[quote=Astatin;437785][B]104025[/B] diye bir kapanış tahmini yapsam çok mu yanılırım acaba...üw..103000 den 104025 e zor deil hacı..olsun bence..hatta 104875[/quote]
hehehhe..C olmadı ama, H oldu... şimdilik.dng
Printable View
[quote=Astatin;437785][B]104025[/B] diye bir kapanış tahmini yapsam çok mu yanılırım acaba...üw..103000 den 104025 e zor deil hacı..olsun bence..hatta 104875[/quote]
hehehhe..C olmadı ama, H oldu... şimdilik.dng
"The Extremist".dng
mal ucuzlamışş..yerine koyalım o zaman hacı...geciçi meçici..o riski alacağız..875-475 güzel marj..heheh
(kaldı ki 325 ken bile yeşile döndüydü)
filatalım hacı..475 -825 güzel marj hehehe..
longalım hacı 825-600 güzel marj
stay long stay long hacı..28000 apsd...müzakere..kim sallar dowu
825 flathacı..600-825 iyi marj
aybediyon çikita ver bi 200 puan aşşada relongalım daa
yoo öle kaçmak yok..relong
ya ya ye kokojambo..hadi çikita..son bir atak pliz..orda filatarız...gece dow düşer..pazartesi aşşadan alıp devam ederiz..yada etmeyiz..sen son bir huruç yapsan eyiydi yukarı..şöyle 104250 filan
çook kılsın..925 e filat..son poz 0 kar-zarar
Zirve tazeler bu hatta astatin kısalır onu bile alır. :..:
bugünkü 3000 point karı hatrına geceye 2,5 kaldıraç tekrar long.. öperim
[quote=aslan;437884]Zirve tazeler bu hatta astatin kısalır onu bile alır. :..:[/quote]
valla zirve tazelerse 115000 filan, evet orda kısalıyabilirim...dng
müzakere ver aslanpat..ucuza kısa yok
[B][SIZE=4][U]Rekabet Kurulu'ndan 12 bankaya ceza kararı[/U][/SIZE][/B]
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22770291.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter[/URL]
Şimdi ben pastecektim hacıex... ceza korkulanın bir hayli altında sanırım..eyi eyi..randır bizi ex
[quote=astatin;437917]şimdi ben pastecektim hacıex... Ceza korkulanın bir hayli altında sanırım..eyi eyi..randır bizi ex[/quote]
yalnız bankacılık hizmetlerine yeni zamlar gelir artık .
Havale , eft yok şu yok bu hepsine giydirirler .
Daha sonra sıra borsa ve vob da manipülasyona gelir :)
en sonunda bankalar kar a bile geçerler bu ceza işinde :)
bugün dikkat yeresi.... bangalara ceza az geldi beklenti bitti süsü verip az verip sonra randırabilirler, veya süs vermeyip gerçekten verebilirler... müzakereleri de unutmayak..herkese bol şans kaptanlar..gemisini kurtaran kaptanlar.. hızlı traderın günü bugün...yönü belli olana kadar vurkaç eyi taktik
Ağalar , beyler , patronlar neredesiniz ?
[quote=gnome;438076]Ağalar , beyler , patronlar neredesiniz ?[/quote]
Tahminlerimi söyleyeyim:D
-Fileksi niki seksi, uğraşacak daha fileksi veya seksi işler bulmuş olabilir veya tivıtır da açıkta bi veya bir kaç şey bulmuş olabilir.
-Kedi Excalibur, dükkanının kapısına, mart ayı vesilesi ile "Sevişmeye Gittim, aysonuna kadar kapalıyız" yazmış...
-Athlon ya Rusyaya gitti, yada vobtv procesi peşinde
Bense sessizlik ve topik enerjisinin sıfıra vurması vesilesiyle, büyük Topik Kurucusu Selçuklu Gral hatırasına ara ara uğrayıp dopiğin tozunu alıyorum:D
dışarılarda çok ters bir hareket olmazsa bence bugün vob u randırabilirler
hacılar selam...işler yovun işler feci..
herşeyler yolundadır umarım..uww
[quote=athlon;438123]hacılar selam...işler yovun işler feci..
