[QUOTE=fXci;128099]herkes longmu kaldı ? cort yokmu yuani[/QUOTE]
kapamaya fırsat olmadıki..neyse..genelde longdur..
Printable View
[QUOTE=fXci;128099]herkes longmu kaldı ? cort yokmu yuani[/QUOTE]
kapamaya fırsat olmadıki..neyse..genelde longdur..
[QUOTE=fXci;128099]herkes longmu kaldı ? cort yokmu yuani[/QUOTE
ben longları kapattım seans sonu flat olarak yazın beni :D
Long devam yarın açılış tahminim 45700 herkese iyi akşamlar.
YArın 45,600 açıalcağız herhalde milelt doluşmuş oraya.
[quote=fXci;128099]herkes longmu kaldı ? cort yokmu yuani[/quote]
Ben CORT... ilelebet cort....
bızım vob u kurma koluyla çalıştıryıolar heralde..
özür dilesinler bari ...heheh
[quote=marakes;128094]yeni uzatma isteriz..:)[/quote]
5 dk daha uzatacaklarmış ama altın gol uygulaması olacak :)
sonra penaltılar :::
Bakın son bi dakikada alttan gerçekleşebn işlemler geliverdi hızlıca, yukarda kademeler oynuyordu, ben diyorum hep, kademelerde gerçekleşen işlemleri derinliklide aşağıdan geç yayınlıyan bi sistem var, birde bu sistemin gerçekleşenlerini sabah açıldıktan sonra geciktiriyorlar, sonra akşam kapanışında hızlandırararak gerçek zamanda gerçekleşen işlemleri yayınlıyorlar, buna seansın kapanışında dikkat ederseniz farkedersiniz, bugün olan sanırım fazla geciktirilen işlemleri ileri alamadılar ve kapanışı yarlayamayacaklarını görünce bu olay başlarına geliverdi, her türlü oyun var....Allah belalarını versin...
[URL="http://img200.imageshack.us/i/screenhunter3m.png/]"][URL=http://img200.imageshack.us/i/screenhunter3m.png/][/URL][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/5496/screenhunter3m.png[/IMG][/URL]
5-15 kapanış.
neyse her işte bir hayır vardır
Seyyah DyHolding tavan olmuş, hadi iyisin, duruyordur herhalde....lelele
[QUOTE=YAVUZHAN;128109]5 dk daha uzatacaklarmış ama altın gol uygulaması olacak :)
sonra penaltılar :::[/QUOTE]
ben bekliyorum belki açılır diye:D
o değilde kısada yakalanan haklı ya..kapamaya fırsatı olmadıysa..yazık günah..
vob fiyat ekranının alıtna yatrımcıların görüş yazabılmesı ıcn bı pencere acılmasını talep edelim bence..dusuncelerımızı daha net anlasınlar
[quote=QUEEN;128114]ben bekliyorum belki açılır diye:D[/quote]
bende kalkamıyorum ekran başından paranoya oldum ya bi daha açarlar ya satış gelirse diye :::
daha altılı çalışıp,kupon yapacaz :)
öğle tatili kalktığından beri seans içi gab yemiyorduk bugün nostalji yaşattılar .dng
[quote=fXci;128099]herkes longmu kaldı ? cort yokmu yuani[/quote]
ben varım hemide maliyet aşavıda kaldı çok 44.575 :o
LONG ları erken kapattım ona üzülüyorum.yazık oldu dünden 43.700 LONG tum...475 pıvana verdik...1400 puan kar alacakken...bi de üstüne terste kaldık bugün...nasip ya...
kapanış itibariyle düne göre -50 pıvanım.tabii son poz açık.zarar büyüyebilir karda olabilir.meçhul...kafam bozuldu....
bugün bile bile lades oldum...önümüzdeki maça bakıcaz artık.
sistem sinyaline uyup 44000 den longlasaydım, kapanışta 45100 den hüç düşünmeden duble çekip şortardım :) :)..ilkini yapmadığım için ikincisini de yapamadım..:) ama geceye flat........
[quote=bull market;128110]Bakın son bi dakikada alttan gerçekleşebn işlemler geliverdi hızlıca, yukarda kademeler oynuyordu, ben diyorum hep, kademelerde gerçekleşen işlemleri derinliklide aşağıdan geç yayınlıyan bi sistem var, birde bu sistemin gerçekleşenlerini sabah açıldıktan sonra geciktiriyorlar, sonra akşam kapanışında hızlandırararak gerçek zamanda gerçekleşen işlemleri yayınlıyorlar, buna seansın kapanışında dikkat ederseniz farkedersiniz, bugün olan sanırım fazla geciktirilen işlemleri ileri alamadılar ve kapanışı yarlayamayacaklarını görünce bu olay başlarına geliverdi, her türlü oyun var....Allah belalarını versin...[/quote]
emin ol hiç bir üç kagıt cezasız kalmaz.... bir gun gelir söle bir haber duyarsınnnn VOBREGON cetesi çökertıldı.. bunun çalışması var rahat oLL.. :cool:
asıl dow düşerde aşağı gap olursa hakkımızı nerde arıycaz olurmu böyle..kazananın umrunda olmazda..
