cümleten hayırlı kandiller dilerim..nicelerine çıkmak nasip olsun..paylasımda bulunan herkese sonsuz teşekkürler..
Printable View
cümleten hayırlı kandiller dilerim..nicelerine çıkmak nasip olsun..paylasımda bulunan herkese sonsuz teşekkürler..
geceye herzamanki gibi 3 kat kaldıraçlı long...aradaki kısa sinyali 500 puanımı aldı..gözünün yaşına bakmadan sinyale uyuyorum...[B]herşey alda..zaten demiştim..dow dan dolayı kısa olmak akıl karı değil diye..ama sistem gereği kısa idim[/B]..sonra dogru yola döndüm..iyi akşamlar.
[QUOTE=marakes;128765]Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır...ve lütfen gaza gelip saçma sapan diyaloglara girmeyelim..[/QUOTE]
+.+.+.+..brv.brv.brv.brv.brv
[quote=enorton;128743]Dünkü suçlu vob un sisteminin bozulması idi. Geçen haftaki suçlu garanti yatırım ve imf yalan haberi. Bugünkü suçlu kim??[/quote]
Ben long dedim ya suçluyum hekim bey.Vob 46100 olmuş 46250 kapanacak demek kolay.Sabah 46000 üstü kapanacak demek herkesin harcı değil.Vallahi batanlar umrumda değil.Kendi eder kendi bulur.
[quote=bull market;128763]Vaybeee, son işlemler 46325 den oldu, günün yükseği 46350 :) yarın açılış buralardan ama günboyu yukarı ve 48000 lere ulaşarak kapanış yapar artıkın:)[/quote]
Şimdi yazması çok kolay geliyor değil mi ?48000 ne kadar basit.Allah bereket versin 2 günde 1e 3.Yarın da 1e 4 olur.Esas salı günü hareket.1e6 olurum o zaman.
Herkese hayırlı kandiller iyi geceler.
Vade sonu uzlaşması 4900-49500 aralığı mümkün evet, hiç aceleye gereke yok diyorlar, ürkütmeden son üç günde 3000 puan yeter bu adamlara:) saygılar...
[quote=milaslı;128767]üç aylar ve regaip kandilinin tüm arkadaşlara hayırlar getirmesi ve bol kazançlı geçmesini dilerim.[/quote]
Vallahi abi dün akşam girdik iki gündür kazanıyom.Hergün 1e 1 verse vade sonunda 1e 4 5 oluyor.Allah Ramazana erdirir İnşallah.
ağustos vadenin önü bomboş..
yinede dow un son sözü söylemesini beklemek gerekir..
yeniden 8500 üstü işlem görmeden koptuk gidiyoruz diyemeyiz sabah dediğim gibi volatilite had safhada..olmayada devam edecektir bi süre.
[quote=bull market;128774]Vade sonu uzlaşması 4900-49500 aralığı mümkün evet, hiç aceleye gereke yok diyorlar, ürkütmeden son üç günde 3000 puan yeter bu adamlara:) saygılar...[/quote]
naaptın kısaları bull.. istop oynadın inşallah
[quote=GOKHANFINDIK;128771]Ben long dedim ya suçluyum hekim bey.Vob 46100 olmuş 46250 kapanacak demek kolay.Sabah 46000 üstü kapanacak demek herkesin harcı değil.Vallahi batanlar umrumda değil.Kendi eder kendi bulur.[/quote]
tebrik ederım 46000 bını ısrarla dile getırdın.. Fezy alan olmuştur inş. Bende Kral ÇIplak.....
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128772]Şimdi yazması çok kolay geliyor değil mi ?48000 ne kadar basit.Allah bereket versin 2 günde 1e 3.Yarın da 1e 4 olur.Esas salı günü hareket.1e6 olurum o zaman.[/QUOTE]
Gökhan ben tepe aşılmadan konuşmuyorum, seninde kırk yılda bi tuttumu çenen kapanmıyor maşallah:))), Allah nazardan korusun.brv
Tüm forumca kandiliniz mubarek olsun.
enorton,bu PASKAL iyi bir şey herhalde:)..son günlerde maşallahı var..
[QUOTE=bull market;128779]Gökhan ben tepe aşılmadan konuşmuyorum, seninde kırk yılda bi tuttumu çenen kapanmıyor maşallah:))), Allah nazardan korusun.brv
Tüm forumca kandiliniz mubarek olsun.[/QUOTE]
he valla doru dedin ::: siz boşverin gokiyi tüm teşkürleri bana edin gayri
cümleten hayırlı kandiller..
