...............
Printable View
...............
.......................
[QUOTE=demir;55866]bak doğru konuş benimle.günboyu küfürlü tüm sözlerini resimledim. tekrar edersen yemin ederim seni süründürürüm.
burada son noktayı koyuyorum. mesajlarına cvp vermeyeceğim.seninle muhatap olmuyorum[/QUOTE]
[B]noldu hoşuna gitmedimi.... onu söyle bana önce..[/B]
nasıl bir şeymiş hakaret edilmek...
tehditte var öylemi...
dedim ya bunlar planlı........
[B]gündüz seninle ilgili olmayan şeyleri resim altına aldın öylemi..[/B]
sizi komplocular sizi......
resimlesen kaç yazar... l
lance denen adam bana yüzsüz diye hakaret etti bende bastım kalayı derim ne var bunda....
dediğime geliyorsunuz.... planlı hareket devam ediyor....
devamı var bunun....merak etme..
mbm denen şahıs çok film izliyorsun galiba..planlı hareketmiş,komploymuş,sindirmeymiş falan :) tabii çok başarılısınya yazmanı engelleyerek global sermayeye daha fazla zarar vermeni engellemek istiyoruz :rolleyes: değilmi demir kardeşim itiraf et amacımız bu..
asıl konuyu çarpıtma..burda tepki çeken senin bol keseden attığın yalanlar..bu kadar göze batacak şekilde sallarsan biri çıkıp hesabını sorar :confused: oyun oynamıyoruz burda..kendinde diyorsun bir haftadır yediğim gap lerin haddi hesabı yok..tamam insan yanılırda,zararda eder ama buna rağmen kalkıpta tüm zararımı çıkardım,7000 puan kazandım,8000 paun kazandım dersen burdaki insanlarda salak değil bu işin sırrı nedir diye sorar?
hiç kusura bakma burası sanal alemde olsa yalan yanlış şeyler yazmana müsaade edilmez..ben olmasam başkası müdahele eder..adam olan her gün yanıldığı halde ego tatmini için bu kadar kazandım,şu kadar kazandım diye sallamaz..
[QUOTE=demir;55853][B][COLOR=red]mesele anlaşılıyor gibi.. yoksa durduk yere bu meseleyi gündeme getirmezdiniz.. yine planlı bir hareketmi var...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]yoksa lance ile siz başka amaç peşindemisiniz.......[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]bırak ucuz politika yapmayı.ne amacımız olacak. ne sayın lanceyi nede redkiti tanırım. doğruyu söyleyen 9 köyden kovulurmuş zaten. yazdıklarımda 1 tane yanlışım varmı? evet sana soruyorum varmı? diğer moderatorlere soruyorum varmı? forum ahalisinede soruyorum varmı?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]forum ahalisi benim yazdıklarımın haklı olduğunu içinden söyler ama yazıya dökemez çünkü o dediğim gurup tarafından sert tepkiler gelir. yalanmı..[/COLOR][/B][/QUOTE]
Burası mahkeme değil, kimse yazdıklarınızı yargılayamaz ama siz yargılamışsınız. Buradaki moderatörlerle diğer sitede ne olduğu belli olmayan kişileri aynı kefeye koymuşsunuz. Burada grup falan olduğunu sanmıyorum varsa da benim haberim yok. Samimi olan kişiler birbirlerini başka sitelerden de tanıyordur. O övdüğünüz diğer sitenin moderatörü "sn.mbm neden banlandı?" diye sordum diye benim üyeliğimi sildi. Sorgusuz sualsiz... Yorum sizin...
.........................
[QUOTE=LaNCe;55868]mbm denen şahıs çok film izliyorsun galiba..planlı hareketmiş,komploymuş,sindirmeymiş falan :) tabii çok başarılısınya yazmanı engelleyerek global sermayeye daha fazla zarar vermeni engellemek istiyoruz :rolleyes: değilmi demir kardeşim itiraf et amacımız bu..
asıl konuyu çarpıtma..burda tepki çeken senin bol keseden attığın yalanlar..bu kadar göze batacak şekilde sallarsan biri çıkıp hesabını sorar :confused: oyun oynamıyoruz burda..kendinde diyorsun bir haftadır yediğim gap lerin haddi hesabı yok..tamam insan yanılırda,zararda eder ama buna rağmen kalkıpta tüm zararımı çıkardım,7000 puan kazandım,8000 paun kazandım dersen burdaki insanlarda salak değil bu işin sırrı nedir diye sorar?[/QUOTE]
Neden hesap sorduğunuzu sorabilir miyim? Sn.mbm nin görüşleri sadece kendini bağlar, uzunum diyorsa ve piyasa düşüyorsa başkaları neden hesap sorma ihtiyacı hissediyor anlamadım ...
[QUOTE=enorton;55871]Burası mahkeme değil, kimse yazdıklarınızı yargılayamaz ama siz yargılamışsınız. Buradaki moderatörlerle diğer sitede ne olduğu belli olmayan kişileri aynı kefeye koymuşsunuz. Burada grup falan olduğunu sanmıyorum varsa da benim haberim yok. Samimi olan kişiler birbirlerini başka sitelerden de tanıyordur. O övdüğünüz diğer sitenin moderatörü "sn.mbm neden banlandı?" diye sordum diye benim üyeliğimi sildi. Sorgusuz sualsiz... Yorum sizin...[/QUOTE]
sadece senin [B]değil bu olayla ilgisi olmayan[/B] 8-10 arkadaşın kaydı silindi sn enorton... adaletsizce....
öyle paniklemişlerdiki... sonrada insanlıktan bahsederler....
Sayın moderatörleri göreve davet ediyorum, bu forumu kirletmeye kimsenin hakkı yok...
sn cbaykus bu ne ya.....
ben iğrendim artık.......
Sayın arkadaşlar lütfen sataşma olayını bitirelim..