AAAAAAAAA inanmıyorum yaww açıldı fiyat 44775 nasıl iş bu yawwwww
[quote=SEYYAH;128117]ben varım hemide maliyet aşavıda kaldı çok 44.575 :o
LONG ları erken kapattım ona üzülüyorum.yazık oldu dünden 43.700 LONG tum...475 pıvana verdik...1400 puan kar alacakken...bi de üstüne terste kaldık bugün...nasip ya...
kapanış itibariyle düne göre -50 pıvanım.tabii son poz açık.zarar büyüyebilir karda olabilir.meçhul...kafam bozuldu....
bugün bile bile lades oldum...önümüzdeki maça bakıcaz artık.[/quote]
arada basiret bağlanıyor,hepimizin başına gelmiştir..
benim oldukça sık geldi zira son günlerde..
10 gündür performans yerlerdeydi..
pazartesiden beri iyiyim maşallah!
sıkma canını çaresi yine sendedir..
[QUOTE=Astatin;128118]sistem sinyaline uyup 44000 den longlasaydım, kapanışta 45100 den hüç düşünmeden duble çekip şortardım :) :)..ilkini yapmadığım için ikincisini de yapamadım..:) ama geceye flat........[/QUOTE]
sen o sistemi ver bana diyorum..anlamıyosunki..bari biz faydalanalım..kafanı karıştırıyo senin sistem..
[QUOTE=marakes;128115]vob fiyat ekranının alıtna yatrımcıların görüş yazabılmesı ıcn bı pencere acılmasını talep edelim bence..dusuncelerımızı daha net anlasınlar[/QUOTE]
Açsınlar açsınlar, sülalelerine günyüzü görmedik küfürleri nasıl saydırıyolar görsünler:..::..::..:
Yazıklar olsun beee, bide bu hilelerle çarptıklarıyla çoluk çocuk besliyodur bu ib....ler... kontrolör olmayınca meydanın hırsıza kalması kadar doğal bişey yok gerçi, hırsızın uğursuzun sülalesine laf etsen ne olur, o yine bildiğini okur.....memleket neleri çekiyor be.... şerefsizlik için onca kafa patlatılıyor...ondan sonrada aile geçindiriyorlardır yazık yazık....
[quote=mur@t;128113]Seyyah DyHolding tavan olmuş, hadi iyisin, duruyordur herhalde....lelele[/quote]
duruyor ama sinir bozuyor...0,45 maliyetim ama 1.000 adet bilseydik tüm parayı oraya basardık.mal oldu 1,20...
bu işler böyle olur şimdi tüm parayla girsek kesin 0,20 olmuştu.süs niyetine aldık fezaya gidiyor :rolleyes:
[quote=bull market;128110]Bakın son bi dakikada alttan gerçekleşebn işlemler geliverdi hızlıca, yukarda kademeler oynuyordu, ben diyorum hep, kademelerde gerçekleşen işlemleri derinliklide aşağıdan geç yayınlıyan bi sistem var, birde bu sistemin gerçekleşenlerini sabah açıldıktan sonra geciktiriyorlar, sonra akşam kapanışında hızlandırararak gerçek zamanda gerçekleşen işlemleri yayınlıyorlar, buna seansın kapanışında dikkat ederseniz farkedersiniz, bugün olan sanırım fazla geciktirilen işlemleri ileri alamadılar ve kapanışı yarlayamayacaklarını görünce bu olay başlarına geliverdi, her türlü oyun var....Allah belalarını versin...[/quote]
Ya bir de bela okuyorsun ya.Abicim sanki milyon dolarla kazandın.Bu bal gibi teknik bir sorun.Bela ne okuyorsunuz.Bu kopma 1 saat önce de oldu sanko tera gitti.Böyle hurafelerin peşinde koşmayı bırakın ya.Bal gibi dow uçmuş iken 850 açtı vob yeniden alacaktınız yetişen aldı.Bırakın şu işlerle uğraşmayı.Millet long kalmasın mal almasın diye kesilme oldu dediler başta.Sonra da milleti longlattılar dediler açıldıktan sonra.Kapandığında da dediler aha fiyat aşağıda kalsın diye kapattılar dediniz.OOO bu işler boş işler ya.Geceye full long.Hiç de sorgulamam.Bırakın bu işleri.Sabahtan beri 1300 puan arttı vob ne aldı millet hava aldı.İnatlaşıyorlar.Bal gibi alıyorlar.Yarın da şimdi düşüş beklerler.Önceki 45100 ile bu çok farklı dow ozaman 8700dü.Bu gece banko artış.45700 açacaz bence nasip.
son olarak uzlaşma kaç geldi?
benim sankoda hala 45.025 gösteriyor
ama matrikste 100 gösteriyor
bu hatadan sonra gap yapmaması lazım yoksa altından kalkamazlar..şikayetin..gap olmayacak bence..
