[i][b]15:30[/b] Mayıs ABD Dayanıklı Tüketim Malları Siparişleri Önceki 1,9% [b]Beklenti -0,9% [/b]
Dayanıklı tüketim malı siparişlerindeki artış ekonomideki canlılığın belirtisidir Beklentiden daha büyük daralma yaşanması olumsuz algılanacaktır[/i]
Printable View
[i][b]15:30[/b] Mayıs ABD Dayanıklı Tüketim Malları Siparişleri Önceki 1,9% [b]Beklenti -0,9% [/b]
Dayanıklı tüketim malı siparişlerindeki artış ekonomideki canlılığın belirtisidir Beklentiden daha büyük daralma yaşanması olumsuz algılanacaktır[/i]
pariteler sinyali çaktı... pis düşeceğiz..:..:
küsküsel durumlar var vob da...yada satış baskısı mı var nedir
aha sistem kardeşim diyoz inanmıyonuz..NZDJPY 61.50 VOB 44550, NZDJPY 61.35 VOB 44450..koyun gün boyu grafı alt alta... :)
sy saraylı nerede yazıyordu acaba . geçenlerde bir arkadaş vermişti .
sat verir gibi yapıyore.. manyak vob..sonra al verir gibi yapıyore..
[quote=parapara;127866]sy saraylı nerede yazıyordu acaba . geçenlerde bir arkadaş vermişti .[/quote]
[URL]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/URL]
[QUOTE=parapara;127866]sy saraylı nerede yazıyordu acaba . geçenlerde bir arkadaş vermişti .[/QUOTE]
[url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/url]
veri varmı lolar
[QUOTE=marakes;127861]Genelkurmay askerı savcılıgı, taraf gazetesınde yayımlanan belgede gorevsızlık kararı verdı
genelkurmay baskanlıgı askerı savcılıgı, taraf gazetesınde yayımlanan
belgenın, aslının mevcut olmaması nedenıyle, bu belgenın hangı amacla kım veya
kımler tarafından uretıldıgı, uretenlerın amacları, ozellıkle turk sılahlı
kuvvetlerının bır sekılde hedef alınıp alınmadıgı ve belgenın taraf gazetesı
muhabırıne ulastırılmasıyla aynı gazetede yayımlanması olayları hakkında adlıye
mahkemelerının gorevlı ve yetkılı oldukları anlasıldıgından, ıtıraz yolu acık
olmak uzere genelkurmay baskanlıgı askerı savcılıgının gorevsızlıgıne karar
verıldıgını bıldırdı.
Savcılık, sorusturma dosyasının geregının takdır ve ıfası ıcın gorevlı ve
yetkılı ıstanbul bassavcılıgına gonderılmesıne de karar verdı.
-aa-[/QUOTE]
Taraf gazetesi Dağlıca baskını hakkında yaptığı yalan haber sonrasında yaptığı gibi iç sayfalardan birinde küçücük puntolarla özür diler artık :mad: .dng
[QUOTE=deks;127862][i][b]15:30[/b] Mayıs ABD Dayanıklı Tüketim Malları Siparişleri Önceki 1,9% [b]Beklenti -0,9% [/b]
Dayanıklı tüketim malı siparişlerindeki artış ekonomideki canlılığın belirtisidir Beklentiden daha büyük daralma yaşanması olumsuz algılanacaktır[/i][/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;127870]veri varmı lolar[/QUOTE]
Şşşşşş, biraz kafa dağıtın, akıl testi yapmış amcalar:) buyrun teste bakıyım...
işte akıl testine açılan link:)
[URL="http://www.morbiber.com/MorbiberTest.aspx?TestId=13"]http://www.morbiber.com/MorbiberTest.aspx?TestId=13[/URL]
[quote=enorton;127871]Taraf gazetesi Dağlıca baskını hakkında yaptığı yalan haber sonrasında yaptığı gibi iç sayfalardan birinde küçücük puntolarla özür diler artık :mad: .dng[/quote]
muhtemelen.
