Boğanın balls larına el sürdük çarpacak bizi yarın.Süsecek.üüüüüü:o:o:D:D:D
Printable View
Boğanın balls larına el sürdük çarpacak bizi yarın.Süsecek.üüüüüü:o:o:D:D:D
[quote=GOKHANFINDIK;128232]Boğanın balls larına el sürdük çarpacak bizi yarın.Süsecek.üüüüüü:o:o:D:D:D[/quote]
Şimdi bütün gün onu diyecektim..demedim..ama madem sen açtın mevzuyu;
- Şimdi o uğursuz bir şeyse niye temas ediyon
- Yok uğurlu bişeyse niye öyle elini korkak alıştırıyon, şöyle avuçla iki elinle..tavanlar senin olsun vob dada DJI dada....
bu forum pek bi batıl yaptı bizi yahu
[quote=Astatin;128230]ya şu tilki ve kürkçü dükkanı benzetmesini kullanmayın beaaaa :)[/quote]
Kürkçü ve dükkannnn:D:D:D
hatta kürk ve tükann:::::::::
pisti boşaltalım, kolbastı wall streete de ulaştı
dow buradan 100 puan tepsın, bır ay forumda yokum, şimdiden deklare edelım de.
[quote=GOKHANFINDIK;128227]2000 puan girdikten sonra kürk falan kalmazki yav tilkide.Tüylerini yolarlar adamın.:D:Düüüüüü:o:o:o:o48000 kaparız abi bu vadeyi.Sana da yazık olur.Stoploss uygulama vakti geldi geçiyor.44500 uygulaman lazımdı bugün.Dow düştü diye seviniyorsan da yazdı isen bunu.Ooo sen çoktan 1 0 yeniksin.İmkb show yapacak vade sonu.[/quote]
46000 görsün birdaha vob demem.
vay beee 4 başlıyor mu astı? göz ne emredıyor?
Her gece flat girsem şu son 1 ayda.Şimdikinin 4 katı param vardı oha.
[quote=Astatin;128233]Şimdi bütün gün onu diyecektim..demedim..ama madem sen açtın mevzuyu;
- Şimdi o uğursuz bir şeyse niye temas ediyon
- Yok uğurlu bişeyse niye öyle elini korkak alıştırıyon, şöyle avuçla iki elinle..tavanlar senin olsun vob dada DJI dada....
bu forum pek bi batıl yaptı bizi yahu[/quote]
Abi resime de mi poz vermeyelim.Gönül isterdi iki elle avuçlamak ama yetmedi gücümüz.Çok büyük.:D:D
[quote=tuareg;128237]vay beee 4 başlıyor mu astı? göz ne emredıyor?[/quote]
way ....... .............
VOB kapalı naapalım..bende bol bol NZDJPY şortluyorum...günlükte uyumsuz, haftalıkda uyumsuz asabi iğrenç bir şey yani..kurtarırsa o kurtarır bizxi..ortalama 61.54 maliyet...1 pipscik üstünde olsun sneden bilirimm tobreg
balı tobreg
Dowa bak Allahım ya anasını bellediler.Bugünden beri sabrediyoruz 1000 puan alacaz diye kendimizi yedik.Şu işe bak ya.Haydaaaaaaa.Bir daha gelmem bu Davosa.:D:D:o:oBu daxta yine woswos operasyonuna benzer birşey var.Epey aldılar bugün biz kapandıktan sonra.
helal olsun sünnetsiz münnetsizler ama iyi çakıyorlar:D:D bizde böyle ayı yok kodumu oturtacak, ayuları beklerken boğa şeyleri gösterdiler 2 aydan beri:..:
ama longcularda çok tırsmasın ayularda çok sevinmesin, çok gap olmaz hala piyasa yatayda...
[quote=Astatin;128241]way ....... .............
VOB kapalı naapalım..bende bol bol NZDJPY şortluyorum...
balı tobreg[/quote]
kapanışı way be 5 yapar mı ki:..:
[quote=traderx;128243]helal olsun sünnetsiz münnetsizler ama iyi çakıyorlar:D:D bizde böyle ayı yok kodumu oturtacak, ayuları beklerken boğa şeyleri gösterdiler 2 aydan beri:..:
ama longcularda çok tırsmasın ayularda çok sevinmesin, çok gap olmaz hala piyasa yatayda...[/quote]
vobu bosver, dowa bakıp kurtlarımızı dokuyoruz ıste, yarın vob artı acarsa şeyını mı keseceğiz? etımız ne budumuz ne!
FX ci leemm...sen ne biçim FX cisin..gel sende az NZDJPY şortla..batarsam yalnız gitmiyeyim...bak 57 den beraber kapatırız :) 1 e 4 demek :) gel geeeell korkma..bak gökhan elini korkak alıştırdı başına neler geldi... gel şöyle yeni zelanda diyarlarına..
