[quote=jerfin;128852]hiç sanat eseri görmesek.....:..: yawf çarpık bacaklı senin bu ANNA..[/quote]
ooo şortlu da burdaymış.
77lerde spread yaptığını okudum.
neyse kü!.. :..:
Printable View
[quote=jerfin;128852]hiç sanat eseri görmesek.....:..: yawf çarpık bacaklı senin bu ANNA..[/quote]
ooo şortlu da burdaymış.
neyse kü!.. :..:
[QUOTE=unlimitted;128855]ooo şortlu da burdaymış.
neyse kü!.. :..:[/QUOTE]
heee yaptım, senin sözünü dinliyim dedim..:..:.kom
[quote=unlimitted;128855]ooo şortlu da burdaymış.
neyse kü!.. :..:[/quote]
CIS Tilki nin istihbaratına göre Jerfin bugün 2000 puan yaptı...+.
[QUOTE=jerfin;128852]hiç sanat eseri görmesek.....:..: yawf çarpık bacaklı senin bu ANNA..[/QUOTE]
ben aşıkım ANNA ya aşkın közü görtür:::
[quote=jerfin;128854]unlimit, vob'daki balıklar daha büyük..:::[/quote]
heç sorma.
bu mok 100 puan aşağı yukarı yapıyo nassı olsa diye 1 hafta tatil yapak dedik, 1000 aşağı 1000 yukarı yaptığı gün yatay piyasa lafları eder olmuş millet.
bendeki kısmet işte.
ama bırda bi lefrekler var bi lefrekler var, ben deyim 1 kilo, sen de allı pullu! :..:
yarın VOBdayım kısmetse. :)))
[quote=QUEEN;128848]....[B]adadayım [/B]manzara süper..gözlerim açık istanbulu seyrediyorm...[/quote]
yapma yaw du ben sana pencereden el sallıym o zaman görürsün gı beni :::
kilolu olmasam yüzerek gelirdim yanına fakat şindi ben marmaraya atlarsam deniz taşar millet tsunami deprem falan sanabilir gece gece :::
adalar güzeldir.çok güzel evler var orada.yeşillikler içinde ahşap :)))
[quote=jerfin;128856]heee yaptım, senin sözünü dinliyim dedim..:..:.kom[/quote]
karşımda takribi 100 punto ile ne yazıyo biliyo musun?
yeminlen aynen şöyle:
"kafana 75 puan yersen, posizyonu tersine çevir"
uygulamaya başladığımdan beri ettiğim kar, (edeceğim zararları da hesaba katarsak ki iki katı yapar) heralde iyi bi araba parasını çoktaaan geçmiştir. :)))
[quote=Astatin;128857]CIS Tilki nin istihbaratına göre Jerfin bugün 2000 puan yaptı...+.[/quote]
eheh, gözümüz yok Allah daha çok versin. :)))
pek sevgili voborsa müdavimleri, hepinize iyi geceler.kandiliniz mübarek olsun.
sabah görüşürüz. (inşallah)
salı günü yani vadelinin son günü vadeli 50.000 görebilir gibi geliyor bana...fazla bişey kalmadı buraya kadar getiren para 3.500 puan daha alır piyasayı...alsınki şanı yürüsün...
imkansız değil zaten PY bize imkansız diye bişey olmadığını bu vadede ders şeklinde anlattı.bknz. DAX ve DJI tepelerinden birisi 400 puan diğer 600 puan aşağıdayken yeni yüksek yaptık.
volatilite çok gördük hatta hiç unutmuyorum sizde bakın nostalji olsun 22 ocak-4 şubat 2008 haftasına günlük 4/5 bin puanlık dalgalanmalar oldu o hafta.
ama bu sefer volatilite değil güç gösterisi yaptılar.hatta volatilite anlamında en pısırık vadeydi bu vade.zaten 10 gün 600/700 puanda gitti geldi.
EFG alemin kralı kim ne derse desin.o istemezse yaprak kımıldamıyor.bi zamanlarda DEUTSCHE ne derse o olurdu.
ooo yüksek kapattı. yarın spot 46,000 i geçersek 47800 e kadar önümüzde hiçbişey yok...
Korktum. Ama ne bileyim. Gene tersliği tutar bizim borsanın.. Millet 46000 i geçtik diye saldırır. başaşağı salıverirler.. freni boşalmış bisiklet gibi...
