gercekten gururluyum HRC yani harac sistemini literaturumuze kazandirdigim icin :):) diger forum sitesinde bu sisteme ilk isim koyan ve insanlara tavsiye eden benim :):)
Printable View
gercekten gururluyum HRC yani harac sistemini literaturumuze kazandirdigim icin :):) diger forum sitesinde bu sisteme ilk isim koyan ve insanlara tavsiye eden benim :):)
[QUOTE=follow;17896]gercekten gururluyum HRC yani harac sistemini literaturumuze kazandirdigim icin :):) diger forum sitesinde bu sisteme ilk isim koyan ve insanlara tavsiye eden benim :):)[/QUOTE]
Sayenizde boş vaktimiz boşa gitmiyor Sn. follow. Patenti size ait uygulaması ky'ye.:D
[QUOTE=follow;17896]gercekten gururluyum HRC yani harac sistemini literaturumuze kazandirdigim icin :):) diger forum sitesinde bu sisteme ilk isim koyan ve insanlara tavsiye eden benim :):)[/QUOTE]
Sayenizde boş vaktimiz boşa gitmiyor Sn. follow. Patenti size ait uygulaması ky'ye.:D
[QUOTE=sentinus;17897]Sayenizde boş vaktimiz boşa gitmiyor Sn. follow. Patenti size ait uygulaması ky'ye.:D[/QUOTE]
daha oncede yazdim yemin ederim ky nin 1 ytl lik kazanci bile beni memnun eder bu serefsizlerden ne kadar koparirsak kardir.Ben her ay 3000 goturuyorum zaten .dng.dng
[QUOTE=sentinus;17897]Sayenizde boş vaktimiz boşa gitmiyor Sn. follow. Patenti size ait uygulaması ky'ye.:D[/QUOTE]
daha oncede yazdim yemin ederim ky nin 1 ytl lik kazanci bile beni memnun eder bu serefsizlerden ne kadar koparirsak kardir.Ben her ay 3000 goturuyorum zaten .dng.dng
mesela bugun 150 puanimi almisim.Gerisini buyuk oyuncular dusunsun tirmalasinlar,kudursunlar bir kenara cekildim tekrar firsat bekliyorum.Gordummu affetmem.
mesela bugun 150 puanimi almisim.Gerisini buyuk oyuncular dusunsun tirmalasinlar,kudursunlar bir kenara cekildim tekrar firsat bekliyorum.Gordummu affetmem.
Ilk 5 Dk Açiliş Seansi Aldanmamak Gerek Bilmynlr Için
Ilk 5 Dk Açiliş Seansi Aldanmamak Gerek Bilmynlr Için
46.70’lerden zayif bir açilis yapan vadeli uzlasmanin 46.925’e terfi
etmesinden sonra, avrupaya paralel 47.00 üzerini denedi, bu esnada 3.000 lot
kadar pozisyon kapamasi görüldü, kisa kapayan tarafta efg belirgindi. bu
poz.kapama sonrasi vadelinin fiyati uzlasmanin hafif altina kayarak yataya
geçti. tahtalar yurtdisina relatif zayif seyrediyor, spot açilistaki
artilarini geri verdi ve avrupa’nin %1.0’e yaklasan artisina nazaran zayif
kaldi, garan ve isctr zayif, [B]eregl sov devam ediyor[/B].
simdilik 47.20/47.30 direncini test etmeye gidecek gibi durmuyor.
Ugur Ertürk
Ekinciler Yatirim Menkul Degerler A.S.
46.70’lerden zayif bir açilis yapan vadeli uzlasmanin 46.925’e terfi
etmesinden sonra, avrupaya paralel 47.00 üzerini denedi, bu esnada 3.000 lot
kadar pozisyon kapamasi görüldü, kisa kapayan tarafta efg belirgindi. bu
poz.kapama sonrasi vadelinin fiyati uzlasmanin hafif altina kayarak yataya
geçti. tahtalar yurtdisina relatif zayif seyrediyor, spot açilistaki
artilarini geri verdi ve avrupa’nin %1.0’e yaklasan artisina nazaran zayif
kaldi, garan ve isctr zayif, [B]eregl sov devam ediyor[/B].
simdilik 47.20/47.30 direncini test etmeye gidecek gibi durmuyor.
Ugur Ertürk
Ekinciler Yatirim Menkul Degerler A.S.