45000e gidiyor bu vob babalar gibi..
Printable View
45000e gidiyor bu vob babalar gibi..
5 dk lık sistem 44550 sat verdi ama 15 dakıkalık hala alda...
1000 puan kardan maliyete geri geldik vey beee:)
Abi verilmiş sadaka neymiş bir kere daha anladım.Bu ne ya.Yola çıkmadan önce abim dedi araba da direksiyon hidroliği yağı bitmiş sanırım dedi.Direksiyon kayıyormuş sağa sola.Baktım ben giderken arabayı zaptedemiyorum daha 20 km şehir içinde.Neyse giderken geri döndüm öbür arabayı alacaktım.Pat bir baktım evin önünde otoparka girerken ne göreyim.Şak diye arabanın aksı kesti attı.Sağ lastik kırıldı.Ben de yüzmeye müzmeye gitmiyorum.Bıraktım bizimkilere arabayı ne yaparlarsa yapsınlar.Full long devam.Hakkımızda hayırlısı olsun.
44200 altına sarkmadan enseyi karartmamak lazım..
long devam..
525 kısa
arkdişler yeni yılan graflarla karşınızdayım teşkürlerimi esir tutmayın salın gayri bana dovru :::
Dow future 8800 lerdeyken 8250 olacak dediğim grafik altta... Noluyor dersiniz ? sıkışıyor tabiki...benden tavsiye sıkışıklık kopuşuna dikkat edin derim.....sıkışma güncel noktaları 8310....8260 arası... Olduda yukarı kırdı 8310ü ozamanda yukardan gelen alçalan trend direncine dikkat edin derim...orasıda hemen şimdi kırarsa 8390 falan...
[IMG]http://i43.tinypic.com/2e1du7a.png[/IMG]
[QUOTE=Vob Trader;127817]bizim buralar ne iş enorton? tatilmi yoksa iş icabımı?[/QUOTE]
Eşim burdurlu önce oraya gideceğiz sonra da tatile...
küskücübaşı pambık nerde .....düşürsene arkadaşş..fiyat grafiğinde ASILAN ADAM yok ama KASILAN ADAM var :)
eur/usd ye nolirrrrrr
[QUOTE=enorton;127829]Eşim burdurlu önce oraya gideceğiz sonra da tatile...[/QUOTE]
bizim enişdede ordan. çavdırlı
Küsküyü vermeye başladılar, destekler teker teker delinecek diyorum:)..
[QUOTE=fXci;127828]arkdişler yeni yılan graflarla karşınızdayım teşkürlerimi esir tutmayın salın gayri bana dovru :::
Dow future 8800 lerdeyken 8250 olacak dediğim grafik altta... Noluyor dersiniz ? sıkışıyor tabiki...benden tavsiye sıkışıklık kopuşuna dikkat edin derim.....sıkışma güncel noktaları 8310....8260 arası... Olduda yukarı kırdı 8310ü ozamanda yukardan gelen alçalan trend direncine dikkat edin derim...orasıda hemen şimdi kırarsa 8390 falan...
[IMG]http://i43.tinypic.com/2e1du7a.png[/IMG][/QUOTE]
fxci kardeş hexen babayı aratmıyon az birazda vob kontratlarına el atsan :)
yok arkadaş..NZDJPY 61.06 dan döndü..61 i kırmadıkça düşmez bu VOB :)
500 SHORT 425 full long devam.Dökme bu.
uzun sürelik flat orucumu bozdum 44425 uzun hadi bakam.