[quote=enorton;127871]Taraf gazetesi Dağlıca baskını hakkında yaptığı yalan haber sonrasında yaptığı gibi iç sayfalardan birinde küçücük puntolarla özür diler artık :mad: .dng[/quote]
Açtırma ağzımı taraf gazetesi hakkında şimdi;
- Bir yanda Vatan dediğin nedir ki bir çift kadın göğsüne satarım diyen bir GYY
- Diğer yandan ABD den talimatla tası tarağı bırakıp amaçlı gönderilmiş bir çomar,
.............
neyse girmeyeyim bu olaya
[COLOR="Red"]Bide şu var, sözkonusu ekip başarısından %100 eminmiş....vobsinyalleri yayınlıyolar:)[/COLOR]
Matematiksel sistemin hisseler için ürettiği sinyaller okuyuculara duyurulur. Bu aşamada izlenen yol şöyledir;
Sinyal gelen hissenin grafiği yayınlanır. Grafik üzerinde sistemin AL sinyalini ürettiği nokta işaretlenir. Bu noktanın rakamsal değeri ayrıca okuyucu için yazılır.
Hissenin teknik analizi yapılır. Sistemin sinyali hangi teknik dinamiklerin gerçekleşmiş olması sebebiyle verdiği aktarılır.
Hissenin temel analizi yapılır. Önemli değerler okuyucu ile paylaşılır.
En önemli ve başarıyı arttıran konulardan birisi olan alıcı-satıcı analizi ve takas analizi yapılır. Burada hissenin sahibi olan kurumların hareketleri değerlendirilir. Okuyucu, kurumların gelecekte yapabileceği hareketlere karşı reaksiyonlarını bu analizle birlikte hazırlamış olur.
Tüm bu analiz ve çalışmaların sonucunda, hissenin hedef değeri ve stop-loss noktası belirlenir.
Bu analiz ve veriler detaylı biçimde sitede yayınlanır. Okuyucu; yeni bir sinyal geldiği konusunda SMS gönderilerek uyarılır.
Sistem, manipülasyona açık hisselerde kullanılmaz, dolayısıyla sinyal üretmez.
Matematiksel sistemin Ulusal-100 ve Ulusal-30 endeksi için ürettiği sinyaller okuyuculara duyurulur. Bu sinyallerin VOB'da nasıl kullanılabileceği aktarılır. VOB için tüm hedef seviyeler ve stop-loss seviyesi aktarılır. VOB için olan bu sinyallerde başarı oranı çok yüksektir. Bu aşamada izlenen yol şöyledir;
Endeksin durumu ile ilgili bir tablo bulunmaktadır. Bu tabloda, endeksin Kısa/Orta/Uzun vadeli yönü, matematiksel sistemden gelen sinyaller eşliğinde belirlenir. Tabloda yönler net bir ifade ile yazılır. Belirtilen yönlere doğru hedef seviyeler ve olası dönüş noktaları yine bu tabloda okuyuculara sunulur.
Seans içerisinde devamlı olarak piyasa ve hisseler hakkında bilgi aktarılır. Piyasanın yönü, yön değişimleri, seans içi analizler aktarılır. Eğer sistemin sinyal ürettiği bir hisse var ise, bu hissenin seans içerisinde yaptığı hareketler ve potansiyel hareketleri belirlenir. Önemli haberler okuyuculara ulaştırılır. Seansın tamamında eşsiz bir bilgi akışı vardır.
Piyasada konuşulan/hareketli olan/çok uzun süredir yatay seyreden hisselerin analizleri yapılır ve yatırımcılara sunulur. Ayrıca, tüm BorsaSende üyeleri, analizinin yapılmasını istedikleri hisseleri BorsaSende ekibine bildirebilirler. Bu hisselerin analizleri 24 saat içerisinde sitede yayınlanır.
BorsaSende ekibi, başarısından %100 emindir. Bununla birlikte 30 gün geri ödeme garantisi sunar. Eğer BorsaSende.com'a üye olur, ancak sağlanan hizmetten memnun kalmazsanız, ödediğiniz ücret 30 gün içerisinde sualsiz biçimde iade edilir. Bu konuda detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız.
