[quote=enorton;128724]Süreki kandil mesajı ve kandil maili geliyor da o yüzden...[/quote]
bu soruyu şahsım adına saat 23:00 gibi cevap vereyim şimdi inan kafa durdu ama soru çok güzel tam benlik severim bu tarz tatlı tartışmaları....
:)
Printable View
[quote=enorton;128724]Süreki kandil mesajı ve kandil maili geliyor da o yüzden...[/quote]
bu soruyu şahsım adına saat 23:00 gibi cevap vereyim şimdi inan kafa durdu ama soru çok güzel tam benlik severim bu tarz tatlı tartışmaları....
:)
[QUOTE=SaNCaKTaR;128725][quote=enorton;128717]*****************************************************************************/quote]
çekersın abıcıgım yerı burası degıl başka platformlarda tartısırız.. lutfen bence sil gunumuz güzel bitsin N dersin ...svg.[/QUOTE]
Silmezsem gününüz güzel bitmeyecekse sileyim...
Geceye long buarada...
[QUOTE=Fantom;128723]shorttun degilmi
stop koyup stop noktasından longa geçmek lazım.dng[/QUOTE] sistem al dese alacagım..ama kısada..
teb son sn de hem ak hem de garan ı cizdi
[quote=enorton;128726]Arabayı yıkatmaya götrücem birazdan, murphy kanunlarına göre bu gece veya yarın yağmur yağması lazım :D[/quote]
izmir yağmurlu hafiften inşallah yağar
46125 oha falan oldum .lelele
boşuna demedik kapanış en tepe.lelele
sn.gökhan bugünlük bukadar yeter. birazda yarın çıkartırsın
Evet artacaz, kısalardan kötü yerden vazgeçtim ama pis uzunum şimdi,
Full uzun:)
[QUOTE=abka;128730]sistem al dese alacagım..ama kısada..[/QUOTE]
öyle sistemmi olur tam 700 puan arttık hala al vermediyse çöpe at.dng
haksızmıyım .lelele
evet kapanış tahmini varmı
kapanış 46250 den:)
[quote=pitahuerat;128737]evet kapanış tahmini varmı[/quote]
43.150
48000 falan kezmez artıkın 50000 olmalı, vade sonu yukarı yapsın Haftaya çarşamba yada perşembe kısa düşünülür diyorum, 48000-50000 aralığından:) saygılar....
[QUOTE=pitahuerat;128737]evet kapanış tahmini varmı[/QUOTE]
46400 .lelele
Vay be erken geldi 46250 ye, olmadı 46350 den kapanış olsun...tahmin...
Dünkü suçlu vob un sisteminin bozulması idi. Geçen haftaki suçlu garanti yatırım ve imf yalan haberi. Bugünkü suçlu kim??
makas cok oldu ama..nolcak sımdı
Gece long.
bugun kesinti yok mu?:)
Çıkış dediğin böyle olmalı ne o 100 çık 200 in sora aniden 300 çık çıkış dediğin
paldır küldür olmalı durmadan fiatı artıracan ama alamıcan alıncada hemen 250 + gap yapacan
şubat 2007 den beri VOB tayım ben böyle sapık vade görmedim arkadaş...
bu piyasayı yapanın taaaaa anlından öpüyorum!
[QUOTE=Fantom;128736]öyle sistemmi olur tam 700 puan arttık hala al vermediyse çöpe at.dng
haksızmıyım .lelele[/QUOTE]500 yukardan al verdi..
[quote=erkan.;128733]sn.gökhan bugünlük bukadar yeter. birazda yarın çıkartırsın[/quote]
Ben uyarımı yaptım abi.Millet 8000 ler bekliyor dowda.Hadi geçmiş olsun.
[QUOTE=SEYYAH;128748]şubat 2007 den beri VOB tayım ben böyle sapık vade görmedim arkadaş...
bu piyasayı yapanın taaaaa anlından öpüyorum![/QUOTE]
bende 3 sene oldu daha manyak günler gördüm bu neki?.dng
46325 short
Geceye full long, kırdı direnç mirenç kalmadı...saygılar....
[QUOTE=enorton;128743]Dünkü suçlu vob un sisteminin bozulması idi. Geçen haftaki suçlu garanti yatırım ve imf yalan haberi. Bugünkü suçlu kim??[/QUOTE]
Bugün de IMF haberi vardı gözden kaçtı sanırım. IMFden birine bir Türk selam verse yetiyor artık. .dng
[quote=Fantom;128751]bende 3 sene oldu daha manyak günler gördüm bu neki?.dng[/quote]
gün demedim abisi VADE dedim anadın nı?
2 ay yani 1 gün değil...
[QUOTE=clark;128674]Her bastıklarında daha da güçlenerek geliyo[/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128680]Ağzına sağlık abi.Aynen öyle.Resmen daha da güçleniyoruz.Bu short açanlar spotta ve vobta çok pis terse gelip panikle kapandıklarında cümbüş var.Acaba bu alış baskısı ilerde dow artarken falan bizi arttırmayarak kime kitleyecekler kimde patlayacak bu alışlar.
Abi manyak alacaklar hep dökme bunlar.Dow falan umrumda değil.Haftaya yamultcaklar ayucukları.Tam benim piyasa evet.[/QUOTE]
[QUOTE=Fantom;128685]katılıyorum düşüp güç topluyor sonra daha sert iştahlı
geliyor:::[/QUOTE]
Borsanın mantıgı gayet basit :)
[QUOTE=abka;128749]500 yukardan al verdi..[/QUOTE]
longladınmı oradan?
gecmiş olsun beyler kandılınız mubarek olsun hayırlı akşamlar..
[QUOTE=SEYYAH;128755]gün demedim abisi VADE dedim anadın nı?
2 ay yani 1 gün değil...[/QUOTE]
vade için de geçerli koçum.
Nisan 2007 vade.. Ağustos 2007 vade Ekim 2008 vadeler daha manyaktı
Şubat 2007..
daha manyak vadeler oldu.
Gökhan ve Fxci şahidim.dng
[QUOTE=VOBiX;128754]Bugün de IMF haberi vardı gözden kaçtı sanırım. IMFden birine bir Türk selam verse yetiyor artık. .dng[/QUOTE]
Valla ben ekran başında yoktum baya bir süre, o zaman bugünkü suçlu da bulundu demektir :D
Geceye long herkeze iyi akşamlar
Hayırlı kandiller bu gecelerin hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim
Vaybeee, son işlemler 46325 den oldu, günün yükseği 46350 :) yarın açılış buralardan ama günboyu yukarı ve 48000 lere ulaşarak kapanış yapar artıkın:)
[QUOTE=SaNCaKTaR;128759]gecmiş olsun beyler kandılınız mubarek olsun hayırlı akşamlar..[/QUOTE]
Herkese geçmiş olsun, hayırlı kandiller...
iyi kandiller herkese.. 46400 kapanış tahminim 2 kademe ile yanıldık peh
geceye don atlet kapri şalvar haşema long
Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır...ve lütfen gaza gelip saçma sapan diyaloglara girmeyelim..
[QUOTE=clark;128756]Borsanın mantıgı gayet basit :)[/QUOTE]
Valla mantığı kavrıyoruz yavaş yavaş, yakında bir x5 de biz alırız inşallah :D
üç aylar ve regaip kandilinin tüm arkadaşlara hayırlar getirmesi ve bol kazançlı geçmesini dilerim.