-
Benim anlamadığım şu, bu Gökhan vobixe hakaret ediyor, vobix de findıkzade Gökhan diye ona cevap veriyor, üstelik yazan kişilerde aynı, bu adam da çift kişilik var galiba, Bak Vobix adı ile gayet düzgün yazıyor, diğerleri ile sokak çoçukluğu yapıyor, tam doktorluk bir vaka....
-
Bu konuda Mbm bana darıldı, kendi tarafını tutmadığım için emiim.
Ama ben burada Mbm'in haklı veya haksız olduğunu tartışmadım, Dedim ki, birisi sana bir şey demiş, sen burada yapacağın cevap verip kenara çekilmek, Ama Mbm ağır küfürler etti, anlıyorum, sinirlendi ama ne olursa olsun, küfür bana göre belli bir noktada ki insanların kullanmıyacağı kelimelerdir,
ben onun için Mbm dostuma yeter artık sakinleş, bu konuyu 24 saat sonra yaz dedim,
Fakat Mbm halen devam etti, bu konuya,
Yasaklanmasını geçiçi olarak olumlu buluyorum, kendisi benim çok sevdiğim ve dost olarak görebileceğim kişidir.Ben kendisine her konuda destek oldum, ve diğer siteden ayrıldığında ben yasaklı olmadığım halde peşinden geldim.
Ama tekrar ediyorum, bu geçiçi yasaklama Mbm için daha uygundur, sinirleri yatışır, daha sakin değerlendirme yapar.
Umarım beni de artık dost listesinden çıkarmamıştır.
Sevgiler..
-
[quote=teo;56059]Benim anlamadığım şu, bu Gökhan vobixe hakaret ediyor, vobix de findıkzade Gökhan diye ona cevap veriyor, üstelik yazan kişilerde aynı, bu adam da çift kişilik var galiba, Bak Vobix adı ile gayet düzgün yazıyor, diğerleri ile sokak çoçukluğu yapıyor, tam doktorluk bir vaka....[/quote]
[B]
Burdan çıkan sonuç şöyle . california dream , hurricane , speedytrader,terastockgokhan,vob vegas , vobix , ronaldinho ,vob trader
Ya aynı şahıs veya arkadaşlar.[/B]
[quote=HeLLiM;56045][B]Sn vobix in yazma hakkı durdurulmuştur sebebi aşağıdadır.[/B]
[IMG]http://img89.imageshack.us/img89/807/ipyenirc9.png[/IMG]
[/quote]
-
[QUOTE=HeLLiM;56061][B]
Burdan çıkan sonuç şöyle . california dream , hurricane , speedytrader,terastockgokhan,vob vegas , vobix , ronaldinho ,vob trader
Ya aynı şahıs veya arkadaşlar.[/B][/QUOTE]
vob traderı ben tanırım, gokhan onun onbınde bırı olmaz, vob trader genclıgınden yapıyor sadece, bana gore, sorunlu degıl, olabılır, yontemı yanlıstır.
Ama temiz birisi olduguna emınım sadece duygularını yanlıs ıfade edıyor.
Diğeri tam çatlak , çift kişilikli....Ne demek yahu , aynı adam farklı kısılık gıbı kendı kendıne konusması, delı demezler mı buna tıp dilinde....
-
Sevgili Hellim
Vallahi bakıyorum bakıyorum hala inanamıyorum:)
Şahsen tanıdığım bir kaç kişi hariç herkesten şüphelenmeye başladım. Biz burda 7-8 kişi gerisi aynı kişi yada 2-3 kişiden oluşan çoğul kişiliklermi demeye başladım.
[B]Her mesajın altına bağlı olan kişinin IP numarasınıda yazmanız mümkünse bu şekilde bir çözüm getirebilirmiyiz?[/B]
saygılar
-
kişilerin IP adresini vererek bir nevi hacker saldırılarına açık hale getirmiyor musunuz ? yayınlamadan önce bir kere daha düşünün bence... ha kişinin açık posta adresini vermişin, ha IP adresini... fark yok... en azından son bölüm karartılabilir, yayınlamadan önce... 192.168.1.xxx gibi...
yasal mıdır IP deşifre etmek ? pek hukuksal bir dayanağı olduğunu zannetmiyorum...
dostane bir uyarıdır....
