[QUOTE=Astatin;438869]sahte o paralar hacı...hehe..Yalnız NUNİ nin boyu uzamış, yüzü de bi soluklaşmış filan[/QUOTE]
patron bu altının onzu ne zaman 2013 olacak .. mart ayı geldi hala 1600 falan ...
Printable View
[QUOTE=Astatin;438869]sahte o paralar hacı...hehe..Yalnız NUNİ nin boyu uzamış, yüzü de bi soluklaşmış filan[/QUOTE]
patron bu altının onzu ne zaman 2013 olacak .. mart ayı geldi hala 1600 falan ...
[quote=selçuklu;438872]patron bu altının onzu ne zaman 2013 olacak .. mart ayı geldi hala 1600 falan ...[/quote]
Selçuklu patronas, sauber petronas,
VAlla goldu sen daha iyi biliiin hacı... Ben en bi klasik T tarafından baktığım zaman aylıkta, tırsıngen bir manzara var...Alt boll bandın hafif meşrep şekli aşşa açılması gel yapış bana demesi gibi bir manyel var ortada...1696 üzeri aylık gapanış yaparsa durum değişir..ha tabi 1 ay içinde 2000 üzeri bile gapanış yapabilir nerden bilecez ay sonunu mu bekleyecez dersen sen de haklı:osın
[IMG]http://i47.tinypic.com/vfwd4m.png[/IMG]
HAcı bir de makrosal ve takrosal bir yorum şeettireyim istersen... Şimdi malum bi tarafta ABD Q ları bitirdi..Artık o paraları emme vakti olabilir denior..Diğer yandan diğer ülkalar kur savaşı babında kendi para birimlerinin değerini düşürmeya çalışıyor.. Yani referans para dolaşımda azalacakken diğerleri artacak oluyor. Bunun doğal sonucu ne olur?
-Bence dolaşımdaki USD nin azalması, XAUUSD üzerinde aşaş baskı yapar..Yani öyle ciddi ralli modun önünde engel olur. Velakin diğer paraların bollaşması da tersi - ranik - etki yapar...
-Bu senaryoda ABD nin işine en çok gelen şey XAUUSD nin stabil hale gelmesi yani ne graş ne de ranması olur...Niye mi olur?
Şunun için: Bu manzarada bütün dünya aç kalmak yerine çok ama ucuza çalışıp, ABD li tüketicilere çalışmış olur.. Varlık değerlemesi - para referans sisteminde eskiye benzer bir yapıya dönülmüş olur.. USD yine güçlü olur... 2000-2008 yılları arasında Çinliler bütün dünyaya ucuza çalışmıştı...Şinci o kervana bütün dünya katılmış olur..Hepimiz ABD ye çalışırık....EEEEE boru deil bu ABD...Gapitalimzmin beyni orası.. Her krizden öyle yada böyle (finansal cambazlıklarla ve/veya askeri güçle ) çıkmasını hem de güçlü çıkmasını biliyor eleman..yapcek bişi yok..
Benim görüşüm XAUUSD yataya bağlar..Yatay derken aylık graftaki band manasında geniş aralıklarda..Ne bilim 1450-1800 filan...gibi... Hem USD nin güçlenmesi hem de kapitalist sistemin can sağlığı için XAUUSD nin hayvani ranlar veya graşlar yapmaması gerektiğinden bu şekil o şekil yaparlar hacı bence..teprik ederim..
günaydın hajılarr :)
[QUOTE=Astatin;438877]HAcı bir de makrosal ve takrosal bir yorum şeettireyim istersen... Şimdi malum bi tarafta ABD Q ları bitirdi..Artık o paraları emme vakti olabilir denior..Diğer yandan diğer ülkalar kur savaşı babında kendi para birimlerinin değerini düşürmeya çalışıyor.. Yani referans para dolaşımda azalacakken diğerleri artacak oluyor. Bunun doğal sonucu ne olur?
