tkf nin durumu ne acaba..
Printable View
tkf nin durumu ne acaba..
benim üzülmem dow fut 8790 direnc üstesinde halde biz satıs yedik ve short signal oldu systems . dow direnc ustesinde bizde 37900 gideriz sandım ben amma olmadı
[QUOTE=abka;56379]jelibon cidden tebrikler!.helal olsun..cuma-salı arası ralli diyordun.aynen oldu..hedef neresi olur acep..[/QUOTE]
saolun , teşekkür.
bizede bugün ne yaptıklarını anlamak mümkün değil, bugün korkan ky bu kesin. öbürüde shortta işine gelmedi. ky yine yerdi bunlarıda inanç yoktu.
[QUOTE=teo;56384]short sinyal gelince short girmiyormuyduk, ben neyi kaçırdım acaba,
Başka bir kural daha mı var,
Short geldi ama hımm..düşünelim eğer olursa yap.
Long geldi ama hımmm. düşünelim eğer olursa yap.
Kural neydi, sinyale uymamak için Sayın Hexen :) hehehe[/QUOTE]
ben cuma long signalle longtum 37600 longs realiz etim bugun amma sora terkak 37300 long yaptım seyans sona 37900 realiz and short yapcatım buryada yasdım amma longs stop ettirtiler 37300 asayasında short signalle ..signal seyans sonu oldu icun bende flat oldum sv teo amma dow fut 8790 direnc ustesinde 9555 hedef dolayı ben long yatcaktım sozde
dow haftalık direnç 9578.
kanımca bügün ''çok düşmeyen piyasa ,fazla yükselmez'' intibası verildi..yarın farklı olabilir..
[QUOTE=abka;56376]beyler! dow %12 prime gidiyor..biz kapatırken %4 idi..hala shortun iyi oldugunu söylüyorsanız helal olsun..nıkkeı zaten %15 yapar...[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;56377]adi py günlerdir ralli olacak (tepki değil) dediğim gün beni flat bıraktırdı.[/QUOTE]
Sn abka haklısınız, biz kapanırken %4 yukarda olan dow %11 yapmış herkes kısalar şanslı diyor anlamadım vallahi :confused: Anlaşılan burayı AYI lar basmış :) Cumadan beri longum maliyet 36 civarı, bugün resmen pislik yaptılar. Bakalım yarın ne olacak??
Sn. Jelibon sizi canı yürekten tebrik ederim, yazılarınızı merakla bekliyoruz. Forumdan ayrılmanız forum kalitemizi önemli ölçüde azaltır diye düşünüyorum.
Saygılar...
[QUOTE=teo;56392]Yanlıs anladınız Sayın Hexen sız ne yaptınız dıye sormadım, yanı sunu anlamaya calısıyorum, sınyale uyup uymamayı neye gore karar verıyorsunuz, bır kuralı varmı,
Yanı soylemı dusundunuz, Bızde sat var ama Dow artı, ben flat kalayım mantıgıylamı flat kaldınız, bunu anlamaya calısıyorum...[/QUOTE]
evt dow 8790 direnc üstesinde oldu icün 9555 potans tan ben short signale uymadm flat kaldm sv teo
[QUOTE=hexen;56394]evt dow 8790 direnc üstesinde oldu icün 9555 potans tan ben short signale uymadm flat kaldm sv teo[/QUOTE]
Bugün longtan olan sistem yoktur sanırım, ben de sistemime uymadım. Nedeni sadece içgüdüsel...
[QUOTE=jelibon;56388]bizede bugün ne yaptıklarını anlamak mümkün değil, bugün korkan ky bu kesin. öbürüde shortta işine gelmedi. ky yine yerdi bunlarıda inanç yoktu.[/QUOTE]
Opus 9000 küsür YTL'yi akşam yemeğinde Paris lokantalarından birinde kırmızı Bordeaux şarabını yudumlayarak yemiştir belki.
[QUOTE=enorton;56393]Sn abka haklısınız, biz kapanırken %4 yukarda olan dow %11 yapmış herkes kısalar şanslı diyor anlamadım vallahi :confused: Anlaşılan burayı AYI lar basmış :) Cumadan beri longum maliyet 36 civarı, bugün resmen pislik yaptılar. Bakalım yarın ne olacak??
Sn. Jelibon sizi canı yürekten tebrik ederim, yazılarınızı merakla bekliyoruz. Forumdan ayrılmanız forum kalitemizi önemli ölçüde azaltır diye düşünüyorum.
Saygılar...[/QUOTE]
Saolun Sayın Enerton,
benim akşamüstü yazdığım birisine kızdığımdan veya o tip bir sebepten değil, bugün bir baktım bir ben bir Sayın Hexen, birde Sayın Follow yazıyoruz. yani hem yazıp hem okuyor gibi bir durum. baktımki sonradan katılım arttı yazmaya devam edeceğim.
sevgiler.