-
[QUOTE=teo;56083]vobix, iyi oldu,olay aydınlandı, bu lafım sana degildiki, o diger ruh hastasına idi, hatta catedral ile telefonda konustuk bu nasıl olur dıye,
Neyse bende kendımı ıgfal edılmıs gıbı hıssettım bır an korku fılımlerındekı bu cıft karakterlı gunduz normal gecelerı katıl olan tıpler geldı...
Neyse vobıx ın vobıx olduguna sevındım...
sevgiler...[/QUOTE]
Ben yanlış anlamışım o zaman kusura bakma. Bu forumlar tarihinde tüm bilgilerini benim kadar açıklayan kişi yokken bu itham altında kaldığımdan beri ne yapacağımı şaşırdım. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Burayı takip eden ve mailini bildiklerime ben olmadığımı anlatan mailler attım hatta askerlik evraklarını bile gönderdim.
Ben de senin gibi bir tane ve her yerde aynıyım, kimse merak etmesin.
-
[QUOTE=Vob Trader;56085]yasağım kalktı adam gibi efendice yazıcam. sövme sayma küfür vb tarzı yazılar yazmadım hiç yazmam da efendice yazıcaz şurda gereksiz ce damarıma da basmasın kimse beni okumak istemeyen peşinen banlasın benim yazılarımı görmez. sevgiler ve saygılar[/QUOTE]
Yardımların için teşekkürler. Ne demişler iyilik et iyilik bul. Benim üyeliğim yanında senin üyeliğin de kurtuldu. Hayırlısı olsun. Herkese saygılar ve iyi geceler. Artık rahatça uyuyabilirim. .uyk
-
[quote=VOBiX;56072]Arkadaşlar saat 18:44ten beri neler çektiğimi bilemezsiniz.
Sayın catedral'e güveni ve yanılmadığı üstelik hemen bilip bilmeden sallamak yerine olayı araştırdığı için teşekkür ederim.
Sayım HeLLim'e yargızısz insafı [B]halojen'e psikopat sözü[/B] ve teo'ya da çift kişilikli sözü için teesüf ederim.
bu olay hayatta her gördüğünüzün ve her duyduğunuzun doğru olmadığını ispatlamak adına bir tecrübe olmuştur inşallah. [URL="http://www.tolga.kosturan.com/cv.html"]www.tolga.kosturan.com/cv.html[/URL] adrsine girin VOBiX ve ToKoBa adındaki kullanıcı adlarıyla karşılaşacağınız kişi odur. bu forumda sadece VOBiX oldum ToKoBayı dahi kullanmadım.
Ayrıca 12-22 Ağustos arasında askerdeydim. Askerdeyken nasıl internete girebilirim. Biri açıklayıversin de ben de bileyim.[/quote]
Kırılacak alınacak bir durum yok...bu sözcük, sözkonusu fiili işleyenler için sarfedilmiştir... sizin bu şahıslarla ilginiz olmadığı anlaşıldığı üzere, alınmanıza da gerek yok...
şahsınızla ne zaman bir problemim oldu da, şimdi olsun....
-
[QUOTE=VOBiX;56089]Yardımların için teşekkürler. Ne demişler iyilik et iyilik bul. Benim üyeliğim yanında senin üyeliğin de kurtuldu. Hayırlısı olsun. Herkese saygılar ve iyi geceler. Artık rahatça uyuyabilirim. .uyk[/QUOTE]
eyvallah:cool:
-
[QUOTE=halojen;56066]Şimdi biraz araştırdım internette, özel hayatın deşifresine giriyormuş ip yayınlamak.. bu sayede ev adresi ve telefon numarasına bile ulaşılabilirmiş... yasal değil kısaca... diğer sakıncası da pc'ye gelebilecek saldırılardır... yönetimin bu sorumluluğu alacağını zannetmiyorum...
zaten gelişkin ip gizleme yöntemleri mevcut...adam ip'sini değiştirip değiştirip giriş yapar... kimsenin ruhu duymaz... bi bakarsın TR'den girmiş, 10 dk sonra Güney Afrika'dan :)
[COLOR="Blue"]bu psikopatlarla (vobix vs)[/COLOR] yaşamaya alışacaz ne yazık ki....[/QUOTE] O kadar isim içinden direkt hedef gösterir gibi bula bula benim ismimi bulmuşsunuz. O yüzden alındım. Belki de en kısa isim olduğu için yazması kolay gelsin diye koymuşsunuzdur ama akşamdan beri yaşadıklarımı bir ben bir Allah biliyor! Her türlü bilgim kimliğim davranışım kamuoyun açıkken yapmadığım bir şeyle itham edilince hissettiklerimi bir de siz düşünün. Bu duygusallıkla birilerini kıracak bir şey dediysem affola.