[QUOTE=neremy;127834]fxci kardeş hexen babayı aratmıyon az birazda vob kontratlarına el atsan :)[/QUOTE]
sen ne diyon gıı biz onla afedersin nasıl diyorsunuz ::: like two pears in a pod
[i]OECD'nin ekonomk görünümü yükseltmesi piyasalarda moralleri yükseltirken alımları güçlendirdi. Fed toplantısından çıkacak kararı bekleyen piyasalara ikinci destek ECB'den geldi. ECB bir yıllık ihalede bankalara % 1 faizle 442 milyar euro verdi.[/i]
[QUOTE=abka;127345]abka Nickli Üyeden Alıntı
5 dalık karma sistem 20 ayda 152.725 (824 işlem)
Buy Order
Cross(C,Ref(LLV(C,8),-4)+(Ref(ATR(5),-4)*3))AND Mov(C,6,E) > Mov(C,26,E)
Sell Short Order
Cross(Ref(HHV(C,8),-4)-(Ref(ATR(5),-4)*3),C)AND Mov(C,6,E) < Mov(C,26,E)
Sell Order
C<Ref(LLV(L,1),-4) AND Mov(C,15,E) < Mov(C,1,E) AND C < Mov(C,14,E)
Buy to Cover Order
C>Ref(HHV(H,1),-4) AND Mov(C,15,E) > Mov(C,1,E) AND C > Mov(C,14,E)
bu sistemi 6 haziran günü vermiştim..herhalde ogünden bugüne 3.000 puanı olmalı belkşide daha fazla.[url]http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211p10.html[/url] garfik burada[/QUOTE]
Abka, buradaki değerler opt değerler mi ?
[QUOTE=fXci;127838]sen ne diyon gıı biz onla afedersin nasıl diyorsunuz ::: like two pears in a pod[/QUOTE]
valla ne dediğini anlamadım insallah küfür değildir :..: yani vob analizi etcenmi demek istedin
eur/jpy de kafayı yedi..:..::..:
[quote=mur@t;127840]Abka, buradaki değerler opt değerler mi ?[/quote]
[COLOR=red]Cross(C,Ref(LLV(C,8),-4)[/COLOR]+(Ref(ATR(5),-4)*3))AND Mov(C,6,E) > Mov(C,26,E)
son bar kapanışı, [COLOR=red]4 [/COLOR]bar önce hesaplanmış olan [COLOR=red]son sekiz[/COLOR] barın en düşük kapanışını......
opt değerler olmalı..başka bir şey olamaz...pardon apka senin yerine konuştuk ama :)
[quote=neremy;127841]valla ne dediğini anlamadım insallah küfür değildir :..: yani vob analizi etcenmi demek istedin[/quote]
yok laa yani şey dimek istiyor burda
like: yuani burnundan
two pears: hık demiş
in a pod: düşmüş
::: ::: ::: ::: gibi bişey :::
yada
like: tek
two pears: yumurta
in a pod: ikizi
::: ::: :::
400 ve 425 lerden 1/3 oranında shortladım hayırlısı artıkın!
[quote=Astatin;127830]küskücübaşı pambık nerde .....düşürsene arkadaşş..fiyat grafiğinde ASILAN ADAM yok ama KASILAN ADAM var :)[/quote]
sus kafam bozuk la dünkü LONG ları erken kapattım anasını satıym.
neyse o defter kapandı artık SHORT'um.bunnarda elde gümlemese bari.evet veriyorum az sonra küsküyü :::
425 cover and long
bak bak bak...nzdjpy 61.30 oldu..yok abi düşmeeycek bu VOB leyin....15 dklık sistemde sat vermedi zati
sankim SHort cu arıyorlar bulamıyorlar gibi ..CGHB diyelim :)
[quote=Astatin;127848]bak bak bak...nzdjpy 61.30 oldu..yok abi düşmeeycek bu VOB leyin....15 dklık sistemde sat vermedi zati[/quote]
USACHF ye bak beş dakıkada uçtu:..:gelsin $$$$
[quote=Astatin;127848]bak bak bak...nzdjpy 61.30 oldu..yok abi düşmeeycek bu VOB leyin....15 dklık sistemde sat vermedi zati[/quote]
61.42....sen biliiin pambık böyle giderse 45000 kapatır vobci
Askeri mahkeme Albay Çicek hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar vermiş...ahanda..akşam karışır ortalık
Genelkurmay askerı savcılıgı, albay cıcek ıle ılgılı kovusturmaya yer olmadıgına karar verdı
genelkurmay baskanlıgı askerı savcılıgı, ''taraf gazetesınde yayımlanan
belgenın genelkurmay baskanlıgında hazırlanmadıgı, boyle bır belgenın mevcut
olmadıgı anlasıldıgından ve aslı bulunmayan fotokopı belgenın 4. Sayfasındakı
ımza blogunda albay dursun cıcek'ın ısmının uzerınde yer alan ımzanın, suphelı
denız pıyade kurmay albay dursun cıcek'e aıt olduguna, bu belgenın hazırlanması
ve herhangı bır kısıye verıldıgıne ılıskın suphelı hakkında delıl
bulunmadıgından, sorusturma konusu olay ve cıcek ıle ılgılı ıtıraz yolu acık
olmak uzere kavusturmaya yer olmadıgına karar verıldıgını'' bıldırdı.
