-
[QUOTE=bull market;128876]Yaaaa, bu dünya kimseye kalmıyor işte...
Michael jackson ölmüş haberleri geçiyor....bu dünyadan bir yıldız daha kaydı....
LOS ANGELES – A fire department official tells the Los Angeles Times that Michael Jackson has been rushed to the hospital.Steve Ruda (ROO'-dah) told the newspaper Thursday that Jackson was not breathing when Los Angeles Fire Department paramedics responded to a call at his Los Angeles home about 12:30 p.m.
The paramedics performed CPR and took him to UCLA Medical Center, Ruda told the paper.
L. Londell McMillan, a lawyer for Jackson, did not have any information. Messages left for other Jackson associates were not immediately returned.
The hospitalization was first reported by the Web site TMZ.[/QUOTE]
Çocuk istismarcısına kalacaksa kalmasın zaten. Yaşayan tek mumya idi. Biz lisedeyken de okulda bir haber çıkmıştı. MJ ölmüş estetikli burnu kopmuş diye. Bir insan oalrak Allah rahmet eylesin yine de.
-
Herkese Günaydın,
EDepli terbiyeli uslu sistemelri çarpmayacak ama çok kazandıracak bir gün olmasını diliyorum.
Şimdiden hayırlı Cumalar...
-
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
-
[quote=VOBiX;128894]Millet diyetlen uğraşmasın levrek kovalasın.Üstelik yakalarsa yer! Yiyerek zayıflar. İyi fikirmiş.[/quote]
kesinlikle
-
-
erken sortladım 400 sort
ama çok küskü değil...
-
15 dk grafiklerde dün 11:45 de oluşan tepeden şuana kadar oluşan grafiklerde bearish wolf vave görülüyor! İlla çalışacak diyemem ama çalışırsa bugün katliam olur! O nedenle dikkatli olmakta fayda var!Grafik yollayamıyorum!
-
[quote=AMON RA;128903]15 dk grafiklerde dün 11:45 de oluşan tepeden şuana kadar oluşan grafiklerde bearish wolf vave görülüyor! İlla çalışacak diyemem ama çalışırsa bugün katliam olur! O nedenle dikkatli olmakta fayda var!Grafik yollayamıyorum![/quote]
katliam derken BUfoLo katliamını yoksa ayu mu :..:
-
[i]VIX Lehman’nın ebediyete intikal ettiği 15 Eylül 2008 tarihinden bir önceki gün 25.66 seviyesindeydi.[/i]
-
[quote=SaNCaKTaR;128904]katliam derken BUfoLo katliamını yoksa ayu mu :..:[/quote]
ayuuuuuuuuuuu .lelele.leleledeğillll
boğa
-
26.06.2009 09:01:45 *morgan stanley, türkiye hisse senetleri için tavsiyesini eşit ağırlıktan piyasa değerinin altına indirdi-cnbce
-
-
[quote=AMON RA;128903]15 dk grafiklerde dün 11:45 de oluşan tepeden şuana kadar oluşan grafiklerde bearish wolf vave görülüyor! İlla çalışacak diyemem ama çalışırsa bugün katliam olur! O nedenle dikkatli olmakta fayda var!Grafik yollayamıyorum![/quote]
sayın AMON RA nisan vadelidede sizin bearish wolf vave öngörünüz vardı...
Gerçekleştimi nisan vadede
-
[B]Michael Jackson[/B] kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
-
valla piyasayı 1 haftadır izlediğim söylenemez.
ama ortam boğa katliamına çok müsait göründü gözüme. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
-
-
[i]Dolar bazında bir önceki tepe 23627/ TL bazında 36744’e karsılık gelmektedir.[/i]
-
çok çıktı diye shortlak tarzım değil long devam
-
Buongiorno Italia
buongiorno Maria
buongiorno Voborsa
ver gaz ver gazzz:..: ben yine yokum akşam geldiğimde 47000 üstü istiyorum ona göre:::
-
[i][color=#FF0000][b]Gelişen piyasa fonlarında Mart'tan beri ilk çıkış [/b][/color]
EPFR Global'a göre ihracatlarda beklenen sıçramanın erteleneceği endişeleri ile gelişen piyasa borsa fonları 24 Haziran'da biten haftada 1.87 milyar dolar kaybetti, bu Mart başından net çıkışların olduğu ilk hafta. Yatırımcılar, Japonya hariç Asya'da yatırım yapan fonlardan 660 milyon dolar, Latin America'da yatırım yapanlardan 457 milyon dolar çekti.[/i]
-
longlar kapatıldı karlar alındı
-
Küskü time.Sert verecekler.
-
[quote=fXci;128910][B]Michael Jackson[/B] kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.[/quote]
Uyan da cenazeye gidelim.:..:üüüüüü:D:D
-
cok güçsüz açtık 475 full kısa
-
[URL=http://img40.imageshack.us/i/abkal.png/][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/3975/abkal.png[/IMG][/URL]
neden mi...
-
azıcık dikkat yeter. dün zaten 300 puan balon kapanışı vardı. citi 4.08 e çaktı garanı kademe boşdu arada. gedik 1 lotla 4.12 kapattırdı garanı. diğer bankalarda öle zaten son anda 45500 den 45800 e zıpladı spot bu 1 lotlarla. yatay açılış belliydi yani
-
-
Bugün epey eksi kapanabiliriz.Bu spot yatay açtı resmen ya.Güçlü ise nerde güçlülük.Olmaz düşmek lazım.Vob balon oldu zaten 500 fark koydu dün.45700 kapanacaktık.
-
hafta sonu spota alıcı çekmek için dergi kapaklarına borsa en yüksekten kapandı diye reklam yapmaları lazım. bugün en yüksekten kapanmasını bekliyorum.
-
İlk defa efg iki vadede de satış yapıyor.
-
Dow yüzde 1.5 artmış.Eğer eksi olursa vob.Tükkanı kapatıp shortlamak lazım.
-
yeni bir devir başladı hexen babanın grafındada vardı spotta 36100 kırılırsa yeni bir devir başlıyor ve kırıldı
-
-
-
saat 11:00 den sonra aşşağı hareket bekliyorum
-
Garanti boşluklu gidiyor.3000 puan almışım bundan sonra 100 200 puan koymaz.Full short.Gece de short.Bu vob spot farkı ile zor gitmemiz.
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;128904]katliam derken BUfoLo katliamını yoksa ayu mu :..:[/QUOTE]
Kusura bakma! Yazıyı yazdıktan sonra işlere daldım! Ancak şimdi bakabildim! Tabiki boğa katliamı olur! (Çalışırsa) Çalışmazsa yapacak bişey yok boğalar ayıları kündeye getirdi zaten!
-
[QUOTE=pitahuerat;128909]sayın AMON RA nisan vadelidede sizin bearish wolf vave öngörünüz vardı...
Gerçekleştimi nisan vadede[/QUOTE]
Sanıyorum bullishti! o formasyon.İnanın hatırlamadım! +.
-
iki gün çıktık 3. gün realizasyon olur diye bekleyenler hep yanıldı yine yanılacak
-