[URL=http://img44.imageshack.us/i/screenhunter2p.png/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/9707/screenhunter2p.png[/IMG][/URL]
Printable View
[URL=http://img44.imageshack.us/i/screenhunter2p.png/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/9707/screenhunter2p.png[/IMG][/URL]
short.
ben çıkıyorum herkese kolay gelsin nöbetçi boğalık enortona emanet:)
uzun devam. bugün 47500 üstünü bi deneriz
full long.
ulem 500-1000 puanlar havada uçuşuyo diye levrekleri bıraktık geldik oturduk başına 200 puanda debelenip duruyoz yine.
hasbiiiiiiin!
NTV de ABD tarafından işgence gören afganlar var...
Long..
shorttan stoplayanlar olmuştur galiba.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128918][B]Küskü time[/B].Sert verecekler.[/QUOTE]
no küskü, no küskü:D:D
ben bir hatayı bi sefer yaparım taş çatladı iki
ama üçüncü olmaz, o yaptığım birinci hata ilerleyen vakitlerde cepleri fazlasıyla doldurur zaten,
hani derlerya herşeyde hayır vardır o hesap.
bunlar niyeti bozmuş
vade sonu 55 bine gidiyor bu
Shorttttttttttttttt.750
[QUOTE=Fantom;128947]bunlar niyeti bozmuş
vade sonu 55 bine gidiyor bu[/QUOTE]
Ohgaaa derima rtık 3 günde 55bin olmaz.
[QUOTE=Vob Trader;128901]500 şort küskü[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;128929]düşüş yok 400 geri uzun[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;128940]uzun devam. bugün 47500 üstünü bi deneriz[/QUOTE]
bu stratejiyle 50 bine doğru devam ediyorum. 3 gündür taşıdığım ana trend uzun pozumun maliyeti 43ooo lere yaklaştı.
[QUOTE=VOBiX;128949]Ohgaaa derima rtık 3 günde 55bin olmaz.[/QUOTE]
ya olursa :)
[QUOTE=VOBiX;128949]Ohgaaa derima rtık 3 günde 55bin olmaz.[/QUOTE]
neden olmasın?
vade sonuna doğru 50 bine gitsek..
vade sonu son gün de %10 artı yapsalar al sana 55 bin .dng
Bu cnbce deki sunucuya uyuz oluyorum, konuk da sinir etti beni...
VOB gözü kapalı yatırım yapılacak bir piyasa değilmiş, ba ba ba... Acaba hayatta gözü kapalı yatırım yapılacak hangi piyasa var?
cık düşmez..short denemesi hüsran..
[quote=Fantom;128952]neden olmasın?
vade sonuna doğru 50 bine gitsek..
vade sonu son gün de %10 artı yapsalar al sana 55 bin .dng[/quote]
hayaller bu hale geldiyse, boğa katliamı zamanı gelmiş demektir. :..:
[quote=enorton;128953]Bu cnbce deki sunucuya uyuz oluyorum, konuk da sinir etti beni...
VOB gözü kapalı yatırım yapılacak bir piyasa değilmiş, ba ba ba... Acaba hayatta gözü kapalı yatırım yapılacak hangi piyasa var?[/quote]
izlemeyeli belki 1 yıl olmuştur cnbce de piyasa yorumlarını v.s.çakal hepsi salak salak konuklar çıkıyor saçma sapan yorumlar.birde bunlara aylık bilmem kaç bin dolar maaş vermezler mi hasta oluyorum.
[QUOTE=unlimitted;128955]hayaller bu hale geldiyse, boğa katliamı zamanı gelmiş demektir. :..:[/QUOTE]
ne hayali be.
55 bin olursa inşallah o zaman görüşürüm ben senle :::
asıl ayu kebabı yiyecem ben..üstüne pul biberi yanına şalgam iyi gider.
çek bir Ayu Kebabı usta..Ustamız da PY Efg psikopatı .lelele
[quote=Fantom;128957]ne hayali be.
55 bin olursa inşallah o zaman görüşürüm ben senle :::[/quote]
....:)))
650 FULL LONG.Eşşeklik yapıyorum.Burası çok güçlü.
[quote=QUEEN;128954]cık düşmez..short denemesi hüsran..[/quote]
evet abla SHORT yapılacaksa sistemle olmalı ya da STOP kesin konulmalı.burası tepe şurası tepe son bi çıkış cart curt diye diye 28.000 den buraya geldik 19.000 puan aşağı yukarı.
vade sonuda geldi çattı bunlar herşeyi yapabilir.herkse yukarı show beklerken aşağıda gömebilir (pek sanmıyorum) ya da 50.000 e uçurabilirler.
LONG lar 1 kere SHORT lar 2 kere dikkat etmeli...
sabah dow dax burdayken fiat 300-400 arası geziyodu. şimdi tepeden savade 175 puancık gevşedi. bugün 47500. pazartesi 48500 salı 50 bin.
[quote=fantom;128952]neden olmasın?
Vade sonuna doğru 50 bine gitsek..