[QUOTE=Astatin;128777]naaptın kısaları bull.. istop oynadın inşallah[/QUOTE]
Yazdımya, bu vadede çıkışlar hep böyle oldu, tepe aşıldımı stop ve uzun, bugünde aynısı oldu bakalım, geceye uzunda kaldım yazdıydım:) vermedin sistemi tepe takibettiriyon bize asti, bi bardak su verdim, havalar sıcak bi damacanaya çıkardım bol bol içersin ver şu sistemide bakalım ne yaptın:) saygılar....
[QUOTE=enorton;128766]Valla mantığı kavrıyoruz yavaş yavaş, yakında bir x5 de biz alırız inşallah :D[/QUOTE]
inşallah alacaksın tabi,yeteri kadar gösterirsen sabur her şey zamanla olur
:)
[URL="http://img154.imageshack.us/i/screenhunter4.png/]"][URL=http://img154.imageshack.us/i/screenhunter4.png/][/URL][IMG]http://img154.imageshack.us/img154/8563/screenhunter4.png[/IMG][/URL]
Bunları anlamak çok zor sadece sistemle ne yapacakları belli oluyor onun için sistem sat demeden kesinlikle short açmam.
[QUOTE=abka;128780]enorton,bu PASKAL iyi bir şey herhalde:)..son günlerde maşallahı var..[/QUOTE]
Valla geçen haftadan beri takip ediyorum ve ogün bugündür trend var. Anlarız yakına iyibirşey mi kötü birşey mi :D
Mübarek kandilinizi en içten dileklerimle kutlar ,sizlere ve ailelerinize sağlık , huzur ve mutluluklar getrirmesini temenni eder ,yüce Allahtan niyaz ederim.
Regaib kandiliniz mübarek olsun.Rabbim yaptığınız ve yapacağınız duaları kabul etsin..
gökhanım sana 0 rh pozitifi satma dedim hemen para sayma makinesi bul dedim elleşme dedim:)
ben boğaz sefasındaydım ekran falan izlemedim yeni bir dönem başlamış artık
sıfır işlem long devam
[URL="http://img341.imageshack.us/i/screenhunter3.png/]"][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Trader kardeş hiç sinyal gelmedimi sabahtan beri çevrimdışısın arkadaş zarar yazmışız bugün gökhan arkadaşa demiştim 46000 kırarsa vob demem sözümün eriyim.Ayıya sormuşlar ensen neden kalın kendi işimi kendim yaparım demiş kimseden fayda yok anlaşıldı lafta kalıyor hep,bir Leblebiden fayda var.
Hayırlı kandiller.
[quote=fXci;128781]he valla doru dedin ::: siz boşverin gokiyi tüm teşkürleri bana edin gayri[/quote]
Bu işler böyle bilirsem çenem kapanmaz.Bilmezsem sorumluluk yok..dng:..::..:Bu matrikse sövecem kopuyor sürekli.Seans sonu da tera koptu.Teraya ağır ağır yol verme vakti yaklaşıyor.Cari bakiyemi sıfırlıyorum ağır ağır.Ya sistem düzelir.Yada güle güle.Çok oldu epey bozuluyor.
[quote=GOKHANFINDIK;128793]Bu işler böyle bilirsem çenem kapanmaz.Bilmezsem sorumluluk yok..dng:..::..:Bu matrikse sövecem kopuyor sürekli.Seans sonu da tera koptu.Teraya ağır ağır yol verme vakti yaklaşıyor.Cari bakiyemi sıfırlıyorum ağır ağır.Ya sistem düzelir.Yada güle güle.Çok oldu epey bozuluyor.[/quote]
Zaman kaybetme lüksü yok bu vob'da..
Senin yeni bir ucuz kom.'lu yer bulma vaktin geldide geçiyor.Önümüzdeki hafta bence bu işe de odaklan
ve de birşey daha sen bugün no işlem diyordun ; sadece gar. için mi 45975den shrt oldun bir ara ve en son kaçtan long oldun yarın yine no işlem mi:D:D:D
tom jones da al veriyor..
Graliçem saa özel fXliot analizi geliştirdim yeni bi analiz çeşidi ahanda aşağıda:::
fX-liot Dow future a özel benzerlik analizime göre
şu an [B][COLOR=Red]e[/COLOR][/B] dalgasındayız muhtemelen 8245 civarına denk gelir :::
sonrası [COLOR=Red][B]f [/B][/COLOR]dalgası var asıl hareket burda başlıyor yukarı dogru ::: [B][COLOR=Red]f [/COLOR][/B]dalgası hedefi 8394 civarıne denk gelebilir..
sonra [COLOR=Red][B]g [/B][/COLOR]dalgası [B][COLOR=Red]f [/COLOR][/B]dalgasının düzeltmesi ::: yani yaklaşık 8324 seviyesine denkg gelir:::
sonra [COLOR=Red][B]ğ[/B][/COLOR] (yumuşak ge) dalgası var asıl patlama ozaman gelir ve hedefi 8600 ler olur :::
Altta benzerlik şemasını görebilirsiniz
[IMG]http://i43.tinypic.com/30lpipv.png[/IMG]
[quote=delinda78;128797]Zaman kaybetme lüksü yok bu vob'da..
