piyasa acildiginda tekrar 39.500 deneyecegini tahmin ediyorum oradan cok az bir miktar short acicam.
Printable View
piyasa acildiginda tekrar 39.500 deneyecegini tahmin ediyorum oradan cok az bir miktar short acicam.
Günlük pasta ekleyebilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.
Kayahan ortalarda gözükmüyor hayırdır?? Az çok birbirimizi tanıyoruz, geçen yıl yaz aylarından beri küresel durgunluk diye bağırıp çağırdım diğer sitede, hatta kavga bile ettim milletle. Bu adam çıkmış sokaktaki çocuğun bile global krizin farkında olduğu bir zamanda "kriz kriz" diye bağırıp çağırıyor. YTL pul olacak, bankalar batacak vs... Bu kadar da kötü niyetli olunmaz ki!
[QUOTE=enorton;56446]Kayahan ortalarda gözükmüyor hayırdır?? Az çok birbirimizi tanıyoruz, geçen yıl yaz aylarından beri küresel durgunluk diye bağırıp çağırdım diğer sitede, hatta kavga bile ettim milletle. Bu adam çıkmış sokaktaki çocuğun bile global krizin farkında olduğu bir zamanda "kriz kriz" diye bağırıp çağırıyor. YTL pul olacak, bankalar batacak vs... Bu kadar da kötü niyetli olunmaz ki![/QUOTE]
uzatmayın artık konuyu ya durup durup bişiler atıo herkes ortaya sonra da düzen bozuldu şimdi kayahan mevzusu nerden çıktı sabah sabah. kovana çomak sokmak ne kadar hoşunuza gidior ya
eger cuma gunku islemler karsilikli degilse HATIRLATMA BAZINDA SOYLEYEYIM DOCE 14.763 TANE SHORT ACMISTI 36.130 MALIYETLE
14.763 KONTRAT BEDELINI SIFIRLAMIS DURUMDA :):)
[IMG]http://img221.imageshack.us/img221/4043/dadarn5.gif[/IMG]
[QUOTE=Vob Trader;56447]uzatmayın artık konuyu ya durup durup bişiler atıo herkes ortaya sonra da düzen bozuldu şimdi kayahan mevzusu nerden çıktı sabah sabah. kovana çomak sokmak ne kadar hoşunuza gidior ya[/QUOTE]
ne comagi ne kovani ??
biz kimseye hakaret etmiyoruz,kufur etmiyoruz
yalnizca arkadasimizin hosgorusune siginarak,takiliyoruz bunuda mi yapmiyalim ?
Teşekkürler Sn. Vob Tüccarı.:)))
vobtrader comak yok ..endeks ne düsyünüyosunuz ? 38500 asayasında short accayım dow futur 9545 asayasına gider ozman gece short yatcayım halen flat
[QUOTE=follow;56451]ne comagi ne kovani ??
biz kimseye hakaret etmiyoruz,kufur etmiyoruz
yalnizca arkadasimizin hosgorusune siginarak,takiliyoruz bunuda mi yapmiyalim ?[/QUOTE]
hatta devamli okuyanlar bilirler sanirim pers aksamiydi mbm %3 yukari yapar dow demisti bende 8700 seyahati basladi demistim,hatta takildik birbirimize kupon yaptik diye
1 gece sonra sabahi takilmistim mbm e senin kupon yatti diye o da gulmustu 1 kupon daha yaptim demisti olay kapanmisti
kantarin topuzu denen bir olay var sen tutup adama yuzsuz dersen o da yapmamasi gerektigi halde zivanadan cikar
biz kalp kirmayiz ,kirdirmayiz bu kadar basit.
durum: biz dun duserek kapattik dunya tarihi yukselis rekoru kirdi 10 ve ustu biz dusmemize ragmen onlarin yarisi yukselisle acildik daha buyuk endeks rakamina ragmen. simdi fodw uyup bir de utanmadan dusuyorlar.
bunun mantigi varmi yoksa dilin kemigi yok gibimi aciklanmali. yoksa dun short kalanlara destek olmak istiyor py sanirim.
sistemin ekim ayında 2.000 puan zararı var..şimdilik durum bu..1 eylül 2007 den 30 eylül 2008 e kadar.13 ayda sadece nisanda 1700 puan zarar vardı..aylık[COLOR="Blue"] ortalama [/COLOR]6.000 kar oluyordu.bakalım ekim nasıl bitecek..