millet 2003 dibine vardı nerdeyse, bizimki daha 2006 diplerinde.. bizim 2003 dibimiz XU100 de 10.000 di dimi:..:
Printable View
millet 2003 dibine vardı nerdeyse, bizimki daha 2006 diplerinde.. bizim 2003 dibimiz XU100 de 10.000 di dimi:..:
fdow 8370. önemsizdir.
dip görünmüştür. en fazla bir daha iner çıkar oraya.
salı -1,+1 ralli olacaktır.
ne g7, ne push, ne haber, ne vix etkiler bunu.
60-80 vixin farkı yoktur demiştim 80 den indğinde alım gelir zaten.
35000 den bugün aldım tabii ki tavan olmayacak ama en az %10 kazandırır gelecek hafta içinde.
yukarıdan mala atlanmamalıdır, aşağıdan aldım devam ediyorum.
pazartesi son hareketi yapmaya çalışacak ayılar dowda, o sırada bizim py de malı toplar.
sevgiler.
not: tavsiye değildir.
[QUOTE=jelibon;55940]fdow 8370. önemsizdir.
dip görünmüştür. en fazla bir daha iner çıkar oraya.
salı -1,+1 ralli olacaktır.
ne g7, ne push, ne haber, ne vix etkiler bunu.
60-80 vixin farkı yoktur demiştim 80 den indğinde alım gelir zaten.
35000 den bugün aldım tabii ki tavan olmayacak ama en az %10 kazandırır gelecek hafta içinde.
yukarıdan mala atlanmamalıdır, aşağıdan aldım devam ediyorum.
pazartesi son hareketi yapmaya çalışacak ayılar dowda, o sırada bizim py de malı toplar.
sevgiler.[/QUOTE]
max nereye ulaşır bu tepki sizce.. XU100 de 31.000'i geçebilecek kadar güçlü olabilir mi !!
Hemen herkes v dönüşü bekliyor ama bu duruma rastlanmamış tarihte teknikçiler yanılıyor.olmaz denenler oluyor.Belkide dibe yapışıp yerde sürünecek uzun bir süre ihtimal olarak
[QUOTE=jerfin;55941]max nereye ulaşır bu tepki sizce.. XU100 de 31.000'i geçebilecek kadar güçlü olabilir mi !![/QUOTE]
ilerledikçe göreceğiz.
[QUOTE=QUEEN;55942]Hemen herkes v dönüşü bekliyor ama bu duruma rastlanmamış tarihte teknikçiler yanılıyor.olmaz denenler oluyor.Belkide dibe yapışıp yerde sürünecek uzun bir süre ihtimal olarak[/QUOTE]
herşey olabilir hayatta. tarihin hiçbir dönemindeki borsayla bugünü kıyaslayamayız. Halil niye hep yanılıyor bundan işte. tarihteki hiçbir krizide bunla kıyaslayamayız. tarihte dowda 1200 puan marj olmamış hiç.
zaten iki ihtimal var. ben dip tepe aramıyorum. pozisyon alınabilecek yerlerden pozisyon arıyorum. her pozisyona 2000 alsam yeter. aslında 500 de alsam yeterde bakalım ne olacak.
sevgiler.
[QUOTE=QUEEN;55937]Ünlü borsacılardan iki güzel söz
"Biz kan akarken mal alırız"
"Sadece benciller ve aptallar dibi zirveyi arar"[/QUOTE]
ama ikisi birbiriyle celisiyor.
[QUOTE=chn69;55936]arkadaşlar sankonun verdiği forex2000 i kullanıyorum
teknik analizde grafik bakmak isterken açılan ekran verileri tam göstermiyor
sağa tıklayıp internetten çek dediğimde düzeliyor
ancak her grafik için bunu tekrarlamak zorunda kalıyorum
bu işin başka kolay bir yolu varmıdır?
cevap yazabilecek tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim[/QUOTE]
yok maalesef, bir sebebden dolayı baglantı kesılınce bu yasanıyor,aynı durum matrıkste de var...
[QUOTE=mozkan;55923] para kazanınca üzerinize nazar çekmek için mi, [/QUOTE]
senin gibi positiv bir bilim yapan birisi buna inanıyor olamaz (Kişisel düşüncem) ...Nazara inanırmısın gerçekten...
Nasdaq endeksi, cuma gününü artı kapattı, bu her zaman benim için öncü olmuştur.Bu hafta tepki yaşama ihtimalimiz çok yüksek, soluksuz bir yükseliş haftası olur umarım...
[quote=teo;55973]senin gibi positiv bir bilim yapan birisi buna inanıyor olamaz (Kişisel düşüncem) ...Nazara inanırmısın gerçekten...[/quote]
evet inanırım, en çokta kendime kendimin nazarı değer. bakış açım her konuda birbirinden farklıdır, dini görüşüm hayatın diğer alanlarına bakışımı etkilemez. poz yazmaya gelince bence ego tatminidir, bakın nasıl kazandım işte sistem ve trader veya hep beraber kaybediyoruz yalnız değilim demekten öteye gitmez benim için poz yazmak.
[QUOTE=jelibon;55944]herşey olabilir hayatta. tarihin hiçbir dönemindeki borsayla bugünü kıyaslayamayız. Halil niye hep yanılıyor bundan işte. tarihteki hiçbir krizide bunla kıyaslayamayız. tarihte dowda 1200 puan marj olmamış hiç.
zaten iki ihtimal var. ben dip tepe aramıyorum. pozisyon alınabilecek yerlerden pozisyon arıyorum. her pozisyona 2000 alsam yeter. aslında 500 de alsam yeterde bakalım ne olacak.
sevgiler.[/QUOTE]
Katılıyorum. Soros'un ünlü sözü aklıma geldi :"Amerikada bugün fonları yöneten gençler ayı piyasasını görmediler demiş". Halil gibi pek çok genç insan ayı piyasası görmedi ben de görmedim şahsen 2002den bugüne piyasadayım. Halilin tarzı "düzeltmede al yükselince sat" mantığı boğa piyasası mantığı oysa artık "tepkilerde sat düşünce short kapat" piyasasındayız. Halil teslim bayrağını çekince muhtemelen ayı piyasası sonlarına gelinmiş olacak.