Senin yeni bir ucuz kom.'lu yer bulma vaktin geldide geçiyor.Önümüzdeki hafta bence bu işe de odaklan
ve de birşey daha sen bugün no işlem diyordun ; sadece gar. için mi 45975den shrt oldun bir ara ve en son kaçtan long oldun yarın yine no işlem mi:D:D:D[/quote]
No işlemdi ama 975 ten sonra ne işlemler yaptım.975 e kadar da yaptım.Ama yazamam herşeyi buraya.Çok alsat yaparken forumu okumam ben yazmam.Çünkü yetişemem bugün de o günlerden biri idi.Vucudu durdurmak kolay mı?Ekranda durmasam da zarar ederdim.Çünkü 46000 den dönünce orada 45300 lere geri gelince telefonla alsat yapıp batırırdım.4000 e yakın işlem dönmüşüm.No işlem zor bana ekranda olduğumda.45250 den geceye full long.En son işlem o.Arttıkça long ekledim.
EFG Almanya'yı da almaya başladı:D
[quote=BORSACIOZGUR;128284]Biz gökhan gibileri üzülerek gördük malesef. Yazdıklarından bu anlaşılıyor..
3 ay sonra aramızda olmayacak...çünkü bir şeye körü körüne baglanıyor..
Ben kaybede kaybede sabırla beklemeyi ; eğer ters giden bişeyler varsa da poz.dan dönmeyi öğrendim..
Borsacı olsa 2 sene verirdim.... Ama vob daha risklidir...
Sana paranı sıfırlamak için 3 ay süre veriyorum gökhan.
senin gibi en az 750 kişi gördüm çünkü...
[B]3 ay içinde paranı sıfırlamazsan[/B] boğaz köprüsü üzerinde arabadan inip boğa taklidi yapıcam..
kameraya da çekip foruma göndeririim :)))
Bu arada Amerika futbolda Avrupa Şampiyonu İspanya yı nasıl yendi yaa...
Ben Amerika lig maçlarını izliyorum. [B]Yemin ederim aklımdan geçiyordu[/B].. Amerika çok ters takım.. Lİg maçları çok güzel çok hızlı futbol oynuyorlar. Fizik güçleri de İspanya nın en az 2 katı söylemeye gerek yok..
İddaa da 10,50 misli veriyordu Amerikanın galibiyetine.. Tühh., kaçırdık : )[/quote]
Bu yazıyı unutmayacağım.Bu yazıya istinaden Bangkok anılarımı buraya resimli grafikli koyacağım.Bende kameraya çekip foruma koyacam.
[quote=GOKHANFINDIK;128803]Bu yazıyı unutmayacağım.Bu yazıya istinaden Bangkok anılarımı buraya resimli grafikli koyacağım.Bende kameraya çekip foruma koyacam.[/quote]
demekki büyük lokma yiyip büyük laf etmemek lazım her zaman
fxc gıı tişekkür ederim analizi bana atfettğin için..
[quote=fXci;128800]Graliçem saa özel fXliot analizi geliştirdim yeni bi analiz çeşidi ahanda aşağıda:::
fX-liot Dow future a özel benzerlik analizime göre
şu an [B][COLOR=red]e[/COLOR][/B] dalgasındayız muhtemelen 8245 civarına denk gelir :::
sonrası [COLOR=red][B]f [/B][/COLOR]dalgası var asıl hareket burda başlıyor yukarı dogru ::: [B][COLOR=red]f [/COLOR][/B]dalgası hedefi 8394 civarıne denk gelebilir..