-aa-
[quote=Astatin;127851]61.42....sen biliiin pambık [B]böyle giderse 45000 kapatır vobci[/B][/quote]
şom ağızlısın işte nolcek :mad:
Genelkurmay, belgenın genelkurmay baskanlıgı karargahında duzenlenmedıgının tespıt edıldıgını bıldırdı
genelkurmay baskanlıgı askerı savcılıgı, taraf gazetesındekı habere konu
olan belgenın, genelkurmay baskanlıgı karargahında duzenlenmedıgının tespıt
edıldıgını, boyle bır belgeyle ılgılı olarak gerek elektronık ortamda, gerekse
yazılı kayıtlarda herhangı bılgı, belge, emır veya emareye rastlanılmadıgını
bıldırdı.
-aa-
ayrıca...
GENELKURMAY, BELGENIN GENELKURMAY BASKANLIGI KARARGAHINDA DUZENLENMEDIGININ TESPIT EDILDIGINI BILDIRDI
GENELKURMAY BASKANLIGI ASKERI SAVCILIGI, TARAF GAZETESINDEKI HABERE KONU
OLAN BELGENIN, GENELKURMAY BASKANLIGI KARARGAHINDA DUZENLENMEDIGININ TESPIT
EDILDIGINI, BOYLE BIR BELGEYLE ILGILI OLARAK GEREK ELEKTRONIK ORTAMDA, GEREKSE
YAZILI KAYITLARDA HERHANGI BILGI, BELGE, EMIR VEYA EMAREYE RASTLANILMADIGINI
BILDIRDI.
-AA-
İyisin pamık...61.50 den 3 üncü kez döndü aşağı :)
burdan dönüp tekrar 400 altına inerse pis sat verir..dönmezse zaten sorun yok :)
[QUOTE=Astatin;127858]burdan dönüp tekrar 400 altına inerse pis sat verir..dönmezse zaten sorun yok :)[/QUOTE]
Aynen katılıyorum ve 475 longladım yannız yukarıda hele 44800 geçerse kimse tutamaz
Uyarıyorum altın vuruşu seans sonu vobu 200 300 puan üste atarak yapacaklar.O zaman da millet zaten üstte vob hep aynı hareketler deyip shortlayacak.Geceye de short kalacaklar.Yarın da 500 gap gelecek yine.Oha.45000 olursa bugün portföyümü 2 ye katlamış olacam.Carideki borç yüzünden.
Genelkurmay askerı savcılıgı, taraf gazetesınde yayımlanan belgede gorevsızlık kararı verdı
genelkurmay baskanlıgı askerı savcılıgı, taraf gazetesınde yayımlanan
belgenın, aslının mevcut olmaması nedenıyle, bu belgenın hangı amacla kım veya
kımler tarafından uretıldıgı, uretenlerın amacları, ozellıkle turk sılahlı
kuvvetlerının bır sekılde hedef alınıp alınmadıgı ve belgenın taraf gazetesı
muhabırıne ulastırılmasıyla aynı gazetede yayımlanması olayları hakkında adlıye
mahkemelerının gorevlı ve yetkılı oldukları anlasıldıgından, ıtıraz yolu acık
olmak uzere genelkurmay baskanlıgı askerı savcılıgının gorevsızlıgıne karar
verıldıgını bıldırdı.
Savcılık, sorusturma dosyasının geregının takdır ve ıfası ıcın gorevlı ve
yetkılı ıstanbul bassavcılıgına gonderılmesıne de karar verdı.
-aa-