Allah bereket versin 1300 puanda 1e 2 yaptım bugün portföyü.Ne büyük riskle vob oynuyorum be.
[QUOTE=sovalye;128127]son olarak uzlaşma kaç geldi?
benim sankoda hala 45.025 gösteriyor
ama matrikste 100 gösteriyor[/QUOTE]
Uzlaşma 45025
45025 son uzlaşma..
[quote=GOKHANFINDIK;128129]Allah bereket versin 1300 puanda 1e 2 yaptım bugün portföyü.Ne büyük riskle vob oynuyorum be.[/quote]
avatardaki temas uğurlu geldi herhalde .dng
merhaba arkadaşlar..foruma yeni geldim..dünkü uzunlarla full devam..ne günmüş yahu..sistem zaten hep alda idi..ilerleyen anlarda görüşürüz..
[QUOTE=SaNCaKTaR;128119]emin ol hiç bir üç kagıt cezasız kalmaz.... bir gun gelir söle bir haber duyarsınnnn VOBREGON cetesi çökertıldı.. bunun çalışması var rahat oLL.. :cool:[/QUOTE]
Öyle bir çete varsa acilen çökertilsin derim, çok bela bir piyasa haline getirildi, memleketin imkanlarıyla oynanmamalı....saygılar....
[quote=QUEEN;128123]sen o sistemi ver bana diyorum..anlamıyosunki..bari biz faydalanalım..kafanı karıştırıyo senin sistem..[/quote]
öyle değil kuin apla...iki gündür hayet uyumluydul sisteme uyuyordum..tilkide uğurlu gelmişti...sabah bir toplantıya girdik 43900 sistem sat verdiğinde...sonra 44000 den al vermiş..ama arada toplantı olduğu için görmedim..geldiğimde 44400 dü..bekledik..yediler...allahtan dünden gelen kısalar az pilavdı pozisyon...overallda bugünkü kısalrla beraber 350 puan yemişler..sorun değil :)........ama sistem bugün 1100 puan yapmış..bak işte o zaman sorun
[QUOTE=Astatin;128135]öyle değil kuin apla...iki gündür hayet uyumluydul sisteme uyuyordum..tilkide uğurlu gelmişti...sabah bir toplantıya girdik 43900 sistem sat verdiğinde...sonra 44000 den al vermiş..ama arada toplantı olduğu için görmedim..geldiğimde 44400 dü..bekledik..yediler üwwwww[/QUOTE]
sadece sat sinyallerine uyuyosun ..o zaman al sinyallerini bana ver..hehe..zaten kısalar kazandırmıyo..
[quote=SaNCaKTaR;128119]emin ol hiç bir üç kagıt cezasız kalmaz.... bir gun gelir söle bir haber duyarsınnnn VOBREGON cetesi çökertıldı.. bunun çalışması var rahat oLL.. :cool:[/quote]
5 sene sonra duyarız. türkiye de o kadar ağır işleyen bir hak-ceza sistemi var ki. herkes sineye çekmiş. mağdur da olsa hakkını aramıyor..
ne oldu 2 gün önceki garanti yatırım ın yalan IMF haberi ? tıss.. öyle kaldı..
[quote=QUEEN;128136]sadece sat sinyallerine uyuyosun ..o zaman al sinyallerini bana ver..hehe..zaten kısalar kazandırmıyo..[/quote]
yaww yok..vaktinde görsem 44000 alı... alacaktım da..geldiğimde zaten 44400 dü...üwwwwwwwwwww:D:D:D
eğer vadeli 45,800 ün üstüne atarsa uzlaşma değil 50.000, 55.000 bile olur.. :mad:
44,500 kırılınca diğer vadeden alışa geçerek spread açtım..üüü
Bu dow bugün 8400 ün altında kapanmazsa gökhanın avatarda tuttukları bana ....
Zaten yarın da yükselirse eğer short maliyeti allta kalıyor..
Ondan sonra bana ekran yasağı....agustos 30 lara En azından temmuz sonuna kadar dokunamıycam... 5000 puan almadan bırakmıycam..
Ama dow bugün 8400 ün altı kapatır. Ben de yarın kar eder : )
Biz niye Almanlar gibi 23.30 da kapanamıyoruz vobta, bunun bir izahi var mı ? Ben kendi halkına bu kadar düşman bir sistem görmedim. Bir tek izahı var zamanında bir Osmanlı satılmışının söylediği gibi yabancılar dışardan işbirlikçiler içeriden yıkamadınız bu ülkeyi. İnşallah siz yıkılacaksınız ama bu ülke inadına yaşayacak. Lafım tüm işbirlikçi, hain sistem yöneticilerine...