-
kriz niye çıkar ? dev şirketler ve yöneticiler karlarını yaparlar(hırsla)..ama terse düşünce zararı halka kakalamak için piyasaları sopa olarak kullanırlar...eee zaten neredeyse tüm zararlarına artık devletler kefil.(dünkü AB üyeleri devletlerinin kararlarının özeti bu)..mesela almanya 400 milyar euro kefil.. vaybe...dow en dibinden 1600 puan yukarda.%20 yani..ama bakarsın biz şuradan dönecek deriz..ama bu adamlar fezaya kadarda götürebilirler...
-
Bir yanlış anlaşılma olabilir. Yarın shortlamak iyi olabilir dedim shortlar şanslı demedim shortlar şanslı olur mu %15 Almanya yükselmişken daha bunun Asyası Pasifiği var. Adam gibi gap yapmadan yükseltirlerse oyunu düzgün oynarlarsa sabah longlarım sat sinyali gelene kadar da tutarım.Yok her zamanki ali cengiz oyunlarını oynarlarsa kusura bakmasınlar gördüğüm yerde basarım shortu.9555 +10 FDJI stop.
-
Neredeyse tüm kısa vadeli sistemler sat verdi.suçlu aramaya gerek yok tek suçlu sistemler.Duygusal davranıp dow daha abartılı artar deyip long yapanlar kazandı.sabaha ne sürprizler çıkar.
-
yen paritesinin tepkisiz kalmasını aklım almıyor. 103.5 kırılması lazımdı hemde hiç zorlanmadan. shortcu tesellisi :)
-
Dow o biçim oldu yine . Yarın büyük ihtimalle 39150--39800 dirençler test edilir .Dow un bu şovundan sonra bizde de dirençler kolay kırılıp hesap dışına taşılabilir de . Geceleri ciddi poz taşımıyorum (yine de 1-2 sembolik bazen) . Bugünkü kapanışımız dowun bu rallisi hakkında zerre ipucu vermedi . Marjlar çok büyüdü ve kontratlar çok kolay yakılıp kül edililyor . Hatta kontrat yakmak üzerine kurmuşlar tezgahı adeta . Seans içleri de fazla birşey bırakmıyorlar açılışta marjın çoğu yapılıyor. Yine de güzel günlerin de geleceği umuduyla ve fazla ellerine düşmeden , kar etmek ilk hedef olarak sisteme girip çıkmak en doğrusu gibi geliyor bana bu günlerde . Bakınız bir an önce haklı olan çok kısa bir an sonra terste ve haksız çıkmakta . Bazı arkadaşlar bu yükselişi geçen haftadan öngörmüştü . Umarım kontratlarını koruyabilmiş ve yükselişin meyvelerini yiyorlardır fakat bir de kontratlarını muhafaza edecek ek nakiti olmayanlar ve umudunu yitirenler ...
Borsada , birden çok para kazanmak isteyen , elindekinden de olurmuş , fakat azar azar kazanmayı bilen sürekli kazanırmış ve ancak o şekilde büyüyebilirmiş . Eski bir borsacının tavisyesi bana , paylaşmak istedim .. bol şans
-
Vixin 30 üzerinde olduğu hiçbir durumda geceye pozisyon taşınmamalıdır.
bunu burada defalarca yazdım maazallah adam bir gecede biter.
sevgiler.
-
[QUOTE=jelibon;56398]Saolun Sayın Enerton,
benim akşamüstü yazdığım birisine kızdığımdan veya o tip bir sebepten değil, bugün bir baktım bir ben bir Sayın Hexen, birde Sayın Follow yazıyoruz. yani hem yazıp hem okuyor gibi bir durum. baktımki sonradan katılım arttı yazmaya devam edeceğim.
sevgiler.[/QUOTE]
Haklısnız sn jelibon, bugün birara ben de girdim siteye kimselere yoktu, sağolsunlar sadece sn follow ve sn hexen bişeyler yazmışlar. Umarım en kısa sürede kavgasız stressiz günlere döneriz. Bu dönemleri batmadan atlatırsak eminim ki bugünlerden elde edilcek tecrübeyle çok daha başarılı olabiliriz.
Sn. teo nun dediği gibi bundan daha 1-2 ay öncesine kadar dow %2 oynasa burada sabaha kadar gap tartışmaları olurdu, dow %11 yükselmiş şaka gibi... :D
-
[QUOTE=jelibon;56406]Vixin 30 üzerinde olduğu hiçbir durumda geceye pozisyon taşınmamalıdır.
bunu burada defalarca yazdım maazallah adam bir gecede biter.
sevgiler.[/QUOTE]
kendin üzme flat girdn doru yaptın sv jelibon yarn hersey olbilir biz yurt dıslar gibi dusmedik ondan tepki fazla katılmyorzz sonuc cıkardm ben .. dow futur sabah kadar dayanır ozman max 38550 gorer belki ordan shorts basarz asaya
amma eyer dow futur yarın 9540 üstesinde olar bizde 38600 üstesinde olarsak shorts stop etmek lazım
-
evet .... 43000 hedef koymuştuk nezaman varırız sizce ? :) tebrikler sn jelibon..
-
-
[QUOTE=QUEEN;56410]tebrikler sn jelibon[/QUOTE]
ve de sn halojene tebrikler
-
Morgan Stanley müşteri buldu ...
Ortaklık haberinin etkisiyle [B]Morgan Stanley % 87artış gosterdi [/B].. (MS 18.10, +8.42, +87.0%)
ABD'nin dev bankalarından [B]Morgan Stanley, Japon bankası Mitsubishi UFJ ile ortak oluyor. [/B]
Mitsubishi UFJ, Morgan'ın yüzde 21 hissesi için 9 milyar dolar ödeyecek...
ABD'nin en büyük yatırım bankalarından biri iken geçtiğimiz haftalarda mevduat bankası statüsüne geçirilen Morgan Stanley, kasasına önemli bir sermaye girişi sağlayacak olan anlaşmayı tamamladı...
YATIRIMCILAR YANILDI
Morgan Stanley hisseleri anlaşmanın gerçekleşmeyeceği beklentileri ile geçtiğimiz hafta yüzde 60 değer yitirmişti. Anlaşmanın tamamlandığının duyurulmasının ardından Morgan Stanley hisseleri hızla değer kazandı
ve market öncesi işlemlerde yüzde 28 yükseldi.
Anlaşma ile bankanın yüzde 21 hissesi Japon Mitsubishi UFJ'ye geçecek, Morgan da bunun karşılığında 9 milyar dolar alacak...