MBM ninkileri de[/QUOTE]
eminmisiniz?
[QUOTE=abka;55738]forumdaki bir arkadaş epeydir dow da hedef 8600 ler diyordu..hatta cuma ve ya p.tesi dip görülecek diyordu..isminmi hatırlıyamadım..şimdilik tebrikler...[/QUOTE]
sağolasın Sayın Abka.
benim o.
[QUOTE=jelibon;55747]sağolasın Sayın Abka.
benim o.[/QUOTE]
jelibon farkı dimi ama :) hehehe
tebrikler, ama buna sevinmedim,kredim kapandı...
sevgılı mbm bu tartımada tamamen sızden yana yavır aldım, farketmıs olmalısınız, doğrudur dıp demedınız bıle, sadece aldıgınız poz durustce yazdınız hem de pıyasa kapanmadan, yanıldıgınızı da erkekce soyledınız, kımseyı de etkılemeye calısmadınız... Ben sızınle aynı pozısyonları almadım hıc, sızın yanılgınız benım sızı kucumseme hatta hakaret sevıyesınde asağılama hakkı vermez. Zaten boyle bırsey de hıc yapmadım.sıze yapılan saldırıda lance arkadası sevıyelı olmaya davet ettım.
[QUOTE=teo;55743]Mbm,
seni ne kadar sevdiğimi bilirsin, kendini savunmak başka bir şey, küfür etmek başka bir şey, eger savunurken , argoya kaçarsan, ki arada bir bende yapıyorum, haksız duruma düşersin,
SAyın Lance de haklı bu durumda,ama yanıldığı bir nokta var, bu zararlarını çıkıp çıkmadığını kimse inamıyor demek haksızlık olur,ağır bir itham olur, bunu bilemeyiz,ve bu da bizi ilgilendirmez.belki arkadaşımız bizler yuzunden zarar etmiştir, bakın bende long oldum,bedelini odedim, ama tartışarak küfür ederek, birbirlerimizi üzeriz sadece...
Sinirler gergin..sakin olalım, ve her zaman dönüş kapısı bırakalım...
Duygularımızı ifade derken hakaret etmek yerine , nereyi yanlış bulduğumuzu yazmak daha doğru, umarım Sen ve Lance, bu yazımı olgunlukla karşılarsınız.[/QUOTE]
Sn teo bu kişinin yalan attığı açıkça belli olmuyormu sizde bu işin içindesiniz bir günde 8000 puan kazanılırmı? böyle bir adama hala yazma imkanı verilmesi düşündürücü..sizinde yanıldğınız oluyor ama çıkıpta bol keseden atarak kazandığınızı iddaa etmiyorsunuz.. insanı kızdıran bu durum yoksa kimsenin başarısızlığına,zararına lafımız olamaz..
şunuda ifade edeyim kimsenin yazısına,yorumuna bakarak pozisyon almıyorum dolaysıyla zararda etmem mümkün değil..
[QUOTE=jelibon;55747]sağolasın Sayın Abka.
benim o.[/QUOTE]
ne diyorsun jelibon bu duruma ! hala aynı kanaatini koruyormusun...
General Electrıc'ın 3.ceyrek Hısse Basına Karı 0.43 Dolar (beklentı: 0.47 Dolar, Oncekı: 0.54 Dolar)
[QUOTE=teo;55748]jelibon farkı dimi ama :) hehehe
tebrikler, ama buna sevinmedim,kredim kapandı...[/QUOTE]
aynen öyle.
başka bankaya geç. he he.