-
[QUOTE=VOBiX;56089]Yardımların için teşekkürler. Ne demişler iyilik et iyilik bul. Benim üyeliğim yanında senin üyeliğin de kurtuldu. Hayırlısı olsun. Herkese saygılar ve iyi geceler. Artık rahatça uyuyabilirim. .uyk[/QUOTE]
Geçmiş olsun Sn.Vobix! Foruma önceki sayfalardan başladım okumaya o ne yav neler oluyor demeye kalmadı sonraki sayfalarda ortada bir yanlış anlamanın olduğunun ortaya çıkmasına çok sevindim.Zaten bunlar kendine,ismine,sitesine,markasına yatırım yapan insanın yapacağı işler değildi.
Bu konuda Sn.Hellim'e de bir teşekkür lazım.Hatasını anlayıp telafi etmek işin aslı her baba yiğidin harcı değil.Diğer forumda ''biraz demokrasi hiç eleştiri hakkımız yokmu'' dediğim için o zaman sizde demokratik forumda yazınız dendi ve 2 yıl ban yedim.İşin aslı umrumda olmadı sevdiğim muhabbet ettiğim insanlarla burada buluştuk.Buraya gelir gelmez ilk işim etikete demokratik forum yazmak olmuştu.Size tekrar geçmiş olsun.Sn.Hellim'e de hatasını görüp düzeltmek gibi medeni bir cesaret gösterdiği için kocaman TEŞEKKÜRLER.
-
[url]http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=648367[/url]
[B]yukarıdaki haber doğru ise LONG kazanır:)[/B]
-
[QUOTE=VOBiX;56078]Kalbime indiriyordunuz ama....[/QUOTE]
Sayın VOBİX, Tekrar hoş geldiniz.Sizi aramızda görmek çok hoş.
[QUOTE=Vob Trader;56085]yasağım kalktı adam gibi efendice yazıcam. sövme sayma küfür vb tarzı yazılar yazmadım hiç yazmam da efendice yazıcaz şurda gereksiz ce damarıma da basmasın kimse beni okumak istemeyen peşinen banlasın benim yazılarımı görmez. sevgiler ve saygılar[/QUOTE]
Sayın Vob Trader., Sizde tekrar hoş geldiniz.Sizide armızda görmek çok güzel.
-
[QUOTE=catedral;56095][url]http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=648367[/url]
[B]yukarıdaki haber doğru ise LONG kazanır:)[/B][/QUOTE]
HABER HER YERDE AYNI GİBİ..
Ama haber olarak ,fazla açıklayıcı bir bilği yok detayda ama ilerde sonuçlarını görürüz sayın Cadetral....
---------------------------------------------------
ABD Hazine Bakanı Henry Paulson, düzenlenen basın toplantısında, “Bu, daha önce hiç görmediğimiz bir durum. Bu adımı, en kısa sürede ve en etkili şekilde atacağız” dedi.
Hazine Bakanı’nın açıkladığı bu planla, ABD’de kredi akışının hemen hemen durduğu ve daha önce alınan tedbirlerin borsadaki kayıpları engelleyemediği bir ortamda devletin, birbirinden farklı özellikleri bulunan çok sayıdaki banka ve diğer finans kuruluşlarından hisse satın alması ve böylece sıkıntıdaki bu kuruluşlara para aktarılması öngörülüyor.
Bankalardan alınacak hisselerin azınlık hissesi düzeyinde kalacağı ve dolayısıyla devletin, bu kuruluşları yönetmesinin söz konusu olmayacağı belirtildi.
Bu önlem, ABD’de bir hafta önce yürürlüğe gören 700 milyar dolarlık finans sektörünü kurtarma paketine ilave olarak geliyor. 700 milyar dolarlık paket, borsalardaki kanamayı durduramamıştı.
Finans sektörüne yönelik bu tedbirlerle birlikte, piyasada kredi akışının yeniden sağlanması ve böylece hem şirketlerin hem de vatandaşların sistemde para olmamasından kaynaklanan sorununun çözülmesi hedefleniyor.
