Şu Haziran vede son günleri kıpraşmadan durmak var, diğer vadeye geçince kısalamak için fırsat kollamak daha avantajlı duruyor, Ağustos vade uzuncuların olmayacak diyorum:) saygılar....
Printable View
Şu Haziran vede son günleri kıpraşmadan durmak var, diğer vadeye geçince kısalamak için fırsat kollamak daha avantajlı duruyor, Ağustos vade uzuncuların olmayacak diyorum:) saygılar....
Nooldu be duruldu sanki, almaya devam etseler ya:..::..::..:
Şşşşş spot 46800 de, en yakın vadeli 47200 de, fark arttı mantığıyla uzundan vazgeçen kazançtan vazgeçer, oyunların her türlüsü mevcut burada:) saygılar...
Full long 200.
sort giyenler elime mum diksin....
oyun başlıyor
Pazartesi 48000 i, Salı 49000 i geçer kapanır, Ağustos vadede Çarşambaya 50000 i geçer işte o zaman tepe diyorum...yoksa aya ayak basıcak hali yok bu rakamların:)
[quote=pitahuerat;129145]sort giyenler elime mum diksin....
oyun başlıyor[/quote]
Başlasın bakalım izleyelim.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;129133]
[B]Son 1 ayda LONG çuların ettiği karlar.. 2 seansta gidecek...[/B]
[B]Satışlar öyle bir pis gelebilir ki shortlarımı artırmaya yetişemeyebilirim...[/B]
[B]Haydi garanti yatırım. Bir yalan spekülasyon daha bekliyoruz senden..[/B]
[B]Longçu yatırımcılara böyle para kazandırmamalısın :)[/B][/QUOTE]
Kızmayın ama bu kadar desteksiz ve boş bir yorum görmedim .dng
Yıllık bakmalı spot 30 a, 2005 yılının yükseği 50842....burasını geçmesi zor, 2005 en iyi ekonomik yıldı, bundan performanslı bir piyasa fiyatlaması mantıksız bence:) saygılar....
[QUOTE=bull market;129143]Şşşşş spot 46800 de, en yakın vadeli 47200 de, fark arttı mantığıyla uzundan vazgeçen kazançtan vazgeçer, oyunların her türlüsü mevcut burada:) saygılar...[/QUOTE]
data var 15:30da ona kadar alcaklar
data nasıl gelcek ona göre sonrası şekillenir
gerçi dün kötü geldi fdow dax düşerken aldılar sonra verdiler sonra uçurdular.dng
250 short.
[QUOTE=enorton;129148]Kızmayın ama bu kadar desteksiz ve boş bir yorum görmedim .dng[/QUOTE]
salla ya .dng
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129151]250 short.[/QUOTE]
dataya benimde içimden short girmek geliyor da.. shortlar cısss dedik bi kere..:D
[QUOTE=Fantom;129150]data var 15:30da ona kadar alcaklar
data nasıl gelcek ona göre sonrası şekillenir
gerçi dün kötü geldi fdow dax düşerken aldılar sonra verdiler sonra uçurdular.dng[/QUOTE]
Herşeyi olumlu algılatma zamanı, algılatamazlarsada yatayda tutarlar, kervan yola çıkmış geri dönmez:)
Bu kervanın başını kim çekiyo sahi yaaa, kervanın başını eşşek çeker ya bizim py eşşek mi oluyo şimdi:..::..:saygılar...
Ağustos vadeyi uçuruyorlar.
[quote=bull market;129146]Pazartesi 48000 i, Salı 49000 i geçer kapanır, Ağustos vadede Çarşambaya 50000 i geçer işte o zaman tepe diyorum...yoksa aya ayak basıcak hali yok bu rakamların:)[/quote]
hacı jüpiter'e (benim mekana) geldik yaw. uyan, levreğe gidiyoz. :..:
iş c de sabahtan 7 trıl cıvarlarnda dolasan eksı su anda 0.5 trıl artıya döndü..ak da da en ıyı alıcı citi 1.3 mılyon lola..orda dasabah 4 lere ulasan artı su anda 2 trıl cıvarında..onun dısnda betası yukseklerden sahol ve tcell guclu durmakta
gökhandan full long demesini bekliyorum :):)
4 gündür ilk defa spotta baskı gördüm.Garan 22 mal yazıyorlar.
Yav ne kazanması be, longcu yoktuki, shorttan zarar edenler şimdi uzundan zararını tazmin ediyor longlarla , kar ederse vadenin son günü piyasa ne bahşettiyse alır:) ondan sonrasına bakıcaz...saygılar...
garan dun de asırı long oldu her ıkı vade de ..nerdeyse 22 23 bin lotla..bugu nbunlaır mı hedge edıo anlamadım..
