-
Zirveden bişeyler çıkmazsa (ne çıkacaksa:)) piyasaların işi zor. Zirveden çıkacak açıklamalar beklenecek. Bu gece ve yarın haber bombardımanına tutuluruz.
Kapanışta gönlüm halaa kısadan yanaydı. Ama dünkü kısalar + gün içi toplanan puanları pazartesi sabahı 1-2 gün sürecek bir saçmalığa feda etmemek için flat girdim.. Açıkçası yemedi:)
-
toparlanma g7 den gelecek haberlerle olacak.Izleyip gorelim.Haftaya tepki bekliyorum bende.36.000 den longlarla girdim hafta sonuna.
-
ABD RESMI DAIRLER KAPALI CBOT BORSASI'NDA FAIZ VE
DOVIZ ISLEMLERI KAPALI ,
Borsalar ve futureslar acık demektır,
-
Ekranımda dow var ama acaba yanlışlıkla dogub mu yazılmış diye şüphedeyim.
Bu nasıl bir volalitedir...
-
[QUOTE=shibumi;55846]Ekranımda dow var ama acaba yanlışlıkla dogub mu yazılmış diye şüphedeyim.
Bu nasıl bir volalitedir...[/QUOTE]
Doğub nin spek i bile daha insaflıydı:) Yoksa burada bilenip bilenip gitti dow u mu yapıyo varyonun spekiyle birleşip.kom
-
[QUOTE=demir;55835]Güniçinde stresli sinirli ortam olduğu için yazmadım.
Forumda bu tip tartışmalar olmasa iyi ama olmuyor. bazen sinirlere hakim olunamıyor.Burayı yaklaşık 2 aydır takip ediyorum gözlemlediğim şu, burada bir guruplaşma gördüm. gurubun dışındakiler mesaj yazsada,soru sorsada cevap verilmiyor. birde gurup dahilindeki kişiler kendi aralarında canım cicim. aliciiim, ayşeciim...
eğer isimle hitap edilecekse neden nick kullanıyorsunuz?
bugün burada mbm,ve selcuklu değilde başka arkadaş o küfürleri etse üyeliği iptal edilirdi. üstelik moderatorler göre göre gözyumdu buna.
[B]bazı kişilerin diğer forumun yöneticine rintintin diyeceğine kendini sorgulaması lazım.bu olay diğer forumda olsaydı gereken yapılırdı.[/B]
neyse herkese iyi haftasonları[/QUOTE]
yazmayacagım dedim ama şu rintintin olayını görünce yazmadan olmaz......
[B]Konuyu Toplam 84 Üye okuyor. (50 Kayıtlı üye ve 34 Misafir)
mbm, LaNCe, demir, follow, shibumi, saganak, jelibon, mozkan, VOBiX, hdioxyde, spreadbetting, mur@t, catedral, optra, uufuk, sentinus, MASTER, lwarrior, abilag, oguzhan, dilemma, jerfin, özdenil, abka, mgudul, BULUT, men, capepoint, açık-pozisyon, parderi, hilm, bien, HKAYIKCI+, mavi, emrehan, artanis, cbaykus, chn69, Frapuccino, mursevim, oğuzt, yukcel, AMON RA+, borsacim, thracian, CIRCIR, efor, maşuk, ayyu12 [/B]
bak yukarda o kadar isim var......burda olmayanlarda dahil...
hangi birinize küfür ettim..yada saygısızlık..... benden en ufak kötü bir söz duydunuzmu...
[B]yazılarınızla pozisyonlarınızla yada görüşlerinizle ilgili......
özelliklede şahsınızla ilgili....[/B]
varsa çıksın söylesin.....
[B]adamın biri geliyor durduk yere pişkin yüzsüz diyor...
ve bende buna cevap vermeyecegim öylemi...[/B]
sebeb olarakta ben geceye uzun giriyormuşumda..gap yiyormuşumda....
bu ona bana hakeret etme hakkı doguruyor öylemi..
kim olursa olsun..aynı şey olursa,aynı şekilde cevap alır benden....
bunun hakla hukukla alakasıda yok..