[QUOTE=SEYYAH;128860]yapma yaw du ben sana pencereden el sallıym o zaman görürsün gı beni :::
kilolu olmasam yüzerek gelirdim yanına fakat şindi ben marmaraya atlarsam deniz taşar millet tsunami deprem falan sanabilir gece gece :::
adalar güzeldir.çok güzel evler var orada.yeşillikler içinde ahşap :)))[/QUOTE]
pambık bende yüzüyüm ortada buluşalım:D
[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/1716/cft062523115433e.jpg[/IMG]
dalga yapısındaki benzerlik akıllara zarar...
eğer vade sonu showu yaparsa sevgili PY miz, EW analistleri ''5'' etiketini koydukları yerden söküp en tepeye takarlar artık..:..:
[quote=BORSACIOZGUR;128864]ooo yüksek kapattı. yarın spot 46,000 i geçersek 47800 e kadar önümüzde hiçbişey yok...
Korktum. Ama ne bileyim. Gene tersliği tutar bizim borsanın.. Millet 46000 i geçtik diye saldırır. başaşağı salıverirler.. freni boşalmış bisiklet gibi...[/quote]
Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış:..::..::..:.lelele.leleleFren temmuz ortasında boşalır.Ağustosta yatay dip.Eylülde 60000 lere doğru yolculuk vobta.Teminat 60025 olunca bizim yamyamlar hemen teminatı 600 tl yaparlar.
Sizlere bugün konuştuğum çok eski bir arkadaşımdan duyduklarımı bahsedeyim..
Kendisi eskiden gedikteydi. şimdi Grn yatırımda... çok zamandır konuşmuyorduk. Bugün bir arayayım dedim...
Geçen haftaki ''' [B]IMF ile 18 milyar dolar anlaşıldı[/B] '' yalan haber spekülasyonu üzerine..ne oldu herhangi bir gelişme var mı ? dedim... Aynen şöyle dedi..::
' [B]6 aylık bilançolardaki görev zararlarını böyle kapatıyoruz[/B] ''.. dedi...
Burası Türkiye ......Yorumsuzz...
[quote=jerfin;128867]eğer vade sonu showu yaparsa sevgili PY miz, EW analistleri ''5'' etiketini koydukları yerden söküp en tepeye takarlar artık..:..:[/quote]
EW varya külliyen yalan.Tırı vırı kafa ütüleme boşuna bu işler.Elliot teranesi tamamen uydurma.Sistem güzel ama elliot komple rezillik.Bu kadar açık net.Saygı duymak lazımsa ben bu kadar saygı duyuyorum.Tamamen kafa karıştırmaca o.
[quote=BORSACIOZGUR;128869]Sizlere bugün konuştuğum çok eski bir arkadaşımdan duyduklarımı bahsedeyim..
Kendisi eskiden gedikteydi. şimdi Grn yatırımda... çok zamandır konuşmuyorduk. Bugün bir arayayım dedim...
Geçen haftaki ''' [B]IMF ile 18 milyar dolar anlaşıldı[/B] '' yalan haber spekülasyonu üzerine..ne oldu herhangi bir gelişme var mı ? dedim... Aynen şöyle dedi..::
' [B]6 aylık bilançolardaki görev zararlarını böyle kapatıyoruz[/B] ''.. dedi...
Burası Türkiye ......Yorumsuzz...[/quote]
O da masal.Orada patlama olması lazımdı kaç gündür tutuyorlardı bizi.O da yalandan panik yaptırdı.Yoksa haber o olmasa da başka birşeyle de uçardık.:(:o:D:D
[QUOTE=jerfin;128866][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/1716/cft062523115433e.jpg[/IMG]
dalga yapısındaki benzerlik akıllara zarar...[/QUOTE]
jero fx-liot u öğrenmişin hemen gayri :::
Peki Gökhanımm Dax ın Performansı neden kötü idi bugun. her zaman dow un peşine takılıp giderdi -3 lerden +3 leri biliriz dow un peşinde bugün dow a güvenmedi bende bu yuzden 46325 shortladım. yarın ola harman ola demiş atalar vardır bi bıldıklerı sen N diyorsun hazır formundayken bu konuda N dersin..
[quote=SaNCaKTaR;128873]Peki Gökhanımm Dax ın Performansı neden kötü idi bugun. her zaman dow un peşine takılıp giderdi -3 lerden +3 leri biliriz dow un peşinde bugün dow a güvenmedi bende bu yuzden 46325 shortladım. yarın ola harman ola demiş atalar vardır bi bıldıklerı sen N diyorsun hazır formundayken bu konuda N dersin..[/quote]
Tek nedeni var dün heryer geberirken hiç düşmemesi.Hadi iyi geceler herkese.
Artık vade sonuna kadar uzun, bu konuda tereddüt kalmadı....bunlar görev zararını shortculara kapattırıyormuş anlaşıldı:) e naaapam, sistem takibetmeye gerek yokmuş uzunda diretmek varmış, ama son üç gün uzunda durmakda portföyü sıfırlatmamış ve büyüklerle beraber kazanma şansını artırmak daha mantıklı zaten, herkese bol kazançlar.....uyk
Yaaaa, bu dünya kimseye kalmıyor işte...
