-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128405]Anlaşıldı bugün bütün ayılara ben laf yetiştircem.Sistem versin bakalım.Komple sat versin.Manyak alacaklar.15 dakikalık sat versin ben buraya 1 milyar dolar soksam o sistem ne yapar?Hiçbirşey.Full long no işlem.Son günü sabırla bekliyorum.Kaybedeceğim birşey yok.Heryer düşüyor ben ayılardan daha rahatım.Bu garanti shortlayanlar isc shortlayanlar hep panikle geri alacaklar yüzde5 leri piyasa kendisi yapacak.Orada arz da yapmayacaklar direk panikle son gün yüzde5.Bu nikkei de boşuna artmadı.[/QUOTE]
Sistem sunu yapar sen o parayı borsaya sokarken farkeder ha ben farkettirmeden sokarım bu parayı diyorsan o baska.Ama eninde sonunda yukseltmek isteyecen için gene farkedilecek longa geçilecek. Benim 5 dklıklar sata geldi demem su esasında 15 liklerde doyuma ulastı asa gelmemiz lazım ama asa gelmessek feci yukarı gideriz bu işin kuralıda bu zaten kısalarımıda kapadım
200 puan aldırmadınız ya
-
[quote=Astatin;128432]ayrıca madem reklam aldın neden daha cillop reklamlar almıyorsun..o ne yaww... mersi nin avatara bak bide şuna bak...şunun saçına bak....peeeeeeee[/quote]
vay sapık vayyy, sacı guzel olsa mesele yok yani öyle mi:..:
-
125 kırıldı.46000 kaparız bugün hadi hayırlısı.
-
[quote=oguzhan;128445]Sistem sunu yapar sen o parayı borsaya sokarken farkeder ha ben farkettirmeden sokarım bu parayı diyorsan o baska.Ama eninde sonunda yukseltmek isteyecen için gene farkedilecek longa geçilecek. Benim 5 dklıklar sata geldi demem su esasında 15 liklerde doyuma ulastı asa gelmemiz lazım ama asa gelmessek feci yukarı gideriz bu işin kuralıda bu zaten kısalarımıda kapadım
200 puan aldırmadınız ya[/quote]
Vermeyecekleri belli idi.Abim alsat yapmayıp oturacaksın longta.48000 den haftaya salı saat 16 55 te vedalaşacaz.Bu kadar basit.Şimdi alsat zamanı değil.Olsa zaten benden sıra gelmez hiçbirinize.
-
-
[quote=Astatin;128444]yok..yen beni hep yendi geçmişte..sevmem kendisini..bu arada [COLOR=red]61.50[/COLOR] yi yukarı kırdı tekrar.. :)[/quote]
:) sancaktarrrrrrrrrr....61.70, VOB +150 :)
-
Hala Shotum. Gel gel yapıyorlar. Sonra gelmiş gelmiş yapıcaklar. Longculara bol kazançlar.
-
piyasa kalkmadan verecektim grafiği ama yetişemedim. trendin üstü hedef.
kırarsada bilemem.
[img]http://img81.imageshack.us/img81/6479/neden.png[/img]
-
-
Ne guzel bacakları varmış fxci:)
yanlıs anlasılma olmasın, ben sanatsal acıdan şeyettım:)
-
-
[quote=Astatin;128450]:) sancaktarrrrrrrrrr....61.70, VOB +150 :)[/quote]
62.05 hedef de bir turlu boynunu bukmuyor iyi zamanda kapamışız:..: yemişim VOb u
-
Ben uyarımı yaptım bugün size 46000 görecez.Hayırlısı.
-
[quote=erkan.;128451]Hala Shotum. Gel gel yapıyorlar. Sonra gelmiş gelmiş yapıcaklar. Longculara bol kazançlar.[/quote]
Gel gel abi evet.
-
hedef 45600 emme 45600 kırılırsa gök delinebilir dikkat edin gayri
-
İlk hedefimiz 45550 tutmayın bizi
-
ayağım uğurlu ve bereketli geldi heralde full lönk devam bi geldim şova başladılar ralli isterük .lelele
-
45700-46000 çanağı aralığı ilk hedef
-
imkb para giriş çıkışı verebilecek varmı.