[B]ha forumdan atılır atılmam..umrumda olmaz...öncelik benim kişiliğimdir...[/B]
zaten kaydımı silin diyen de benim.....
buna yapılan kasıtlı ve haksız saldırıya cevap veririm..
forumdan atılmayayım diye eyvallah deyip etek yalayacagım ,duymamazlıktan gelecegim öylemi...
belki sen yapabilirsin ama ben yapmam kardeşim...
gelelim rintintin olayına
zaten rintintin olayıda böyle.. eyvallah demediğimiz için, eğilmediğimiz için ayrıldık....
baktılar sinyal satamıyorlar kasıtlı olarak üstümüze geldiler...
adiliklerin en büyüğünü yaptılar.. olay catedralle benim aramda olmasına ragmen fırsat bilip yok özür dile yok af dile deyip yok bilmem ne deyip birde numara yapmaya çalıştılar..
zaten nasıl burdan bunları göndeririz diye plan kuruyorlardı..hemen atladılar olayın üzerine..
mesela sn rcp den dün özür diledim ben.. hatalıysam dilerim...
ama kimki ben özür dileyecegim.. yada niye dileyecegim.. sonra mesela sn.enerton gibi ,sırf sn mbm in kaydi niye silindi diye soran ,bir sürü arkadaşların kaydını sildiler..
bumu insanlık.. bumu moderatörlük...
esas benim merak ettiğim ne biliyormusun... ben o kişiye yukarda anlattıgım nedenlerle ,sadece bana degil o gün atılan bütün arkadaşlarada yaptıkları despotluk ve haksızlık için rintintinde derim başka bir şeyde...
[B]bundan sanane.....[/B]
mesele anlaşılıyor gibi.. yoksa durduk yere bu meseleyi gündeme getirmezdiniz.. yine planlı bir hareketmi var...
yoksa lance ile siz başka amaç peşindemisiniz.......
o forumda gereken yapılır diyorsunuzda niye gidip orda yazmıyorsunuz...rintintini savunacagınıza gidin orda yazın... mutlu mutlu....
sizemi düştü onu savunmak.. atılan onca arkadaşa savunma hakkımı verdi rintintin..
mesele anlaşılıyor....
bu topik reting yapıp izlenme sayısını artırdı ya birtakım gizli güçler hemen iş başınamı geçti yoksa...
-
[QUOTE=mbm;55849]yazmayacagım dedim ama şu rintintin olayını görünce yazmadan olmaz......
[B]Konuyu Toplam 84 Üye okuyor. (50 Kayıtlı üye ve 34 Misafir)
mbm, LaNCe, demir, follow, shibumi, saganak, jelibon, mozkan, VOBiX, hdioxyde, spreadbetting, mur@t, catedral, optra, uufuk, sentinus, MASTER, lwarrior, abilag, oguzhan, dilemma, jerfin, özdenil, abka, mgudul, BULUT, men, capepoint, açık-pozisyon, parderi, hilm, bien, HKAYIKCI+, mavi, emrehan, artanis, cbaykus, chn69, Frapuccino, mursevim, oğuzt, yukcel, AMON RA+, borsacim, thracian, CIRCIR, efor, maşuk, ayyu12 [/B]
bak yukarda o kadar isim var......burda olmayanlarda dahil...
hangi birinize küfür ettim..yada saygısızlık..... benden en ufak kötü bir söz duydunuzmu...
[B]yazılarınızla pozisyonlarınızla yada görüşlerinizle ilgili......
özelliklede şahsınızla ilgili....[/B]
varsa çıksın söylesin.....
[B]adamın biri geliyor durduk yere pişkin yüzsüz diyor...
ve bende buna cevap vermeyecegim öylemi...[/B]
sebeb olarakta ben geceye uzun giriyormuşumda..gap yiyormuşumda....
bu ona bana hakeret etme hakkı doguruyor öylemi..
kim olursa olsun..aynı şey olursa,aynı şekilde cevap alır benden....
bunun hakla hukukla alakasıda yok..
