-
13 Ekim 2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, İMKB’de ilk seans 09:30-12:30 saatleri arasında yapılacaktır. İkinci seansta bir değişiklik olmamıştır.
13 Ekim 2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda 09:15-17:15 saatleri arasında tek seans yapılacaktır.
Sizce buna neden gerek görüldü? İşleyişle alakalı bir sorun yada sıkıntı yüzünden mi acaba?
-
[QUOTE=shibumi;55766]13 Ekim 2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, İMKB’de ilk seans 09:30-12:30 saatleri arasında yapılacaktır. İkinci seansta bir değişiklik olmamıştır.
13 Ekim 2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda 09:15-17:15 saatleri arasında tek seans yapılacaktır.
Sizce buna neden gerek görüldü? İşleyişle alakalı bir sorun yada sıkıntı yüzünden mi acaba?[/QUOTE]
zorda olan bircok araci kurum daha fazla islem yapsin kurtulsun,kucuk yatirimci daha fazla batsin diye gerek goruldu sanirim .
-
lutfen mbm kardesım, hıc sorun değil, ozur dılemenız gerekmez, ben unuttum bıle, sızı sevıyoruz, lutfen duygusal tepki gostermeyın, en ıyısı bır ıkı saat dınlenın, sakınlesın, burada yazarken karsımızdakı ınsanın ruh halını bılmıyoruz, farkında olmadan asırılıklara da kacabılıyoruz, teo nun da dedıgı gıbı bıraz olgunlukla karsılayıp fazla uzerınde durmayalım.
-
arkadaslar burada birlik olup birbirimize destek olup yaralarimizi saralim moral verelim gerekirse burada kimse birbirinde mali acidan beslenmiyor. ben bu durumlari yasadim sn hdioxyde ve sn teo sayesinde moralimi duzelttim iki kere yoksa burada yazamayacaktim bile.
burada yuzlerce akiliz birlik olup bir deger ortaya koyalim derim.fiziksel ve ruhsal ve mali acidan benden daha kotu olan varmidir bilmiyorum ama kimseye sayin dan tesekkurden baska bir kelime kullanmiyorum. cunku buradaki insanlar benim normal hayatta pek gormedigim bir dostlugu gosterdiler hemde zamaninda.
saygilar,
-
[QUOTE=shibumi;55766]13 Ekim 2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, İMKB’de ilk seans 09:30-12:30 saatleri arasında yapılacaktır. İkinci seansta bir değişiklik olmamıştır.
Sizce buna neden gerek görüldü? İşleyişle alakalı bir sorun yada sıkıntı yüzünden mi acaba?[/QUOTE]
Bildiğim kadarıyla bu karar 1 ay onceden alınmıstı ve IMKB baskanı bunu dıs pıyasalarla daha entegrelı ve gelısmıs pıyasalar gıbı daha uzun sure pıyasaların acık kalması maksatlıydı, buradan komplo teorısı cıkarmak bıraz zorlama olur:)
Oysa komplo teorılerıne cok yatkın bırıyım:)
Yıne yanılmıyorsam ogle arası tatıl de kalkacak ılerıde.
-
Sn.Rcp,
Yanlış anlaşıldım. Komplo teorisi değildi benim için olay. Eski olduğunu da biliyorum. Lakin nedenini cidden anlayamadım.
Yurtdışı ile entegre ise gece 23 de kapatalım. Hatta 23.30 da.
Dax kapandıktan sonra dow da durum değişmiyor mu?
Ben aracı kurumlarda çalışanların öğle tatillerini ciddi sıkıntıya sokacak bir gelişme olarak görmüştü 12.30 olayını.
Oda kalkacak öğle arası olmayacak yazmışsınız ki, olay hepten bitecekmiş meğersem. :D
-
[QUOTE=catedral;55699]Şubeler herşeyi der sevgili Vobix..
Çalışanların bişeyden haberi yokturki. Bankacılar alınmasın ama maalesef öyle[/QUOTE]
Başka bankalardan haberim yok ama bizim bankada işler tıkırında, gelin isteyene kredi veririz :D
-
Endeksde 2 sent desteğini kırdırıyolar. İlk seans taban yapıp korkutmadılar. Bu da satışların devam edeceği işareti. Çok çakal bunlar çook..
-
PUTIN: HUKUMET HISSE SENEDI PIYASALARINA YATIRIM YAPMAYA GELECEK HAFTA BASLAYACAK
-MATRIKS-
bu da rus hukumeti borsada alim yapacak anlamina geliyor
dunya ne hale geldi vay be.
-
etmeyin! merkez bankaları...dow açılmadan faizi agresif olarak indirin..yoksa dünyanın hali duman..
-
spk ordusu kapatin su borsayi artik.
-
piyasalari ziplatacak bir gelisme var ise duyum vesaire lutfen yazin. saat ikide dunya tarihinde bir ilk olup faiz indirildikten sonra hep 2 de indilir demenin bir faydasi yok.
bu arada sn teonun dedigi yere geldik 35600....