-
salı 43600 den uzuna devam..sistem sat deyunceye kadar..
dyhol tavan serisine başladı...2001 de 0.60 dan 1.90 a kadar tavan yapmıştı..
-
ms de hazır sistemlerden [B]pp::CCI(modified [/B]) diye bir sistem var..bunun açık fomülünü nasıl bulabilirim..
-
[QUOTE=oguzhan;128461]İlk hedefimiz 45550 tutmayın bizi[/QUOTE]
Yannız 5 dk lar ala döndü buraladan tekrar sata dönerse iyi para bırakır demedi demeyin
-
[quote=GOKHANFINDIK;128459]Gel gel abi evet.[/quote]
Yok yok gelmiycem. Kandırıyorlar sonra gelmiş gelmiş yapıp elimdeki parayı alıyorlar.
-
jp morgan sabah 06,57 gelen rapor var dıkkat bloomberg de de gectııı olumlu.bilginize
-
FX'ci kademe alabilirmiyiz teşekkürler.
-
[QUOTE=abka;128466]ms de hazır sistemlerden [B]pp::CCI(modified [/B]) diye bir sistem var..bunun açık fomülünü nasıl bulabilirim..[/QUOTE] vobix nasıl bulabiliirm bunu..:) bulan arkadaş varsa,bana iletirse çok memnun olurum..ccı yı severim..
-
[quote=erkan.;128468]Yok yok gelmiycem. Kandırıyorlar sonra gelmiş gelmiş yapıp elimdeki parayı alıyorlar.[/quote]
Senin parayı bu şekilde ben almış oluyorum.Geç olmadan dön.Hala geç değil.Deme şimdi dipten 2000 puan artmışız.Daha çok var yol.Fantom sen de ilk hedef ne yaaa direk son hedefi yaz da bi kalpten gidelim.49000?50000?Abi ya yapalım da şu paraları bir Bangkok Tokyo uyar.Japonca bilen tercüman eşliğinde.üüü:D:D
-
abd ve avrupa merkez bankaları faizleri çok düşürerek piyasaya ciddi bir likidite sagladılar. eskiden japon yeni ile card trade yapıyorlardı şimdi dolar ile ucuz borçlanıp bunu gelişen ülke piyasalarında degerlendiriyorlar.bu da piyasaları yukarı taşımaya yetiyor.bu gaz bizim endeksi tekrar 40 45 binli seviyelere taşıyabilir.ancak o seviyelerdensonra herkes daha dikkatli olmalı.bu durum piyasada yeni bir balonun oluşmasına neden oluyor bu balonda eninde sonunda patlayacaktır.
tıpkı emlak balonunda oldugu gibi.şahsen hala yüzyılın en büyük krizini yaşamakta oldugumuzudüşünüyorum.piyasanın bırakın 40 binli seviyeleri 20 - 30 binli seviyeleri bile hakettiginidüşünmüyorum.ama piyasada para var mı var piyasa yukarı gidiyormu gidiyor elbette trende uyacagım.
-
Sanırım short mal gelmiyor ki üstte tutup daha da çok satıcı çekmeye çalışıyorlar.
-
artık çöküş beklemiyorum..kanımca yatayda mal alımı olacak..2 ay sonra ise çok sert ralli..aynı 1998-2000 hareketi gibi...
-
Ben bıraktım arkadaşlar alsat falan yok.Nasip de ne varsa alacaz artık.Full vade sonu uzlaşmaya kadar long.Yav selçuklu abim iki kere 2000 puan kara geçti pozisyondan gidecek zararla kapanacak of ya üzülüyorum.
