-
Cümleten geçmiş olsun pala bugün önüne geçeni tokatladı-öptü ne derseniz bu Sn Saraylı'nın yay gibi geriliyo tesbitinin sonucu olsa gerekki kimsede yön kavramı bırakmadı .erefsizler! :) Elemanlar kısa düşünmemizi istediği için 1/2 uzun giriyom geceye hayırlısı bakalım!
-
geceye ilk defa full uzun.
ABD düzeldi +GAP ile alacağimi alirim yoksa PALA anahtarımı alir vesselam.
-
[quote=AMON RA;399810]Cümleten geçmiş olsun pala bugün önüne geçeni tokatladı-öptü ne derseniz bu Sn Saraylı'nın yay gibi geriliyo tesbitinin sonucu olsa gerekki kimsede yön kavramı bırakmadı .erefsizler! :) Elemanlar kısa düşünmemizi istediği için 1/2 uzun giriyom geceye hayırlısı bakalım![/quote]
yayın gerildiği tespitim doğruydu da,bize çevriliymiş...:..:::::..:
-
ve günü kapatmadan önce, başarılı olduğunu düşündüğüm, matriks günlük grafikte uygulayabileceğiniz basit bir expert adviser formülü:
al : w<(H+L+2*C)/4
sat: tersi
poz alma koşulu: diyelimki short pozdan sonra gün sonu yeşil bar oluştu, bunun yükseğini not alıyoruz, long alma koşulu ertesi gün not aldığımız değerin 100 puan üstü, aksi durumda short devam, tersi durumda ise diyelimki long pozdan sonra gün sonu kırmızı bar oluştu, bunun düşüğünü not alıyoruz, short alma koşulu ertesi gün not aldığımız değerin 100 puan altı, aksi durumda long devam,
değerlendirmelerinizi yazarsanız iyi olur
iyi akşamlar
-
73.550 aşağı geçilmedikçe bütün dediklerim aynen devam,bişi farketmedi...
sistem satta ama şu anda..;)
bakacaz..:::
-
u100 61815 kapamakla renko günlük sistem sata geçti..62300 idi sınır..
vadeliye gelirsek,Solotürk te satta:
mor.........74.775
kahve......75.000
emabandlar..
1923 sistemi de 75.600 den satta..
ew açısından 73.550 nin aşağı geçilmesini önemsiyorum,yarın aşağı geçilirse,76.500 e C.2 intermediate etiketini koymak gerekir..:cool:
durum bu merkezde...:)))
-
[QUOTE=saraylı;399825]u100 61815 kapamakla renko günlük sistem sata geçti..62300 idi sınır..
vadeliye gelirsek,Solotürk te satta:
mor.........74.775
kahve......75.000
emabandlar..
1923 sistemi de 75.600 den satta..
ew açısından 73.550 nin aşağı geçilmesini önemsiyorum,yarın aşağı geçilirse,76.500 e C.2 intermediate etiketini koymak gerekir..:cool:
durum bu merkezde...:)))[/QUOTE]
İş bu halde merkezde durum karışık abi anlaşılan! Böyle giderse bizim uzunlar gavur olacak heheh! :rolleyes: üüü :eek::eek::eek:
-
[quote=AMON RA;399827]İş bu halde merkezde durum karışık abi anlaşılan! Böyle giderse bizim uzunlar gavur olacak heheh! :rolleyes: üüü :eek::eek::eek:[/quote]
ew açısından yukarı gidecek sandım ,ama yanıldım galiba...şu anda gözüme öyle geliyor...emin değilim...
böyle zamanlarda en iyisi sistemlerle devamdır..:)
-
[QUOTE=saraylı;399832]ew açısından yukarı gidecek sandım ,ama yanıldım galiba...şu anda gözüme öyle geliyor...emin değilim...
böyle zamanlarda en iyisi sistemlerle devamdır..:)[/QUOTE]
Hayırlısı bakalım zabaha daha çok var abi köprünün altından sular daha akacak zabah ola hayrola! :rolleyes:
-
-
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://f1203.hizliresim.com/v/x/3x1c2.png[/IMG][/URL]
-
u100 de günlük renko sistem 62300 altında kapadığı için sata geçti,bu akşam 62100 üzerinde kaparsa ala geçer,yoksa satta kalır...