[QUOTE=jerfin;55924]eee papaz her gün pilav yemez:D[/QUOTE]
Walla bende doçe nin tarafında olmaya devam edecektimde bu G7 yüzünden yemedi.
Bu shortlar çok kıymetli çok:) Bu beklenti toparlanması başka bişi diil. Dip dönüşü falan hikaye bana göre.
Printable View
[QUOTE=jerfin;55924]eee papaz her gün pilav yemez:D[/QUOTE]
Walla bende doçe nin tarafında olmaya devam edecektimde bu G7 yüzünden yemedi.
Bu shortlar çok kıymetli çok:) Bu beklenti toparlanması başka bişi diil. Dip dönüşü falan hikaye bana göre.
[QUOTE=catedral;55925]Walla bende doçe nin tarafında olmaya devam edecektimde bu G7 yüzünden yemedi.
Bu shortlar çok kıymetli çok:) Bu beklenti toparlanması başka bişi diil. Dip dönüşü falan hikaye bana göre.[/QUOTE]
yapmayın, etmeyin azıcık tepkiyi çok görmeyin bize.. tamam 38-39 aralığına gelsin shortlarız yine söz:))
Soluksuz 3000 puan indi mübarek niyagarayı geçti dönmesede geri bi tepki verseydi bari acelesi neymiş anlamadım
Şimdi okudum yazılanları.
Hiç kimseye haklısın yada haksızsın demiyeceğim. Burdan kim ne çıkarırsa çıkarsın.
Öyle yada böyle [B]bugünkü gibi bir piyasa ters pozisyonda girmiş birisine [/B]ne olursa olsun laf söylenmez. [B]Laf söliyen kim olursa olsun her türlü lafı baştan kabullenmiş demektir.[/B]
Söylenecek yada söylenmesi gereken bir şey varsa piyasanın sakinleşmesi beklenmelidir.
Burdan kim ne çıkarırsa çıkarsın.
[QUOTE=jerfin;55926]yapmayın, etmeyin azıcık tepkiyi çok görmeyin bize.. tamam 38-39 aralığına gelsin shortlarız yine söz:))[/QUOTE]
Ben birşey yapmıyorum walla. Bakın giydiler hemen fdowa:) Papaz bu nolcak ki ısıtıp ısıtıp aynı pilavı yer.
Dow da artistlik yapıyorlar başka bir şey değil. Bende isterim tabi ki kısa donlarımı 38 - 39 lardan giymeyi:)
[QUOTE=mbm;55908]yakışmadıgını biliyorum....
biz haksız yere diğer topikten uzaklaşınca buraya geldik.....
sana bile adresi ben verdim fahri kardeş..
burayı güzelleştirelim aile ortamı yapalım,paylaşalım istedik....
eminim daha öncede güzeldi ama bizde yeni gelen arkadaşlarla nacizane bir şeyler katmaya çalıştık..
buraya gelen benim gibi her yeni arkadaş bir şeyler katmaya çalıştı...
bunun için çalıştık.. emek verdik.... sabahın 7 sinden gecenin 12 sine kadar bu topğin başında kaldık......benim gönderi sayıma bakın..
biz burayı arkadaş ortamı yapalım derken adamın eleştrisi burda grup varmışta canımlı cicimli konuşuluyormuş.. niye nick le degilde isimle hitap ediliyormuş... mesela sn fahri78 degilde niye sn fahri yazıyormuşum..eleştriye bakın......
burda kimse kimseyi tanımazken herkese yavaş yavaş birbirne ısınmaya başladı...dün mesela trtışmamıza ragmen sn rcp ye müthiş kanım kaynadı..
bunu çekemediler..
neymiş ben uzun girmişimde gap yemişim.. adamın hakaret sebebi bu...bugun ben gap yerim.. yarın sen yersin..
zamanında devamlı taciz edildi.. bugun oldugu gibi...
[B]ama görüyorumki kişiler kendi topiğine sahip çıkmıyor.....[/B]
hep ayrılacagım dedim ama yapamadım...
bugun kararım kesindir.. bütün bu olanlardan sonra son yazılarım bunlar...
çok sevdiğim arkadaşlar oldu.. bazılarını yeni tanımaya başladım...
herkesin gönlüne göre versin.....[/QUOTE]
Gündüzleri yazamıyorum, akşamları ise zamanım yok maalesef. Olayın nedenini başlangıcını okuyamadım.. Birkaç gündür foruma da piyasaya da uzağım..
Sizin bu forumda belli bir saygınlığınız olduğu için size yakışmıyor dedim.. Haklı yada haksız olduğunuz için değil.. Kısa bir zaman sonra kimse kavga ettiğiniz kişiyi tanımaz ama sizi unutmaz.. Onun adına yazdım..
[QUOTE=jelibon;55916]jelibon yanılmaz, 11000 yolculuğu başlamıştır. günleriyle anlarıyla dipleriyle.
salı -1 gün, +1 gün rallisiyle, bugünkü yataylaşma.
sevgiler.[/QUOTE]
pazartesi açılış tavan olurmu acep?. Olursa kaç oluyor rakamı?.
[QUOTE=BULUT;55931]pazartesi açılış tavan olurmu acep?. Olursa kaç oluyor rakamı?.[/QUOTE]
bizim vadeli mi tavan olacak yok artık:..:
Şu durumda + açılması bile meçhul dowf 8304
Bu da 50. mesajım nihayet özel den yazabilcem kardeş olduk artık
arkadaşlar sankonun verdiği forex2000 i kullanıyorum
teknik analizde grafik bakmak isterken açılan ekran verileri tam göstermiyor
sağa tıklayıp internetten çek dediğimde düzeliyor
ancak her grafik için bunu tekrarlamak zorunda kalıyorum
bu işin başka kolay bir yolu varmıdır?
cevap yazabilecek tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Ünlü borsacılardan iki güzel söz
"Biz kan akarken mal alırız"
"Sadece benciller ve aptallar dibi zirveyi arar"