-Bence dolaşımdaki USD nin azalması, XAUUSD üzerinde aşaş baskı yapar..Yani öyle ciddi ralli modun önünde engel olur. Velakin diğer paraların bollaşması da tersi - ranik - etki yapar...
-Bu senaryoda ABD nin işine en çok gelen şey XAUUSD nin stabil hale gelmesi yani ne graş ne de ranması olur...Niye mi olur?
Şunun için: Bu manzarada bütün dünya aç kalmak yerine çok ama ucuza çalışıp, ABD li tüketicilere çalışmış olur.. Varlık değerlemesi - para referans sisteminde eskiye benzer bir yapıya dönülmüş olur.. USD yine güçlü olur... 2000-2008 yılları arasında Çinliler bütün dünyaya ucuza çalışmıştı...Şinci o kervana bütün dünya katılmış olur..Hepimiz ABD ye çalışırık....EEEEE boru deil bu ABD...Gapitalimzmin beyni orası.. Her krizden öyle yada böyle (finansal cambazlıklarla ve/veya askeri güçle ) çıkmasını hem de güçlü çıkmasını biliyor eleman..yapcek bişi yok..
Benim görüşüm XAUUSD yataya bağlar..Yatay derken aylık graftaki band manasında geniş aralıklarda..Ne bilim 1450-1800 filan...gibi... Hem USD nin güçlenmesi hem de kapitalist sistemin can sağlığı için XAUUSD nin hayvani ranlar veya graşlar yapmaması gerektiğinden bu şekil o şekil yaparlar hacı bence..teprik ederim..[/QUOTE]
eyvallah asti paşa ... ..... 2013 ü röyanda görürsün diyosun dimi patron ... :o:o:o
hee yavrum..vob graşıyor, Sony Corp NY'de ranıyor..daha ne ister gönül..Bundan iyisi Şamdak Ayısı..heheh
[quote=selçuklu;438986]eyvallah asti paşa ... ..... 2013 ü röyanda görürsün diyosun dimi patron ... :o:o:o[/quote]
yok abi..boşver makrocu takrocuları..her zaman şans %50 dir:p
Yannız goldun 2013 olması için Rubuni nin gold 1000 olacak falan demesi lazım ilk goşul
Tahvil faizini bir kez daha hatırlatıyorum hacılar
[quote=Astatin;439131]Tahvil faizini bir kez daha hatırlatıyorum hacılar[/quote]
obaarey
yine vur duvara moduna başladı aga yaw..rodeocular nirdesinizz ?
haydaaa daha barış olacaktı.... :..: :) :rolleyes:
[QUOTE=flexy;439411]yine vur duvara moduna başladı aga yaw..rodeocular nirdesinizz ?[/QUOTE]
yettiim ifleks... sakin...
bi de astipat gelirse daha da toparlanamaz ... :::
Mosyo Patron saolasın :D yetiştin hemen :)
Not artırımından daha sakat oldu bu görüşme mevzusu yaw :D
Dear patrons el muços, gerek gahve olsun gerek rüya olsun çeşitli analizlerinizi bekliyorum :D İyi cumalar..
[QUOTE=flexy;439559]Dear patrons el muços, gerek gahve olsun gerek rüya olsun çeşitli analizlerinizi bekliyorum :D İyi cumalar..[/QUOTE]
102.525 teki 403 kontrat yıkılırsa solugu 120.875 lerde alırız.. önü boş... :..: .dng :..:
vade kapanış tahminimi da atayim...117.625.
101875 üstü lonkk altı şort derüm mösyö başgan
neeeyyy..gerillas glass trader için 775 pian long karı yetermi? 102875 long kavırmamı..deme be :)
[QUOTE=Astatin;440021]101875 üstü lonkk altı şort derüm mösyö başgan[/QUOTE]
teprik ederim...
[QUOTE=Astatin;440053]neeeyyy..gerillas glass trader için 775 pian long karı yetermi? 102875 long kavırmamı..deme be :)[/QUOTE]
ne yaptin boss.... yedi bin puvan diyorum... onyedi bin puvan diyorum... tööbe töbe...
