-
Çok teşekkür ederim. Yalnız şöyle bir durumla karşılaştım. Formül bazı hisse grafiklerinde çalıştı. Dediğiniz parametre ayarlarını da yapabiliyorum. fakat Xu100 ve X30YVADE graflarında hata veriyor. Kullandığım versiyon 5.30 matriksten metastock datası oluşturup bu datayı amibrokere import ederek kullanıyorum. Çözüm için bir fikriniz varsa memnun olurum...
-
[quote=aslan05;400176]Çok teşekkür ederim. Yalnız şöyle bir durumla karşılaştım. Formül bazı hisse grafiklerinde çalıştı. Dediğiniz parametre ayarlarını da yapabiliyorum. fakat Xu100 ve X30YVADE graflarında hata veriyor. Kullandığım versiyon 5.30 matriksten metastock datası oluşturup bu datayı amibrokere import ederek kullanıyorum. Çözüm için bir fikriniz varsa memnun olurum...[/quote]
import etmene gerek yok, amibroker içine "5" klasörünü aç, sonra amibroker programında file, opendatabase den, 5 klasörünü seç, yine file, database settings aç, database folderda 5 klasörününün seçili olduğunu gör, data source: metastock plugin seç, local data storage: disable, base time interval: 5 minutes, configure aç add folder dan metastocktaki 5 dk veri klasörünü ekle , retrieve symbols tıkla, intreday auto refresh seçili olsun, tamam de ve çık, böyle dene bir
-
Çok teşekkür ediyorum Sayın Anonim emeklerinize sağlık
-
[quote=saraylı;400070][IMG]http://f1203.hizliresim.com/v/y/3xuvu.jpg[/IMG][/quote]
[quote=saraylı;400071]Gece vakti aklıma şöyle bir sayım geldi de..:confused:
70.675 teki 4.dalga dibi üzerinde bir sonlanan diyagonal ile 5.dalgayı çiziyor olabiliriz..4.dalga da üçgendi zaten..:mad:
eğer öyle ise graftaki gibi sonlanan diyagonalin 3.dalgasının son kolunu yapmak üzere çıkmamız gerek,sonra 4.dalga ile aşağı ve en sonunda 5.alt dalga ile son tepe ve finish...;)
2.dalga sonu dediğim yer bir sonraki dip te olabilir,yani bugünkü..?:confused:
:rolleyes:[/quote]
ew açısından dün gece verdiğim grafa göre,sonlanan diyagonalin 3.alt dalgası içinde olduğumuzu düşünüyorum..
diyagonalin üst kanalına, 77.700 civarına kadar gidebilir bu hareket..önümüzdeki hafta..
:)
-
SP de şu an OBO oluşuyor.
Bakalım yeni TEPE gelmezse yansımaları ne olacak dünya borsalarına
Moody's not haberi de yok pazartesi sabahına
:(
-
bu 15 lik bar itibari ile spot30 da YK alt bandına dokandik,
-
gavura borcumuz da çok dünden
toplu tahsil etmesinler ?
-