bu arada ben neden SEN YENİSİN GALİBA oldum:)
IP adresi deşiştiği için mi?
aslında hiç önemi yok:)
yeni olmak hayata sıfırdan başlamak gibi,:)
Printable View
bu arada ben neden SEN YENİSİN GALİBA oldum:)
IP adresi deşiştiği için mi?
aslında hiç önemi yok:)
yeni olmak hayata sıfırdan başlamak gibi,:)
[quote=jelibon;56164]yazacaklarım haddimemi düşmüş ama,
sataşma olmaladır küfür hiç olmalıdır.
hepimiz ders çıkardık bundan.
fikir ayrılıkları olsada ki her zaman olacaktır.
ama eğer diğer arkadaşlarda destek verirse bu seferlik af çıkmasını öneriyorum çünkü ceza uygulaması yeni başladı, bizde ders aldık.
ancak bundan sonra tam uygulansın bu tip olaylarada ceza 2 gün olsun. 2 gündede batılır ama 4 günde ihtimal daha fazla. fakat bu iki arkadaşımız açılınca bu konu hakkında yazmasa iyi olur.
Sayın Sağanak faydalı ve doğru tespitleriniz var devam ederseniz mutlu olacağım.
Sayın Halojen sizi zaten ilgiyle izliyorum lütfen sizde devam etseniz.
sataşma olmadımı küfür olmayacaktır zaten bunu yapmayı becerebilecek insanlarız hepimizde.
bilmiyorum forumdaşlar destek verirmi?
sevgiler.[/quote]
yönetim gereğini yapıp, bana sataşmada bulunan şahsa gerekli yaptırımı uygularsa yazmaya devam ederim tabi neden etmeyeyim... forumun temiz kalması hepimizin menfaatinedir.. birkaç haşerenin burayı kirletmesine müsaade edilmemeli..
sataşmak kadar basit aşağılık bir davranış tarzı yok...bunlardan ne hayır gelir ki foruma... düzeyli adam gibi tartışacaksa ne ala...yoksa bas yasağı kafasına yolla... hoşgörüden, demokrasiden,yapma etmeden filan anlamaz bunlar...
zamanında ne kadar uyardım... ronaldinho bilmemne direkt gönderilmeliydi.. çok tölere edildi... şımartıldı,himaye edildi.. sonra da milletin kafasına çıktılar böyle... ona herhangi bir ceza gelmediğini gören diğer potansiyel piskopatlar da teker teker sahneye çıktı...ona buna saldırdı... nasılsa ceza yok ya... bu hale geldik sonunda... ipin ucu baştan kaçtı...
[quote=mavi;55539]Saygıdeğer Arkadaşlar,
1.ci yeşil üçgendeki gibi bir sert çıkış(4) beklentime binaen, en azından gecelere ayı kalmamak gerektiği, ayı avcılarının ortalıkta kol gezeceği düşüncesindeyim.İdeal hedefi olan 9.100 ü aşağı kırdı ama bir tuzak mı?.. yarın anlarız.
Kanaatim değişmedi, 7.400 altı spekülasyon dışı bu aşamada benim için fakat 2.yeşil üçgenden arkada kuyruk unutturan bir çıkış yakışır artık.
Çok volatil olan bu günlerde herkese gönülden bol şanslar...
Rastgele...
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img127.imageshack.us/img127/7731/adszzw9.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Yukarıdaki ayı avcıları mesajımdaki beklentilerimde bir değişiklik yok(yeşil üçgeni dahi kırmasına rağmen). 4 no'lu düzeltme dalgası 9.200 den de dönebilir, ideal hedefi olan 10.200 civarlarındanda.Her 2 hedeften dönüş ve 9.100 ü kıran fakat 7.500 altına gidemeyen son bir 5 no'lu düşüş dalgası ile dip oluşumunu tamamlayabilirse, sayımın doğru olduğu teyid edilmiş olacak ve Obama sonrası son lale devri beklentim doğrultusunda yükselme yaşayacak piyasalar.Daha önce de belirttiğim gibi 7.400 altı benim için spekülasyon dışıdır.Dip oluşumu sonrası oluşacak(oluşabilirse) boğa piyasası ise zorlu bir trade potansiyeli taşıyacak.
Bol şanslar hepimize...
fdjı su an itibariyle +[COLOR="Blue"][B] % 3,07[/B][/COLOR] sabah gerisi gelirse tepki basladımı yani
Dax Future açılışta %6,51 yukarıda........
[QUOTE=teo;55973]senin gibi positiv bir bilim yapan birisi buna inanıyor olamaz (Kişisel düşüncem) ...Nazara inanırmısın gerçekten...[/QUOTE]
ben atlamisim olayim konuya haddim olmayarak bunlarda birgun pozitif olarak ispat edilecek tipki 20 yil once big bang e safsata diyen bilim adamlari simdi onu ispat etmek icin yillar ve milyar dolarlar harcadiklari gibi. kisisel olarak basina gelmedikce pek kiymet vermiyorsun ama ancak gelince anliyorsun.
dax future %7 artida simdi nasil olacak :):)
doceye uyup 36.000 den short acanlari zor bir gun bekliyor
günaydın arkadaşlar.
dönüş gününü ve ralli olacağını belirtmiştim. g7 den birşey çıkmadı ama yine ralli olacak.
orta vadeli konjektürde:
bugün amerikada tahvil piyasası kapalı, volatilite yaratabilir, sağlıklı yükseliş için buralarda dip oluşumu devam edecektir. hop 1000 puan artmayacaktır dow.
en az 2 ay sürecek ayı piyasası rallisi önümüzdeki 7-10 günlük süreçle dünkü dow kapanışını kuvvetlendirecektir.
bu hafta dip oluşumu tamamlanacak ve 10200, 11050, 11750 hedefler olacaktır.
sonrasında cuma gördüğümğüz dibinde altını göreceğiz.
sevgiler.
burada çok değerli arkadaşlar var. msnden tanıştığım buraya beraber yazma kararı aldığımz arkadaşlar var .. şahsen hiçbirini tanımam ama 40 yıllık dostum abim ablam gibidirler .. burası kaliteli bir vob topiğiydi öylede olur inşallah.... ama lance adlı şahsın bana küfür etmesi çok kanıma dokundu . adresini istedim özelden cevap vermedi .. lance adlı şahıs burda olduğu için ben artık forumda olmayacağım.
tüm arkadaşlardan özür dilerim. hakkınızı helal edin .. benim hakkım geçtiyse helal olsun . selçuklu
[QUOTE=follow;55841]toparlanma g7 den gelecek haberlerle olacak.Izleyip gorelim.Haftaya tepki bekliyorum bende.36.000 den longlarla girdim hafta sonuna.[/QUOTE]
36.000 maliyetli longlari 37.800 den verdim alan hayrini gorsun.
vadelide flatim
spot acilsin birazda orada karda oldugum pozisyonlari kapatayim
bugun 2. seans sonuna dogru short dusunebilirim
piyasa su an icin saglam gorunuyor
Günaydın arkadaşlar Sn. vobix i tanıyorum ona kefilim demek için girdim ama problem çözüldü anladığım kadarıyla :)