Vade sonu son gün de %10 artı yapsalar al sana 55 bin .dng[/quote]
ben şahsen 50,000 e de razıyım %10 olmasa da olur :)
[quote=unlimitted;128955]hayaller bu hale geldiyse, boğa katliamı zamanı gelmiş demektir. :..:[/quote]
Filozof seni:::.kom.leleleVade sonu 60000 bekliyorum.Çift tavan cift tavan al sana 60000.
nasılsa vade sonuna 3 gün var + makasda var diye bide çok yükseldik diye herkes de şort istekliyken düşüş beklemek.......:)
[quote=GOKHANFINDIK;128963]Filozof seni:::.kom.leleleVade sonu 60000 bekliyorum.Çift tavan cift tavan al sana 60000.[/quote]
....:..:
[QUOTE=enorton;128953]Bu cnbce deki sunucuya uyuz oluyorum, konuk da sinir etti beni...
VOB gözü kapalı yatırım yapılacak bir piyasa değilmiş, ba ba ba... Acaba hayatta gözü kapalı yatırım yapılacak hangi piyasa var?[/QUOTE]
onlar çok fena
onlardan çok bilen yok
bu Artunç 2008 başında en kötü geride kaldı cümlesini kafamıza vurdu durdu
2008 sonu gördük en kötüyü
.dng
[quote=SEYYAH;128960]evet abla SHORT yapılacaksa sistemle olmalı ya da STOP kesin konulmalı.burası tepe şurası tepe son bi çıkış cart curt diye diye 28.000 den buraya geldik 19.000 puan aşağı yukarı.
vade sonuda geldi çattı bunlar herşeyi yapabilir.herkse yukarı show beklerken aşağıda gömebilir (pek sanmıyorum) ya da 50.000 e uçurabilirler.
LONG lar 1 kere SHORT lar 2 kere dikkat etmeli...[/quote]
Bencede aynen katılıyorum kesin dönüşü görmeden shortlamamak lazım.
[quote=Vob Trader;128964]nasılsa vade sonuna 3 gün var + makasda var diye bide çok yükseldik diye herkes de şort istekliyken düşüş beklemek.......:)[/quote]
abi herkes diyosun da, forumda şortlamaya istekli kaç kişi görüyorsun?:)
[QUOTE=enorton;128953]Bu cnbce deki sunucuya uyuz oluyorum, konuk da sinir etti beni...
VOB gözü kapalı yatırım yapılacak bir piyasa değilmiş, ba ba ba... Acaba hayatta gözü kapalı yatırım yapılacak hangi piyasa var?[/QUOTE]
Tahvil piyasası .kom
[quote=unlimitted;128968]abi herkes diyosun da, forumda şortlamaya istekli kaç kişi görüyorsun?:)[/quote]
Forumun 50 100 kontratından ne olur yeme beni ya.Dsı bir seans akşamı 5000 kontratı 300 puan aşağı verdi tek tuş.Araya emir gitmedi.Sistemler kitlendi.Sen onları izledin mi?Forum kimmiş.
[QUOTE=unlimitted;128968]abi herkes diyosun da, forumda şortlamaya istekli kaç kişi görüyorsun?:)[/QUOTE]
ben herkeşi lönk goruyorum su an :::
[QUOTE=Fantom;128966]onlar çok fena
onlardan çok bilen yok
bu Artunç 2008 başında en kötü geride kaldı cümlesini kafamıza vurdu durdu
2008 sonu gördük en kötüyü
.dng[/QUOTE]
Dün de kendince tamamen yerli otomobil üretmenin yanlışlığını savunuyordu .dng Korkulacak en kötü durum bu olsa gerek, kafalar sömürge olmuş :mad:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128970]Forumun 50 100 kontratından ne olur yeme beni ya.[/QUOTE]
nirden biliyon 50 100 olduunu ::: hem forum anket sayılır sen ben jerfin asti seyyah ............ herbirimiz enaz 50 kişiyi temsil edeyoruk prsikoloji bakımından yane :::
[QUOTE=Vob Trader;128951]ya olursa :)[/QUOTE]
o zman ben de kimsenin görmediği bir yerde şaşkın ördek taklidi yaparım. :..:
[quote=GOKHANFINDIK;128970]Forumun 50 100 kontratından ne olur yeme beni ya.Dsı bir seans akşamı 5000 kontratı 300 puan aşağı verdi tek tuş.Sen onları izledin mi?Forum kimmiş.[/quote]
kontrat sayılarından bahsettiğimizde sana haber veririm. :)))
[QUOTE=SEYYAH;128956]izlemeyeli belki 1 yıl olmuştur cnbce de piyasa yorumlarını v.s.çakal hepsi salak salak konuklar çıkıyor saçma sapan yorumlar.birde bunlara aylık bilmem kaç bin dolar maaş vermezler mi hasta oluyorum.[/QUOTE]
Ben Ali Perşembeyi beğenmiştim. Soruyorlar imkb nolur diey bilemem aam ne olursa olsun opan göre bir planım var diyor. Doalrı soruyorlar aynı cevap. Altını soruyorlar cevap.