[quote=cırcır;262591]350 puan net var ama sabahki uzun bar yüzünden yoksa daha fazla olacaktı geç farkettim ben:::[/quote]
bereket versin....brv
Printable View
[quote=cırcır;262591]350 puan net var ama sabahki uzun bar yüzünden yoksa daha fazla olacaktı geç farkettim ben:::[/quote]
bereket versin....brv
stro patro avatarını izinsiz kullanıyorum ..abi istersen değişirim yani ...:o:o
[quote=Strategist;262588]Ya 5 sinyal 200'er puan kaybettirir de senin es geçtiğin 6. sinyal 3.000 puan kazandırırsa? :))) Murphy Kanunları... :)))[/quote]
Es geçme yok hepsini uyguluyorum dow açılana kadar 5. sinyale geliyor :) Ondan sonra pozisyon almıyorum zaten. Hep kötüyü düşünmeyin ben gayet memnunum..lelele
Hedefli trade etsen daha kolay biz max. almaya çalışıyoruz..boks.
[QUOTE=Strategist;262590]Abka patron, senin şu görüntülerini yapıştırdığın 20'lik sisteme harbiden hayranım ben. Niye uymuyorsun ona abi? Onun ortalama getirisini başka şekillerde geçebiliyor musun?[/QUOTE]
performansı aşşağıda..ben uyduğumda hemen yataya alıyor..kaldıraçda 2 yi geçince strest oluyor..daytrade ile devam edeyim..şu 20 daklık gercekten bir ay daha iyi olacaksa uygularım..
[IMG]http://i30.tinypic.com/2cfuxe1.jpg[/IMG]
selçuklum,
son grafın aynen kafamdaki oluşum.....brv
ama str ye bakıyom..:)
[quote=saraylı;262595]stro,
boşver sen Murphy yi falan abi,
o kadar karamsar biri vobda kazanamaz,mümkün değil...;)
str ema55 yönüne göre işlem yaptığından bugün misal uzunları yapmıyo,
5 trade de 200 puandan 1000 puan kaybedemez...:cool:[/quote]
Orası abartı tabi ama hareketli ortalamaların yatay piyasada sürekli bir aşağı bir yukarı kesmesi durumu var. Özellikle EMA55 de fiyata yakınsa ve her sinyal mekanik olarak uygulanıyorsa, her sistemde olduğu gibi bunda da arka arkaya zararlı işlem riski var.
Mesela dün ve bugün şu yeşille işaretlediğim bölgelerdeki işlemleri eğer her sinyal uygulanırsa EMA55 filtresine rağmen zararsız kapatmak çok sıkı refleks ve tecrübe gerektiriyordu. Sizin de daha önce belirttiğiniz gibi full mekanik olarak uygulanacak bir sistem değil. Sinyalleri seçerek almak lazım.
Yine de bu kadar iyi bir sistemle arka arkaya 5 zarar yazmak ancak benim başarabileceğim birşey... :)
owww mondiyo kraşieynseync
[quote=abka;262593]kullandığım biçimi:geçen hafta 3.000 puan..bu hafta şimdilik totalde 2.800 puan bırakmış..nasıl bırakmış..saat 17,35 e kadar poz. taşıyom..[/quote]
Günde ort. 600 puan gayet güzel hemde gece riski olmadığından kaldıraç artırabiliyosun.
[quote=selçuklu;262599]stro patro avatarını izinsiz kullanıyorum ..abi istersen değişirim yani ...:o:o[/quote]
Sana sınırsız izin veriyorum patron... Ne istersen kullanabilirsin... Full unlimited copyright... :..:
yeni en düşük isteriz :)
mecburen kedimi cepten aradım,:confused:
yüksek montanlı işlem yapar,:D
piyasa sıkıştı ,satacaksan şimdi sat ,dedim,.kom
kırmadı beni,miyav dedi,:..:
etiketsiz ..ew ..etiket falan ... sevmiyorum ben diyenlere ... kanalizasyon ... üvvvvvvv .. mondiyo .....
[IMG]http://img38.imageshack.us/img38/3927/adszpr.jpg[/IMG]
stratejist kardeşim,daytardeye marj kor..işlemler %50 azalır...demek istediğim..mesela benim yaptığım;örnegin;10 ile 14 ağırlık kullanıyon..hemen kesişince poz. bozmam..en az 10 puanlık fark olunca,poz alıyom..böylece çogu feykten kurtuldum..misal yani..