sonra [COLOR=red][B]g [/B][/COLOR]dalgası [B][COLOR=red]f [/COLOR][/B]dalgasının düzeltmesi ::: yani yaklaşık 8324 seviyesine denkg gelir:::
[B]sonra [COLOR=red]ğ[/COLOR] (yumuşak ge) dalgası var asıl patlama ozaman gelir ve hedefi 8600 ler olur[/B] :::
Altta benzerlik şemasını görebilirsiniz
[/quote]
Efiksci lem,
Hem [B]yumuşak[/B] ge dalgası diyon, hem de [B]patlama[/B] yaptırıyon. Bari [B]sert bir harf[/B] verseydin..:D
[quote=QUEEN;128805]fxc gıı tişekkür ederim analizi bana atfettğin için..[/quote]
Napıyon kuvin apla.Ne durumlar nasıl.Bu enorton abi nasıl bekliyor adama 850 puan çaktılar koymadı be ne sabır varmış.System is my friend.:D:D:D::::::::::o:o:oSelçuklu abiye yazık oldu.Bozmamıştır biliyom.Bir ara girdi gitti msn ye.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128807]Napıyon kuvin apla.Ne durumlar nasıl.Bu enorton abi nasıl bekliyor adama 850 puan çaktılar koymadı be ne sabır varmış.System is my friend.:D:D:D::::::::::o:o:oSelçuklu abiye yazık oldu.Bozmamıştır biliyom.Bir ara girdi gitti msn ye.[/QUOTE]
dünkü longlar devam..no problem arada işlem oldu..200 point gitti ama..
Nikkei ve vob bildi bu kadar basit.Günün özeti.Dün akşamki dökme imiş demekki.Eee ne de olsa biz bir yöne takılıp kalıyoruz niceleri görülmüş bizim gibi 750 tanecik.48000 hedefimi değiştirdim.Çünkü son gün yüzde 5 artacağımız için 2500 puan eder yaklaşık sırf hiç artmasak 49000 olacaz.Demekki aradaki iki gün de artsak 51000 koyuyorum hedefimi.Yarın 1000 artma.Pazartesi 1000.Salı 2500 puan.Vade sonu kapanışını 51000 bekliyorum.48000 değiştirdim.
[quote=GOKHANFINDIK;128809]Nikkei ve vob bildi bu kadar basit.Günün özeti.Dün akşamki dökme imiş demekki.Eee ne de olsa biz bir yöne takılıp kalıyoruz niceleri görülmüş bizim gibi 750 tanecik.48000 hedefimi değiştirdim.Çünkü son gün yüzde 5 artacağımız için 2500 puan eder yaklaşık sırf hiç artmasak 49000 olacaz.Demekki aradaki iki gün de artsak 51000 koyuyorum hedefimi.Yarın 1000 artma.Pazartesi 1000.Salı 2500 puan.Vade sonu kapanışını 51000 bekliyorum.48000 değiştirdim.[/quote]
47500 hedefi geçme marj yemeyelim. 47500 e kadar serbest ama ordanda aşağı gelirkende benden kazandıklarınızı geri verirsiniz. kimse üzülmemiş olur.
[quote=GOKHANFINDIK;128809]Nikkei ve vob bildi bu kadar basit.Günün özeti.Dün akşamki dökme imiş demekki.Eee ne de olsa biz bir yöne takılıp kalıyoruz niceleri görülmüş bizim gibi 750 tanecik.48000 hedefimi değiştirdim.Çünkü son gün yüzde 5 artacağımız için 2500 puan eder yaklaşık sırf hiç artmasak 49000 olacaz.Demekki aradaki iki gün de artsak 51000 koyuyorum hedefimi.Yarın 1000 artma.Pazartesi 1000.Salı 2500 puan.Vade sonu kapanışını 51000 bekliyorum.48000 değiştirdim.[/quote]
gökhan biraz frenlere bas tamam piyasa yukarı ama
merdiven şeklinde olmalı düz duvara tırmanır gibi olmaması lazım bu meretin
Yarın hak getire artık uçururlar.:)
[quote=V.O.B;128792][URL="http://img341.imageshack.us/i/screenhunter3.png/%5D"][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Trader kardeş hiç sinyal gelmedimi sabahtan beri çevrimdışısın arkadaş zarar yazmışız bugün gökhan arkadaşa demiştim 46000 kırarsa vob demem sözümün eriyim.Ayıya sormuşlar ensen neden kalın kendi işimi kendim yaparım demiş kimseden fayda yok anlaşıldı lafta kalıyor hep,bir Leblebiden fayda var.
Hayırlı kandiller.[/quote]
kardes ben hep cevrimdışıyım ama msn acık. sinyali soranlara yazıcam dedim. sistem 2 gündri 43775 den beri alda zaten. halada devam ediyor. valla kısa olduğunu bilsem sabah 45050 den al derdim. 1-2 arkadasda kısadaydı onlar ordan uzunladılar. gerckten üzüldüm şimdi. ama ben sinyalleri herkese msn den yollayamam dedim zaten. merak edip son durumu soranlara yazarım ancak.
neyse inşallah telafi edersin. kusura bakma.