-
[quote=erkan.;128451]Hala Shotum. Gel gel yapıyorlar. Sonra gelmiş gelmiş yapıcaklar. Longculara bol kazançlar.[/quote]
Piyasanın tersinde kalmak hep kaybettirir yükselişe inamıyorsan bile bence aşağıdan al dediğinde flatlaman lazımdı.:(
-
[QUOTE][color=#FF0000][b] 25.06.2009 11:29:53 YORUM-DÖVİZ PİYASASI [/b][/color]
Yurtiçi döviz piyasasında yurtdışı piyasalar ve özellikle avro/dolar paritesindeki hareketlerin etkili olduğu ifade ediliyor. Bankacılar, dolar/TL kuru için aşağıda 1.5450, yukarıda ise 1.56000 ve 1.5700 seviyelerinin bulunduğunu dile getiriyorlar. İnterbank'ta ortalama dolar/TL kuru şu anda 1.5502 alış, 1.5559 satış seviyesinden işlem görüyor. Bir banka yetkilisi, yurtiçi döviz piyasasının avro/dolar paritesine bağlı hareket ettiğinin söylenebileceğini dile getirdi. Yetkili, "Piyasa yukarı gittiği zaman short pozisyon açılmış gibi bir durum yok gibi görünüyor. Piyasa hala long pozisyonda. Bu nedenle yukarı hareket hızlanamıyor" diye konuştu.
Avro/dolar paritesinin şu anda 1.3970 seviyesinde bulunduğuna değinerek, yine de dolar/TL kurunun yukarı gidemediğini ifade eden yetkili, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Dolar/TL kuru için aşağıda 1.5480 ve 5450 seviyeleri var. Yukarıda ise ilk etapta 1.5600, sonrasında 1.5700 bölgesi bulunuyor. Tamamen avro/dolar paritesi trade ediliyor.
[COLOR="Red"][B]Bugün IMF ile ilgili bir haber çıktı ve bu haberin bir miktar etkisi oldu. [/B][/COLOR]Ama etki sınırlı kaldı ve piyasa sonrasında hemen kendi yönüne gitti. Piyasa daha long pozisyon ve avro/dolar paritesinin etkisi altında." Yetkili, faiz tarafının yüzde 12.35 seviyesine gittikten sonra lokal traderların stopları ile rahatladığına değinerek, gösterge tahvil faizinin yüzde 12.15'lerde trade ettiğini ve alış tarafının hala yoğun göründüğünü sözlerine ekledi. [/QUOTE] Ne haberi çıktı yawf?
-
[QUOTE=abka;128466]ms de hazır sistemlerden [B]pp::CCI(modified [/B]) diye bir sistem var..bunun açık fomülünü nasıl bulabilirim..[/QUOTE]
İstersen formülü satarım ama deli para isterim. .dng
Şaka bir yana PSler standart sistemler arasında. Sen Power Pivots diye bir eklenti var onu kurtmuşsun büyük ihtimalle. O da oradan gelmiş. AÇık formülü yok kırmak lazım ben de o işten anlamıyorum. Crackerler var bir saatte istediğin programı kırıyorlar ama şimdi onalra MS kurdurmak filan lazım. Onalr da pek yanaşmaz öyle işe.
İstersen sana başka sistem satayım :
[COLOR="Blue"][B]pp+ :: CCI Retracement Crossover[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Green"]AL : [/COLOR][/B] var1:=Sum(CCI(34),13)/Sum(HHV(CCI(34),200)-LLV(CCI(34),200),13);
f1:=ExtFml("PowerPivots.Retracement",1,.382,1);
f2:=ExtFml("PowerPivots.Retracement",1,.682,1);
Cross(var1,Mov(var1,9,E)) AND C<f1 AND C>f2
[COLOR="Red"][B]SAT :[/B][/COLOR] var1:=Sum(CCI(34),13)/Sum(HHV(CCI(34),200)-LLV(CCI(34),200),13);
Cross(Mov(var1,9,E),var1) AND C>f1 AND C<f2
Tabi daha iyi çalışması için power pivots plus adlı eklentiyi kurman lazım. O da [URL="http://www.dosya.tc/etastockplugin-powerpivotsplusandmanual.zip.html"]burada[/URL].
