-
[QUOTE=Vob Trader;56271]celibon ağa sanırım boğa modunda takılıosun. cuma longdum sabah açılışda 38 den kapandım. şuan boşum flatim. sormak istediğim şu. peki bugün neden eşlik etmiyoruz?? pati çekiyoruz??[/QUOTE]
38200 den shortum eğer öğrenmek istiyorsan, 3200 puandan sonra.
longlamayı bekliyorum ama yerinden.
-
[QUOTE=jelibon;56273]38200 den shortum eğer öğrenmek istiyorsan, 3200 puandan sonra.
longlamayı bekliyorum ama yerinden.[/QUOTE]
ağa ben sana nerden nesin diye sormadım. neden daxa dowa eşilk etmiyoruz diye sordum? ayrıca uzun zamandan beri yasaklıydım doğal olarak burda görüş ve pozisyon yazamadım takdiredersinizki.
-
[QUOTE=Vob Trader;56274]ağa ben sana nerden nesin diye sormadım. neden daxa dowa eşilk etmiyoruz diye sordum?[/QUOTE]
sevgili lob trader,
yazarkende pzoisyonunu yazmışşın gördüğüm kadarıyla.
kısaca izlanda ve macaristan.
sevgiler.
-
[QUOTE=jelibon;56276]sevgili lob trader,
yazarkende pzoisyonunu yazmışşın gördüğüm kadarıyla.
kısaca izlanda ve macaristan.
sevgiler.[/QUOTE]
ben pozisyonumu yükselişe inandığım için deil sabah açılışı için almışdım cumadan yani zar attım tuttu.sizde yükselişe inandığınız izlenimlerini yaratmışdınız yazılarınızda ben de aradaki farkın anlaşılması için pozumu yazdım.
-
[url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/13/2294.bmp[/img][/url]
satışlar önde..
-
[QUOTE=Vob Trader;56278]ben pozisyonumu yükselişe inandığım için deil sabah açılışı için almışdım cumadan sizde yükselişe inandığınız izlenimlerini yaratmışdınız yazılarınızda ben de aradaki farkın anlaşılması için pozumu yazdım.[/QUOTE]
bakın, ben sürekli pozisyon tutmam.
gapı alırsam parayı sistemden çıkarırım şansımı tersede denerim, gerekirse bir daha düze, aynı Sevgili Mbm gibi.
yukarı 7000 alacağıma 1 ay bekleyip, o 7000 i 15 günde almaya çalışırım. ha bundan zarar etmiyormuyum bazen ediyorum tabii ki.
yukaıya yükselişin en az 2 süreceğinden bahsetmiştim okursanız.
sevgiler.
-
[QUOTE=jelibon;56281]bakın, ben sürekli pozisyon tutmam.
gapı alırsam parayı sistemden çıkarırım şansımı tersede denerim, gerekirse bir daha düze, aynı Sevgili Mbm gibi.
yukarı 7000 alacağıma 1 ay bekleyip, o 7000 i 15 günde almaya çalışırım. ha bundan zarar etmiyormuyum bazen ediyorum tabii ki.
yukaıya yükselişin en az 2 süreceğinden bahsetmiştim okursanız.
sevgiler.[/QUOTE]
yazımı düzelttim zaten ekleme yaptım. zar attım tuttu diye.ben genel olarak diyorum görüş tutucak zaman değil kanaatimce. çünkü yanlış hatırlamıosam 8700sana long olmuşdunuz ancak fiyat 1ooo puan daha düşmüşdü. bu durumda zaten poz taşıyamazdınız gerçekde. çünkü 1 e 50 olan fdowda paranız pul olurdu.
zaten kendinizi övdüğünüz gibi başarılı bir traderseniz, farkınız varsa şayet cuma günü 35 longları 3-5 tur döndürmüşsünüzdür seans içinde.
-
[QUOTE=Vob Trader;56282]yazımı düzelttim zaten ekleme yaptım. zar attım tuttu diye.ben genel olarak diyorum görüş tutucak zaman değil kanaatimce. çünkü yanlış hatırlamıosam 8700sana long olmuşdunuz ancak fiyat 1ooo puan daha düşmüşdü. bu durumda zaten poz taşıyamazdınız gerçekde. çünkü 1 e 50 olan fdowda paranız pul olurdu.
zaten kendinizi övdüğünüz gibi başarılı bir traderseniz, cuma günü 35 longları 3-5 tur döndürmüşsünüzdür seans içinde.[/QUOTE]
yaptımda tam beceremedim o gün.:..:
-
sabahki tepkinin %38i geri aldık ve dip yaptık gibi, 37000i stop alıp pozs.açılabilir kanımca...
-
[QUOTE=Vob Trader;56282]yazımı düzelttim zaten ekleme yaptım. zar attım tuttu diye.ben genel olarak diyorum görüş tutucak zaman değil kanaatimce. çünkü yanlış hatırlamıosam 8700sana long olmuşdunuz ancak fiyat 1ooo puan daha düşmüşdü. bu durumda zaten poz taşıyamazdınız gerçekde. çünkü 1 e 50 olan fdowda paranız pul olurdu.
zaten kendinizi övdüğünüz gibi başarılı bir traderseniz, farkınız varsa şayet cuma günü 35 longları 3-5 tur döndürmüşsünüzdür seans içinde.[/QUOTE]
her zaman dikkatli olmakta fayda var.
dowda 8700 ü hedefi çok önce verdiğim için pozisyonu kaçırmamak için erken aldığım doğrudur.ancak aynı gün satış fırsatını vermişti. ben satmadım. ancak o gün vobda shortum gece.
imkb için 36500 hacimli geçilmedikçe sat,
sağlıklı alımı da 28000 den yapacağımı belitmiştim. 28100 görüldü.
sevgiler.
-
13.10.2008 15:35:35 *fed/hoenig, "hazine Ve Fed, Krizi Tek Başlarına çözemezler"
13.10.2008 15:35:53 *fed/hoenig, "finansal Kurumlar, Krizin çözümünde Rol Oynamalı"
13.10.2008 15:36:27 *fed/hoenig, "hazine'ni Planına Güvenilmesi, Kriz Ile Mücadeleye Yardımcı Olur"
-
Mobıus: `hısse Senedı Pıyasalarında Dıbı Gormeye Basladık` - Cnbce