İşte bu eminim bu adamlar yanlarında psikolog çalıştırıyorlar! Yada kendileri psikolojiden çok iyi anlıyorlar!Cümle alem short sshort diyoduk! Algı nasıl değişti 2 günde son anlarda yok bağlantı koptu aman dow koptu gidiyo muhabbeti oldu herkesin algısı değişti biranda Çok şükür pozisyonum yok ama bu adamlarınki hakikaten şerefsizlik.Piyasa teknik meknik hikaye adamlar kafadan psikolojiye oynuyorlar!
Düşen sadece dow.Fdax spx nasdaq hepsi artı.Burası seans sonu 300 400 arası kapatmalı.
[quote=AMON RA;128247]İşte bu eminim bu adamlar yanlarında psikolog çalıştırıyorlar! Yada kendileri psikolojiden çok iyi anlıyorlar!Cümle alem short sshort diyoduk! Algı nasıl değişti 2 günde son anlarda yok bağlantı koptu aman dow koptu gidiyo muhabbeti oldu herkesin algısı değişti biranda Çok şükür pozisyonum yok ama bu adamlarınki hakikaten şerefsizlik.Piyasa teknik meknik hikaye adamlar kafadan psikolojiye oynuyorlar![/quote]
Hiç birşey olmayacak.Algı doğru şu anda.48000 olacak vob.Bir halt yiyemeyecekler.
hopp hoppp,
nereye gıdıyo yawww, sağ kalmıs bır boğa mı varrr, dikkaaayyttt, her an boğa cıkabılır!!
bu videoyu ANNA ya armağan ediyorum :::
[url]http://www.youtube.com/watch?v=lDvCzYgMYaM&feature=PlayList&p=EB0E7D6F960D904D&playnext=1&playnext_from=PL&index=49[/url]
[quote=tuareg;128250]hopp hoppp,
nereye gıdıyo yawww, sağ kalmıs bır boğa mı varrr, dikkaaayyttt, her an boğa cıkabılır!![/quote]
Şimdi dokundum abi biryerlerine süsecek herkesi geliyor azdı..dng.dng:..::eek::eek:
[QUOTE=tuareg;128245]vobu bosver, dowa bakıp kurtlarımızı dokuyoruz ıste, yarın vob artı acarsa şeyını mı keseceğiz? etımız ne budumuz ne![/QUOTE]
psikoloji bu işin %70-80 si dow böyle kapatırda yarın düşmezsek, yine psikolojiyi devreye sokar "vay a. böyle dandik piyasanın içine" der bide sağlam beddua kaptırırız, sonra biride aradan biride "ya güdersin ya gidersin der" her günkü muhabbetler işte:o:p
[quote=GOKHANFINDIK;128249]Hiç birşey olmayacak.Algı doğru şu anda.48000 olacak vob.Bir halt yiyemeyecekler.[/quote]
sağol be kardeşim, üş kurusluk keyfımız var onu da cok görüyorsun.dng
şimdi gece uyu uyuyabılırsem, askolsun!
ohaa boşluğa bak.... dow bizim kapanışımıza göre tam 150 puan yüzde (1,8...) aşağıda.
yarınki GAP tahminlerini alabilir miyim acaba ? kısalarımı kapatayım mı ya da... ???
açılış 500 puan eksiyle 44.500 den olur....ben 44.000 in altına inmez diyorum..
bu şeref i olmayan piyasa göçmedi mi daha,,,,,,,,,,,, geberik borsa :)
Yuaw ne saf teyzelerimiz var :::
[url]http://www.youtube.com/watch?v=1w95MMGTsAo&feature=PlayList&p=EB0E7D6F960D904D&index=51&playnext=3&playnext_from=PL[/url]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;128255]ohaa boşluğa bak.... dow bizim kapanışımıza göre tam 150 puan yüzde (1,8...) aşağıda.
yarınki GAP tahminlerini alabilir miyim acaba ? kısalarımı kapatayım mı ya da... ???
açılış 500 puan eksiyle 44.500 den olur....[B]ben 44.000 in altına inmez diyorum[/B]..[/QUOTE]
bence 44500 ün bile aşağısına inmez ama bu saatte ne desek boş hepimiz biliyoruz nice böyle günlerde artı yaa nötr açtık.
Yaş tahtaya basmaz bu pek sevgili py amca.Elin ayağan öpem py amca.Bu gece acı bana yavf.5 ay geri atma beni lütfen.Çoluğuma çocuğuma lütfen py amca.Anladık bedduadan anlamıyorsun.Duyuyorsan beni özelden yaz bana.Bekliyom hadi.O malı niye aldın bugün garan 4.06 dan atlıyordun?Ne oldu py efendi?Sen 48000 kapatma bu vobu ben de bu işi bilmiyorum.
