geceye flat giriyorum fazla sansimizi zorlamaya gerek yok
dow %5 tepiyor biz %1.5 zor kapatiyoruz
Printable View
geceye flat giriyorum fazla sansimizi zorlamaya gerek yok
dow %5 tepiyor biz %1.5 zor kapatiyoruz
seans saatlerinin uzaması ne gibi fayda sağladı sizce. 20 dakika daha ızdırap çektik o kadar :)
Geceye flat.
[QUOTE=demir;56314]seans saatlerinin uzaması ne gibi fayda sağladı sizce. 20 dakika daha ızdırap çektik o kadar :)[/QUOTE]
olacağı o zaten<:..:
Geceye short...
bugunku tepkiyi spotta mal giydirmek icin kullandilar ilk 5 46trilyon mal cikildi
garantinin ikinci seans 2.56 a kadar cikip 2.46 kapamasi isc nin cuma gunku boslugu bile dolduramamasi herseyi ozetliyor
su an icin yarina short girenler avantajli gorunuyor ancak ne olacagi hic belli degil artik
bugun 1.800 puani aldim icim rahat bundan sonra gunluk 300 puana trade olayina devam
cok cok nadir durumlarda geceye poz tasiriz
herkese iyi aksamlar.
[quote=sentinus;56316]Geceye flat.[/quote]
risksiz
[quote=teo;56318]Geceye short...[/quote]
çok riskli
hisse neti takip ettim ama hiç üye olmadım. takip ettim.
başvuru yaptım 2 kere 15-20 günde maile cevap geldi ama ben maili çok kontrol etmem oradada maile cevap vermedim. bu yüzden üye olamadım. benim hatamdır yani.
bende buraya üye oldum, sizlerden çok şeyler öğrendim, umarım benim de faydam olmuştur.
sitede bu aralar çözülemeyecek gibi görünen sorunlar oldu, kaprisli bir insan değilimdir ama kendim yazıp kendimde okumam.
hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim, bir süre site düzelene kadar yazmayacağım.
bakalım site kendi sorununu kendi çözebilecekmi.
buraya ne ego tatmini için, ne de yönlendirme için tek bir yazı yazmadım, kimseyede sataşmadım. amaçlarımdan ilki tepeden almayın dipten satmayındı. ikincisi ise hem faydalı olmak hem birşeyler öğrenmek.
keşke herkesin anlaşbileceği ortak bir nokta olsa ama olmuyor. bir yere kadar doğaldırda zaten.
burada hem sevinç hem hüzün paylaşıldığına göre buradaki herkesi seviyorum, bir süre takipteyim sadece üzerime birşey düşerse site için yardıma hazırım.
ayrıca buaraya karşılıksız yazan herkesede teşekkürler.
hepinize sevgiler.
[QUOTE=demir;56314]seans saatlerinin uzaması ne gibi fayda sağladı sizce. 20 dakika daha ızdırap çektik o kadar :)[/QUOTE] 09:15-09:30 arası olmasa da 17:10-17:15 arası 15 dakikalık ssitem kullanaların son fiyat çubuğunun diğer tüm çubuklar gibi 15 dklık değil de 10 dakikalık olması derdinden kurtuldu. 15 dklık ssitemler için akşamın 5 dk uzaması iyi oldu.
jelibon farkıyla gidiyorsunuz yani :(
[QUOTE=jelibon;56321]hisse neti takip ettim ama hiç üye olmadım. takip ettim.
başvuru yaptım 2 kere 15-20 günde maile cevap geldi ama ben maili çok kontrol etmem oradada maile cevap vermedim. bu yüzden üye olamadım. benim hatamdır yani.
bende buraya üye oldum, sizlerden çok şeyler öğrendim, umarım benim de faydam olmuştur.
sitede bu aralar çözülemeyecek gibi görünen sorunlar oldu, kaprisli bir insan değilimdir ama kendim yazıp kendimde okumam.
hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim, bir süre site düzelene kadar yazmayacağım.
bakalım site kendi sorununu kendi çözebilecekmi.
buraya ne ego tatmini için, ne de yönlendirme için tek bir yazı yazmadım, kimseyede sataşmadım. amaçlarımdan ilki tepeden almayın dipten satmayındı. ikincisi ise hem faydalı olmak hem birşeyler öğrenmek.
keşke herkesin anlaşbileceği ortak bir nokta olsa ama olmuyor. bir yere kadar doğaldırda zaten.
burada hem sevinç hem hüzün paylaşıldığına göre buradaki herkesi seviyorum, bir süre takipteyim sadece üzerime birşey düşerse site için yardıma hazırım.
hepinize sevgiler.[/QUOTE]
yazilarinizi takip ediyorum,tavrinizida begeniyorum ,karar tabiki sizindir ancak
bence asil simdi yazma zamanidir oncesinde herkes zaten yaziyordu onemli olan zor zamanlarda sahip cikmaktir
herkes zaten anlasabilseydi forumun manasi kalmazdi
tabiki fikir paylasimini yaparken yanlis yorum yapana satasmamak kucuk dusurmemek gerekir
satasilaninda ana avrat sovmemesi gerekir
4 gun oldu yorum yapmadim bu konuda bizede zamaninda ronaldinho efendi cok satasti tahrik olmadik CUNKU BURADA HERKES KIMIN NE OLDUGUNU BILIYOR
3-5 gun yanlis poz alma ile kimsenin tecrubesinden bilgisinden suphe etmeyiz
ama pireye kizip yorgan yakmakta ayri bir tercih tabiki
Geceye value area dışında olduğu için short girdim , ama sanırım biraz riskli bunun nedeni şu, kapanış, aslında buying tail.
Yani kasıtlı olarak böyle kapatmış olabilirler.
Birde halen Area: developing olması, buranın ucuz fiyat olması aslında mal almak gerektiği kanaati de uyandırmıyor değil.Disturbing olsaydı kesin short diyebilecektim.Fakat market type da down variation olarak uyardı program, bunun nedenide, Initial areanın altına ,fiyatın 0.15 den fazla gitmesi.
Tahta pozisyonlarına bakarsak, Uzun vade short, Kısa vade longta...
Ama value area dışında iken long olmak ta biraz cesaret ister, Sorun bizim kapanmış olmamız, eğer kapalı olmasa idi, shortu , value area içine kadar tutmak gerekecekti.
Buğün sürekli fiyat ve value area beraber düştü,Bu unlikely bir olay, sanki uzun vade bugun dowun yukselecegını tahmin etmiyordu gibi düşündürdü bana.
Neticede geceye kuralı yorumlayarak short girdim...