[quote=mosyo2000;440061]ne yaptin boss.... yedi bin puvan diyorum... onyedi bin puvan diyorum... tööbe töbe...[/quote]
eşhedü..lonkları kapattıktan sonra 102875 den, üstüne bir de şort açtım kapanışta 103225 den mösyö..bugün lonkta aldığım 775 puanı yarın şortta geri verrim diyorum..yada dow düşsün, burası eksi gap yapsın, orda şortları kavırlayıp longa döniim diorum.. ya zurna ya ballı kaymak::: gerillas glass
teyk yor pozişın...dony luus yor poseşşın...Armageddon..On the way
dolar ve faizi görünce korku tüm dokuları kaplamış... hücrelere işlemiş...
bi de hafif bi şişkinlik, bi gaz var ama bununla alakası var mı bilmiyorum...
[quote=mosyo2000;440236]dolar ve faizi görünce korku tüm dokuları kaplamış... hücrelere işlemiş...
bi de hafif bi şişkinlik, bi gaz var ama bununla alakası var mı bilmiyorum...[/quote]
Mösyö başgan,
Dün MB açıklamasındna sonra TAHVIL faizinin düşmemesi, şort açma nedenimdi... Ya IMKB ya TAHVIL faizi yalan soyluyor..Birinin birine uyması lazım.. (Genelde IMKB yalan soyluyordur bu durumda ama bellolmaz tabe)
Tahvil faizi haftalık;
[IMG]http://i45.tinypic.com/mj4cqq.png[/IMG]
Bu da x30yvade haftalık
[IMG]http://i48.tinypic.com/2gxqlwh.png[/IMG]
Hacılar,
Haftalık da manzara yukarıdaki gibi... HAngisi hangisine uyacak herkes kendi kararını versin tabi ama bundan sonraki takip VOB da 1,5-2 gontrat buharlaştırma mesafesi kadar olur (15-18000 puan kadar)..Sözün özü altta kalanı bağırtır...Dikkayt..Ben ne yapıyoruma gelince;
-Müzakere olayı
-TCMB kararı
olaylarına rağmen IMKB çok sınırlı bir pozitif eğilim gösterdi. EN önemlisi aylardır bu konuda tekkelime etmeyen besililer, dün gece bir TV kanalında, borsa henüz müzakere olayını satın almadı dedi!!!!(ters indik olması yüksek ihtimal)...Yukardaki graflardan IMKB de ciddi para çıkışı olduğunu düşünüyorum (belki sadece realizasyondur ama ben net çıkış olduğunu düşünüyorum)...
Öpüyorum
kredi notu artışı hayırlı olsssuuunnn....Allah dan ikinci seans aldı, verseydi 4 kaldıraç şort gireceydik...yine girdik ama 2 galdıraç...üw
Açılış altın fırsat mıydı :) ?...Bu atakla haftalık teknik göstergelerde pek çok şey yerine oturdu (X30yvade, FDJR/X30yvade, TAHVIL, USDTRY)..Açıp bakıp gararınızı veriniz..
Ben mi ne yaptım? 8, 2 nin 4 katıdır...öptüm
[QUOTE=Astatin;440493]Açılış altın fırsat mıydı :) ?...Bu atakla haftalık teknik göstergelerde pek çok şey yerine oturdu (X30yvade, FDJR/X30yvade, TAHVIL, USDTRY)..Açıp bakıp gararınızı veriniz..