[URL]http://www.tcmb.gov.tr/yeni/duyuru/2010/BaskanDenizli2010.pdf[/URL]
TCMB başkanının denizli sunumu..bakın bence..önümüzdeki dönemde ne olacağını çok net diyor
bugün sayımlariyiydi ... .. akşam hepsini tek mesajda toplayayım ... sazan abinin dopiğede koyayım kızmasın bana sonra ..tatilden gelince ... ... üğğğ .. üvvvvvvvvvvvvvvvv :o:o mondiyo ...... ::::::
[QUOTE=Strategist;262608]Sana sınırsız izin veriyorum patron... Ne istersen kullanabilirsin... Full unlimited copyright... :..:[/QUOTE]
sağol strategist abim ... saygılar hörmetler .... .brv.brv
[quote=abka;262614]stratejist kardeşim,daytardeye marj kor..işlemler %50 azalır...demek istediğim..mesela benim yaptığım;örnegin;10 ile 14 ağırlık kullanıyon..hemen kesişince poz. bozmam..en az 10 puanlık fark olunca,poz alıyom..böylece çogu feykten kurtuldum..misal yani..[/quote]
Herkesin parametreleri istediği gibi ayarlayabilmesi sistemin en güzel yanlarından biri..
Mesela ben akşamları DOW'da Nighttrading yaparken EMA 25, WMA 5, WMA 15 kullanıyorum.. Dün akşam çok verimli olmadı sadece 10 puan alabildim ama sondaki ralliyi kaçırdım o yüzden... Şimdilik sadece sanal hesapta oynuyorum tabi... :)
[quote=abka;262614]stratejist kardeşim,daytardeye marj kor..işlemler %50 azalır...demek istediğim..mesela benim yaptığım;örnegin;10 ile 14 ağırlık kullanıyon..hemen kesişince poz. bozmam..en az 10 puanlık fark olunca,poz alıyom..böylece çogu feykten kurtuldum..misal yani..[/quote]
abka bravo,.brv
bu çok iyi fikir aklıma gelmemişti,:::
diğer arkadaşlar da bunu düşünebilir....brv
wma ların arası belli puan açılınca poz alma fikri yani...:)))
bi adam gibi düşmedi ha .. vayyyyyy ... ***** _____ ..*****...****************:mad::mad::mad::mad:
mondiyo internette bi sayfa açıyorum sonra matrikse bakiyorum 200 pivan fark oliyor arada vesselam :D pehhh
[QUOTE=saraylı;262621]abka bravo,.brv
bu çok iyi fikir aklıma gelmemişti,:::
diğer arkadaşlar da bunu düşünebilir....brv
wma ların arası belli puan açılınca poz alma fikri yani...:)))[/QUOTE]
sagol abi..bizm yaptığımız evin boyasını falan değiştirmek.teferruat yani....binayı yapan sensin..
o neydi öyle ya 71900 den 72100 e çizdi bi ara..
kayığı boşaltmayamı çalışıyor pala ?
[quote=abka;262625]sagol abi..bizm yaptığımız evin boyasını falan değiştirmek.teferruat yani....binayı yapan sensin..[/quote]
ustalara saygı kuşağı +.
[QUOTE=The Tatar;262626]o neydi öyle ya 71900 den 72100 e çizdi bi ara..
kayığı boşaltmayamı çalışıyor pala ?[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B][SIZE="7"](3-c) [/SIZE]. [SIZE="5"]-5-[/SIZE] .[SIZE="4"] 2[/SIZE] . [SIZE="2"]a[/SIZE][/B].... [/COLOR]ydı abi o ... heralde .... :o:o
[quote=selçuklu;262631](3-c).-5-.2 ydi abi o ... heralde .... :o:o[/quote]
patron ben diyorum 4,5 tan 5 tatar sen diyosun 3/4/5 a-b-c :D
hastamız nasıl bu arada ayaklandımı biraz :)))
[QUOTE=The Tatar;262632]patron ben diyorum 4,5 tan 5 tatar sen diyosun 3/4/5 a-b-c :D
hastamız nasıl bu arada ayaklandımı biraz :)))[/QUOTE]
yatıyor .. kızdım biraz .. hadi artık geçmedimi falan dedim .. gülümsedi ... senden ewci olmaz dedi ... 7 aylıkmısın sen dedi .. bende hadi ordan dedim .. biraz aramız bozuldu yani .. üvvvvvvvvvvvvvvv :o:o:o:D:D:D:D:D
Dün gaplı ve daytrade açısından kötü bir gündü. Gap varsa o gün hedefli trade etmek lazım. Boll ile realizeyide sadece gaplı günlerde kullancam. :) Normalde kullanmam.
