öğleden sonra çok emin olan ve bakınız çok eminim diyen kayahan beyin sayesinde forumda zarar gören olmamıştır umarım :(
Printable View
öğleden sonra çok emin olan ve bakınız çok eminim diyen kayahan beyin sayesinde forumda zarar gören olmamıştır umarım :(
ABD'DE ACILIS ONCESI ISLEMLERDE FANNIE MAE % 9,6, FREDDIE MAC % 9,7 YUKARDAN ISLEM GORUYOR
-MATRIKS-
[B]16/07 15:12[/B]
Bence haber böyle yazılmalıdır... Lütfen bu şekilde bir yöntem izleyelim haber aktarırken..
Şimdiden teşekkürler
ABD'DE ACILIS ONCESI ISLEMLERDE FANNIE MAE % 9,6, FREDDIE MAC % 9,7 YUKARDAN ISLEM GORUYOR
-MATRIKS-
[B]16/07 15:12[/B]
Bence haber böyle yazılmalıdır... Lütfen bu şekilde bir yöntem izleyelim haber aktarırken..
Şimdiden teşekkürler
44100 kısa stopp loss 44300
44100 kısa stopp loss 44300
veri meri hikayedir anahtar merril ve citi bilançosudur. Veri ve diğer bilançolar dalgalanma yapar önem sadece yukarıdaki ikisidir.
Sevgiler.
veri meri hikayedir anahtar merril ve citi bilançosudur. Veri ve diğer bilançolar dalgalanma yapar önem sadece yukarıdaki ikisidir.
Sevgiler.
herkes short düşünüyor stoplar çok sağlam olmalı bence
herkes short düşünüyor stoplar çok sağlam olmalı bence
[QUOTE=hdioxyde;22653]Ben grafiği yükleyip yazana kadar kırmışız bile... Hayırlısı. Tuzaksa geri dönüş çok sert olacaktır....[/QUOTE]
Tuzak olduğunu nasıl anlarız?
[QUOTE=hdioxyde;22653]Ben grafiği yükleyip yazana kadar kırmışız bile... Hayırlısı. Tuzaksa geri dönüş çok sert olacaktır....[/QUOTE]
Tuzak olduğunu nasıl anlarız?
ABD'nin önde gelen bankalarından Wells Fargo'nun ikinci çeyrekte
geçen senenin altında ancak piyasa beklentilerinin üzerinde kar
açıklaması ve gelirlerinin beklentilerin üzerinde artırmasının
etkisi ile başta ABD'de vadeli endeksler olmak üzere dünya borsalarında
endeksler artışa geçti.
--------
dunya capinda dusunursek kıytırık bir sirket dunya borsalarini atesliyormus ne gunlere kaldi dunya heheeeyt.
ABD'nin önde gelen bankalarından Wells Fargo'nun ikinci çeyrekte
geçen senenin altında ancak piyasa beklentilerinin üzerinde kar
açıklaması ve gelirlerinin beklentilerin üzerinde artırmasının
etkisi ile başta ABD'de vadeli endeksler olmak üzere dünya borsalarında
endeksler artışa geçti.
--------
dunya capinda dusunursek kıytırık bir sirket dunya borsalarini atesliyormus ne gunlere kaldi dunya heheeeyt.
şelaleye geçmeden önceki tipik hareketleri;sistem avalama,panikçileri trendden atma..
şelaleye geçmeden önceki tipik hareketleri;sistem avalama,panikçileri trendden atma..
[quote=enorton;22660]Tuzak olduğunu nasıl anlarız?[/quote]
Önceden anlamak mümkün mü bilemiyorum. Geri dönüp kırdığı trendi bu kez de aşağı kırması ilk akla gelen... O yüzden trendin altında kapanış stop alınabilir.
Bir de oluşan yeni tepenin göstergelerde uyumsuzluk yapması bir öncü haberci olabilir. Ama sıkı bir ralli bunu da ortadan kaldırabilir.
Kırılma noktasındaki hacim de önemli, yüksek hacim tuzak ihtimalini azaltır.
Kırılma gerçekleştikten hemen sonra azalan bir APDS shortçuların stopladığı anlamına gelebilir. Tuzak olasılığını azaltan bir gösterge olarak alınabilir.
Ama gerçekten "tüh tuzakmış" deme noktasına gelmeden ki bu da belli bir miktar zarar realizasyonu demek önceden tahmin ne kadar sağlıklı olabilir bilemiyorum.
[quote=enorton;22660]Tuzak olduğunu nasıl anlarız?[/quote]
Önceden anlamak mümkün mü bilemiyorum. Geri dönüp kırdığı trendi bu kez de aşağı kırması ilk akla gelen... O yüzden trendin altında kapanış stop alınabilir.