Michael jackson ölmüş haberleri geçiyor....bu dünyadan bir yıldız daha kaydı....
LOS ANGELES – A fire department official tells the Los Angeles Times that Michael Jackson has been rushed to the hospital.Steve Ruda (ROO'-dah) told the newspaper Thursday that Jackson was not breathing when Los Angeles Fire Department paramedics responded to a call at his Los Angeles home about 12:30 p.m.
The paramedics performed CPR and took him to UCLA Medical Center, Ruda told the paper.
L. Londell McMillan, a lawyer for Jackson, did not have any information. Messages left for other Jackson associates were not immediately returned.
The hospitalization was first reported by the Web site TMZ.
[QUOTE=V.O.B;128792]
Trader kardeş hiç sinyal gelmedimi sabahtan beri çevrimdışısın arkadaş zarar yazmışız bugün gökhan arkadaşa demiştim 46000 kırarsa vob demem sözümün eriyim.[B]Ayıya sormuşlar ensen neden kalın kendi işimi kendim yaparım demiş kimseden fayda yok anlaşıldı lafta kalıyor hep[/B],bir Leblebiden fayda var.
Hayırlı kandiller.[/QUOTE]
Ya mübarek bunu daha yeni mi anladın, başkasına göre işlem mi yapılır. Neyse zor da olsa bulmuşsun doğru yolu... Büyük konuşmanın yanlışlığını da anlamışsın...
[QUOTE=bull market;128876]Yaaaa, bu dünya kimseye kalmıyor işte...
Michael jackson ölmüş haberleri geçiyor....bu dünyadan bir yıldız daha kaydı....
[/QUOTE]
Kendi kendini yok etti resmen...
[QUOTE=bogazici77;128853]herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller.sağanak üstadın nickini google da aradım bu forumda br zamanlar yazmış.bu vesile ile bu forumla tanışma fırsatım oldu.gerçi ben senet sepet işlerine bakıyorum ama olsun.ayrıca sağanak üstadın 30.03.2009 dan beri online oladığını da gördüm.içinizde onu tanıyan varmı.[/QUOTE]
Valla sn saganak en son buralarda PY nisan vadede ağzına kadar short diyordu, daha sonraları görülmedi buralarda...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128807]Napıyon kuvin apla.Ne durumlar nasıl.Bu enorton abi nasıl bekliyor adama 850 puan çaktılar koymadı be ne sabır varmış.System is my friend.:D:D:D::::::::::o:o:oSelçuklu abiye yazık oldu.Bozmamıştır biliyom.Bir ara girdi gitti msn ye.[/QUOTE]
Gökhanım artık biz de yavaş yavaş da olsa sabırlı olmayı, sisteme bağlı kalmayı öğrenmeye çalışıyoruz. Bence enönemli şey panik olmamak, yoksa gerisini sistem söylüyor zaten...
[i]ABD borsaları beklenenden iyi gelen şirket bilançoları ve ABD Hazinesi'nin rekor borçlanma haftasını hasarsız tamamlamasının ardından Haziran başından bu yana en hızlı günlük yükselişi yakaladı. Asya borsalarında olumlu hava devam etmekle birlikte endeksler genelde hafif artıda. ABD borsaları, 7 yıllık hazine ihalesine gelen güçlü talep ile perakende şirketi Bed, Bath & Beyond ve konut üreticisi Lennar'ın olumlu kar raporlarının etkisiyle son haftalardaki en iyi günlük çıkışı kaydetti.[/i]
[i][color=#FF0000][b]26 HAZİRAN CUMA[/b][/color]
Japonya'da Mayıs ayı TÜFE, işsizlik oranı ve perakende satışlar açıklandı (02:30)
ABD'de Mayıs ayı kişisel gelirler ve harcamalar, çekirdek PCE açıklanacak (15:30)
ABD'de Michigan Üniversitesi Tüketici Güveni açıklanacak (16:55)
Almanya'da Nisan ayı TÜFE (öncü) açıklanacak
TCMB PPK toplantı tutanaklarını açıklayacak[/i]
[B]Günaydın,
[U]26 Haziran Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
GER İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (May) 09:00 %0,3 -%0,8 Düşük
[B]USD Kişisel Gelirler (May) 15:30 %0,3 %0,5 Yüksek
USD Kişisel Harcamalar (May) 15:30 %0,3 -%0,1 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamaları Deflatörü (y/y) (May) 15:30 %0,1 %0,4 Yüksek
USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (a/a) (May) 15:30 %0,1 %0,3 Yüksek
USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Haz) 17:00 69 69 Yüksek [/B]
USD Fed-Fisher'in Konuşması 20:00 Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
KB Home (KBH) -0.64$ (Açılış öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[COLOR="Blue"][B]G. kurmay başkanı Başbuğ'un Basın toplantısı (11:00)[/B][/COLOR]
TCMB PPK toplantı tutanaklarını açıklayacak
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="SeaGreen"]8260[/COLOR]
VOB: [COLOR="SeaGreen"]8287[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
gNY.....
