ben ayrılmıyorum, bir süre yokum. katılım olmayınca tek başıma yorum yapmak garibime gidiyor.
sevgiler.
Printable View
ben ayrılmıyorum, bir süre yokum. katılım olmayınca tek başıma yorum yapmak garibime gidiyor.
sevgiler.
burdan birşey daha öğrenelim.
daxta tavan varmı?
geçen sert düşüştede -10.50 lerden inmemişti, bugünde takılıyor sanki.
dow futur 8790 üstesinde 9500 potansına girdi bugun yapmasın yarın devam olsun yarn gap olmasın
[QUOTE=hexen;56333]dow futur 8790 üstesinde 9500 potansına girdi bugun yapmasın yarın devam olsun yarn gap olmasın[/QUOTE]
sevgili Hexen
eğer daxta tavan varsa, dax dowu kasıyor Şuan yani 9000 üzeri kapanacağı kesindir.
sevgiler.
Bu hafta ya da vade sonuna kadar 36-40 bandı kırılmadığı müddetçe gün içi 5 dak. periyotta takılmayı düşünüyorum. Eğer sert düşüş bir iii ise şu anda iv içinde olmamız lazım. Muhtemelen bi aşağı bi yukarı olabilir hafta boyunca. Büyük pozisyonlar shortta olduğu için piyasa yukarı naz yapabilir. Ayrıca torbaları doldurmadan yukarı yapmaz bunlar. Vade sonuna yaklaşmamız ayrı bir hikaye. Uzlaşmaya gitmek isterlerse aşağılarda kapatırız vadeyi. Bi de vade sonuna doğru sistemleri felç eder bunlar. Spotta 28.000 hard stopum.
[QUOTE=jelibon;56334]sevgili Hexen
eğer daxta tavan varsa, dax dowu kasıyor Şuan yani 9000 üzeri kapanacağı kesindir.
sevgiler.[/QUOTE]
dow futur bugun 9555 gorer sn jelibon eyer graf calısrsa amma bizim vob 15 dakk 5 dakk gunler hep short signalde kapadı ondan flat ben
dax tavan kapattı sanırım
[QUOTE=hexen;56337]dow futur bugun 9555 gorer sn jelibon eyer graf calısrsa amma bizim vob 15 dakk 5 dakk gunler hep short signalde kapadı ondan flat ben[/QUOTE]
bende o ayrışmadan flat kaldım hayırlısı bakalım.
short yasağının piyasadaki likiditeyi azaltığından bahsetmiştim. gerekli olan yapılması gereken uptick kuralıydı. onunlada 2007 de oynadılar.
short yasağının 1 gün öncesinde başlayan düşüş kaldırılmasıylada dip yapıp bitmiş oldu.
piyasanın düzeniyle asla oynamayacaksın.
10200, 11050, 11750 hedefli yükseliş başlamıştır. dip 7 dakika kalmış dowda kapanış 400 puan üstünde olmuş ve gününde dönüş olmuştur. beklenen gündeve haftadada ralli gelmiştir. yükseliş 2-4 ay kademeli olacaktır. ve asla bir anda olmayacaktır.
süper pymiz maalesef terste kaldı.
hangi hedften döneceğimizi zaman gösterecek.
döndüğümüz zamanda 7000 lere iniş olacaktır.
asla hop diye tepelere gidilmeyecektir. sabırlı bir süreç göreceğiz. hatta cuma dibinin ütündeki bir noktaya geri çekilişte olacaktır. 7200 ler 7500 ler 2 ay hikayedir.
sevgiler.
S&P 500 de kitabi bir trend dönüş formasyonu oluşmuş morning doji star.
[QUOTE=sentinus;56336]Bu hafta ya da vade sonuna kadar 36-40 bandı kırılmadığı müddetçe gün içi 5 dak. periyotta takılmayı düşünüyorum. Eğer sert düşüş bir iii ise şu anda[COLOR="Red"][B] iv[/B][/COLOR] içinde olmamız lazım. Muhtemelen bi aşağı bi yukarı olabilir hafta boyunca. Büyük pozisyonlar shortta olduğu için piyasa yukarı naz yapabilir. Ayrıca torbaları doldurmadan yukarı yapmaz bunlar. Vade sonuna yaklaşmamız ayrı bir hikaye. Uzlaşmaya gitmek isterlerse aşağılarda kapatırız vadeyi. Bi de vade sonuna doğru sistemleri felç eder bunlar. Spotta 28.000 hard stopum.[/QUOTE]
Sizin sayımınızdaki VOB için [COLOR="Blue"][B]iv[/B][/COLOR] hedefi nedir?
[QUOTE=VOBiX;56343]Sizin sayımınızdaki VOB için [COLOR="Blue"][B]iv[/B][/COLOR] hedefi nedir?[/QUOTE]
DJI en içteki iii için (1-10 Ekim düşüşü) yaklaşık 9030. Fazla üstünde kapanış olursa daha büyük çapta düzeltme ilerliyor olabilir o konuda şu noktada bir şey söylemem zor.