-
[QUOTE=VOBiX;128969]Tahvil piyasası .kom[/QUOTE]
Sen de iyi biliyorsun ki tahvil piyasası da gözü kapalıyatırım yapılcak bir yer değil. Faizler % 10 da iken bir kişi tahvil alırsa ertesi hafta faziler %15 e çıkarsa % 5 zarar etti demektir :) Sadece vade sonuna kadar beklersen kar garanti ama bu sefer de daha karlı olasılıkları kaçırabilir, kardan zarar edebilirsin ;)
-
[QUOTE=Fantom;128966]onlar çok fena
onlardan çok bilen yok
bu Artunç 2008 başında en kötü geride kaldı cümlesini kafamıza vurdu durdu
2008 sonu gördük en kötüyü
.dng[/QUOTE]
Desene adam ileri görüşlüymüş bir yıl sonrasını haber vermiş .dng
-
[quote=VOBiX;128976]Ben Ali Perşembeyi beğenmiştim. Soruyorlar imkb nolur diey bilemem aam ne olursa olsun opan göre bir planım var diyor. Doalrı soruyorlar aynı cevap. Altını soruyorlar cevap.[/quote]
Ali Perşembe iyidir.bu ülkeye 3-5 kitap kazandırmış,teknik analiz konusunda kaynak sağlamış bir insan.
satılmış adam çok piyasada.
piyasa en tepeye geldiğinde burası alım yeri diyen en dibe geldiğinde felaket tellalığı yapanlarda var.
-
[quote=VOBiX;128976]Ben Ali Perşembeyi beğenmiştim. Soruyorlar imkb nolur diey bilemem aam ne olursa olsun opan göre bir planım var diyor. Doalrı soruyorlar aynı cevap. Altını soruyorlar cevap.[/quote]
işte cevap budur.
tüm hareketler dalga hareketi. cevabı tek.
önemli olan zamanlamadır.
elbet düşecek de, çıkacak da. önemli olan ortama zamanında ayak uydurmak...
yani vade!
-
[QUOTE=enorton;128972]Dün de kendince tamamen yerli otomobil üretmenin yanlışlığını savunuyordu .dng Korkulacak en kötü durum bu olsa gerek, kafalar sömürge olmuş :mad:[/QUOTE]
Hindistan Çin Malezya bile üretiyor.dng
-
[QUOTE=unlimitted;128968]abi herkes diyosun da, forumda şortlamaya istekli kaç kişi görüyorsun?:)[/QUOTE]
piyasa sadece forumdan mı ibaret. burda daha 300 puan piyasa geri geldimi yusuflayanlardan tut. 200-300 puan karı gördümü hemen korkup kapatan. giderse gitsin iç umrumda deil deyip sonra tüh vah kaçırdım keşke kapanmasaydım diye ağlayan elemanlarla dolu.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;128970]Forumun 50 100 kontratından ne olur yeme beni ya.Dsı bir seans akşamı 5000 kontratı 300 puan aşağı verdi tek tuş.Araya emir gitmedi.Sistemler kitlendi.Sen onları izledin mi?Forum kimmiş.[/QUOTE]
Gökhan sadece sende bile daha fazlası var. aslında forumalr okunuyor mu düşüncesini açığa çıakrtmak için 1 hafta kapatmalı forumalrın hepsini. O zman belli olur.
-
[QUOTE=SEYYAH;128979]Ali Perşembe iyidir.bu ülkeye 3-5 kitap kazandırmış,teknik analiz konusunda kaynak sağlamış bir insan.
satılmış adam çok piyasada.
piyasa en tepeye geldiğinde burası alım yeri diyen en dibe geldiğinde felaket tellalığı yapanlarda var.[/QUOTE]
İki hafta önce benim sistemelr de yapıyordu öyle.
-
şu vade kapansada paşa öyle konuşsaydı tüh:::
şimdi bir laf eder piyasayı karıştırır...
-
[quote=VOBiX;128984]İki hafta önce benim sistemelr de yapıyordu öyle.[/quote]
o zaman senin sistemlerde satılmış :::
600/700 puana sıkışan piyasada dipten sat tepeden al demesi normal.helede tez canlı bir sistemse.
-
Hazır ekran başına gelebilmişken,
Ufak bir hareketli ortalama saptaması;
Fdow da 8.420-8.450 direnci geçilene kadar uzun lar kısa stoploss larla oturmalı.Geçilemez deyip kısa pozisyon alanlar ise bu aralığın geçilmesi ile stoploss yapmalı.
Bol şanslar hepimize...
-
[QUOTE=mavi;128988]Hazır ekran başına gelebilmişken,
Ufak bir hareketli ortalama saptaması;
Fdow da 8.420-8.450 direnci geçilene kadar uzun lar kısa stoploss larla oturmalı.Geçilemez deyip kısa pozisyon alanlar ise bu aralığın geçilmesi ile stoploss yapmalı.
Bol şanslar hepimize...[/QUOTE]
sn mavi analizlerini daha sık bekliyorum
rast gelsin.
