675 short 700 flat 600 short 575 full long devam.45600 geçilcek dediğim doğruydu.Geçildiği belli değil ondan.Ama kesin geçilcek.Alış baskısı var.
Printable View
675 short 700 flat 600 short 575 full long devam.45600 geçilcek dediğim doğruydu.Geçildiği belli değil ondan.Ama kesin geçilcek.Alış baskısı var.
[quote=QUEEN;128646]düşmez burasııııı..[/quote]
Düşme imareleri başladı yakında gümler.:)
HSBCnni pili bitmiş bir 50bin çubuğu daha dikemedi. .dng
Eee veri de kötü geldi, yurtdışı da düşüyor. Biz niye düşmüyoruz :D Şaka bi yana ben bile sıkıldım bu işten, düşsün de biz de shortlayalım...
[QUOTE=Larossıan;128648]Düşme imareleri başladı yakında gümler.:)[/QUOTE]
eh arada 200 puan düşüyo djye bak daxa bak..
[QUOTE=abka;128634]bu sistemin formülü lazım..çok güzel duruyor[/QUOTE]
Kaç dakikalık bakıyorsun? 15,30 hep yanlış sinyal vermiş, son günlerdeki iniş ve çıkışlarda hep ters sinyal var...
Net alış baskısı var artacaz.Hayırlısı.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128647]675 short 700 flat 600 short 575 full long devam.45600 geçilcek dediğim doğruydu.Geçildiği belli değil ondan.Ama kesin geçilcek.Alış baskısı var.[/QUOTE]
46000 geçilecek demek istiyorsun sanırım gökhan..:confused:
Anlaşılan bu yaz imkb 100 de 40000 ler görülecek...
[quote=jerfin;128654]46000 geçilecek demek istiyorsun sanırım gökhan..:confused:[/quote]
Yav 45600 tepe olduğu için 45600 diyorum.Yoksa 46 47 48 komple geçilcek.Bunlar alış baskısı var.Böyle umut vere vere ne sermayeler bitirdiler vobta.Boşuna bakmayın düşer diye.Daha çok yol var yukarı.Dow 50 puan daha düştü vob ise aynı yerde.Öyle ekmek nerde.Full long.
kıyamet kopsa buraya bir şey olmuyor
enteresan ötesi
bu kadar sığ bir piyasa başka nerede varki??
[QUOTE=mur@t;128652]Kaç dakikalık bakıyorsun? 15,30 hep yanlış sinyal vermiş, son günlerdeki iniş ve çıkışlarda hep ters sinyal var...[/QUOTE]testlere baktım sadece
[QUOTE=chn69;128657]kıyamet kopsa buraya bir şey olmuyor
enteresan ötesi
bu kadar sığ bir piyasa başka nerede varki??[/QUOTE]
Sığ mı?? Sığ olup düşmemesi garip değil mi? Aksine sığ olsa düşer bence...
25.06.2009 15:42:13 *pımco ceo'su, "henüz yeşil filizler görülmüyor"
[QUOTE=enorton;128650]Eee veri de kötü geldi, yurtdışı da düşüyor. Biz niye düşmüyoruz :D Şaka bi yana ben bile sıkıldım bu işten, düşsün de biz de shortlayalım...[/QUOTE]
İşte bu yüzden sordum IMF işini sana. IMF işi longcualra yarıyor çünkü.
future lara itibar etmiyor piyasa halen...
short devam
[QUOTE=VOBiX;128661]İşte bu yüzden sordum IMF işini sana. IMF işi longcualra yarıyor çünkü.[/QUOTE]
demekki geceleri şortla yatmak tehlikeli olabilir...bence...:::
shortlar kapatıldı 325ten
[i][color=#FF0000][b]17:00[/b][/color] ABD FED Başkanı Ben Bernanke Konuşacak FED Başkanı Ben Bernanke, Temsilciler Meclisi’nin Gözetim ve Hükümet Reform Komitesi’nin karşısına çıkacak. Bernanke, Bank of America ile Merrill Lynch’in birleşme sürecinde kapalı kapılar ardında yapılan görüşmelere ilişkın soruları yanıtlamaya çalışacak.[/i]
400 flat 250 yine long.Full long gece de long.
45,150 boyun çizgili OBO mu yapacakalr yohsam?