[i][color=#FF0000][b]Fed, 14 merkez bankası ile anlaşmasını uzattı [/b][/color]
Fed, 14 merkez bankası ile varolan ikili döviz swap anlaşmalarını, global finansal piyasalarının dengelenmesine ve likidite sıkışıklıklarının hafiflemesine yardımcı olmak için, 1 Şubat 2010'a kadar uzattı. Fed, Avustralya, Brezilya, Kanada, Hollanda, İngiltere, ECB, Japonya, Güney Kore, Meksika, Yeni Zelanda, Norveç, Singapur, İsveç ve İsviçre merkez bankaları ile anlaşmasını uzattı. 14 banka ile yapılmış olan anlaşmalar 30 Ekim'de sona erecekti. [/i]
günaydın....
[i][color=#FF0000][b]ABD Hazine'sinin 7 yıl vadeli ihalesine yüksek talep [/b][/color]
ABD Hazine Bakanlığı'nın dün gerçekleştirdiği 7 yıl vadeli tahvil ihracında 27 milyar dolar tutarında satış yapıldı ve ihalede faiz oranı yüzde 3.329 olarak gerçeleşti. İhaleye 76.01 milyar dolar tutarında talep geldi. Talep satış miktarının 2.82 katı olarak gerçekleşti.[/i]
açılış tahmini olan varmı...
45500
[quote=pitahuerat;128888]açılış tahmini olan varmı...
45500[/quote]
1000 puan aşağıdan yani sağolasın moralim düzeldi.:D
[QUOTE=BORSACIOZGUR;128835]dAHA 1. ayın 1. günü. daha 3 ay yani 89 gün var.. burası vob bugün aldğından fazlasını yarın vermeyeceğin ne malum...
89 gün sonra extreni kopyalayıp yapıştırırsın..
Ben de boğaz köprüsü üstünde arabadan inip boğa taklidi yaparım..:):):):
Ama o zamana kadar sermayeyi sıfıra yakın getireceğinden çok eminim..[/QUOTE]
VOBda batacak adam kazandığı paralarla gidip ev alamz. VOBda batacak adam kazandığı paralarla daha çok pozsiyon açar. Evini vs almış bu saatten sonra batsa nolacak zaten. VOBdaki hesabı sıfırlansa da batmış dememe ben ona. Bu yüzden fazla zorlamayın bence.
[i]Haziran vadeli endeks kontratı güne 100-300 puanlık yükselişle başlayabilir. Gedik Yatırım
Haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 100-250 puan yükseliş güne başlayabilir.Turkish Yatırım[/i]
[QUOTE=unlimitted;128849]eyvallah abi saolasın bi uğradım.. gerçi bugünkü katliamı görünce yarın seans başında olmayı görev edindim kendime. levrekler bi gün rahat etsin gayrı. bi de çok hızlı yüzüyolar ben de rahat edem az. 3 kilo verdim lem peşlerinden koşacam diye.:D
eheh bacaklar güzelmiş. senin ANNA bence bu vadede dalışa geçemeyecek. gözü arkada kalacak zavallının. :..:[/QUOTE]
Millet diyetlen uğraşmasın levrek kovalasın.Üstelik yakalarsa yer! Yiyerek zayıflar. İyi fikirmiş.
[i]Avrupa borsalarının yeni güne yükselişle başlamaları bekleniyor. Ancak CMC Markets analistler, yükselişin haftasonu öncesinde ılımlı olacağını tahmin ediyorlar. Analistler, "Yeşil filizlerin sürdürülebilirliğine yönelik şüphelerin olduğu, temel göstergeler zayıf olduğu ortamda rallinin nasıl sürdürülebileceğine yönelik bir çok endişe var" değerlendirmesinde bulunuyorlar. Analistler, FTSE 100'ün 27, Dax'ın 12 ve Cac-40'ın 15 puan artıda açılacağını tahmin ediyorlar.[/i]
Günaydın,
Açılış Beklentim ; 41.300
Açılış Tahminim ; 46.600
Kapanış Beklentim ; 39.000
Kapanış Tahminim ; 46.200