-
Full long abii.Burası artar epey.51000 hedefim devam.
-
[i]Merkez Bankası, toparlanma işaretlerinin belirginleşmesi durumunda faiz indirimlerinde bir yavaşlama veya indirimlere ara vermenin gündeme gelebileceğini kaydetti.[/i]
-
[quote=GOKHANFINDIK;128990]Full long abii.Burası artar epey.51000 hedefim devam.[/quote]
uzuncuların rakamlar süper. en mutevazısı 50 bine "razı".
güzeeel... :)))
-
alım satım ekranı, seans izleme ekranı hepsini kapattım. hedefim nakdi uzlaşma stop loss 45 de. vade sonu yukarı trendde taşıdığım ana uzun poz maliyetim 43100 lerde uzun devam.
-
long devam.
vade sonu uzlaşcam bunlarla .lelele
-
[QUOTE=unlimitted;128992]uzuncuların rakamlar süper. en mutevazısı 50 bine "razı".
güzeeel... :)))[/QUOTE]
Vade sonu hedefim 69975 .dng Üç gün tavan çeksin .kom
-
14:30da marging callar 15:30da da datalar var.. ogleden sonra sert alacaklar :::
-
[QUOTE=unlimitted;128968]abi herkes diyosun da, forumda şortlamaya istekli kaç kişi görüyorsun?:)[/QUOTE]
PY nin şu anda küçüklere mal devri falan umurunda değil, tek derdi uzlaşma fiyatı...:D
-
bence az bile bu vade kapanmayacak 1-2 hafta daha uzatma oynayacak,
o arada 7-8 tavan çekip 282000 de vadeyi kapatacaz çüş;)::::..::o.boks.:))):).dng.dng
-
Selamlar herkese...Vob piyasası açıldığından beri burada işlem yapmaktayım ve bir iki tane indikatör hisseyi takip etmek dışında spot piyasayla bağım iyice zayıflamış durumda...Ancak zaman zaman gece riskini almamak için akşam kapanışa doğru gelen sistem sinyaline uymayıp Flat kaldığımda ve ertesi gün piyasa sistem sinyali doğrultusunda bir Gap'la açıldığında yüksek fiyatlardan Vob'a girmektense Beta'sı yüksek ve göreceli olarak ucuz kalmış bir banka kağıdı(Garan,İş(c) ve Akbank dışındakilere pek bakmam...)tespit edebilirsem ona giriyorum...Bu meyanda İŞ(C) dünden beri dikkatimi çekmekte...Garan gibi kağıtlar yeni zirve yaparken İŞ(C)'nin zirvesi 4.92 de oluşmuş...Bunun Vob'la ilgisine gelince hissede 4.56 'da ciddi bir direnç var ve eğer burayı geçmeyi başarabilirse 4.92 yolu açılacaktır ki hem Spot piyasa hem de Vob ciddi bir sıçrama gerçekleştirebilir...Herkese bol kazançlar diliyorum,kolay gelsin...
-
[quote=jerfin;128997]PY nin şu anda küçüklere mal devri falan umurunda değil, tek derdi uzlaşma fiyatı...:D[/quote]
yeni longcuları dökmeden uzlaşır mı PY. :D
önünde koooooskoca 3 gün var.
aha 50bine gidiyo diyen 44-45'çi longları dökecek önce. .lelele
sen bana bakma, konuşuyom işte öylesine.kom:..:
-
Uyumsuzluk had safhada! Gidermi gidiyor zaten! Ammaaaa kafalarıda bulandırıyor!
-
Başbuğ cnbc-e de belge servis edildi biz de hukuka saygılı ve demoktratiğiz basın toplantısıyla kendimiz iifade ettik dedi. Bundan sonra askeri meşgul etmek isteyen ha bire belge servis etsin gazetelere. .dng İnsan bi aba altından sopa gösterir yawf.
-
Py olsam ip gibi aşağı indiririm 2000 puan..
-
[QUOTE=AMON RA;129001]Uyumsuzluk had safhada! Gidermi gidiyor zaten! Ammaaaa kafalarıda bulandırıyor![/QUOTE]
Düzeltmeyi yeni vadeye bırakırlar artık. Baksana adamalr görev zararlarını düzeltiyormuş.
Borsada altın kural vardır :
- Alıyorlarsa al, satıyorlarsa sat.
Borsada altın kural vadır :
- Herkes alırken sat, herkes satarken al.