Ben mi ne yaptım? 8, 2 nin 4 katıdır...öptüm[/QUOTE]
abi naber napiyon.. abi bu çıkış tepkimidir nedir ***** borsası nası anlayacaz emin olamıyorum girecem bu ********* *********** komple... kenarda bekliyorum bıçakları satırladı biledim ama işte *** ***** bunlar biliyin
abi u100 euro günlük grafik ikili tepe gibi bişe oldu... çok yaklaştı...
bi iki grafik atarmısın abi günlük haftalık selamlar
[quote=seagate;440556]abi naber napiyon.. abi bu çıkış tepkimidir nedir ***** borsası nası anlayacaz emin olamıyorum girecem bu ********* *********** komple... kenarda bekliyorum bıçakları satırladı biledim ama işte *** ***** bunlar biliyin
abi u100 euro günlük grafik ikili tepe gibi bişe oldu... çok yaklaştı...
bi iki grafik atarmısın abi günlük haftalık selamlar[/quote]
hacı memü hoşgeldin...Bişr önceki sayfada haftalık graflar var ama o ana trend yönü için orta vade fikir versin deyu...Haftalık grafla day trade edilmez biliinnn:))) Kıracağı tarafa bağırttıracağı için (15k pian filan) çok dikkat gerek. Gerillas glass, vur kaç hatta gerekşrse vurul kaç...Trend gelecek...Trend yakın..Trend gorkunç..Trend gaçınılmaz
görüyon abi gene bakan vs. not diyor böyle iş yok yav
zorla malı dayatmadan birileri bişey söylemeden trend bitmiyor..
haftalık grafikte nereyi kırarsa yukarı gidiyor diyin indikatörlerimi
3 ün üstünde hacim oldu 5 oldumu olay netleşir.. hala kontrol altında ****** ler tarafından
[QUOTE=Astatin;440249]Hacılar,
Haftalık da manzara yukarıdaki gibi... HAngisi hangisine uyacak herkes kendi kararını versin tabi ama bundan sonraki takip VOB da 1,5-2 gontrat buharlaştırma mesafesi kadar olur (15-18000 puan kadar)..Sözün özü altta kalanı bağırtır...Dikkayt..Ben ne yapıyoruma gelince;
-Müzakere olayı
-TCMB kararı
olaylarına rağmen IMKB çok sınırlı bir pozitif eğilim gösterdi. EN önemlisi aylardır bu konuda tekkelime etmeyen besililer, dün gece bir TV kanalında, borsa henüz müzakere olayını satın almadı dedi!!!!(ters indik olması yüksek ihtimal)...Yukardaki graflardan IMKB de ciddi para çıkışı olduğunu düşünüyorum (belki sadece realizasyondur ama ben net çıkış olduğunu düşünüyorum)...
Öpüyorum[/QUOTE]
[IMG]http://im.haberturk.com/2013/03/28/831239_8fb5bd1c57f43f6d8f3578b499ebfe2f.jpg?1364470475[/IMG]
veriler açıklanmış güzel çerçevede yapmışlar. ama gene yükseliyor.. bu tabloyu eline alanlar notcuların peşinde sağa sola koşturup olumlu açıklama üstüne açıklama yapıyolar... her yere girip mikrofona konuşuyorlar..
tablo net 25 ocak - şubat hisseden çıkan para ne kadar az olmasına rağmen %13 civarı düşüş getirdi.. satim deseler %50 %60 da nefes alır heralde..
dibs 15 marttaki çıkış tan sonra mikrofonların peşinde notcularla alışveriş niye çoğaldığını şimdi daha iyi anladım...
[URL="http://www.haberturk.com/yazarlar/abdurrahman-yildirim-1018/831239-sermaye-cikisina-hazirlik"]http://www.haberturk.com/yazarlar/abdurrahman-yildirim-1018/831239-sermaye-cikisina-hazirlik[/URL]
astatin hoca nerdesin tepeye getirdiler yoksun
1600 takıldı a*q ..
takıldı a*q ..1600
a*q ..1600 takıldı
[quote=seagate;440837]astatin hoca nerdesin tepeye getirdiler yoksun[/quote]
Memü the gate,
Selam sana ey şanlı brakisefal::: Hacı sözün bittiği yerdeyiz... Gerillas glass, gerilla tarz aksiyonlarla vur kaç ve vurul kaçlarla godoyu/trendi bekliyorum..:::
[quote=selçuklu;440895]a*q ..1600 takıldı[/quote]
Takılma hacı böyle şeylere:p Sana bişi olmasın gral...:)