hacı mösyö,
eğer nisan vade artı makas yapsaydı bende çıtırdaktan şort yapacaktım... amma eksi makas edince yemedi..belkide planı buydu..bilemeyong...
diyeydin 1 kontrat lonk girerdim yarın seni n şortların karını paylaşırdık...üw
Printable View
hacı mösyö,
eğer nisan vade artı makas yapsaydı bende çıtırdaktan şort yapacaktım... amma eksi makas edince yemedi..belkide planı buydu..bilemeyong...
diyeydin 1 kontrat lonk girerdim yarın seni n şortların karını paylaşırdık...üw
U100'e çizittirme mantığıyla baktığımızda nerelerin direnç nerelerin destek olarak çalışabileceğini tahmin edebiliriz. Sarı çizgi yarın için 79.996'dan geçiyor.
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://f1302.hizliresim.com/16/w/klt60.gif[/IMG][/URL]
Sony sells Tokyo offices for $1.2 billion in turnaround plan | [URL="http://t.co/nRTarVgO8H"][COLOR=#0084b4]http://bloom.bg/15TFx2X [/COLOR][/URL]
Biribirini seven sayılar teoremi- Last action...
way** diyorum başka bir şey demiyorum.. Detaylara gelince
1.Jüpiter-Uranüs-Mars relative positioning teoreminden çok güçlü olasılıkla : 33-34
2.Glasik İstatistikten-Poison dağılımı-Standart olasılık teoreminden : 30
3.Asimetrik Klasik İstatistikten /Geçen haftaya göre tekrar sayı: 51
4.Tiskindiğim Sayılar Teoremi (5 adet tiskindiğim sayı var. 4 hafta bunlardan biri çıkmadıysa 5 inci hafta çıkması muhtemel): 29
Yani elde 5 sayı varmış ve beşide çıkmış...Bu 5 i neden aynı kolonda oynamamışım o basiretsizlik..Gerisi de kısmet..."At koşar baht kazanır" teoremi bilinen tüm bilimsel yaklaşımlardan daha üstündür:D:D
[quote=Astatin;436583]Biribirini seven sayılar teoremi- Last action...
Jüpiter-Uranüs-Mars relative positioning teoreminden çok güçlü olasılıkla : 33-34
Glasik İstatistikten-Poison dağılımı-Standart olasılık teoreminden : 30
Asimetrik Klasik İstatistikten /Geçen haftaya göre tekrar sayı: 51
Tiskindiğim Sayılar Teoremi (5 adet tiskindiğim sayı var. 4 hafta bunlardan biri çıkmadıysa 5 inci hafta çıkması muhtemel): 29
Yani elde 5 sayı varmış ve beşide çıkmış...Bu 5 i neden aynı kolonda oynamamışım o basiretsizlik..Gerisi de kısmet..."At koşar baht kazanır" teoremi bilinen tüm bilimsel yaklaşımlardan daha üstündür:D:D[/quote]
asti, çok galaktikompleks yaklaşıyosun bu olaya.Mosyo'den tiyo al tuttur abi :D
Şinci gelelim önümüzdeki haftaya;
1- Önümüzdeki hafta sıra Merkür-Dünya-Mars Positioningdeki bu grup %99 tutturuyor. Ordan kesin 2 sayım var :)..İndik 52 sayıya
2- Tiskindiğim 5 sayıdan biri bu hafta çıktığı için bu diskinç 5 sayıdan hiçbiri önümüzdeki hafta çıkmaz. İndik 52-5=47 sayıya...
3- 51 artık hem poisona hem de asimetrik tekrar a ters o da çıkmaz haftaya.. Kaldı 46 sayı...
