-
[QUOTE=catedral;56070]Şimdi Msn den Vobtrader la konuştum. Aşağıdaki gibi olabileceğini ifade ediyor.
[B]komplo teorileri kurup şehir efsanesi üretmeye gerek yok. VOBİX nickli üye tera menkul müşterisi diğer, ronaldinho,terastockgökhan,hurricane,vobvegas,california dream niklerini kullanan üye de tera menkul müşterisi. tera da işlem yapmak için vpn bağlantısı kurmak gerekiyor ve bu bağlantı kurulunca tera menkulün ipsi görünüyor. o sebeple aynı ipler göründü. VOBİX masumdur. [/B][/QUOTE]
Evet bazıları farklı kişiler ama neden aynı baglantı gözüküyorlar buna bir açıklama getirmek gerekli derken kastettiğim buydu. Bu açıklamadan ötürü yeni bir gelişmeye kadar sn vobix in yazma hakkını geri getiriyorum.
-
Arkadaşlar saat 18:44ten beri neler çektiğimi bilemezsiniz.
Sayın catedral'e güveni ve yanılmadığı üstelik hemen bilip bilmeden sallamak yerine olayı araştırdığı için teşekkür ederim.
Sayım HeLLim'e yargızısz insafı halojen'e psikopat sözü ve teo'ya da çift kişilikli sözü için teesüf ederim.
bu olay hayatta her gördüğünüzün ve her duyduğunuzun doğru olmadığını ispatlamak adına bir tecrübe olmuştur inşallah. [url]www.tolga.kosturan.com/cv.html[/url] adrsine girin VOBiX ve ToKoBa adındaki kullanıcı adlarıyla karşılaşacağınız kişi odur. bu forumda sadece VOBiX oldum ToKoBayı dahi kullanmadım.
Ayrıca 12-22 Ağustos arasında askerdeydim. Askerdeyken nasıl internete girebilirim. Biri açıklayıversin de ben de bileyim.
-
[img]http://img505.imageshack.us/img505/2473/teraig2.png[/img]
Verilen Ip adresi TERA menkulün IPsidir. TERA menkule VPNe bağlanan herkes aynı kişi gibi görünüyor.
TERAnın programına veriler FX200den daha hızlı geliyor.Kademe düşünce önce TERA gösteriyor ardından 1-2 sn gecikmeli FX200de görünüyor.
-
[QUOTE=VOBiX;56073]Verilen Ip adresi TERA menkulün IPsidir. TERA menkule VPNe bağlanan herkes aynı kişi gibi görünüyor.[/QUOTE]
Araştırıyordum ama diğer kişiler başka ip numaraları ile çakışırken siz 2 noktada çakışıyordunuz. Bundan dolayı geçici yazma hakkınızı aldım konunun açıklığa kavuşması iyi oldu. Sn Catedrale yardımı için teşekkürler.
-
[QUOTE=HeLLiM;56076]Araştırıyordum ama diğer kişiler başka ip numaraları ile çakışırken siz 2 noktada çakışıyordunuz. Bundan dolayı geçici yazma hakkınızı aldım konunun açıklığa kavuşması iyi oldu. Sn Catedrale yardımı için teşekkürler.[/QUOTE]
Kalbime indiriyordunuz ama....
-
[QUOTE=HeLLiM;56076]Araştırıyordum ama diğer kişiler başka ip numaraları ile çakışırken siz 2 noktada çakışıyordunuz. Bundan dolayı geçici yazma hakkınızı aldım konunun açıklığa kavuşması iyi oldu. Sn Catedrale yardımı için teşekkürler.[/QUOTE]
Rica ederim...
Ben VobTrader ı severim. Çok bunalıma düşünce Msn i açtım. zaten O da bana yazmaya ulaşmaya çalışmış. Onunda bu olayı çözmesinde GÖKHAN yardımlarını unutmamak gerekiyor.brv.brv.brv
Benden önce Vob Trader la birlikte Gökhan a da teşekkürler.
Bu arada sevgili Hellim VobTrader ında üyeliğinin açılması isteğimle ilgi özelden size bir yazı yazdım..
sevgi saygıyla
-
sn vob traderin üyeliğinin yasaklanması aynı ip sorunundan kaynaklandığı için üyeliğini açmak durumundayım ama huzursuzluk cıkarılma durumunda tarafsız davranmaya ozen gösteriyorum.
Sevgiler.
-
[QUOTE=VOBiX;56072]ve teo'ya da çift kişilikli sözü için teesüf ederim.
.[/QUOTE]
vobix, iyi oldu,olay aydınlandı, bu lafım sana degildiki, o diger ruh hastasına idi, hatta catedral ile telefonda konustuk bu nasıl olur dıye,
Neyse bende kendımı ıgfal edılmıs gıbı hıssettım bır an korku fılımlerındekı bu cıft karakterlı gunduz normal gecelerı katıl olan tıpler geldı...
Neyse vobıx ın vobıx olduguna sevındım...
sevgiler...
-
[QUOTE=VOBiX;56073][img]http://img505.imageshack.us/img505/2473/teraig2.png[/img]
Verilen Ip adresi TERA menkulün IPsidir. TERA menkule VPNe bağlanan herkes aynı kişi gibi görünüyor.
TERAnın programına veriler FX200den daha hızlı geliyor.Kademe düşünce önce TERA gösteriyor ardından 1-2 sn gecikmeli FX200de görünüyor.[/QUOTE]
yalnız bu konuda tera suc ıslıyor, herkese farklı ıp vermesı gerekır, pekı cıddı bır suıkast veya teror olayı olunca ve bu yazısmalarda bu ıp den polıs elıne gecerse,polıse bu durumu nasıl anlatacaklar
-
yasağım kalktı adam gibi efendice yazıcam. sövme sayma küfür vb tarzı yazılar yazmadım hiç yazmam da efendice yazıcaz şurda gereksiz ce damarıma da basmasın kimse beni okumak istemeyen peşinen banlasın benim yazılarımı görmez. sevgiler ve saygılar
-
[QUOTE=Vob Trader;56085]yasağım kalktı adam gibi efendice yazıcam. sövme sayma küfür vb tarzı yazılar yazmadım hiç yazmam da efendice yazıcaz şurda gereksiz ce damarıma da basmasın kimse beni okumak istemeyen peşinen banlasın benim yazılarımı görmez. sevgiler ve saygılar[/QUOTE]
hoşgeldin
-
[QUOTE=Vob Trader;56085]yasağım kalktı adam gibi efendice yazıcam. sövme sayma küfür vb tarzı yazılar yazmadım hiç yazmam da efendice yazıcaz şurda gereksiz ce damarıma da basmasın kimse beni okumak istemeyen peşinen banlasın benim yazılarımı görmez. sevgiler ve saygılar[/QUOTE]
artık tek çift göz yok sn vob trader :) bizde varız takipteyiz . Olay çözüldüğüne sevindim gerçekten. Tera yanlış yapor .