[B]ha forumdan atılır atılmam..umrumda olmaz...öncelik benim kişiliğimdir...[/B]
zaten kaydımı silin diyen de benim.....
buna yapılan kasıtlı ve haksız saldırıya cevap veririm..
forumdan atılmayayım diye eyvallah deyip etek yalayacagım ,duymamazlıktan gelecegim öylemi...
belki sen yapabilirsin ama ben yapmam kardeşim...
gelelim rintintin olayına
zaten rintintin olayıda böyle.. eyvallah demediğimiz için, eğilmediğimiz için ayrıldık....
baktılar sinyal satamıyorlar kasıtlı olarak üstümüze geldiler...
adiliklerin en büyüğünü yaptılar.. olay catedralle benim aramda olmasına ragmen fırsat bilip yok özür dile yok af dile deyip yok bilmem ne deyip birde numara yapmaya çalıştılar..
zaten nasıl burdan bunları göndeririz diye plan kuruyorlardı..hemen atladılar olayın üzerine..
mesela sn rcp den dün özür diledim ben.. hatalıysam dilerim...
ama kimki ben özür dileyecegim.. yada niye dileyecegim.. sonra mesela sn.enerton gibi ,sırf sn mbm in kaydi niye silindi diye soran ,bir sürü arkadaşların kaydını sildiler..
bumu insanlık.. bumu moderatörlük...
esas benim merak ettiğim ne biliyormusun... ben o kişiye yukarda anlattıgım nedenlerle ,sadece bana degil o gün atılan bütün arkadaşlarada yaptıkları despotluk ve haksızlık için rintintinde derim başka bir şeyde...
[B]bundan sanane.....[/B]
mesele anlaşılıyor gibi.. yoksa durduk yere bu meseleyi gündeme getirmezdiniz.. yine planlı bir hareketmi var...
yoksa lance ile siz başka amaç peşindemisiniz.......
o forumda gereken yapılır diyorsunuzda niye gidip orda yazmıyorsunuz...rintintini savunacagınıza gidin orda yazın... mutlu mutlu....
sizemi düştü onu savunmak.. atılan onca arkadaşa savunma hakkımı verdi rintintin..
mesele anlaşılıyor....
bu topik reting yapıp izlenme sayısını artırdı ya birtakım gizli güçler hemen iş başınamı geçti yoksa...[/QUOTE]
+. kardeşim seni seviyoruz imkan yoktu okumayadım sindi okuyorum stres yapma kotu niyet kendine zarar olur zaten kötü niyet olan korksun
-
[B][COLOR=red]mesele anlaşılıyor gibi.. yoksa durduk yere bu meseleyi gündeme getirmezdiniz.. yine planlı bir hareketmi var...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]yoksa lance ile siz başka amaç peşindemisiniz.......[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]bırak ucuz politika yapmayı.ne amacımız olacak. ne sayın lanceyi nede redkiti tanırım. doğruyu söyleyen 9 köyden kovulurmuş zaten. yazdıklarımda 1 tane yanlışım varmı? evet sana soruyorum varmı? diğer moderatorlere soruyorum varmı? forum ahalisinede soruyorum varmı?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]forum ahalisi benim yazdıklarımın haklı olduğunu içinden söyler ama yazıya dökemez çünkü o dediğim gurup tarafından sert tepkiler gelir. yalanmı..[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=demir;55835]Güniçinde stresli sinirli ortam olduğu için yazmadım.
Forumda bu tip tartışmalar olmasa iyi ama olmuyor. bazen sinirlere hakim olunamıyor.Burayı yaklaşık 2 aydır takip ediyorum gözlemlediğim şu, burada bir guruplaşma gördüm. gurubun dışındakiler mesaj yazsada,soru sorsada cevap verilmiyor. birde gurup dahilindeki kişiler kendi aralarında canım cicim. aliciiim, ayşeciim...
eğer isimle hitap edilecekse neden nick kullanıyorsunuz?
bugün burada mbm,ve selcuklu değilde başka arkadaş o küfürleri etse üyeliği iptal edilirdi. üstelik moderatorler göre göre gözyumdu buna.
bazı kişilerin diğer forumun yöneticine rintintin diyeceğine kendini sorgulaması lazım.bu olay diğer forumda olsaydı gereken yapılırdı.
neyse herkese iyi haftasonları[/QUOTE]
Sayın demir....,
yukarda okuduklarımdan dilimin döndügünce yazamaya çalışayım.........
Kendimi tanıtayım baştan..
Çetin BAYKUŞ...nick dediğiniz şey adınım kısaltılması cbaykus.yani gene ismim.
Öbür formlardanda atılmışlıgım falan yoktur....
