[QUOTE=hexen;56364]yarın panic acılma olarsa vob tam short fırsat amma.. biz acılcaken 9350 olarsa dow futur bız acıken 9555 e gidene kadar short icün bekleriz sv sentinus[/QUOTE]
Olsun oradan da shortlanır kademeli.
Printable View
[QUOTE=hexen;56364]yarın panic acılma olarsa vob tam short fırsat amma.. biz acılcaken 9350 olarsa dow futur bız acıken 9555 e gidene kadar short icün bekleriz sv sentinus[/QUOTE]
Olsun oradan da shortlanır kademeli.
simdi ihtimals
yarın biz acarken dow fut 9555 yeresinde olarsa biz 38500..600 lerde acar. ole olarsa short kesin yapcayım.
eyer 38500.600 yeresi üstesine kırar ozman ben shorts stop edrm
[QUOTE=teo;56366]yarın yukarı gap olursa açılışta, bugune benzer bir seans ızlerız, aynen asagı basarlar...
Bugun FS&P% 7 de oldugunda halen asağı basanlar, Yarın acılısta eksıyı gorunce hıc acımazlar bu sefer...
KOntrat vade suresı azaldı, Sorun bu gıbı gozukuyor....[/QUOTE]
Katılıyorum. Fazla gap olacağını sanmıyorum. Spotta önceki tepkide geçilemeyen 39-40 arası açılşta ya da gün içi denenebilir kıracakmış gibi yaparlar. Sonrası bugünün kopyası olur dediğiniz gibi. Vade sonu kimse hamallık yapmaz babalar zaten shorttalar. Ondan sonra da burası bir daha iflah olmaz vade sonuna kadar.
he he..boks.
sn hexen 8790 üstünde 9555 hedefiniz gerçekleşmek üzere sizi tebrik ederim yazılarınızın devamını dilerim +.
[QUOTE=hexen;56368]simdi ihtimals
yarın biz acarken dow fut 9555 yeresinde olarsa biz 38500..600 lerde acar. ole olarsa short kesin yapcayım.
eyer 38500.600 yeresi üstesine kırar ozman ben shorts stop edrm[/QUOTE]
Sn. Hexen siz bu gece FDJI stopları hazırlayın ne olur ne olmaz belki sabaha kalmaz bu iş.:)))
beyler! dow %12 prime gidiyor..biz kapatırken %4 idi..hala shortun iyi oldugunu söylüyorsanız helal olsun..nıkkeı zaten %15 yapar...
adi py günlerdir ralli olacak (tepki değil) dediğim gün beni flat bıraktırdı.
[QUOTE=jelibon;56373]he he..boks.[/QUOTE]
Ralliyi önceden söyleyen tek kişi olarak sizi tebrik ederim Sn. Jelibon başarılar. Jelibon farkıyla...
jelibon cidden tebrikler!.helal olsun..cuma-salı arası ralli diyordun.aynen oldu..hedef neresi olur acep..
[QUOTE=sentinus;56378]Ralliyi önceden söyleyen tek kişi olarak sizi tebrik ederim Sn. Jelibon başarılar. Jelibon farkıyla...[/QUOTE]
sizde saolun.
[QUOTE=jelibon;56377]adi py günlerdir ralli olacak (tepki değil) dediğim gün beni flat bıraktırdı.[/QUOTE]
evt ozelikle tüm peryots short signalde kapadı traders korktu long icun amma kısmet jelibon belki dow fut bugun 9555 olcek sora vob acılısa direncten realiz etmis olcak biz notr acceyz ? kısmet