[URL="http://img38.imageshack.us/i/screenhunter8.png/]"][URL=http://img38.imageshack.us/i/screenhunter8.png/][/URL][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/5731/screenhunter8.png[/IMG][/URL]
Grafiğin tavanını delip çıkacak az kaldı.:..::..::..:
[QUOTE=bull market;129160]Yav ne kazanması be, longcu yoktuki, shorttan zarar edenler şimdi uzundan zararını tazmin ediyor longlarla , kar ederse vadenin son günü piyasa ne bahşettiyse alır:) ondan sonrasına bakıcaz...saygılar...[/QUOTE]
sn sovalye var, adam marttan beri long .brv
[QUOTE=enorton;129164]sn sovalye var, adam marttan beri long .brv[/QUOTE]
Bizim forumdan var tabiide, genelde demek istedim, gerçi genelde hala kısada millet ama MC tamamlamakla meşguller, tamamladıkça yukarı gider, tamalayamazlarsa poz kapattıkça yukarı gider, aksi olmadı şimdiye dek:) saygılar....
[QUOTE=bull market;129154]Herşeyi olumlu algılatma zamanı, algılatamazlarsada yatayda tutarlar, kervan yola çıkmış geri dönmez:)
Bu kervanın başını kim çekiyo sahi yaaa, kervanın başını eşşek çeker ya bizim py eşşek mi oluyo şimdi:..::..:saygılar...[/QUOTE]
it ürür kervan yürür.dng
[quote=Fantom;129122]47300-700 çanağına bir boğa sürüsü atağı olabilir :D[/quote]
Atak beklerken çanak kırılmasın sonra.üüü:o:D
spot yükselemiyor meydey meydey..
flapları açacak inişemi geçecek yoksa burnunu kaldırıp tekrarmı yükselecek
Neden mc tamaladıkça yada poz kapadıkça gidiyor, çünkü takas sisteminde kazanana para aktarılacakki ondan sonra devam edilecek, yokssa ha babam de babam at koşturur gibi her dakika yeni tepe görerek bir günde yükseliş olmazdı, yani yapmazlardı, o zaman paralar tamamlamadan gelmeyebilir falan filan vb. vb... durumlardan ötürü fiyatlar ağır ağır çıkıyor merdivenleri:).
Bugün bu kadar çıktı diye üzülme, yarın kısalar para eder diye sevinme formasyonu bu... saygılar....
iş c yamuldu..gecemedı sımdılık direnci
[QUOTE=Fantom;129166]it ürür kervan yürür.dng[/QUOTE]
:..::..::D:D:D:D:..::..::..:.dng.dng
Yerlere yattım +.+.+.+.+.
[quote=bull market;129139]Spot 30 un 50300-50400 e kadar yolu var görülüyor, vade sonu haftaya ve Ağustos vadede farkıda kodumuydular 50000-51000 mümkün evet:)
Son üç günde iyi artar sanırım, Ağustos vade ilk günler tepe yapar sonra gevşer:)
Budurumda full long devam...maksatları milleti al sata çekmek atlatmak, shorter günleri haftaya bugünler olur şimdi uzun günleri:) saygılar....[/quote]
Ben şimdi shortum abi hodri meydan.:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129173]Ben şimdi shortum abi hodri meydan.:..:[/QUOTE]
Sen öyle dersin yarım dakika sonra saniyede full uzuna geçersin, biz hareketi belli ağır kitleyiz gökhan:) sen hızlı silahşör:)
Haaaa, bak yeni nik buldum sana, hızlı gonzales :..::..:
[QUOTE=marakes;129162]garan dun de asırı long oldu her ıkı vade de ..nerdeyse 22 23 bin lotla..bugu nbunlaır mı hedge edıo anlamadım..[/QUOTE]
GARANı bırakıp ISCTR ile devam ederler. ISCTR önceki tepesinin altında.
O 500 puan fark birinde patlayacak 250 den short devam.Özür dilerim tepeyi bulamadım.
[quote=Larossıan;129147]Başlasın bakalım izleyelim.[/quote]
kimse elime mum dikmedi ama oyun başladı+.
VOBda satış kaemeleri yine boşaldı yine korku var satışa. Bu korkuyu gidermek adına basabilirler aşağıya. oooo 47100 yapmış maliyetini.
[quote=VOBiX;129175]GARANı bırakıp ISCTR ile devam ederler. ISCTR önceki tepesinin altında.[/quote]
zaten gdısat ıcn ıs c de karar verıcekler deme nedenım de aynı seylerı dusunmem..iş c döndü digerleri pat pat satıs yedı hemen ..bakalım napcaklar..iş c cok agır ama yön anlamında garan gıbı kafa karstrmıo daha saglamcılar ıcın.
Garanti sert satış yiyor.Dikkat edin.Çok balon olduk 4000 puan 3 günde.Atlamayın kenarda durun az.Ben de çekildim 250 shrotla devam.Garan çok kötü.Vob da kötü.Baskı çoğalıyor hepsine.Çünkü karlı pozlar çok.Vob üstte spot artarken verirler voba.Artmaz.Eşitlenir.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129180]Garanti sert satış yiyor.Dikkat edin.Çok balon olduk 4000 puan 3 günde.Atlamayın kenarda durun az.[/QUOTE]
Ona bakıyordum az önce 4,20yi alıp veriyorlar mouse kaymış EREGLye geçmiş. 4,40 gördüm noluyoruz dedm birden. Hisseler karışmış.
çok güzel hareket bunlar.