Burada MODARATÖR olmamda okadar uzun zamanlı degildir.Diğer iki arkadaşımda dahil aynı zamanda teklif edilip modarötör yapıldık..
Bizler bu siteyi kuranlar veya yönetenler olarak görmeyin....
Bizlerde sizin gibi forma girip yazan kişileriz....
YANİ AÇIKÇASI SİZLERDEN BİRİYİZ....
Ben şahsım adına burdan ne bir kişiyi atmak nede engellemek isterim....
Bu FORMA [url]www.voborsa.com[/url] GELDİĞİMDEN BERİ hep katılımcı olmak istedim.
vede katıldım...
Fazla borsa bilgim olmamasına ragmen kitaplardan defterlerden buldugum şeyleri paylaştım....
vede 5 GÜNLÜK ORTALAMAYI VADELİ İŞLEMLERE EXSEL TABLOSUNDA YAZIP
HER GÜN YAYINLADIM....( $ kontratlarınada uyguladım....)
Bunu yayınlarkende hiç bir menfeat vede çıkar gözetmedende yaptım..gene yaparım.....
Şimdi burdaki yazılanları göz yumma durumuna gelince,,
sabahtan akşama kadar yazılanlar seans etkisiyle, gün yorgunluguyla,stresle, birleşince hoş olmayan şeyler olmuyormu, oluyor,
Bu ille yazanı cezalandırmayımı gerektiriyor....
O zaman her yazılanı her sataşanı çıkarıp silelim sonra.....
bu işin sonu olmaz bence........
yazıları yazan her kişi hatasını anlayınca insanca birbirlerinden gerekeni yaparlar vede yapıyorlar....
Hatasını bilmek. özür dilemek karşısındakini gönlünü almak İNSANLAR içindir...
Zaten diger modaratör arkadaşım geregini yapmış......(HKayıkçı)
Ben bu formu seviyorum..Kimseyide burdan kovma niyetim yok..
(Forma saldıranlar hariç )
Bu yazdıklarıma cevap yazanlara cevap yazmıyacagım....İçimden geldiği gibi yazdım.....
cbaykus
-
sayın CBAYKUŞ sizi ilgi ile izliyorum emeğiniz inkar edilemez.
benim ne demek istediğim anlaşılmışsa sorun yok.
-
Burda güzel güzel katılımcı olmaya , haberleri birbirimize iletmeye..
degişik bakış açıları yakalamaya çalışıyoruz...
Yeri geliyor, DOGUM, ÖLÜM, KAZA, AMELİYAT, OKUL,EV, GİBİ haberleri sizlerle burda bu ekranda.FORUMDAN paylaşmıyormuyuz...
Ben sizleri ailenin bir ferdi gibi gördüm görecem....
Zamanı geliyor Hanım söylüyor bilgisayarda durdugun kadar bizle ilgilenmiyorsun diye çok sitem ediyor...
-
ya benim normal yazımı niye siliyorsun sevgili çetin......
madem bu işler böyle dönüyor.bende bundan sonra böyle yazarım.. bu adamların anladıgı dilden.......
foruma en ufak bir katkıları olmaz.. lance mesela..en ufak bir görüş bildirmezler..sonra ben müdahil oldum diye gelirler..
biz elimizi taşın altına sokarız.. pozisyonumuzu ,dogru yada yanlış fikirlerimizi paylaşırız...sonucu bizi baglar.. batsakta çıksakta....
burda emek verdiğimiz için birde hakeret işitiriz...
oldu.......görürsem söylerim....
[B]cesaretiniz varsa piyasayla ilgili bir görüş yazın lance ile demir... hadi göreyim sizi...[/B]
öyle gelipte hakaret etmeye benzemez..... hadi yazın bakayım....
bundan sonra en ufak bir yanlış yazmayın arkadaşlar.. ensenizdeyim..
kaydımı silin dedim.. silinmedi..siz silmezseniz ben atılayım bari...
ben kendim piyasayla ilgili bir şey yazmayacagım.. sadece sizi takip edecegim..
yanlış yazdıgınızı görürsem basarım hakareti....
[B]madem bu benim en doğal hakkım.......topikte bu olaya 3-5 kişi dışında tepki veren olmadıgına göre...[/B]