..........................
Printable View
..........................
[QUOTE=cbaykus;55882]Sayın arkadaşlar lütfen sataşma olayını bitirelim..[/QUOTE]
sn cbaykus sataşan kim burda sizce.......
sabah geldi.. olanları biliyorsun.
şimdide geldi direkt hakaretle...alıntıları var orda.. benin cevap hakkımı sataşmamı sayıyorsun...
o küfredene kadar küfrettimmi ben......
cevap bekliyorum...
sevgiler.....
çetin benim yazıları siliyorsun..onun küfürler duruyor orda..... iyi valla
Arkadaşlarım . Canım dostlarım Hz Muhammed'in bir sözü var hatırlatıyım
[B]
Erdemin en büyüğü, seninle ilişkilerini kesene iyilik etmen, senden esirgeyene vermen, sana kötülük edeni bağışlayıp, dost elini uzatmandır.[/B]
Sn yönetim gördüğünüz üzere gündüz biten tartışmayı tekrar alevlendiren kendisi,ilk küfür etmeye başlayan kendisi birde utanmadan aksini söylüyor..
[B]Erdemin en büyüğü, seninle ilişkilerini kesene iyilik etmen, senden esirgeyene vermen, sana kötülük edeni bağışlayıp, dost elini uzatmandır.[/B]
[QUOTE=LaNCe;55890]Sn yönetim gördüğünüz üzere gündüz biten tartışmayı tekrar alevlendiren kendisi,ilk küfür etmeye başlayan kendisi birde utanmadan aksini söylüyor..[/QUOTE]
sabah geldin yüzsüz diye....
akşam geldin adam olan, yalan söyleyen diye.... hesap soracagım diye..
ya sende hiç ar şeref namus yokmu...
yazılanlar orda....
bide tutmuş aksini söylüyor diyorsun..
yalandan bahsediyorsun...
Mbm, ne yapıyorsun hocam,kendine gel,yazdıklarını okuyormusun,Bu ne şiddet, sakinleş,Lance sende kardeşim, bir 24 saat ara verin, sakinleşin , yarın yazın ne yazacagını, habire birbirinizi tahrik ediyorsunuz.
Kocamn insanlarsınız, bu nedir, yanyana olsanız yumruk yumruğa gireceksiniz.Sebeb bile yok ortada...
Yok şuymuş buymuş, rahatlıkmı batıyor, sakin olun yahu...Verin birbirinize msn'i ne yaparsanız yapın, böyle şey olurmu....
[QUOTE=teo;55893]Mbm, ne yapıyorsun hocam,kendine gel,yazdıklarını okuyormusun,Bu ne şiddet, sakinleş,Lance sende kardeşim, bir 24 saat ara verin, sakinleşin , yarın yazın ne yazacagını, habire birbirinizi tahrik ediyorsunuz.
Kocamn insanlarsınız, bu nedir, yanyana olsanız yumruk yumruğa gireceksiniz.Sebeb bile yok ortada...
Yok şuymuş buymuş, rahatlıkmı batıyor, sakin olun yahu...Verin birbirinize msn'i ne yaparsanız yapın, böyle şey olurmu....[/QUOTE]
ne mbm i teo.......
adam geli gelmez hakarete başlıyo..
sende tuturmuşun.. mbm kendine gel......
buranında sagolsunlar aq lar......... istedikleride buydu...
zamanında adam gibi tepki vermediniz..olacagı buydu...
çıkıpta kardeşim sen kimsin kimden ne hakla hesap soruyorsun deseniz forum olarak ,bütün bunlar olmazdı........
[B]izlemeye devam edin... [/B]zevkli demi...
furkan enerton rcp selçuklu ve catedral ve saganak dışında bön bön baktınız..
olayın sebebini bile söylemediniz.. bütün bu saçmalıklar durup dururken niye başlıyor diye..
[B]önce sebeple değil sonuçla ilgilenmeye devam et...[/B]
adamın biri geliyor hakaret ediyor... bende cevap vermeyeyim öylemi..
[B]teselli et sen o adamları.... haklıyı haksızı ayırma..[/B]yarın gelip biri sanada durduk yere lafı geçirirse sonrada küstüm diye aglama.....
Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil, kimse kimseye yalan söylemek zorunda değil (Lance'nin iddiası), üstelik kimse kimseye inanmak zorunda da değil.
Bu nedir yahu, ben anlamadım, böyle bir tartışma uslubu olurmu,...Küfürle tartışma olurmu,
Demekki siz siyaset yapsanız televizyonda birbirinize yumruk atacaksınız...
Bıkmadan yazıcam bu sozu okuyun canım arkadaşlarım biz aileyiz . lütfen
[B]
Erdemin en büyüğü, seninle ilişkilerini kesene iyilik etmen, senden esirgeyene vermen, sana kötülük edeni bağışlayıp, dost elini uzatmandır.[/B]
[QUOTE=mbm;55894]ne mbm i teo.......
adam geli gelmez hakarete başlıyo..
sende tuturmuşun.. mbm kendine gel......[/QUOTE]
yahu yazarım tabi,pireyi deve yapdınız, o sana bunu demiş, demişse demiş, Lance'nin düşüncesi buysa düşünür,yani sen ona isbat etmek zorunda değilsinki, hemen agresifleşiyorsun..
Iki taraftan birisi susmayı bilmeyince tartışma büyür gider, siz ikinizde susmuyorsunuz, bunu sonucu bitmez,Evdeki hanımları siz nasıl idare ediyorsunuz ben anlamadım.
Her lafa cevap vermek gerekir mi, O bunu der,sen başka söylersin, konu kapanır, forumdakiler herkes birbirini tanır, bir sey ispat etmeye gerek varmı, Benim senin hakkındaki düşüncelerimi Lance değiştirebilirmi,
Veya senin yazdıkların benim Lance hakkındaki düşüncelerimi değiştirirmi...
Boşa yazıp duruyorsunuz....