-
Sevgili Halojen
Bir şey bildiğimden değil. Aklıma geldi. Ayrıca IP den falan hiç anlamam. Yalnızca bir fikir.
VOBIX olunca paranoya oluştu yaa. Biz burda 3-5 kişi yazışıp duruyoruz. Bir tane adam farklı kimliklerle gelip ona buna kendinden kendine sövüyo sayıyo. Sonra çok aklıbaşında bir şekilde başka yazılar yazıyo..
Yok valla sapıttım:)
-
[quote=catedral;56065]Sevgili Halojen
Bir şey bildiğimden değil. Aklıma geldi. Ayrıca IP den falan hiç anlamam. Yalnızca bir fikir.
VOBIX olunca paranoya oluştu yaa. Biz burda 3-5 kişi yazışıp duruyoruz. Bir tane adam farklı kimliklerle gelip ona buna kendinden kendine sövüyo sayıyo. Sonra çok aklıbaşında bir şekilde başka yazılar yazıyo..
Yok valla sapıttım:)[/quote]
Şimdi biraz araştırdım internette, özel hayatın deşifresine giriyormuş ip yayınlamak.. bu sayede ev adresi ve telefon numarasına bile ulaşılabilirmiş... yasal değil kısaca... diğer sakıncası da pc'ye gelebilecek saldırılardır... yönetimin bu sorumluluğu alacağını zannetmiyorum...
zaten gelişkin ip gizleme yöntemleri mevcut...adam ip'sini değiştirip değiştirip giriş yapar... kimsenin ruhu duymaz... bi bakarsın TR'den girmiş, 10 dk sonra Güney Afrika'dan :)
bu psikopatlarla (vobix vs) yaşamaya alışacaz ne yazık ki....
-
[QUOTE=catedral;56065]Sevgili Halojen
Yok valla sapıttım:)[/QUOTE]
Bence bu kişilerden bazıları aynı kişi değil ama internete bağlandıkları modem aynı.Bunun açıklığa kavuşturulması gerekiyor.
-
[QUOTE=HeLLiM;56067]Bence bu kişilerden bazıları aynı kişi değil ama internete bağlandıkları modem aynı.Bunun açıklığa kavuşturulması gerekiyor.[/QUOTE]
Vob Trader ın diğer çoğul kişilikle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Teo nunda dediği gibi efendi ama arada takıntıları olan bir arkadaşımız.
Galiba çözülüyor olay. IP işinden ve teknik konulardan anlayan arkadaşlar ilgileniversin..
AZ SONRAAAA:)
-
[quote=HeLLiM;56067]Bence bu kişilerden bazıları aynı kişi değil ama internete bağlandıkları modem aynı.Bunun açıklığa kavuşturulması gerekiyor.[/quote]
olabilir evet... o ağa bağlı tüm adreslerin banlanması bir çözüm olabilir... öyle bir seçenek varsa tabi... örneğin 192.168.1.183 diyelim herifin IP'si... 192.168.1.1-192.168.1.255 arası banlanabilir... tabi sabit IP kullanıyorsa... çok çetrefilli bir durum...çözümü bulmak güç...
-
Şimdi Msn den Vobtrader la konuştum. Aşağıdaki gibi olabileceğini ifade ediyor.
[B]komplo teorileri kurup şehir efsanesi üretmeye gerek yok. VOBİX nickli üye tera menkul müşterisi diğer, ronaldinho,terastockgökhan,hurricane,vobvegas,california dream niklerini kullanan üye de tera menkul müşterisi. tera da işlem yapmak için vpn bağlantısı kurmak gerekiyor ve bu bağlantı kurulunca tera menkulün ipsi görünüyor. o sebeple aynı ipler göründü. VOBİX masumdur. [/B]