BorsaSende.com
Abd'de mayıs ayı dayanıklı mal sıparıslerı yuzde 1.8 arttı (beklentı:%-0.8 oncekı%+1.7)
-matrıks-
[i] *ABD'DE MAYISTA DAYANIKLI MAL SİPARİŞLERİ NAKLİYELER HARİÇ YÜZDE 1.1 ARTTI(BEKLENTİ -0.5%, ÖNCEKİ +0.8%) [b][color=#008000]olumlu[/color][/b][/i]
[QUOTE=bull market;127873]Şşşşşş, biraz kafa dağıtın, akıl testi yapmış amcalar:) buyrun teste bakıyım...
işte akıl testine açılan link:)
[URL="http://www.morbiber.com/MorbiberTest.aspx?TestId=13"]http://www.morbiber.com/MorbiberTest.aspx?TestId=13[/URL][/QUOTE]
Test Sonucu : Etkileyici ve Zehirli Akıl
Hakkında
Azimli, tartan ve sezme yönü kuvvetli bir zeka yapınız var. Aklınız bir dedektif gibi çalışıyor diyebiliriz. Durumların arkasında bulunan gerçekleri ayan beyan ortaya dökecek maharetlere sahipsiniz. Bazen aklınız, keskin bir sirke gibi küpüne yani size zarar verebiliyor. Acımasızca konuşabiliyorsunuz. Algı yapınız gereği olaylar karşısında dikkatinizi ustalıkla toplayabiliyorsunuz. Sezdiğiniz şeylerde yanılma payınız pek az oluyor. Tüm bunlara rağmen düşünce yapınız fazla ısrarcı ve epey esrarlı da olabiliyor.
Olaylar Karşısında Tavrınız:
İhtiraslı, azimli, yetenekli, ağzı sıkı.
İyi huylarınız:
Hisli aşık, davasından dönmeyen, sezinleme gücü, ince fikirli, iş bitiren, dirayetli.
Kötü huylarınız:
Kıskanç, esrarlı, şüpheci, aksi, başına buyruk.
Düşünce yapısı
Düşünce yapınız gereği hayata ihtirasla tutunmuşsunuz. Bu sebeple sizin akıl birliğinizi özetleyen kelime “İhtiraslıyım”dır. Başladığınız hiçbir sorunu ya da olayı yarın yaparım diye yarım bırakmazsınız. Sizin aklınızdan geçenler gözlerinizdeki ışığın parıltısından anlaşılabilir. Başına buyruk bir doğanız var. Aldığınız kararlar da bu yönde ilerlemekte.
::::::
[quote=deks;127878][I] *ABD'DE MAYISTA DAYANIKLI MAL SİPARİŞLERİ NAKLİYELER HARİÇ YÜZDE 1.1 ARTTI(BEKLENTİ -0.5%, ÖNCEKİ +0.8%) [B][COLOR=#008000]olumlu[/COLOR][/B][/I][/quote]
olumluya olumlu da.....önceki ay %0.8 ken bu herifler niy e%-0.5 bekliyomuşki...:..:
600 baskı var full şort
bu ivme 45 bin yaktırır voba..
alış baskısı görüyorm ben
[QUOTE=Vob Trader;127881]600 baskı var full şort[/QUOTE]
7oo geri long gitti 200 puan :(
Yorum yok, panik hiç olmadı zaten, long devam... :D
[QUOTE=Vob Trader;127884]7oo geri long gitti 200 puan :([/QUOTE]
çok kıpraşma yaw ...:confused:
[QUOTE=QUEEN;127886]çok kıpraşma yaw ...:confused:[/QUOTE]
sabahdan 125 puan almışdım alsattan şimdi 200 puan verdim. 75 puan+komisyon maliyeti yükselttik sağlık olsun :)
[quote=unlimitted;127484]geceye pek pozisyonda kalmayan birisi olarak geceye long.
kayıtlara geçsin.
didimden bir akşam üstü pozisyonu olduğu da geçsin kayıtlara. :D
herkeşlere iyi akşamlar.