[quote=selçuklu;262633]yatıyor .. kızdım biraz .. hadi artık geçmedimi falan dedim .. gülümsedi ... senden ewci olmaz dedi ... 7 aylıkmısın sen dedi .. bende hadi ordan dedim .. biraz aramız bozuldu yani .. üvvvvvvvvvvvvvvv :o:o:o:D:D:D:D:D[/quote]
bozma arayı patron bak 72 bin yaktı yine üüü
hastadır biraz alıngan olur bu aralar,huyuna git,idare et patron :D
adresi ver çiçek göndereyim,morali düzelsin :)))
[QUOTE=The Tatar;262636]bozma arayı patron bak 72 bin yaktı yine üüü
hastadır biraz alıngan olur bu aralar,huyuna git,idare et patron :D
adresi ver çiçek göndereyim,morali düzelsin :)))[/QUOTE]
yok ya .. hasta diye bişey demiyorum ama .. düzelsin diyecem .::::::... saraylı abinin ed scenario sayımı senden iyi ..ona geçebilrim .. diyecem :D:D... ..... bakalım biraz korksun ... yoksa olmaz böyle bu ne ya .... :mad::mad::mad:
... vayyyy
[quote=selçuklu;262639]yok ya .. hasta diye bişey demiyorum ama .. düzelsin diyecem .::::::... saraylı abinin ed scenario sayımı senden iyi ..ona geçebilrim .. diyecem :D:D... ..... bakalım biraz korksun ... yoksa olmaz böyle bu ne ya .... :mad::mad::mad:
... vayyyy[/quote]
hasta mahremiyetini koru patron,söyleme öyle herşeyi bak kayık yan yatmaya başladı yine :D
12.00 den beri şahane bi yatay hareket var,
:D
bayıldım yani,çok zevkli,:::
bunlar bi trendden sonra başlıyor,bu tip hareketleri ETR ile takip daha iyi gibi...:rolleyes: o fazla çarpılmıyo...
imekabe de eksen gayması var kanımca..
yurt dışı borsaları hiç sallamiyor :D
bugün STR de 600-700 puan civarı bir kar var sanıyorum.ilk işlemi 72.700 SHORT sanıyorum 10:00 barının açılışı yani.sonrasında short flat v.s.
doğru mu?
bende daha az kar var :D yazıklar ossun bana :o:D
[quote=TÜRKOĞLU;262658]bugün STR de 600-700 puan civarı bir kar var sanıyorum.ilk işlemi 72.700 SHORT sanıyorum 10:00 barının açılışı yani.sonrasında short flat v.s.
doğru mu?
bende daha az kar var :D yazıklar ossun bana :o:D[/quote]
Türkoğlu ,
doğru o civarda kar var,:)))
ama kendini az kar ettim diye suçlamasana kardeşim yaa....kom
zamanla sisteme alışmak ta önemli...;)
iyi olur,iyi...+.
T..CT..CT..CT..CT..C
etr nin 5 lik serisi 72500 seviyelerinde ters/yüz oldu ve sinyali kuvvetlendirdi bundan sonraki ilk 5 lik long sinyaline temkinli yaklaşmak lazım diye düşünüyorum..
str ye uyulsaydı..09;35 den sonra long yapılmalıydı..[COLOR="Red"]o sinyal neden atlandı[/COLOR]..dolayısıyla,sert hareketle ilk anda 350 puan eksi oluşur...diğer sinyallerde neden işlem yok kabul ediliyor..tamam 700 den kısa olduk..ama sonraki işlemlerde zarar oluyor..
str tekrar alda,
ben paydos ettim,
benim açımdan iyi bi gün pldu...
saraylı abeyyy
71850 de düşüş operasyonu bitmiş olaiblirmiki
yygd ....zisd . kapatmadım ben pozumu daha ... üvvvvvvvvvvv
[quote=abka;262666]str ye uyulsaydı..09;35 den sonra long yapılmalıydı..[COLOR=red]o sinyal neden atlandı[/COLOR]..dolayısıyla,sert hareketle ilk anda 350 puan eksi oluşur...diğer sinyallerde neden işlem yok kabul ediliyor..tamam 700 den kısa olduk..ama sonraki işlemlerde zarar oluyor..[/quote]
evet abka:))) ,
orda al var,ben onu yapmadım ama,
str günde 5-7 sinyal verebilen sistem ,
heosini yapmak zorunda değiliz...