Bir de oluşan yeni tepenin göstergelerde uyumsuzluk yapması bir öncü haberci olabilir. Ama sıkı bir ralli bunu da ortadan kaldırabilir.
Kırılma noktasındaki hacim de önemli, yüksek hacim tuzak ihtimalini azaltır.
Kırılma gerçekleştikten hemen sonra azalan bir APDS shortçuların stopladığı anlamına gelebilir. Tuzak olasılığını azaltan bir gösterge olarak alınabilir.
Ama gerçekten "tüh tuzakmış" deme noktasına gelmeden ki bu da belli bir miktar zarar realizasyonu demek önceden tahmin ne kadar sağlıklı olabilir bilemiyorum.
memlekete bak...işine gelmeyince shortu yasakla..madem öyle petrolde de longu yasakla.işlerine gelmez.çünkü petrol şirketlerinin karı azalacak.. bu mütekkebbir ülke, bir gün yıkılırsa sevineceğim..
memlekete bak...işine gelmeyince shortu yasakla..madem öyle petrolde de longu yasakla.işlerine gelmez.çünkü petrol şirketlerinin karı azalacak.. bu mütekkebbir ülke, bir gün yıkılırsa sevineceğim..
fdow veriden sonra [B]ralli yapmazsa[/B] bu sefer aşagı uyumsuz olacak...
dikkatli olun...
yeni tepeyi gösterge onaylamadı henüz...
fdow veriden sonra [B]ralli yapmazsa[/B] bu sefer aşagı uyumsuz olacak...
dikkatli olun...
yeni tepeyi gösterge onaylamadı henüz...
kalp kırıcı yazılar okuyorum keni adıma üzülüyorum iyi bir okuyucu olarak arkadaşlar dünya malı için kalp kırmaya degmez.
kalp kırıcı yazılar okuyorum keni adıma üzülüyorum iyi bir okuyucu olarak arkadaşlar dünya malı için kalp kırmaya degmez.
[QUOTE=mbm;22666]fdow veriden sonra [B]ralli yapmazsa[/B] bu sefer aşagı uyumsuz olacak...
dikkatli olun...
yeni tepeyi gösterge onaylamadı henüz...[/QUOTE]
kaç dakikalık sayın mbm.
[QUOTE=mbm;22666]fdow veriden sonra [B]ralli yapmazsa[/B] bu sefer aşagı uyumsuz olacak...
dikkatli olun...
yeni tepeyi gösterge onaylamadı henüz...[/QUOTE]
kaç dakikalık sayın mbm.
[QUOTE=Leblebi;22668]kaç dakikalık sayın mbm.[/QUOTE]
saatlik
[QUOTE=Leblebi;22668]kaç dakikalık sayın mbm.[/QUOTE]
saatlik
[QUOTE=Vob Trader;22662]*****************[/QUOTE]
Arkadaşım.
Öncelikle hepinizi çok seviyorum. Burada iyi niyetimizle bilgi paylaşımı yapıyoruz.
Bu tür yazı uslubunuz, birbirlerimizin amacı ile çelişiyor. Biraz daha anlayışlı olsak birbirimizle.
Aramızda art niyet güden birisi çıkarsa da afişe edip, onu sistem dışına atsak, daha verimli bilgi paylaşmış olmazmıyız.
[QUOTE=Vob Trader;22662]*****************[/QUOTE]
Arkadaşım.
Öncelikle hepinizi çok seviyorum. Burada iyi niyetimizle bilgi paylaşımı yapıyoruz.
Bu tür yazı uslubunuz, birbirlerimizin amacı ile çelişiyor. Biraz daha anlayışlı olsak birbirimizle.
Aramızda art niyet güden birisi çıkarsa da afişe edip, onu sistem dışına atsak, daha verimli bilgi paylaşmış olmazmıyız.
Vay Vay Vay Selalevari Hareketler Goruyorum Insallah Devami Gelir.
Vay Vay Vay Selalevari Hareketler Goruyorum Insallah Devami Gelir.
Arkadaşlar mesajlarınızı özellerinize ilettim.
Arkadaşlar mesajlarınızı özellerinize ilettim.
Arkadaslar Bir Seyi Anlamiyorum Neyi Paylasamiyorsunuz Allah Askina.nedir Bu Gerginlik Yaaa.
Arkadaslar Bir Seyi Anlamiyorum Neyi Paylasamiyorsunuz Allah Askina.nedir Bu Gerginlik Yaaa.
Düsüler Alim Firsati Olarak Kullaniliyor Havasi Var
Düsüler Alim Firsati Olarak Kullaniliyor Havasi Var
[QUOTE=mbm;22670]saatlik[/QUOTE]
geç kaldım saglık olsun teşekkürler.
[QUOTE=mbm;22670]saatlik[/QUOTE]
geç kaldım saglık olsun teşekkürler.