46 sayının 4 lü gombinasyonları 163,185 ediyiii...Yani 163k TL lazım...hımmm..çok para olmaz... Biraz daha işkembeyi çalıştırmamız lazım... Yada fileksinin dediği gibi Mösyö den yardım alalım...Mösyö var mı bişi...Kahve falı falan lazımsa içim hemen..şş
[quote=Astatin;436588]Şinci gelelim önümüzdeki haftaya;
1- Önümüzdeki hafta sıra Merkür-Dünya-Mars Positioningdeki bu grup %99 tutturuyor. Ordan kesin 2 sayım var :)..İndik 52 sayıya
2- Tiskindiğim 5 sayıdan biri bu hafta çıktığı için bu diskinç 5 sayıdan hiçbiri önümüzdeki hafta çıkmaz. İndik 52-5=47 sayıya...
3- 51 artık hem poisona hem de asimetrik tekrar a ters o da çıkmaz haftaya.. Kaldı 46 sayı...
46 sayının 4 lü gombinasyonları 163,185 ediyiii...Yani 163k TL lazım...hımmm..çok para olmaz... Biraz daha işkembeyi çalıştırmamız lazım... [B]Yada fileksinin dediği gibi Mösyö den yardım alalım...Mösyö var mı bişi...Kahve falı falan lazımsa içim hemen..şş[/B][/quote]
Işığa gel asti, ışığa :..:
Mösyö de gelmiyo ki arkadaş... Adanm ya 3 saat var 3 saat yok..yada 1 ay var 1 ay yok... Uluslararası Gezen Gemilerde felan çalışıyo herhalde.. Yada ne billiiim Cruise Line'da kaptan filan gün aşırı yada saat aşırı ***a vuruyo herhal...hehehe..
dur ben şimdi lonk açayım VOB da..hisseder hemen gelir mösyö :)
Mösyö nerdesin Bak gelmediğin süre boyunca lonklarımı randıracam ona göre..aluuu
lonk arttırdım...günlük graf 15 ve 60 ı dövecek kanaatimce...new 5 on the way ı think ya da hope
[quote=Astatin;436583]Biribirini seven sayılar teoremi- Last action...
1.Jüpiter-Uranüs-Mars relative positioning teoreminden çok güçlü olasılıkla : 33-34
2.Glasik İstatistikten-Poison dağılımı-Standart olasılık teoreminden : 30
3.Asimetrik Klasik İstatistikten /Geçen haftaya göre tekrar sayı: 51
4.Tiskindiğim Sayılar Teoremi (5 adet tiskindiğim sayı var. 4 hafta bunlardan biri çıkmadıysa 5 inci hafta çıkması muhtemel): 29
Yani elde 5 sayı varmış ve beşide çıkmış...Bu 5 i neden aynı kolonda oynamamışım o basiretsizlik..Gerisi de kısmet..."At koşar baht kazanır" teoremi bilinen tüm bilimsel yaklaşımlardan daha üstündür:D:D
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=8271&d=1362123370"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=8271&stc=1&thumb=1&d=1362123370[/IMG][/URL][/quote]
iyi tarafından bakalım...117 TL ikramiye var...
1 kg Foça Barbun : 60 TL
Balığın yoldaşı küçük : 35 TL
22 TL kalıyor..Onla da Sayısal yaparık hacı...
Freepass 4 weekend olmuş..öyle düşünelim.. pozitif enerjimizi kaybetmeyelim...
[QUOTE=Astatin;436625]iyi tarafından bakalım...117 TL ikramiye var...
1 kg Foça Barbun : 60 TL
Balığın yoldaşı küçük : 35 TL
22 TL kalıyor..Onla da Sayısal yaparık hacı...
Freepass 4 weekend olmuş..öyle düşünelim.. pozitif enerjimizi kaybetmeyelim...[/QUOTE]
asti şu yukarda saydıklarından daha nasiplenemedim işten güçten ne dion şincik ?
kıllanıyım mı ayrışıyım mı açım aç ?
anlaşılan paraları yemeğe gittin.. iii peki ( kadınla kızla yeme daa biriktir :) nasıl olsacortsuz duramazsın :) hadi hoşçakal bana mama yok görünüor.. bol şans başşş başşş
550 puan da alabilirdik..100 puan aldık..bereket versin..Mösyö d egelmedi yaw
[quote=medet;436627]asti şu yukarda saydıklarından daha nasiplenemedim işten güçten ne dion şincik ?