şu anda sahip olduğum sağlık ve huzur lüksünü Allah herkese gani gani versin...[/quote]
[B]unlimited[/B] dostumuzun önce selamını iletiyim.sonra yukardakı long pozisyonunu 44.575 kapadıgını bıldırıyor takip eden dostlara..
[B][quote=Astatin;127880]olumluya olumlu da.....önceki ay %0.8 ken bu herifler niy e%-0.5 bekliyomuşki...:..:[/quote][/B]
[B]vay bee evet. önceki ay %0.8 ken niye -0,5 bekliyormuş adamlar. [/B]
[B]burada bir bilgi hatası olabilir mi ?[/B]
[B]Bu amerikada veriler sürekli beklenenden iyi geliyor..[/B]
[B]Amerika krizden tahminlerden önce mi çıkacak ?[/B]
[B]Bilmiyorum buhar olan 1 trilyon dolar nereye gitti peki ? Onu nerden bulacaklar ?[/B]
[B]İlginç çok ilginçç...[/B]
[B]Dow önce yukarı yapar. Sonra biraz durulur...[/B]
[QUOTE=SaNCaKTaR;127888][B]unlimited[/B] dostumuzun önce selamını iletiyim.sonra yukardakı long pozisyonunu 44.575 kapadıgını bıldırıyor takip eden dostlara..[/QUOTE]
gözlerinden öpeyoruz kendisinin dikhantli olsun oralarda fazla derinnere dalmasın .. saolsun:D
[QUOTE=Vob Trader;127887]sabahdan 125 puan almışdım alsattan şimdi 200 puan verdim. 75 puan+komisyon maliyeti yükselttik sağlık olsun :)[/QUOTE]
bende 100 aldım 50 verdim ..enorton gibi olmak istiyormda ..aslında benim tarzım o..sinyal zamanı tereddüte düşüyorm ..
eczacbasndakı deli garanda hep aktıften kademe alıp duruyo..6 mılyon lotu gectı artı da cıtı 13 mılyon artıda..toplam para gırsını pıyasaya garand aolsturuolar..garanda 30 trıl artı pıyasada 33 trıl artı var..garandan sonra en ıyı gırıs iş 7 trıl artıda..ak 3 artıda tcell 3 trıl eksıde
garantideki para girişi son alışların ardından 30 trilyon oldu..
[QUOTE=marakes;127892]eczacbasndakı deli garanda hep aktıften kademe alıp duruyo..6 mılyon lotu gectı artı da cıtı 13 mılyon artıda..toplam para gırsını pıyasaya garand aolsturuolar..garanda 30 trıl artı pıyasada 33 trıl artı var..garandan sonra en ıyı gırıs iş 7 trıl artıda..ak 3 artıda tcell 3 trıl eksıde[/QUOTE]
Bi de su marbascı olması biraz önce tacirler iyi ders verdi ama o akıllanmaz.
marbaş piyasaın katalizörü asıl o olmazsa olmaz piyasa yapıcının kolu o..
44825 ağustos şort takviye..ortalama 44550 oldu...uuuuuuuuuuuç..öldürür vobix
[quote=fXci;127890]gözlerinden öpeyoruz kendisinin dikhantli olsun oralarda fazla derinnere dalmasın .. saolsun:D[/quote]
sanırım daldı.. baglantı kesildi... :p
garandakı pg 23 e tum pıyasadakı de 30 a geriledi
[QUOTE=Astatin;127896]44825 ağustos şort takviye..ortalama 44550 oldu...uuuuuuuuuuuç..öldürür vobix[/QUOTE]
asti yukarı trend var.. hafif satışlarla gidiyo.. dikkatli ol...
dow açılışındada bi atraksiyon yapar piyasa.
yukarı yönlü tabi :)
45 bine şimdiden 1000 kontrat dizmişler..
[QUOTE=Astatin;127896]44825 ağustos şort takviye..ortalama 44550 oldu...uuuuuuuuuuuç..öldürür vobix[/QUOTE]
yanacak elin çek ateşden elini:)