Herşeyler yolundadır umarım..uww[/quote]
kolay gelsin patron . . .
eyi panik yaptırdı hülülülü..astatin 103100 den az pilav lonkladı
[quote=Astatin;438183]eyi panik yaptırdı hülülülü..astatin 103100 den az pilav lonkladı[/quote]
103350 filat..bu tiksinç yatay güne 250 puan bile iyi kar..
yarın, terör örgütü tutsak kamu görevlilerini serbest brakacakmış... + bdp bugün "tutanakları bizim partiden biri sızdırdı özür dileriz" dedi.... "özür dileriz" dedi.... "özür dileriz dedi"..... peki vob bunları dikkate alır mı? bilmem... bakalım belki kapanışa doru bir ipucu verir
geceye az pilav lonkkkkkkkkkkkk
o gece bu gecemi hacı asti ... tom emmi geberecek gibi .. bu gece ... o gecemi ...
daxi perfo ... kısayımda ... o gece bu gece olsun tememnnim .. yani .. hörmetler cümleten ...
kraşsın a*... .. m.n daxi perfosu ...
Dowu bir gecede 1.000 puan verdikleri gün aklıma geldi, iki gün sadece arada ekrana bakmıştım hiç işlem yapmamıştım. Hey gidi günler hey. :..:
[quote=selçuklu;438231]o gece bu gecemi hacı asti ... tom emmi geberecek gibi .. bu gece ... o gecemi ...[/quote]
Yok hacı bu gece o gece değil... VOB da ralli gaçınılmaz bence... VOBu tutsa tutsa MUSLERA tutabilirdi..Allah dan VOB da değil, futbolda adam:D:D
Bu arada Re re re, ra ra ra..gassaray gassaray cim bom bom... Yaw arkadaş kızdırıyosun beni, gidip küme düşecek takıma kendi evinde yeniliyosun, sonra gidip Almaya da Schalke ye 3 atıyosun..beni yine kendine bağlıyorsun..ne diyorsun:D
[quote=astatin;438253]yok hacı bu gece o gece değil... Vob da ralli gaçınılmaz bence... Vobu tutsa tutsa muslera tutabilirdi..allah dan vob da değil, futbolda adam:d:d
bu arada re re re, ra ra ra..gassaray gassaray cim bom bom... Yaw arkadaş kızdırıyosun beni, gidip küme düşecek takıma kendi evinde yeniliyosun, sonra gidip almaya da schalke ye 3 atıyosun..beni yine kendine bağlıyorsun..ne diyorsun:d[/quote]
schalke yide fazla abartmasanız derim :) CİNCON DAN ÜÇ YEDİĞİNE GÖRE :)
500 puana muslerAYI TRANSFER ETTİK ..TEPRİK EDERİM
söyledik hacı..sölemedikmi
[B]Sony Corp[/B]
[COLOR=#810081]+[/COLOR]
[B]6758:JP [/B]
1,668 JPY 165 [B]10.98%[/B]
Share
tahvil faizi ve dövize (sepet)e bakıyonuz dimi hacılar..son 3-4 gün enter-hasan değilmi
hehehhe..dikkat dedik hacılar..şortta 1000 puan gap olmayalı çok zaman olduydu..ehuhe
teprik ederim...
[QUOTE=nunu;438849]teprik ederim...[/QUOTE]
apla ..zengin olmuşun teprik ederim ..
[IMG]http://demonocracy.info/images/usd-100_million_dollars-100,000,000_USD-v2.jpg.jpg[/IMG]
[URL="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iTBODoBaCns"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iTBODoBaCns[/URL]
sahte o paralar hacı...hehe..Yalnız NUNİ nin boyu uzamış, yüzü de bi soluklaşmış filan