kıllanıyım mı ayrışıyım mı açım aç ?[/quote]
[quote=medet;436628]anlaşılan paraları yemeğe gittin.. iii peki ( kadınla kızla yeme daa biriktir :) nasıl olsacortsuz duramazsın :) hadi hoşçakal bana mama yok görünüor.. bol şans başşş başşş[/quote]
he medet patron yemekteydim vallah..diğer yandan sorunu anlayamadım batron...:) foça barbun u soruyosan kesinm ye derim:D cilloptur...ege mamulu oldugundan yok civaydı yok agır metaldi gibi sorunları da yok etinin:o
Lüfer ve bide ordövr tabağı büyüktür.ağa . :) çaktın
[quote=medet;436639]Lüfer ve bide ordövr tabağı büyüktür.ağa . :) çaktın[/quote]
:DLüfer-Barbun-Hamsi....top 3 dür kanaatimde:D:Dşipesiz
ve tabi kötü balık yoktur.bayat balık vardır :) her balık mevsiminde ve taze iken mikemmeldir..
ammaaaaa bişi diim mi ? bugün orkinos günü gibi eğer trol iyi yere denk gelirse.. bilmiom garii
[QUOTE=Astatin;436594]Mösyö de gelmiyo ki arkadaş... Adanm ya 3 saat var 3 saat yok..yada 1 ay var 1 ay yok... Uluslararası Gezen Gemilerde felan çalışıyo herhalde.. Yada ne billiiim Cruise Line'da kaptan filan gün aşırı yada saat aşırı ***a vuruyo herhal...hehehe..
dur ben şimdi lonk açayım VOB da..hisseder hemen gelir mösyö :)[/QUOTE]
.dng .dng
patron çıtırdak olunca dısarı çıktık... raatız.. bi ara 800 puan + olunca o raatlık oldu yusufçuk çiçeği... neyse eve geldik... hersey kontrol altında...
[quote=mosyo2000;436672].dng .dng
patron çıtırdak olunca dısarı çıktık... raatız.. bi ara 800 puan + olunca o raatlık oldu yusufçuk çiçeği... neyse eve geldik... hersey kontrol altında...[/quote]
bu kıyamı umutma...:Dsabah lonk açtım sonra 100 puana kapattım..kapatmamı umursamadı, sabah lonk açmış olmam bile graştırmaya yetti:D bu arada 700 den açtığım şortları 500 den kapatmanın hüznü içindeyim
325 relong mösyö
[quote=Astatin;436708]325 relong mösyö[/quote]
hemen 275 e değdirince aha dedim Astatin-lonk ters indiki çalışacak gene derken hülülüllü aldılar hacı..ne iş...ben ben değilmiyim..emirler gerçeklememiş olabilir mi diye baktım gerçekleşmiş..haber varmı diye baktım oda yok..alla alla:D
olay nedir hacılar..haber falan yok ne mtx de ne gazetelerde..tv izleyen varsa varmı bi flaş haber desin..yok hayır habersiz çıkıyosa lonk arttırabilirim de o açıdan
[QUOTE=medet;436653]ammaaaaa bişi diim mi ? bugün orkinos günü gibi eğer trol iyi yere denk gelirse.. bilmiom garii[/QUOTE]
.boks..boks.
agadaşlar,
98450 kırmızı indik yeresi bu hafta için...sabah da ordan dönmüş zati..eğer bunun üstüne atarsa sipidi sistem haftalıkda ala geçecek..feyk olabilir mi olabilir elbet...