Hangi altın sahte? .dng
-
[QUOTE=unlimitted;129000]yeni longcuları dökmeden uzlaşır mı PY. :D
önünde koooooskoca 3 gün var.
aha 50bine gidiyo diyen 44-45'çi longları dökecek önce. .lelele
sen bana bakma, konuşuyom işte öylesine.kom:..:[/QUOTE]
dökme operasyonları mutlaka olacak arada... ama bir düşün bakalım, sen PY olsan buralardan yeni para sokup en yukarılarda uzlaşmak mı işine gelir, yoksa küçük yatırımcıya mal devri yapmak için yada dökmek için aşağı-yukarı dalgalar yapıp zaman kaybetmek mi.. ben py olsam haziran vadede içerdeki param kadar daha para sokar en yukarıdan uzlaşır, uzlaşmadan dönen para ile de ağustos vadede bin takla attırırdım küçük yatırımcıya.. gereksiz zaman kaybına girmeyecektir PY..!!!!:cool:
-
[QUOTE=QUEEN;129003]Py olsam ip gibi aşağı indiririm 2000 puan..[/QUOTE]
Onlar tersine niyetli gibi.
-
[QUOTE=QUEEN;129003]Py olsam ip gibi aşağı indiririm 2000 puan..[/QUOTE]
ama siz py değisiniz :)
-
Sazan'ın stop loss'una 41.800 puan yükseliş kaldı. (Tırsmaya başladım).
-
47000 olduk..gözlerim yaşardı be .lelele
boğanın boynuzları amma uzun kuyrugu da bunu kurban etsek zaptedebilirmiyiz efiksci
ipi ben bağlarım sen de ya bismillah kes kurbani ::: kıbleye cevirmeyi unutma
-
[QUOTE=VOBiX;129002]Başbuğ cnbc-e de belge servis edildi biz de hukuka saygılı ve demoktratiğiz basın toplantısıyla kendimiz iifade ettik dedi. Bundan sonra askeri meşgul etmek isteyen ha bire belge servis etsin gazetelere. .dng İnsan bi aba altından sopa gösterir yawf.[/QUOTE]
Aslında çok uzun bir cevap yazmıştım ama tırstım ve sildim. Bir mail yüzünden işimden oldum, şimdi de içeri girmeyelim .dng
-
[quote=QUEEN;129003]Py olsam ip gibi aşağı indiririm 2000 puan..[/quote]
ah ah bekliyorumda. yok galiba öyle bir düşüncesi.
-
[QUOTE=jerfin;129005]dökme operasyonları mutlaka olacak arada... ama bir düşün bakalım, sen PY olsan buralardan yeni para sokup en yukarılarda uzlaşmak mı işine gelir, yoksa küçük yatırımcıya mal devri yapmak için yada dökmek için aşağı-yukarı dalgalar yapıp zaman kaybetmek mi.. ben py olsam haziran vadede içerdeki param kadar daha para sokar en yukarıdan uzlaşır, uzlaşmadan dönen para ile de ağustos vadede bin takla attırırdım küçük yatırımcıya.. gereksiz zaman kaybına girmeyecektir PY..!!!!:cool:[/QUOTE]
Aslında taktik güzel yeni paraya gerek yok.
100.000 uzun aç. Sen uzunları çarken sitemelr al verir ardına takılan olur zaten.
Sen bu 100.000 uzunla devam et. Fiyat arttıkça uzlaşmadan gelen karları çıkart hisse al. Bu sefer senin aldıüğın hisseler alımalrın nedeniyle artacağı için uzunların yine kar yazacak. KArları çıkart hisse al karları çıkart hisse al. Kısır döngüye sok piyasayı. Düşürmek için elinde hisse olmalı ama yükseltmek için hisseye de gerek yok.
-
[QUOTE=Vob Trader;129007]ama siz py değisiniz :)[/QUOTE]
EHEH HOŞUNA GİTMEDİ..:p
-
[quote=jerfin;129005]dökme operasyonları mutlaka olacak arada... ama bir düşün bakalım, sen PY olsan buralardan yeni para sokup en yukarılarda uzlaşmak mı işine gelir, yoksa küçük yatırımcıya mal devri yapmak için yada dökmek için aşağı-yukarı dalgalar yapıp zaman kaybetmek mi.. ben py olsam haziran vadede içerdeki param kadar daha para sokar en yukarıdan uzlaşır, uzlaşmadan dönen para ile de ağustos vadede bin takla attırırdım küçük yatırımcıya.. gereksiz zaman kaybına girmeyecektir PY..!!!!:cool:[/quote]
kraliçe lafı ağzımdan aldı. :)))
-
salıya garanti de 5 lira olur :)
-
[quote=sazan;129008]Sazan'ın stop loss'una 41.800 puan yükseliş kaldı. (Tırsmaya başladım).[/quote]
Maşallah Maşallah diyeyim.:..::..:
-
sabah fdow ile dün kapanışımıza göre +100 puan olmasına rağmen zayıf açtılar tabii yine birsürü insan zayıf açıldık bu iş tamam diyerek SHORT yaptı.sonuç yine aynı...
bu SHORT isteği yetiyor zaten PY ye.kendisinin almasına gerek yok.SHORT coverlar yetiyor.arada 3-5 kademeyide gaz vermek için blok çiziyorlar tamam gerisi zaten panikle çorap söküğü gibi geliyor.
zihinlerde aynı şey var [B]"çok yükseldik daha fazla yükselmez" [/B]böyle diye diye geldik zati buralara....