-
[quote=selçuklu;56211]burada çok değerli arkadaşlar var. msnden tanıştığım buraya beraber yazma kararı aldığımz arkadaşlar var .. şahsen hiçbirini tanımam ama 40 yıllık dostum abim ablam gibidirler .. burası kaliteli bir vob topiğiydi öylede olur inşallah.... ama lance adlı şahsın bana küfür etmesi çok kanıma dokundu . adresini istedim özelden cevap vermedi .. lance adlı şahıs burda olduğu için ben artık forumda olmayacağım.
tüm arkadaşlardan özür dilerim. hakkınızı helal edin .. benim hakkım geçtiyse helal olsun . selçuklu[/quote]
sayın lance ortada birşey yokken ve yüzlerce insan dururken sadece size küfür etti ve gitti öylemi?? ortada bir tartışma vardı ve mbm ve sen daha çok küfür ettiniz. iğneyi kendine batır önce.
gördünüz bak forum ne hale geldi
-
[QUOTE=demir;56254]sayın lance ortada birşey yokken ve yüzlerce insan dururken sadece size küfür etti ve gitti öylemi?? ortada bir tartışma vardı ve mbm ve sen daha çok küfür ettiniz. iğneyi kendine batır önce.
gördünüz bak forum ne hale geldi[/QUOTE]
ardas hernese trade bakalım tartısma olmasn
-
RUSYA endeksi -3.21 ??
bu pakettende beklenen sonuç olmayacak anlaşılan
-
15 dakk short signal geldi teyit yok amma yatay risk var dikat 36950 asayasında dusme hızlanr.36950 ustesinde dysme sınırlı
-
[QUOTE=demir;56260]RUSYA endeksi -3.21 ??
bu pakettende beklenen sonuç olmayacak anlaşılan[/QUOTE]
catedral'i takip edin raporları ve etkilerini iyi yorumluyor çünkü.
-
[QUOTE=VOBiX;56262]catedral'i takip edin raporları ve etkilerini iyi yorumluyor çünkü.[/QUOTE]
Sadece yorumlarını ve haber değerlendirmelerini takip edin pozsiyonlarını değil. Kimsenin kimsenin pzosiyonlarını takip etmesini doğru bulmuyorum çünkü herkesin verdiği kararın sonucu kendi cebine yansıyor.
-
-
-
cnbc'den geçen habere göre ABD Hazine, FED, FDIC yetkilileri yeni bir kurtarma planı için hafta sonu toplandı. toplantı bugünde sürecek. [B]Yeni kurtarma planı haberi piyasalar açısından, önceki planların yetersiz kalabileceğinin işareti !!!. [/B]Haber sonrası vadeli abd endekslerinde bir miktar satış oluştu.
Öte yandan Rusya'da ise işlemler %6'lık düşüş sonrası bir kez daha durduruldu..
-
[QUOTE=HKAYIKCI;56267]cnbc'den geçen habere göre ABD Hazine, FED, FDIC yetkilileri yeni bir kurtarma planı için hafta sonu toplandı. toplantı bugünde sürecek. [B]Yeni kurtarma planı haberi piyasalar açısından, önceki planların yetersiz kalabileceğinin işareti !!!. [/B]Haber sonrası vadeli abd endekslerinde bir miktar satış oluştu.
Öte yandan Rusya'da ise işlemler %6'lık düşüş sonrası bir kez daha durduruldu..[/QUOTE]
Bush bunu cuma akşamı söyledi taa.
-
[QUOTE=jelibon;56270]Bush bunu cuma akşamı söyledi taa.[/QUOTE]
celibon ağa sanırım boğa modunda takılıosun. cuma longdum sabah açılışda 38 den kapandım. şuan boşum flatim. sormak istediğim şu. peki bugün neden eşlik etmiyoruz?? pati çekiyoruz?? şuan fiyat bile görmüyorum. fiyat ne bilmiyorum.telden bilgi alıyorum.
-
sorun izlanda ve macaristanda.
rusya bizi ilgilendirmiyor. %10 artıdayken kapanmıştı perşembe.
gelişmekte olan ülkelerle bire bir izlenmesi gereken hindistandır.
dip yakınında ve 1000 puan üstünde 1 hafta 10 gün taban oluşumu oyalanma görülecektir.
yukarıdan mal alınmamlı, aşağıdanda satılmamalıdır.
sevgiler.