ikinci long denemesi ... trade alda .. trendler açılıştan beri alda ..
Printable View
ikinci long denemesi ... trade alda .. trendler açılıştan beri alda ..
[quote=kertenkele99;249447]Real time fakat ema 55 üzerine koyamıyorum öyle bi sorun var. Şuanda sizlerdeki görüntüyü alabilirmiyim zahmet olmazsa.[/quote]
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/2815d4be.bmp[/IMG]
60 dklik sistemimde kullandiğim nalinci keseri son 2 3 haftadir her sistem gibi iyi kazandirdi ve su an artik nalinci keseri zararli sinyallerin baslayabileceği bir sureci işaret ediyor. Bir sureliğine net bir yon cizmeyen bir piyasa olasiliği artiyor.
Yinede daytraderlar icin vur kac firsatlari verecektir. Kanaatimce sistemler tepede aldirip dipe yakin sattiracaği bir surec olur.
Saraylı hocam şuanda wma kesişmemiş, ema yön yukarı olarak.. şuan flat dimi?
Ordi çok teşekkür ederim, karşılaştırma için süper oldu..
[quote=kertenkele99;249466]Saraylı hocam şuanda wma kesişmemiş, ema yön yukarı olarak.. şuan flat dimi?[/quote]
str dünden beri alda,
bu durumda ya flatsiniz yeni sinyal bekleyeceksiniz ya da açılışla beraber uzun yapılacak..uzunsunuz...
bu tradera kalmış...açılış durumu...
[quote=Kanaatkar;249464]60 dklik sistemimde kullandiğim nalinci keseri son 2 3 haftadir her sistem gibi iyi kazandirdi ve su an artik nalinci keseri zararli sinyallerin baslayabileceği bir sureci işaret ediyor. Bir sureliğine net bir yon cizmeyen bir piyasa olasiliği artiyor.
Yinede daytraderlar icin vur kac firsatlari verecektir. Kanaatimce sistemler tepede aldirip dipe yakin sattiracaği bir surec olur.[/quote]
çok dooru kanaatkar patron..yannız sistem çarpılmasının ya da sistemi çarpacak marjda yatayın bitişi kestirilemediği içün sistemli treydin zarara rağmen dewam edilmesi gerektiğini düşünüyorum...ha mevcut durum itibariyle kaldırac azaltılabılır,ve marj dısında kontrat arttırmak...
sonuc ıtıbarıyle marjın dısına cıkıldığı anda,sistemi kovalamak daha zor olacaktır...
[quote=ATHLON;249488]çok dooru kanaatkar patron..yannız sistem çarpılmasının ya da sistemi çarpacak marjda yatayın bitişi kestirilemediği içün sistemli treydin zarara rağmen dewam edilmesi gerektiğini düşünüyorum...ha mevcut durum itibariyle kaldırac azaltılabılır,ve marj dısında kontrat arttırmak...
sonuc ıtıbarıyle marjın dısına cıkıldığı anda,sistemi kovalamak daha zor olacaktır...[/quote]
Evet size katiliyorum , kaldirac azaltip devam edilmeli tradelere sistemin üreteceği 3 bin gibi bir zarardan sonra ve nalinci keseri pozitif bolgeye yeniden geldiğinde ise poz sayisi arttirilabilir.
günaydın,iyi seanslar !
Günaydın dostlar..
[QUOTE=Kennym;249448]sende haklısın patron .. hazır ben de flattım ve sıstem ısrrarla satı bozmayınca sıstemın 500 puan ustunde satayım demıstım.. sıstem 700 puan terst kaldı al vermedı dedım herhalde vardır bı bıldıgı .. nıtekım haklı cıktı...[/QUOTE]
ekeke guzel oldu ya bu dünkü 67575 de sat sınyalı cıkmıstı sabah sabah flatken 68050 den uyduk sısteme , yuzumuzu kara cıkarmadı.. histemle trade ediyo olsam tee 68250 de kapatırdım bıle .. peehh ne guzel seymıs sınyal beklemek :) sımdı anladım , pala benı cok rahat kandırıyo ama ıs duyguları ve hıslerı olmayan bır sısteme gelınce benı kandırmasının ustune 50 takla atması gerekıyor...
ahanda sistem , dün verdiği sat sinyalini bugun daha biraz önce tekrar teyit etti..
long poz istop .. kısada açamadım ekranda değildim .. ... yüksek müsadelerinizle ben biraz ağlayacam ... üğğğğğğğğğğğğ .. üvvvvvvvvvvvvvvv .. .ingaaaaaaaaaaaaaaaa ....üüüüüüüüüüüü:o:o:o:o:o
saraylı abi.. trend sistemlerim . .açılış gapinden çok etkilendi .. dün kapanışta sattalardı .. ama son yarım saat çok yatay olduğu için .. ala yaklaşmışlardı ... sabah gapi darmadağın etti ... ikiside longa geçti halada longlar yani .
trade sistemin son sat sinyali iyi ama .. 62100 sata geçmiş trade ... hala satta .. trend sistemler .. sata yakın aldalar .. ben flat .. üüü