35000i dipledik galiba??
Printable View
35000i dipledik galiba??
Geçemedi, Geceye flat...
piyasaların dört gözle beklediği haber..
IMF HEYETI GELECEK BIRKAC HAFTA ICINDE PROGRAM SONRASI RUTIN IZLEME GORUSMELERI ICIN TURKIYE`YE GELECEK - CNBCE
jELİBON FARKIIIIIIIIIIIIIIII....................
[QUOTE=jelibon;55829]jELİBON FARKIIIIIIIIIIIIIIII....................[/QUOTE]
8500 altında 7882ye kadarlık %7lik bir standart sapması var ama olsun.
.brv
Son dakikalarda şortçular için pozisyon kapatma fırsatını tepsiyle sundular resmen. kaçıran varsa yazıklar oldu.
Dow bu gün 9,000 üzeri kapatabilir. Bu şu demek; bizim piyasa açık zamanına göre % 10 yukarı demek. tavan açarmıyız o zaman pazartesi?.
[QUOTE=VOBiX;55831]8500 altında 7882ye kadarlık %7lik bir standart sapması var ama olsun.
.brv[/QUOTE]
o olmasa para kazanılmaz. %10 olsa iflas ediyordum, en sanalından. he he.
vix tepe = 70.90
60 olmasıyla 80 olması arasında hiçbir fark yoktur.
ralli günü hala salı -1,+1.
neyse 35000 den mal kaptım. en gerçeğinden. şimdi push konuşuyor ne olacak bakalım.
sevgiler.
Güniçinde stresli sinirli ortam olduğu için yazmadım.
Forumda bu tip tartışmalar olmasa iyi ama olmuyor. bazen sinirlere hakim olunamıyor.Burayı yaklaşık 2 aydır takip ediyorum gözlemlediğim şu, burada bir guruplaşma gördüm. gurubun dışındakiler mesaj yazsada,soru sorsada cevap verilmiyor. birde gurup dahilindeki kişiler kendi aralarında canım cicim. aliciiim, ayşeciim...
eğer isimle hitap edilecekse neden nick kullanıyorsunuz?
bugün burada mbm,ve selcuklu değilde başka arkadaş o küfürleri etse üyeliği iptal edilirdi. üstelik moderatorler göre göre gözyumdu buna.
bazı kişilerin diğer forumun yöneticine rintintin diyeceğine kendini sorgulaması lazım.bu olay diğer forumda olsaydı gereken yapılırdı.
neyse herkese iyi haftasonları
[QUOTE=demir;55835]Güniçinde stresli sinirli ortam olduğu için yazmadım.
Forumda bu tip tartışmalar olmasa iyi ama olmuyor. bazen sinirlere hakim olunamıyor.Burayı yaklaşık 2 aydır takip ediyorum gözlemlediğim şu, burada bir guruplaşma gördüm. gurubun dışındakiler mesaj yazsada,soru sorsada cevap verilmiyor. birde gurup dahilindeki kişiler kendi aralarında canım cicim. aliciiim, ayşeciim...
eğer isimle hitap edilecekse neden nick kullanıyorsunuz?
bugün burada mbm,ve selcuklu değilde başka arkadaş o küfürleri etse üyeliği iptal edilirdi. üstelik moderatorler göre göre gözyumdu buna.
bazı kişilerin diğer forumun yöneticine rintintin diyeceğine kendini sorgulaması lazım.bu olay diğer forumda olsaydı gereken yapılırdı.
neyse herkese iyi haftasonları[/QUOTE]
Sn hellim gokhanın namı deger ensfb nin ne küfürlerini sildi de uyeligini iptal etmedi. Artık en son haddinde üyelik silmek zorunda kaldı. Şimdi bu durumda yapılırmı sizce ?
[QUOTE=jelibon;55833]o olmasa para kazanılmaz. %10 olsa iflas ediyordum, en sanalından. he he.
vix tepe = 70.90
60 olmasıyla 80 olması arasında hiçbir fark yoktur.
ralli günü hala salı -1,+1.
neyse 35000 den mal kaptım. en gerçeğinden. şimdi push konuşuyor ne olacak bakalım.
sevgiler.[/QUOTE]
DOW üzerine bu akdar yorum yapıp yüksek tutarlılığa sahip olduğunuz için tebrikler .brv NY ve Chicago borsaları Pazartesi açıkmış bu arada.
[quote=Nohamura;55836]Sn hellim gokhanın namı deger ensfb nin ne küfürlerini sildi de uyeligini iptal etmedi. Artık en son haddinde üyelik silmek zorunda kaldı. Şimdi bu durumda yapılırmı sizce ?[/quote]
En azından karşılıklı sataşmalar başladığında ilgili kişilerin yazma hakları bir süre askıya alınmalı sinirler yatıştıktan sonra tekrar bu hak verilmeli. burayı binlerce kişi okuyor diyorsunuz her fırsatta. 1000 lerce kişiye saygılı olmak lazım.
kimseyi eleştirmek değil amacım. gördüğüm bu
[QUOTE=VOBiX;55837]DOW üzerine bu akdar yorum yapıp yüksek tutarlılığa sahip olduğunuz için tebrikler .brv NY ve Chicago borsaları Pazartesi açıkmış bu arada.[/QUOTE]
sağolasın, belki bunun yeri burası değil.
ama o kadar birbirine bağlı olu ki bu aralar.
belki bir fikir veriyordur diye yazıyorum.
ralli hala salı -1, +1
değişen bir şey yok.
bakalım dip tam nerde olacak. böyle değip çıkması değilde biraz orada oyalanması lazım.
sevgiler.