[QUOTE=fXci;128251]bu videoyu ANNA ya armağan ediyorum :::
[url]http://www.youtube.com/watch?v=lDvCzYgMYaM&feature=PlayList&p=EB0E7D6F960D904D&playnext=1&playnext_from=PL&index=49[/url][/QUOTE]
Longçular da dow un arkasından ağlıyor böyle :D Dowwwwwwwwww nolurrrrrr geri dönnnnnnnnn :D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128238]Her gece flat girsem şu son 1 ayda.Şimdikinin 4 katı param vardı oha.[/QUOTE]
saa didik hergece flat diye ::: benıde gendüe benzettin geceleri poz alayorum artık ::: ossun cana gelceene mala gessin goçhum::: sıkma canını geccek bugunner
[QUOTE=atlascepkenli;128257]bu şeref i olmayan piyasa göçmedi mi daha,,,,,,,,,,,, geberik borsa :)[/QUOTE]
Sana o ayualr yetmez. Zırhlı ve savaşçı ayu lazım dediğimde ağzı açık diye dalga geçtiydin .dng
[quote=GOKHANFINDIK;128260]Yaş tahtaya basmaz bu pek sevgili py amca.Elin ayağan öpem py amca.Bu gece acı bana yavf.5 ay geri atma beni lütfen.Çoluğuma çocuğuma lütfen py amca.Anladık bedduadan anlamıyorsun.Duyuyorsan beni özelden yaz bana.Bekliyom hadi.O malı niye aldın bugün garan 4.06 dan atlıyordun?Ne oldu py efendi?Sen 48000 kapatma bu vobu ben de bu işi bilmiyorum.[/quote]
Çolugun cocuğun yok, atma, yağ çekmenın de bır sınırı var:D
[QUOTE=fXci;128258]Yuaw ne saf teyzelerimiz var :::
[url]http://www.youtube.com/watch?v=1w95MMGTsAo&feature=PlayList&p=EB0E7D6F960D904D&index=51&playnext=3&playnext_from=PL[/url][/QUOTE]
Saf teyzeler mi :confused::mad:.dng
[quote=Astatin;128211]sancaktar nerdesin...bak birde dalga geçiyodu baakk..al sana global geçerli sistem..nzdjpy 61.50 yi kırdı..dow da çöktü :)[/quote]
Maç seyrediyorumm. İspanyayı bogalar bastı.dng
saat 18.11 de attım bunu vix 29.70 olsun dow da bangi CAMPİNG benliyorum en babasından ... zaten herkez ispanya maçını seyredıyor ayılar basıcak birazdan bogalar ellerinde bira uyuştular macın guzelliği ile
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/8149/vixi.jpg[/IMG]
vob yarın 22125 den acar, nerden bakarsan 22500 puan uzerı gap:)
şimdi de senın uykular kacsın gökhan, bakalım nasıl oluyormus korku salmak:)
[quote=tuareg;128264]Çolugun cocuğun yok, atma, yağ çekmenın de bır sınırı var:D[/quote]
Abi bizim de Bangkokta kıyıda köşede biriktirdiğimiz birşeyler vardır.:D:D:DBelki bilmediğim vardır.İlerde zengin olursam beni tehdit ederler şantajla paramı almasınlar.:D.dng
şş FX ci..kaprisimi ediyon bana..yeni zelandaçağrıma yanıt vermedinde o açıdan..:)
Geçenlerde sn queen in gönderdiği hikayedeki çinli ihtiyar geldi aklıma. O olsa şimdi şöyle derdi ; [B]"Siz yine erken konuşma hastalığına yakalanmışsınız. Gerçek olan Dow un düştüğüdür. Yarın ne olacağını sadece Allah bilir..."[/B] Yine gaplar havalarda uçuşuyor, sabah ola hayrola. Şu vobun bana öğrettiği tek şey; erken konuşmanın ne kadar yanlış olduğudur.
:::[quote=mersiyk;126564]sorma kanki rahat yok bana valla :([/quote]
bu avatarla kimse rahat bırakmaz tabi :::
[quote=enorton;128274]Geçenlerde sn queen in gönderdiği hikayedeki çinli ihtiyar geldi aklıma. O olsa şimdi şöyle derdi ; [B]"Siz yine erken konuşma hastalığına yakalanmışsınız. Gerçek olan Dow un düştüğüdür. Yarın ne olacağını sadece Allah bilir..."[/B] Yine gaplar havalarda uçuşuyor, sabah ola hayrola. Şu vobun bana öğrettiği tek şey; erken konuşmanın ne kadar yanlış olduğudur.[/quote]
Az once de soyledım, sadece kurtlarımız dokuyoruz be kardeş, çok gorme, üüüüüü yarın artı acmayacağının ne garantısı var, py nın imanı var mı?üüüüüü
Dow (Usa) - İspanya'da boga katliami yapıyor.. off offf offf bogaaaa larrrrr rezil rusva mı oluyor yoksam?