valla 97325 lonkları tutuyorum...97500 de trailing stop/Take profit yaparım....98425 üzeri kaparsa lonkkları taşırım... 97500-98425 arası kapanışlarda ise histemime bakacağım :)..en kötüsü yolda ve tilifondan izliyor olacağım...herkese iii haftasonları
ralli...eynseynç
Yarın sabah , kahve falında ne çıkacağı şimdiden belli gibi:Petrol kuyusu veya petrol rafinerisi, Barış işareti yapmış kişiler , vs....:D
[quote=excali;436795]Yarın sabah , kahve falında ne çıkacağı şimdiden belli gibi:Petrol kuyusu veya petrol rafinerisi, Barış işareti yapmış kişiler , vs....:D[/quote]
Kahve falında balık filan çıkabilir ama gündem ivit dediğin gibi:D Akçakoca petrol, peace at home ayrıca kayagzı olayı da var malum:D:D
yannız çokkkk bomba başka bir gündem daha olabilir...ama onu saatinde yazacağum
[quote=Astatin;436797]Kahve falında balık filan çıkabilir ama gündem ivit dediğin gibi:D Akçakoca petrol, peace at home ayrıca kayagzı olayı da var malum:D:D
yannız çokkkk[B] bomba başka bir gündem daha olabilir...ama onu saatinde yazacağum[/B][/quote]
Saat geldi ama bomba pırt çıktı..Çoook yazık oldu çok...Tot-Ars berabere bitse yarınki son maça 14/14 girecektik... Yarınki maç saatinde teşkilatı hazırlayıp adrenalini yüksek bir 90 dakika yaşayacaktık Kasımpaşa-TS maçında...Üwwwww... bir de 15/15 olsaydı, 3 tl lik guponla 15 tutturan adam olarak [B][COLOR=red]adımızı tarihe altın harflerle, xxxxxx tl yi de banka hesabımıza arial harflerle yazdıracaktık[/COLOR][/B]..
Şimdiki sorunsalımız ise 14 tutarmı tutarsa kaç TL verir...:(:mad::cool:
[IMG]http://i49.tinypic.com/2cztv0x.png[/IMG]
Uwww...kayagazımız olacaktı, petrolümüz olacaktı, VOB the strongest ımız olacaktı:) hala da olacak bence..ralli gaçınılmaz bence...ama bence...
uwwwww..ayrıca yukarıdaki sportoto kuponu için çelenk göndermeyin, istekiler türk eğitim vakfına yardımda bulunsun..başsağlığını ise akşam Kasımpaşa-TS maçındna sonra kabul edeceğum
Mösyö argadaş...FYI
Acaba...
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://c1303.hizliresim.com/17/4/kqvb5.gif[/IMG][/URL]
Bana uyar aslanpat...Şöle temiz bir yeni zirve..NUNU lu bir 5 inci dalga ile Ewsel açıdan da şık olur du yani
bu topiğin hacıları nirdesiniz..tivitır da açıkta bişi mi gördünüz gayboldunuz
[QUOTE=Astatin;436946]bu topiğin hacıları nirdesiniz..tivitır da açıkta bişi mi gördünüz gayboldunuz[/QUOTE]
ben sahsen - biraz da hanım zoruyla - yogaya baslayıp da seans sonrası eve gidip bi iki tütsü yakıp yeşil çay içme isteği varken arkadaşlarla buluşup adanası izmirine altılı oynayıp iddia yapıp rakılar içtiğimdendir ki bu aralar bu gitgellerle meşgulum...
[quote=Astatin;436946]bu topiğin hacıları nirdesiniz..tivitır da açıkta bişi mi gördünüz gayboldunuz[/quote]
Günaydın patron :)
Mart ayı olması dolayısıyla, yoğunum biraz. Mart ayı, KEDİ AYI....dng.lelele.lelele
[IMG]http://www.envision.ca/webs/exploitsvalleyspca/images/cat1jump.gif[/IMG]
Yerimde duramıyorum. Tutmayın beni.....dng.dng
[quote=excali;437077]Mart ayı olması dolayısıyla, yoğunum biraz. Mart ayı, KEDİ AYI....dng.lelele.lelele
[IMG]http://www.envision.ca/webs/exploitsvalleyspca/images/cat1jump.gif[/IMG]
Yerimde duramıyorum. Tutmayın beni.....dng.dng[/quote]
::::::::::::.dng.dng o kdr yoğunlukta burada cevap yazdın, emeğine sağlık kedü :D