ABD, bu önleme, 1929’da başlayan ve 10 yıla yakın süren “Büyük Depresyon” döneminden bu yana ilk defa başvuruyor.
Bazı uzmanlar, devletin bankalardan hisse satın alacak olmasını “kısmı millileştirme” olarak adlandırıyor.
Hafta içinde İngiltere de, sıkıntıdaki bankalarının bazı hisselerini satın alma yoluna gitmişti.
AA
-
BUSH'DAN ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img160.imageshack.us/img160/7314/screenhunter5ny3.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
BUSH: ''BU KRİZDE BERABERİZ''
WASHINGTON - ABD Başkanı George W. Bush, dünyanın en çok sanayileşmiş yedi ülkesinden oluşan G-7'nin maliye ve hazine bakanlarıyla görüşerek, mevcut küresel finans krizine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
Başkan Bush, toplantı vesilesiyle Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, ''Bu krizde beraberiz ve krizden birlikte çıkacağız'' dedi. Buna karşılık Bush, herhangi bir özel önlemden söz etmedi.
Beyaz Saray sözcüsü Fratto, Bush'un krize karşı birlikte mücadele edilmesi çağrısının, toplantıda yer alan bütün bakanlar ve diğer yetkililer tarafından olumlu karşılandığını söyledi.
Toplantıya G-7'yi oluşturan ABD, Japonya, Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya ve Kanada'dan bakanların yanı sıra AB, Uluslararası Para Fonu IMF ve Dünya Bankası'nın en üst düzeyde isimleri katıldı.
G-7 ülkeleri bakanları, dün gece finans kriziyle mücadele için beş maddeli bir ''acil ve olağanüstü'' eylem planı uygulanması konusunda görüş birliğine varmıştı.
Plan, bankalar ve finans kuruluşlarını güçlendirecek ve kredi akışını yeniden sağlayacak önlemlerin ilkelerini içeriyor.
G-7 bakanları, IMF ve Dünya Bankası'nın yıllık güz toplantıları çerçevesinde Washington'da bulunuyor.
[url]http://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/19/[/url]
-
Türkiye
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img377.imageshack.us/img377/2420/screenhunter6tj6.jpg[/IMG][/URL]
''TÜRKİYE KRİZE KARŞI İYİ DURUMDA''
WASHINGTON - Dünya Bankası Başkan Yardımcısı Şigeo Katsu, Türkiye'nin, dünyayı sarsan küresel finansal krizine karşı oldukça iyi durumda olduğunu söyledi. Uluslararası Para Fonu IMF ile Dünya Bankası'nın Washington'da düzenlediği yıllık Güz Toplantıları çerçevesinde yapılan ''Avrupa'daki gelişmekte olan ekonomiler ve Orta Asya ülkelerinde ekonomik durum'' konulu brifingde konuşan Katsu'ya, mevcut küresel finans krizinin Türkiye'yi nasıl etkileyebileceği soruldu. Katsu, yanıt olarak, ''Türkiye, çok ilginç bir ülke. 2001'de ciddi bir krizden geçtikten sonra, son yedi yılda ekonomisini yeniden yapılandırdı ve modernize etti'' dedi.
Şigeo Katsu, bu çerçevede, Türk ekonomisinin şimdi çok daha güçlü durumda olduğunu belirtti. Türk borsasında son günlerde meydana gelen kayıpların, Batı borsalarındakilerden daha az olduğuna ve daha çok dışarıdan gelen kötü haberlerden kaynaklandığına işaret eden Katsu, bankalararası likiditede de sorun bulunmadığını kaydetti. Katsu, sonuçta, finansal krize karşı ''Türkiye, şimdi oldukça iyi durumda'' dedi. Buna karşılık Katsu, Türkiye'nin de, diğer ülkeler gibi krizden muaf olmadığını söyledi.
-
G-7 EYLEMLER ÖNGÖREN PLANI BENİMSEDİ
WASHINGTON - Dünyanın en zengin ve sanayileşmiş yedi ülkesinin oluşturduğu G-7 grubu, mevcut küresel finans krizine karşı kredi piyasalarını rahatlatmayı ve bankalara kapital sağlamayı amaçlayan ''acil ve olağanüstü'' önlemler alınmasını kararlaştırdı.
11 Ekim 2008 Cumartesi -- 08:30:00
A.A dan alıntı...
Bu haberde fazla açıklayıcı bilgi yok...