Ahaaa dur yawf parasını vermedin? Nereye? .dng
-
[quote=MMO;128470]FX'ci kademe alabilirmiyiz teşekkürler.[/quote]
istediiin gademe ossun abi :::
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/2168/gademe.png[/IMG]
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128472]Senin parayı bu şekilde ben almış oluyorum.Geç olmadan dön.Hala geç değil.Deme şimdi dipten 2000 puan artmışız.Daha çok var yol.Fantom sen de ilk hedef ne yaaa direk son hedefi yaz da bi kalpten gidelim.49000?50000?Abi ya yapalım da şu paraları bir Bangkok Tokyo uyar.Japonca bilen tercüman eşliğinde.üüü:D:D[/QUOTE]
Ben 37000 üstünde bıraktım çok çıktı düşer demeyi. İyiki bırakmışım. Şimdi manyamış bunalr hala alıyor diyorum. .kom
-
[quote=Larossıan;128477]Piyasanın tersinde kalmak hep kaybettirir yükselişe inamıyorsan bile bence aşağıdan al dediğinde flatlaman lazımdı.:([/quote]
Flatı düşündüm. onun yerine ağustosu shotladım. Fikrim yükselmeyeceği yönünde buralara çarpıp geri dönüyor. Daha garanti, akbank, turkcell, isc den nekadar kademe kaldırabilirlerki? Ama görünen o ki ; çok kademe kaldırırlar. sırf yukarda kapatmak için.
-
[QUOTE=VOBiX;128479]İstersen formülü satarım ama deli para isterim. .dng
Şaka bir yana PSler standart sistemler arasında. Sen Power Pivots diye bir eklenti var onu kurtmuşsun büyük ihtimalle. O da oradan gelmiş. AÇık formülü yok kırmak lazım ben de o işten anlamıyorum. Crackerler var bir saatte istediğin programı kırıyorlar ama şimdi onalra MS kurdurmak filan lazım. Onalr da pek yanaşmaz öyle işe.
İstersen sana başka sistem satayım :
[COLOR="Blue"][B]pp+ :: CCI Retracement Crossover[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Green"]AL : [/COLOR][/B] var1:=Sum(CCI(34),13)/Sum(HHV(CCI(34),200)-LLV(CCI(34),200),13);
Cross(var1,Mov(var1,9,E)) AND C<f1 AND C>f2
[COLOR="Red"][B]SAT :[/B][/COLOR] var1:=Sum(CCI(34),13)/Sum(HHV(CCI(34),200)-LLV(CCI(34),200),13);
Cross(Mov(var1,9,E),var1) AND C>f1 AND C<f2
Tabi daha iyi çalışması için power pivots plus adlı eklentiyi kurman lazım. O da [URL="http://www.dosya.tc/etastockplugin-powerpivotsplusandmanual.zip.html"]burada[/URL].
Ahaaa dur yawf parasını vermedin? Nereye? .dng[/QUOTE]
karın yarısı senin..yada 3 taksit olsun:)
-
-
[QUOTE=deks;128393][i]Son günlerde yurtdışı piyasalardan pozitif ayrışma süreci içinde bulunan piyasalar bu olumlu sürece kayda değer bir düzeltme olmaksızın ne kadar devam edebilir? Piyasalar bu sorunun cevabına odaklanmış durumda. Yurtdışı piyasalar düştüğü zaman onlar kadar düşmeyen, çıkmaya başladıkları zaman da onlardan hızlı hareket eden İMKB-100 endeksinin bu hareketlerinde yabancı fonun yada fonların koordine hareketlerinin etken olduğu artık açıkca konuşulmakta. Bu hareketlerin devamı anlamında Haziran sonu yaklaştıkça yüklü uzun pozisyon taşıyanların VOB'daki vade sonu hareketleri merakla beklenmekte. [COLOR="Blue"]Bu büyük pozisyonu taşıyanların daha şimdiden VOB'da kazandıkları büyük parayla, spot piyasadaki açtıkları pozisyonları nerdeyse 0 maliyet noktasına getirdikleri kulislerde konuşuluyor.[/COLOR][/i][/QUOTE] Kulislerde konuşulan doğru ise adamalrın hisse maliyeti sıfır GARANı 4ten de alır 5ten de alır. 5ten alsa longdan kazandığı para ile aradaki farkı kapatacağı için onun için yine bedava oalcak bu seviye. Tezgaha bakın. Üstelik temettüsü vssi de bonusu oluyor.