350 full long
yurtdışı geberik vob artı
alış baskısı var oha falan oldum
astantin veri den once hem vop hepde NZDJPY de shortladım utandırmadılar benı baya bereketlı gun oldu 500 $ :) kım denış NZDJPY alakasız dıyer ikiside bir düştü :)
[QUOTE=QUEEN;128644]fxc 8239 muydu kanal çizgi f dj da..[/QUOTE]
8259 du graliçem emme başka bi oluşuma doneyor grafik biraz dışarı cıktıydım tüm hareket ben cıkınca olmus pırt :::
bu sallantıda tek bozulmayan iş c dekı 11 trılyn para gırısı bı de tcell de halen 5.5 trl artı var.garanı sıfırladılar eksye gecrdıler bıle .smdı yenıden 4 trıl gıbı artıda
45400 lerden full kısa..sistemli...para %30 azalalınca sisteme uyduk,zarardan kara geçtikde...şimdi mi uymayacagım..
ha elbette tırsıyorum..dow kaçgündür düşüyor..biz yükseliyoruz..ama bırak dow u muvu...
Her bastıklarında daha da güçlenerek geliyo
enorton panik varmı
Gökhan tam senin piyasa... Ben hala long devam, sistem SAT vermiyor. Takıldı galiba :) Makineyi vurdurayım belki çalışır :D
[QUOTE=QUEEN;128675]enorton panik varmı[/QUOTE]
Valla düşüşü kaçırdım, başka sitelerde geziyordum :D Bir de baktım 45200 lere gelmişiz, sisteme baktım sinyal yok. Dedim DURMAK YOK YOLA DEVAM :D Panik de yok tabiki :D
baba dow açılsın bakalım o zaman nasıl tutacaklar.. şimdilik yuksetsınler istedigi yere nasılsa kapandıktan sonra makas sıfırlanır :) bu arada Meraklısınz NZDJPY 61.22 :)
[quote=enorton;128676]Gökhan tam senin piyasa... Ben hala long devam, sistem SAT vermiyor. Takıldı galiba :) Makineyi vurdurayım belki çalışır :D[/quote]
benimkide vermedi halen..
[quote=clark;128674]Her bastıklarında daha da güçlenerek geliyo[/quote]
Ağzına sağlık abi.Aynen öyle.Resmen daha da güçleniyoruz.Bu short açanlar spotta ve vobta çok pis terse gelip panikle kapandıklarında cümbüş var.Acaba bu alış baskısı ilerde dow artarken falan bizi arttırmayarak kime kitleyecekler kimde patlayacak bu alışlar.
[quote=enorton;128676]Gökhan tam senin piyasa... Ben hala long devam, sistem SAT vermiyor. Takıldı galiba :) Makineyi vurdurayım belki çalışır :D[/quote]
Abi manyak alacaklar hep dökme bunlar.Dow falan umrumda değil.Haftaya yamultcaklar ayucukları.Tam benim piyasa evet.
15 dklık sistem halen sat vermedi ağustos vadede
[QUOTE=abka;128673]45400 lerden full kısa..sistemli...para %30 azalalınca sisteme uyduk,zarardan kara geçtikde...şimdi mi uymayacagım..
ha elbette tırsıyorum..dow kaçgündür düşüyor..biz yükseliyoruz..ama bırak dow u muvu...[/QUOTE]
tırsma ya abka demirden korksak trene binmezdik
arena burası savaşa devam :D
ben de long devam bakalım ne ola.lelele
[QUOTE=enorton;128676]Gökhan tam senin piyasa... Ben hala long devam, sistem SAT vermiyor. Takıldı galiba :) Makineyi vurdurayım belki çalışır :D[/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;128679]benimkide vermedi halen..[/QUOTE]
Biz sistemelr sat versin diye beklerken Gökhan zirveden shortladı .dng
[QUOTE=Astatin;128681]15 dklık sistem halen sat vermedi ağustos vadede[/QUOTE]
uza o zaman tillkee kardeş.
[QUOTE=clark;128674]Her bastıklarında daha da güçlenerek geliyo[/QUOTE]
katılıyorum düşüp güç topluyor sonra daha sert iştahlı geliyor:::
aslında yeni tepe miz hayırlı olsun yeni bir düşüş trentıne girdik ama babalar kafaları yukarıda ıslık calıyorlar Astantinn Nerdesın dostumm parıtler de kamyon lazım parayı tasımaya :)